Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49221 - 49240 Napsat příspěvek

Fight Club

V sobotu 5. septembra pri príležitosti 4 narodenín Kina Lumiér sa uskutoční predpremiéra filmu ešte pred plánovaným uvedením do distribúcie v putovnej prehliadke Projekt 100.
"Pri zakúpení jednej vstupenky na sobotnú projekciu filmu o 20.30 hod. v Kine Lumière získajú diváci druhú vstupenku zdarma."

Kto jede? :)
637831
V sobotu 5. septembra pri príležitosti 4 narodenín Kina Lumiér sa uskutoční predpremiéra filmu ešte pred plánovaným uvedením do distribúcie v putovnej prehliadke Projekt 100. "Pri zakúpení jednej vstupenky na sobotnú projekciu filmu o 20.30 hod. v Kine Lumière získajú diváci druhú vstupenku zdarma." Kto jede? *:)*
Fight Club
0 0
reagovat
verbst
u mne vede drake - if you're reading this it's too late. know yourself je hrozna pecka.
637830
verbst u mne vede drake - if you're reading this it's too late. know yourself je hrozna pecka.
0 0
reagovat

Axis

slušný trip :D
637826
slušný trip *:D*
Axis
0 0
reagovat
637823
[link="https://www.youtube.com/watch?t=327&v=vBkBS4O3yvY"]One-Minute Time Machine[/link] *:+*
0 0
reagovat

Batmetal Returns

637821
[link="https://youtu.be/I53HDr0-Qew"]Kapela snů je zpět v plný síle.[/link]
Batmetal Returns
0 0
reagovat

GuidoA.

Compton je hroznej shit a zklamání jako prase. Ještě horší, než How to Pimp a Butterfly a to je co říct.
Prostě fail.
637816
Compton je hroznej shit a zklamání jako prase. Ještě horší, než How to Pimp a Butterfly a to je co říct. Prostě fail.
GuidoA.
0 0
reagovat
:-**** link
637813
:-**** http://www.pg.cz/tema/starwars
0 0
reagovat
everest, martan, pan, muz na lane.. strasne zradlo nas ted ceka, nekolik let sem nebyl za mesic 4x v kine
637796
everest, martan, pan, muz na lane.. strasne zradlo nas ted ceka, nekolik let sem nebyl za mesic 4x v kine
0 0
reagovat
dlouhou dobu zadny poradny album. afx - orphaned deejay selek, dr. dre - compton, beach house - depression cherry byli blízko (80%), ale az
deradoorian - the expanding flower planet
85% - je pecka. top: a beautiful woman
637799
dlouhou dobu zadny poradny album. afx - orphaned deejay selek, dr. dre - compton, beach house - depression cherry byli blízko (80%), ale az deradoorian - the expanding flower planet 85% - je pecka. top: [link="https://soundcloud.com/anticon/deradoorian-a-beautiful-woman-1"]a beautiful woman[/link]
0 0
reagovat
Taky ten srpnový patch ještě nevyšel, pokud jsem to nějak neprošvihl.
637794
Taky ten srpnový patch ještě nevyšel, pokud jsem to nějak neprošvihl.
0 0
reagovat
A keď už hovoríte o Mad Maxovi, čo je tiež Warner Bros hra, tak Batmana ešte furt nepredávajú na PC :D
637793
A keď už hovoríte o Mad Maxovi, čo je tiež Warner Bros hra, tak Batmana ešte furt nepredávajú na PC *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

Ale ty máš možnost volby. Třeba už můžu celou vesnici s vojáky srovnat se zemí za pomocí airstrike, ale dělám to postaru, jen dalekohled, maskování do do dané oblasti, uspávací pistole a vlk. Jestli to chce někdo hrát stylem Rambo s raketometem v ruce tak může, já to mám radši nenápadně.
637788
Ale ty máš možnost volby. Třeba už můžu celou vesnici s vojáky srovnat se zemí za pomocí airstrike, ale dělám to postaru, jen dalekohled, maskování do do dané oblasti, uspávací pistole a vlk. Jestli to chce někdo hrát stylem Rambo s raketometem v ruce tak může, já to mám radši nenápadně.
xxendxx
0 0
reagovat
chtel jsem tomu dat sanci, kdyz o tom vsichni mluvi jako o udalosti stoleti, ale doufal jsem, ze to je neco ve stylu Hitmana. Zatim to na me pusobi jako MGS: Revengeance, kterej jsem hral asi pul hodiny a je mi z toho spatne jeste ted.
637787
chtel jsem tomu dat sanci, kdyz o tom vsichni mluvi jako o udalosti stoleti, ale doufal jsem, ze to je neco ve stylu Hitmana. Zatim to na me pusobi jako MGS: Revengeance, kterej jsem hral asi pul hodiny a je mi z toho spatne jeste ted.
0 0
reagovat

xendx

Kdyby ti ta hra byla "úplně ukradená", tak na to v první řadě ani nereaguješ. Ty asi nejsi moc chytrý klučina, co?
637786
Kdyby ti ta hra byla "úplně ukradená", tak na to v první řadě ani nereaguješ. Ty asi nejsi moc chytrý klučina, co?
xendx
0 0
reagovat

Netflix

Koukám že se Netflix rozhodl jít ve stopách HBO. Snad to bude dobrý krok.
637784
Koukám že se Netflix [link="http://blog.netflix.com/2015/08/why-youll-see-some-high-profile-movies.html"]rozhodl jít[/link] ve stopách HBO. Snad to bude dobrý krok.
Netflix
0 0
reagovat

LIFTY, SteKi

Problém je, že dřív byl žánr young adult určen hlavně pro děti do 18 let. Teď je cílen na širší věkovou skupinu a klidně si ho koupí i třicátník. Tak se někde prostě ještě nezorientovali:-)
637776
Problém je, že dřív byl žánr young adult určen hlavně pro děti do 18 let. Teď je cílen na širší věkovou skupinu a klidně si ho koupí i třicátník. Tak se někde prostě ještě nezorientovali:-)
LIFTY, SteKi
0 0
reagovat

LIFTY

Takze vidim, ze zaradovat nevhodne knihy do detskej kniznice nieje domena len mojho knihkupectva. Ja som nasiel Buducnost (Glukhovsky), ktora fakt nieje pre deti vedla Harryho Pottera a podobnych veci :D
A inak ta kniha je super. Uplne samo sa to cita :+
637774
Takze vidim, ze zaradovat nevhodne knihy do detskej kniznice nieje domena len mojho knihkupectva. Ja som nasiel Buducnost (Glukhovsky), ktora fakt nieje pre deti vedla Harryho Pottera a podobnych veci *:D* A inak ta kniha je super. Uplne samo sa to cita *:+*
LIFTY
0 0
reagovat

MGS V

Není už někde na Youtube nějaký sestřih zaměřující se na příběh? Koukal jsem na různé gameplay, ale sledovat monotónní ježdění po krajině a zabíjení random vojáčků přestane být zábavné už po první hodině.
637765
Není už někde na Youtube nějaký sestřih zaměřující se na příběh? Koukal jsem na různé gameplay, ale sledovat monotónní ježdění po krajině a zabíjení random vojáčků přestane být zábavné už po první hodině.
MGS V
0 0
reagovat

Bookzone

Včera jsem kupoval poslední díl (pokud nepočítám prequel) Labyrintu a byl zařazen v dětských knihách... Kniha s názvem Vraždící léčba, v jejichž prvním díle obří zmutovaní roboto-pavouci vraždily děti a v druhém díle jim jiné stroje trhaly hlavy...:D
Jinak to beru jako rekreační knihy... Je to oddechovka... Nijak náročná literatura, ale dostatečně poutavá, aby udržela u knihy... A taky jediná "teen" série, které jsem dal na stará kolena šanci (Pottery nepočítám, na těch jsem vyrůstal). Možná někdy zkusím Hunger games, jestli jsou opravdu drsnější, než filmy.
637760
Včera jsem kupoval poslední díl (pokud nepočítám prequel) Labyrintu a byl zařazen v dětských knihách... Kniha s názvem Vraždící léčba, v jejichž prvním díle obří zmutovaní roboto-pavouci vraždily děti a v druhém díle jim jiné stroje trhaly hlavy...*:D* Jinak to beru jako rekreační knihy... Je to oddechovka... Nijak náročná literatura, ale dostatečně poutavá, aby udržela u knihy... A taky jediná "teen" série, které jsem dal na stará kolena šanci (Pottery nepočítám, na těch jsem vyrůstal). Možná někdy zkusím Hunger games, jestli jsou opravdu drsnější, než filmy.
Bookzone
0 0
reagovat
nechci ani jedno, protoze me ta hra je uplne ukradena. Tohle video je jeden z prikladu, proc tomu tak je.
637759
nechci ani jedno, protoze me ta hra je uplne ukradena. Tohle video je jeden z prikladu, proc tomu tak je.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se