Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49541 - 49560 Napsat příspěvek
na 9
637109
na 9
0 0
reagovat
Tak nic, du maratón Twin Peaks :))
637108
Tak nic, du maratón Twin Peaks *:))*
0 0
reagovat

pepo

Na kolikátou bys to zhruba tak viděl? A co na to TonyClifton, Axis, xxendxx a další?
637105
Na kolikátou bys to zhruba tak viděl? A co na to TonyClifton, Axis, xxendxx a další?
pepo
0 0
reagovat
link
:D
637103
http://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11836830_10153063611255808_3775765935807892567_n.jpg?oh=cafd82931eceb35784a2d9654914d491&oe=56467054 :D
0 0
reagovat
Niekto večer v prahe na pivo?
637102
Niekto večer v prahe na pivo?
0 0
reagovat
Vsiml jsem si ted v Online uzivatelich nezvykle velkeho mnozstvi novych uzivatelu s divnymi nicky....... jestli se nahodou nechysta nejaky utok na MZ........:D
637098
Vsiml jsem si ted v Online uzivatelich nezvykle velkeho mnozstvi novych uzivatelu s divnymi nicky....... jestli se nahodou nechysta nejaky utok na MZ........*:D*
0 0
reagovat
Konecne Lipno! Budiz obzerstvi...
637094
Konecne Lipno! Budiz obzerstvi...
0 0
reagovat

popik

narazil jsem na to po delší době link , ale pořád je to kurevsky epický! 8) já chci pořádnej vysokorospočtovej remake v Rku!
637092
narazil jsem na to po delší době http://www.youtube.com/watch?v=bWpK0wsnitc , ale pořád je to kurevsky epický! *8)* já chci pořádnej vysokorospočtovej remake v Rku!
popik
0 0
reagovat
Ono by to nebolo zrealizovateľné ani do 48 rokov :D
637082
Ono by to nebolo zrealizovateľné ani do 48 rokov *:D*
0 0
reagovat
Ani jsem to netozklikával a vím o co jde. Pecka. Škoda, že to nevyjde.
Jestli ano, dám si pivo s popickem.
637081
Ani jsem to netozklikával a vím o co jde. Pecka. Škoda, že to nevyjde. Jestli ano, dám si pivo s popickem.
0 0
reagovat
Tak tohle je asi nejvyssi castka, kterou kdy crowdfundingovy projekt mel. Ale predstava je to nadherna. Bohuzel do 48 dnu nerealizovatelna. link
637079
Tak tohle je asi nejvyssi castka, kterou kdy crowdfundingovy projekt mel. Ale predstava je to nadherna. Bohuzel do 48 dnu nerealizovatelna. http://www.indiegogo.com/projects/realise-minas-tirith#/story
0 0
reagovat

Svaťoš

Nevím proč jsem si myslel, asi kvůli přezdívce, že jsi ze Slovenska. :)

btw je to i ve formě výborných audioknížek čtených Hynkem Čermákem, který se pro to hlasově narodil. Já to dokonce slyšel dřív, než jsem se do toho začetl, tak jsem to pak četl vnitřním hlasem Čermáka. :D A dá se to i docela dobře kombinovat.

Co se mi na těch knížkách hrozně líbilo je, že Nesbo je podle všeho znalec a milovník hudby a filmů, na které odkazuje snad v každém díle. Často jsem to hned na Spotify hledal a běželo mi to při čtení.
637067
Nevím proč jsem si myslel, asi kvůli přezdívce, že jsi ze Slovenska. *:)* btw je to i ve formě výborných audioknížek čtených [link="http://www.dopocutia.sk/wp-content/uploads/2015/05/Jo_Nesbo_Hynek_Cermak_foto_OneHotBook.jpg"]Hynkem Čermákem[/link], který se pro to hlasově narodil. Já to dokonce slyšel dřív, než jsem se do toho začetl, tak jsem to pak četl vnitřním hlasem Čermáka. *:D* A dá se to i docela dobře kombinovat. Co se mi na těch knížkách hrozně líbilo je, že Nesbo je podle všeho znalec a milovník hudby a filmů, na které odkazuje snad v každém díle. Často jsem to hned na Spotify hledal a běželo mi to při čtení.
Svaťoš
0 0
reagovat

Tony

Myslel jsem knizky s Holem, presne jak pises. Moc dik za usnadneni pri vybirani. A je to jasna cestina. ;)
637066
Myslel jsem knizky s Holem, presne jak pises. Moc dik za usnadneni pri vybirani. A je to jasna cestina. *;)*
Tony
0 0
reagovat
Pokusim se to zakoncit tentokrate ja klasickym: "Sukani je pro decka, chlapi si vypijou!" 8)
637065
Pokusim se to zakoncit tentokrate ja klasickym: "Sukani je pro decka, chlapi si vypijou!" *8)*
0 0
reagovat

popik

to Gonzi: samo je to odhad, se stopkama na krku jsem to nedával.
to Svatoš: chlubí se tím, což tvoje stará nemůže.
637064
to Gonzi: samo je to odhad, se stopkama na krku jsem to nedával. to Svatoš: chlubí se tím, což tvoje stará nemůže.
popik
0 0
reagovat

TonyClifton

Tvůj gif mi připomněl, že jsem se zapomněl v seriálech extaticky vypsat z dojmů po třech nocích maratonu Za Rozbřesku (boží větná stavba, češtinářka by ze mě měla radost 8) )
637063
Tvůj gif mi připomněl, že jsem se zapomněl v seriálech extaticky vypsat z dojmů po třech nocích maratonu [b]Za Rozbřesku[/b] (boží větná stavba, češtinářka by ze mě měla radost *8)* )
TonyClifton
0 0
reagovat
Ne najdete mne v oddělení některý věci je lepší dělat než o nich mluvit.
637062
Ne najdete mne v oddělení některý věci je lepší dělat než o nich mluvit.
0 0
reagovat
Jak to bylo v Prcičkách? Najdeme tě v oddělení pro nepíchače? :D
637061
Jak to bylo v Prcičkách? Najdeme tě v oddělení pro nepíchače? *:D*
0 0
reagovat
637060
[link="http://replygif.net/i/1099.gif"]Tohle téma[/link]
0 0
reagovat

Gonzi

Tady nejde o stopky, ale pokud by jsi něco takového zažil, tak si myslím, že by tě automaticky potom napadlo jak dlouho to asi tak bylo. Já mám třeba rekord (za mlada, to už nikdy nedám :D) nějakých 6,7 hodin a nymfa neměla dost, neuvěřitelny, pamatuju si jak jsem ke konci málem kolaboval a ta blbka furt mlela "pojď ještě" ... wtf :D
637059
Tady nejde o stopky, ale pokud by jsi něco takového zažil, tak si myslím, že by tě automaticky potom napadlo jak dlouho to asi tak bylo. Já mám třeba rekord (za mlada, to už nikdy nedám *:D*) nějakých 6,7 hodin a nymfa neměla dost, neuvěřitelny, pamatuju si jak jsem ke konci málem kolaboval a ta blbka furt mlela "pojď ještě" ... wtf *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se