Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49501 - 49520 Napsat příspěvek
637162
http://1.bp.blogspot.com/-QAZ1hrAmjyU/VWUHhEBDiOI/AAAAAAAABpQ/09ObnLQgS5c/s1600/tumblr_nowe1e1rqB1tyncywo1_400.gif
0 0
reagovat

xxendxx

lol 6 chyb to je fakt jak od debila :) Na moji obhajobu, která mě neomlouvá, psal jsem to v ultraspeed režimu při vyhledáním nové hry na bnetu.
637161
lol 6 chyb to je fakt jak od debila :) Na moji obhajobu, která mě neomlouvá, psal jsem to v ultraspeed režimu při vyhledáním nové hry na bnetu.
xxendxx
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

když už tu ze sebe chceš dělat debila

1. Sorry (čárka) ale
2. ale být tebou (čárka) nejdřív
3. kdyby jsi -> KDYBYS
4. i ty životní (čárka) to nějak
5. jakoby (bez čárky) probírat
6. to (čárka) COS řekl
637159
když už tu ze sebe chceš dělat debila 1. Sorry (čárka) ale 2. ale být tebou (čárka) nejdřív 3. kdyby jsi -> KDYBYS 4. i ty životní (čárka) to nějak 5. jakoby (bez čárky) probírat 6. to (čárka) COS řekl
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Mewy

Pořád hrůza, druhá recenze má být nejlepší? Sorry ale věty typu "tohle byly kraviny na úvod, které nikoho nezajímají" to je fakt otřes. Není to vtipny. Proč to teda říkáš, když to nikoho nezajímá? A myslíš, že když si člověk pustí videorecenzi, tak ho to nezajímá ? Rozmysli si, pro koho tyhle recenze chceš točit, jestli pro opravdové fanoušky a nebo puberťáky kteří se uchechtnou u takových přiblblých hlášek.
Cestu si musíš zvolit sám, ale být tebou nejdřív získávám nějaké zkušenosti, čumím na filmy, učím se a časem až nabereš i ty životní to nějak přijde samo, ideálně třeba kdyby jsi měl v okolí nějakého dospělého (mentálně) člověka, se kterým si sedneš do křesla a v klidu v pohodě si s ním budeš povídat a zkoušet si to na něm jakoby, probírat to co jsi řekl dobře, co špatně, co mohlo být lepší.. tak nějak bych začal, vědět o filmech a vědět jak mluvit. Všechno ostatní časem přijde samo, pokud na to máš.

PS:
1. pravopisná chyba: zabÝvat
2. pravopisná chyba: vám (množné číslo), Vám s velkým V někomu vykáš.
637158
Pořád hrůza, druhá recenze má být nejlepší? Sorry ale věty typu "tohle byly kraviny na úvod, které nikoho nezajímají" to je fakt otřes. Není to vtipny. Proč to teda říkáš, když to nikoho nezajímá? A myslíš, že když si člověk pustí videorecenzi, tak ho to nezajímá ? Rozmysli si, pro koho tyhle recenze chceš točit, jestli pro opravdové fanoušky a nebo puberťáky kteří se uchechtnou u takových přiblblých hlášek. Cestu si musíš zvolit sám, ale být tebou nejdřív získávám nějaké zkušenosti, čumím na filmy, učím se a časem až nabereš i ty životní to nějak přijde samo, ideálně třeba kdyby jsi měl v okolí nějakého dospělého (mentálně) člověka, se kterým si sedneš do křesla a v klidu v pohodě si s ním budeš povídat a zkoušet si to na něm jakoby, probírat to co jsi řekl dobře, co špatně, co mohlo být lepší.. tak nějak bych začal, vědět o filmech a vědět jak mluvit. Všechno ostatní časem přijde samo, pokud na to máš. PS: 1. pravopisná chyba: zabÝvat 2. pravopisná chyba: vám (množné číslo), Vám s velkým V někomu vykáš.
Mewy
0 0
reagovat
napad je to dobrej, rad koukam na videorecenze treba od IGN, ale chtelo by to zamakat na tom mluveni, aby to neznelo jak predcitani basnicky na besidce ve 3. tride. Popsat co se ti libi a proc, co ne...

mrkni treba sem
637154
napad je to dobrej, rad koukam na videorecenze treba od IGN, ale chtelo by to zamakat na tom mluveni, aby to neznelo jak predcitani basnicky na besidce ve 3. tride. Popsat co se ti libi a proc, co ne... mrkni treba [link="http://www.ign.com/videos/2015/08/06/fantastic-four-review"]sem[/link]
0 0
reagovat

Mewyho omluva

Čau lidi, přečetl jsem si všechno jak co jste mi sem napsali a pak jsem se znovu podíval na to video a nemůžu nic jného než souhlasit.
1. recenzi jsem natočil minulou středu, a bylo to přesně jak řikáte odvykládání příběhu filmu nakonci nějaký to zhodnocení a tak, ale mě to přišlo strašně stereotypní a fádní. Takový bez života. Video zde 1. Recenze

Protože mě natáčení recenze bavilo, řekl jsem si že natočim druhou, ale že to zkusím trochu oživit a přidat tam nějakej ten vtip to si myslím, že se mi povedlo a zatím je to nejvíc povedená recenze dle mého názoru viz. zde
2. Recenze

a protože mě to furt bavilo tak jsem natočil další recenzi, ale to jsem jaksi už neukočíroval a nechal jsem se unést a dopadlo to jak to dopadlo hrůza a děs. Ale člověk se z chyb učí a aspoň vím že tímto směrem cesta nevede.

Tak to bylo moje takové ospravedlnění a omluva, že jsem to jsem posnul a že jste se tím museli vůbec zabívat.

A jelikož bych chtěl v točení pokračovat chtěl bych se Vás zeptat jakou cestou bych se měl ubírat jestli jako byla recenze č.1. nebo č.2.
Ještě jednou se Vám chci omluvit Mewy.
637153
Čau lidi, přečetl jsem si všechno jak co jste mi sem napsali a pak jsem se znovu podíval na to video a nemůžu nic jného než souhlasit. 1. recenzi jsem natočil minulou středu, a bylo to přesně jak řikáte odvykládání příběhu filmu nakonci nějaký to zhodnocení a tak, ale mě to přišlo strašně stereotypní a fádní. Takový bez života. Video zde [link="https://www.youtube.com/watch?v=TQlzFEC6VaQ"]1. Recenze[/link] Protože mě natáčení recenze bavilo, řekl jsem si že natočim druhou, ale že to zkusím trochu oživit a přidat tam nějakej ten vtip to si myslím, že se mi povedlo a zatím je to nejvíc povedená recenze dle mého názoru viz. zde [link="https://www.youtube.com/watch?v=IcWVzu9GWuI"]2. Recenze[/link] a protože mě to furt bavilo tak jsem natočil další recenzi, ale to jsem jaksi už neukočíroval a nechal jsem se unést a dopadlo to jak to dopadlo hrůza a děs. Ale člověk se z chyb učí a aspoň vím že tímto směrem cesta nevede. Tak to bylo moje takové ospravedlnění a omluva, že jsem to jsem posnul a že jste se tím museli vůbec zabívat. A jelikož bych chtěl v točení pokračovat chtěl bych se Vás zeptat jakou cestou bych se měl ubírat jestli jako byla recenze č.1. nebo č.2. Ještě jednou se Vám chci omluvit Mewy.
Mewyho omluva
0 0
reagovat
Dneska jsem v TV zahlédnul nějaký Motlův pořad a řešili tam, že Jean Marais pochází z ČR a původně se jmenoval Jan Mareš. :D
I přes to, jak šíleně to zní, mne to upřímně pobavilo a měli to investigativně solidně podané a natočené.
637151
Dneska jsem v TV zahlédnul nějaký Motlův pořad a řešili tam, že Jean Marais pochází z ČR a původně se jmenoval Jan Mareš. *:D* I přes to, jak šíleně to zní, mne to upřímně pobavilo a měli to investigativně solidně podané a natočené.
0 0
reagovat

Gloor

Tak brať ohlasy z D23 vážne je ako prikladať dôležitosť reakcií na Babovresky z domova dôchodcov.
637150
Tak brať ohlasy z D23 vážne je ako prikladať dôležitosť reakcií na Babovresky z domova dôchodcov.
Gloor
0 0
reagovat

The Jungle Book

Tak nova jungle book měla mega úspěch na d23. Kdo se těší na film? Já se nemůžu dočkat až se budu moci podělit s ostatníma na té parádě :))
637149
Tak nova jungle book měla mega úspěch na d23. Kdo se těší na film? Já se nemůžu dočkat až se budu moci podělit s ostatníma na té parádě :))
The Jungle Book
0 0
reagovat
Po dlhšej dome som zase niečo zostrihal :D
Iron Man - Man of Titanium
637147
Po dlhšej dome som zase niečo zostrihal *:D* [link="https://www.youtube.com/watch?v=FF1qvlzehtE"]Iron Man - Man of Titanium [/link]
0 0
reagovat
V Tianjinu jsem stravil zhruba pul roku. Ne teda primo v tehle ctvrti, ale ted bych tam nechtel byt vubec.... V tom skladu byl pry mimo jine kyanid a jsem si jisty, ze tam ted vzduchem leta milion latek, se kteryma si lidske telo moc nerozumi a vlada to bude jako vzdy zapirat, dokud se neobjevi cisla ze zahranicnich zdroju...
637146
V Tianjinu jsem stravil zhruba pul roku. Ne teda primo v tehle ctvrti, ale ted bych tam nechtel byt vubec.... V tom skladu byl pry mimo jine kyanid a jsem si jisty, ze tam ted vzduchem leta milion latek, se kteryma si lidske telo moc nerozumi a vlada to bude jako vzdy zapirat, dokud se neobjevi cisla ze zahranicnich zdroju...
0 0
reagovat

Čína

Tvl, ten Michael Bay už se trochu po*ral, ne? Teď už to fakt s tím natáčením dalších Transformerů v Číně dost přehnal! link
637143
Tvl, ten Michael Bay už se trochu po*ral, ne? Teď už to fakt s tím natáčením dalších Transformerů v Číně dost přehnal! http://navratdoreality.cz/?p=view&id=21906
Čína
0 0
reagovat
Zas bych to s tema urazkama neprehanel... Mewy urcite ma, co delat, pokud to chce trochu pozvednout, ale na hlavu mu zas srat nemusime... ;)
637139
Zas bych to s tema urazkama neprehanel... Mewy urcite ma, co delat, pokud to chce trochu pozvednout, ale na hlavu mu zas srat nemusime... *;)*
0 0
reagovat
kouknout se na trailer a přečíst si "o čem to je" na csfd mi dá daleko víc informací a zabiju tím míň času... a nechci si nablejt do uší
637137
kouknout se na trailer a přečíst si "o čem to je" na csfd mi dá daleko víc informací a zabiju tím míň času... a nechci si nablejt do uší
0 0
reagovat
Auvajs... Páteční tržby "Strýčka"... Jen další důkaz toho, že pokud nejde o Supermana, tak Cavill rozhodně není tržním tahounem...
637135
Auvajs... Páteční tržby "Strýčka"... Jen další důkaz toho, že pokud nejde o Supermana, tak Cavill rozhodně není tržním tahounem...
0 0
reagovat
Zase mu to nemůžete tolik sjet na webu, kde frčí MZ live :D
637134
Zase mu to nemůžete tolik sjet na webu, kde frčí MZ live *:D*
0 0
reagovat

Mewy

Nevím jestli ti dochází jedna zásadní věc. To trapné šaškování a ty kecy co tam předvádíš, to zaujme možná tak nějaké děti nebo puberťáky a je to naprosto zbytečné. Sám sebe se zeptej proč? Myslíš, že někoho, kdo si chce pustit videorecenzi na film, bude zajímat nějaké dětinské tajtrlíkování a rádoby vtipné komentáře? To těžko, takhle svět nefunguje. Možná tak mezi dětma na šitbooku a těma tzv. youtuberama (vesměs hrozní dementi nebo lidi co ze sebe ty dementy dělají, dnes mají někteří pocit, že je to v módě) na YT. Normální člověk si vyhledá normální seriozní autory a videa. (třeba MZ :D).

Ale to je všechno o věku, evidentně ještě nejsi na něco takového vyzrálý a pohybuješ se v adolescentní společnosti. Zkrátka kdyby jsi začal uplně normálně mluvit zajímavé věci k filmu, bylo by to ok.

Rozmysli se, jestli chceš, aby tvoje video mělo nějakou informační hodnotu a nebo jestli ze sebe chceš dělat šaška :)
637138
Nevím jestli ti dochází jedna zásadní věc. To trapné šaškování a ty kecy co tam předvádíš, to zaujme možná tak nějaké děti nebo puberťáky a je to naprosto zbytečné. Sám sebe se zeptej proč? Myslíš, že někoho, kdo si chce pustit videorecenzi na film, bude zajímat nějaké dětinské tajtrlíkování a rádoby vtipné komentáře? To těžko, takhle svět nefunguje. Možná tak mezi dětma na šitbooku a těma tzv. youtuberama (vesměs hrozní dementi nebo lidi co ze sebe ty dementy dělají, dnes mají někteří pocit, že je to v módě) na YT. Normální člověk si vyhledá normální seriozní autory a videa. (třeba MZ *:D*). Ale to je všechno o věku, evidentně ještě nejsi na něco takového vyzrálý a pohybuješ se v adolescentní společnosti. Zkrátka kdyby jsi začal uplně normálně mluvit zajímavé věci k filmu, bylo by to ok. Rozmysli se, jestli chceš, aby tvoje video mělo nějakou informační hodnotu a nebo jestli ze sebe chceš dělat šaška *:)*
Mewy
0 0
reagovat

Mewy

Klobouk dolu za odvahu, ale kvalitativne to fakt neni tam, kde sis to asi predstavoval... hlavne ten uvod byl fakt bolestivy.

Jestli to neberes jenom jako nejaky vystrelek, ale neco, cemu by ses chtel venovat trochu vazneji, tak bych - byt tebou - v prve rade venoval nejaky cas studiu aspon nejakych zakladu filmove teorie, v nejake popularne naucne forme, a taky si nastuduj nejake uspesne matadory tohohle formatu samotneho. Prostuduj si, o cem se mluvi, co se hodnosti a jak, atd., aby to melo nejakou informacni hodnotu.

Co se zpracovani tyce, tady bude asi hodne velkou roli hrat vek, s cimz se neda nic moc delat, ale prinejmensim by sis mel najit nekoho (pokud mozno starsiho), kdo ti poskytne vecnou zpetnou vazbu PREDTIM, nez to hodis na net. Nebude to asi uplne prijemna (ani pro nej) zalezitost, ale budes mit moznost editovat -> ucit se/rozvijet se a nasledne snad casem vytvorit opravdu kvalitni produkt, ktery lidi nalaka...

Myslim, ze vubec nic nezkazis, kdyz zacnes se sjizdenim MZ Live.....

PS: Jen pro poradek - v zadnem pripade se nesnaz nikoho kopirovat... Inspiruj se v ramci konceptu a struktury, dej tomu vlastni tvar, ale zaroven si sezen nekoho, komu duverujes a kdo se nebude bat vecne ti to zkritizovat a pripadne navrhnout, co zmenit...
637133
Klobouk dolu za odvahu, ale kvalitativne to fakt neni tam, kde sis to asi predstavoval... hlavne ten uvod byl fakt bolestivy. Jestli to neberes jenom jako nejaky vystrelek, ale neco, cemu by ses chtel venovat trochu vazneji, tak bych - byt tebou - v prve rade venoval nejaky cas studiu aspon nejakych zakladu filmove teorie, v nejake popularne naucne forme, a taky si nastuduj nejake uspesne matadory tohohle formatu samotneho. Prostuduj si, o cem se mluvi, co se hodnosti a jak, atd., aby to melo nejakou informacni hodnotu. Co se zpracovani tyce, tady bude asi hodne velkou roli hrat vek, s cimz se neda nic moc delat, ale prinejmensim by sis mel najit nekoho (pokud mozno starsiho), kdo ti poskytne vecnou zpetnou vazbu PREDTIM, nez to hodis na net. Nebude to asi uplne prijemna (ani pro nej) zalezitost, ale budes mit moznost editovat -> ucit se/rozvijet se a nasledne snad casem vytvorit opravdu kvalitni produkt, ktery lidi nalaka... Myslim, ze vubec nic nezkazis, kdyz zacnes se sjizdenim MZ Live..... PS: Jen pro poradek - v zadnem pripade se nesnaz nikoho kopirovat... Inspiruj se v ramci konceptu a struktury, dej tomu vlastni tvar, ale zaroven si sezen nekoho, komu duverujes a kdo se nebude bat vecne ti to zkritizovat a pripadne navrhnout, co zmenit...
Mewy
0 0
reagovat
je jedno že to je shit, stačí se kouknout na to tlusté prase co mu lidi posílaj 30k za retardaci na webce.. stačí to dostat mezi ovce a uspech se dostavi.

Ted byla na ocku reportaz z nejake akce, kde tyhle lidi meli sraza a byl tam rozhovor s hvezdou cz YT sceny a frajer tam povidal bez spetky humoru, ze je umelec.. :D konečná
637132
je jedno že to je shit, stačí se kouknout na to tlusté prase co mu lidi posílaj 30k za retardaci na webce.. stačí to dostat mezi ovce a uspech se dostavi. Ted byla na ocku reportaz z nejake akce, kde tyhle lidi meli sraza a byl tam rozhovor s hvezdou cz YT sceny a frajer tam povidal bez spetky humoru, ze je umelec.. *:D* konečná
0 0
reagovat

Mewy

Nerád tak tvrdo kritizujem ľudí, ktorý sa takto verejne odovzdávajú, ale musím súhlasiť so zbytkom. Tiež som vydržal len prvú minútu...a o filme som sa nedozvedel nič.
Ale zase vzhľadom na to aký českí streeameri sú populárni...
637131
Nerád tak tvrdo kritizujem ľudí, ktorý sa takto verejne odovzdávajú, ale musím súhlasiť so zbytkom. Tiež som vydržal len prvú minútu...a o filme som sa nedozvedel nič. Ale zase vzhľadom na to aký českí streeameri sú populárni...
Mewy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se