Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49261 - 49280 Napsat příspěvek
jenze Bocelli je slepy a mel tu marketingovou kampan, ktere se chytla Nova... nic min, nic vic
637670
jenze Bocelli je slepy a mel tu marketingovou kampan, ktere se chytla Nova... nic min, nic vic
0 0
reagovat

Hasta

Asi proto, ze tohle zpiva vsechno covery nekde na zivych akcich a svoje vlastni pisne ma v nemcine. To je jak kdyby se nekdo ve Francii divil, ze nezna Lucku Bilou... obe maji skvely hlas, ale neprekroci svuj maly rybnicek.
637669
Asi proto, ze tohle zpiva vsechno covery nekde na zivych akcich a svoje vlastni pisne ma v nemcine. To je jak kdyby se nekdo ve Francii divil, ze nezna Lucku Bilou... obe maji skvely hlas, ale neprekroci svuj maly rybnicek.
Hasta
0 0
reagovat

popik

tak Nuclear od Oldfielda je jednoznačná pecka, to je jasné 8):+
637668
tak Nuclear od Oldfielda je jednoznačná pecka, to je jasné *8)**:+*
popik
0 0
reagovat
Já teď poslouchám v rámci přípravy na úterý songy z MGS ságy.

The Best Is Yet To Come je top
se Snake Eater Kojima vzdal hold starým bondovkám
Here's To You Ennio Morricone:+
Nuclear od Oldfielda pecka a je krásně spojena s motivem MGS
637667
Já teď poslouchám v rámci přípravy na úterý [link="https://www.youtube.com/watch?v=lx5u-OIrFq0"]songy z MGS ságy.[/link] The Best Is Yet To Come je top se Snake Eater Kojima vzdal hold starým bondovkám Here's To You Ennio Morricone*:+* Nuclear od Oldfielda pecka a je krásně spojena s motivem MGS
0 0
reagovat

Helene Fischer

Já zase nechápu, že v ČR prakticky nikdo nezná tuhle bohyni, úžasná ženská jak chováním, tak vzhledem a hlavně úžasná zpěvačka, osobně ji kvalitou zpěvu řadím někam na TOP vedle Celine, Beyonce a Shakiry. Navíc tahle skopčanda s ruskými kořeny zpívá ve více jazycích a hlavně má neuvěřitelný rozsah, mám s ní doma několik písniček z koncertů (kdyby někdo chtěl 1080p DTS můžu uploadnout) a fascinuje mě, že dokáže zazpívat prakticky jakýkoliv žánr.

To se nějaká Madonna a další pseudozpěvačky, které neumí zpívat ani ve studiu natož naživo (to je holý fakt, zrovna Madonna je typický příklad, že to lze v hudební branži dotáhnout daleko ikdyž zpívat moc neumíte) nechytá.

link
link
link

Já nemám kdovíjaký hudební sluch, ale přesto slyším, že třeba i něco jako tohle link je uplně jiná liga, než originál.

Neskutečně vyspělá holka na svůj věk mentálně i hudebně.
637666
Já zase nechápu, že v ČR prakticky nikdo nezná tuhle bohyni, úžasná ženská jak chováním, tak vzhledem a hlavně úžasná zpěvačka, osobně ji kvalitou zpěvu řadím někam na TOP vedle Celine, Beyonce a Shakiry. Navíc tahle skopčanda s ruskými kořeny zpívá ve více jazycích a hlavně má neuvěřitelný rozsah, mám s ní doma několik písniček z koncertů (kdyby někdo chtěl 1080p DTS můžu uploadnout) a fascinuje mě, že dokáže zazpívat prakticky jakýkoliv žánr. To se nějaká Madonna a další pseudozpěvačky, které neumí zpívat ani ve studiu natož naživo (to je holý fakt, zrovna Madonna je typický příklad, že to lze v hudební branži dotáhnout daleko ikdyž zpívat moc neumíte) nechytá. http://www.youtube.com/watch?v=f8xMmvrbgOw http://www.youtube.com/watch?v=c9WsM_ndCkE http://www.youtube.com/watch?v=Yu5xG60lmBg Já nemám kdovíjaký hudební sluch, ale přesto slyším, že třeba i něco jako tohle http://www.youtube.com/watch?v=VcUNIx9Ky90&feature=player_detailpage#t=100 je uplně jiná liga, než originál. Neskutečně vyspělá holka na svůj věk mentálně i hudebně.
Helene Fischer
0 0
reagovat

popik

bože ?) dobré řezivo s lehce krysovitým obličejem, nic víc.
když jsme u té hudby, tak jsem nedávno objevil tuhle starší písničku s parádním textem, kterou znám z několika filmů, ale až teď jsem se k ní dostal tak nějak kompletně a je super link
637665
bože *?)* dobré řezivo s lehce krysovitým obličejem, nic víc. když jsme u té hudby, tak jsem nedávno objevil tuhle starší písničku s parádním textem, kterou znám z několika filmů, ale až teď jsem se k ní dostal tak nějak kompletně a je super http://www.youtube.com/watch?v=KEXQkrllGbA
popik
0 0
reagovat
link
neda sa nic robit. Taylor je fakt dobra dokonca vie fakt aj spievat :+
637664
http://www.youtube.com/watch?v=2GGRdwfhl-U neda sa nic robit. Taylor je fakt dobra dokonca vie fakt aj spievat *:+*
0 0
reagovat
vypada to sice pekne, ale co me na starem doomu vzdy bavilo/stvalo bylo, ze jsem nevedel, kam mam jit...
637663
vypada to sice pekne, ale co me na starem doomu vzdy bavilo/stvalo bylo, ze jsem nevedel, kam mam jit...
0 0
reagovat

DooM

Hlavně nejlíp vypadá multiplayer s tím editorem. Konečně něco oldschool, kde snad bude záležet na skillu, bez milionů class, perků a mikrotransakcí.
637662
Hlavně nejlíp vypadá multiplayer s tím editorem. Konečně něco oldschool, kde snad bude záležet na skillu, bez milionů class, perků a mikrotransakcí.
DooM
0 0
reagovat
Novej DooM vypadá náhodou parádně. Je dobrý hrát po dlouhý době hru, kde ti při každým zabití protivníka neskáče po obrazovce +150 XP a podobný sráčoviny.
637660
Novej DooM vypadá náhodou parádně. Je dobrý hrát po dlouhý době hru, kde ti při každým zabití protivníka neskáče po obrazovce +150 XP a podobný sráčoviny.
0 0
reagovat

Memphis

no to mam veľmi daleko do prahy,
637654
no to mam veľmi daleko do prahy,
Memphis
0 0
reagovat
novy doom vypada jako stary doom = win
637653
novy doom vypada jako stary doom = win
0 0
reagovat
Myslíš ten gameplay ze zpomalené konzolové verze, kde pomalinku analogovýma páčkama najíždí natřikrát na protivníka, aby se vůbec trefil? :D A myslíš tu samotnou přesvícenou ukázku? A myslíš taky tu samou ukázku s naprosto tupou AI? Pokračovat snad ani nebudu, bohužel nový Doom zatím vypadá jako slušný fail, snad to nakonec ve finále bude řežba kterou většina lidí nechá, ale ten gameplay co nedávno vypustili akorát spousty lidí naštval.
637652
Myslíš ten gameplay ze zpomalené konzolové verze, kde pomalinku analogovýma páčkama najíždí natřikrát na protivníka, aby se vůbec trefil? *:D* A myslíš tu samotnou přesvícenou ukázku? A myslíš taky tu samou ukázku s naprosto tupou AI? Pokračovat snad ani nebudu, bohužel nový Doom zatím vypadá jako slušný fail, snad to nakonec ve finále bude řežba kterou většina lidí nechá, ale ten gameplay co nedávno vypustili akorát spousty lidí naštval.
0 0
reagovat
Pozdě sice, ale viděl jsem gameplay nového Doomu a to je neskutečný masakr...
637651
Pozdě sice, ale viděl jsem gameplay nového Doomu a to je neskutečný masakr...
0 0
reagovat

TonyClifton

Kdysi se něco kutilo ale kolem roku 2012 se nad HD modem zavřela zem. Existuje něco málo HD texture packů, ale jsou nic moc.

Donnie Darko na čínský způsob
637649
Kdysi se něco kutilo ale kolem roku 2012 se nad HD modem zavřela [link="http://mafia.czech-games.net/2012/07/dulezite-zmeny-ve-vyvoji-hd-texture-modu/"]zem[/link]. Existuje něco málo HD texture packů, ale jsou nic moc. [link="http://gbtimes.com/china/rocket-engine-smashes-house-after-chinese-satellite-launch"]Donnie Darko na čínský způsob[/link]
TonyClifton
0 0
reagovat
Existuje nějaký funkční HD mod Mafie? Přijde mi, že se předělává každá druhá hovadina a zrovna tahle hra by to potřebovala jako sůl a nic se nejeví funkční...
637647
Existuje nějaký funkční HD mod Mafie? Přijde mi, že se předělává každá druhá hovadina a zrovna tahle hra by to potřebovala jako sůl a nic se nejeví funkční...
0 0
reagovat

SW nový clip - asi malinký spojler

Buba v lese s modrym mečem link
637646
Buba v lese s modrym mečem http://www.youtube.com/watch?v=J1ietoh-eH0
SW nový clip - asi malinký spojler
0 0
reagovat
Tu druhou Daviesovu větu jsem si už nemohl přečíst, to jsem seděl ve vlaku a byl na cestě do Prahy. Nebydlím v Praze, bydlím v západních Čechách. Takže veškeré reakce jsem si mohl přečíst až po návratu k večeru.
637638
Tu druhou Daviesovu větu jsem si už nemohl přečíst, to jsem seděl ve vlaku a byl na cestě do Prahy. Nebydlím v Praze, bydlím v západních Čechách. Takže veškeré reakce jsem si mohl přečíst až po návratu k večeru.
0 0
reagovat

Disk

Ja sa do toho nechcem miesat, ale evidentne ti to niekto musi povedat narovinu. Tato veta: Změna plánu, dem do hospody ve dvě odpoledne. ktoru napisal Davies nebola myslena vazne, ale bol to vtip. Ano uznavam pre niekoho bez smajlika mozno tazko rozpoznatelny, Ale nasledne ti to bolo jasne vyvetlene tymto prispevkom:

Disku, Ty ses fakt pako. Odpoledne lidi makaj, vecer chlastaj! Jak ses moh koukat na trpaslika a chapat tam ty fory prosimte?

Ostatni to pochopili jak..?
637637
Ja sa do toho nechcem miesat, ale evidentne ti to niekto musi povedat narovinu. Tato veta: Změna plánu, dem do hospody ve dvě odpoledne. ktoru napisal Davies nebola myslena vazne, ale bol to vtip. Ano uznavam pre niekoho bez smajlika mozno tazko rozpoznatelny, Ale nasledne ti to bolo jasne vyvetlene tymto prispevkom: Disku, Ty ses fakt pako. Odpoledne lidi makaj, vecer chlastaj! Jak ses moh koukat na trpaslika a chapat tam ty fory prosimte? Ostatni to pochopili jak..?
Disk
0 0
reagovat

disketa

Tedka to ctu. No bejt tebou se na nas vybodnu a uz sem nevkrocim. Tohle bych nemel zapotrebi...
637636
Tedka to ctu. No bejt tebou se na nas vybodnu a uz sem nevkrocim. Tohle bych nemel zapotrebi...
disketa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se