Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48121 - 48140 Napsat příspěvek

Jerzik

Hmm, super. Ok, budu to brat tak, ze sem to proste napsal spatne a z nize napsaneho nevyplynulo to, ze chvalim projev a vyber vyznamenanych a ne samotnou osobu prednasejiciho...
640623
Hmm, super. Ok, budu to brat tak, ze sem to proste napsal spatne a z nize napsaneho nevyplynulo to, ze chvalim projev a vyber vyznamenanych a ne samotnou osobu prednasejiciho...
Jerzik
0 0
reagovat
Ted: Státní vyznamenání není imho o politice, nebo alespoň by nemělo být. To in memoriam ocenění byloo víceméně "povinnost" udělit a kdyby se neudělilo, byla by to těžká ostuda.
Samotný ceremoniál sem neviděl, ale prej se excesy ala minuloroční Sedláček letos naštěstí nekonaly...
640622
Ted: Státní vyznamenání není imho o politice, nebo alespoň by nemělo být. To in memoriam ocenění byloo víceméně "povinnost" udělit a kdyby se neudělilo, byla by to těžká ostuda. Samotný ceremoniál sem neviděl, ale prej se excesy ala minuloroční Sedláček letos naštěstí nekonaly...
0 0
reagovat
To je jako chválit závažného recidivistu za to, že si v padesáti poprvé v životě ustlal postel. Pointless.
640621
To je jako chválit závažného recidivistu za to, že si v padesáti poprvé v životě ustlal postel. Pointless.
0 0
reagovat
A jeste jeden spam od moji osoby, nez se zase na par dnu odmlcim. Na moviezone plati dlouho zazite pravidlo, ze o politice se muze diskutovat jinde, a tady takove hovory nejsou vitany. Zabruslim si na hranici prijatelneho a spolehajice na inteligenci vsech zucasntnenych si dovolim pochvalit z patra predneseny prednes a volbu vyznamenanych k 28. rijnu.

Par disclaimeru. Prezident me casto rozciluje, nevolil sem ho a proc to nerict, vetsinou me sere. Minuly rok sem pri vyznamenanich mlcel, byt me treba rozcilil muj jinak oblibeny reziser Sedlacek a jinak opovrhovany reziser Renc. Tento rok musim rict, ze mne volba vetsiny vyznamenanych potesila, a co vic, dokonce nadchnula. Zeman imho zvolil velmi dobre a cely ten prenos (ano, tenhle vecer sem v telce stihnul) se nesl v duchu pychy a prave takove oficiality, jaky si dnesni statni svatek zaslouzi.

Sam pochazim z Vysociny a diky rodine znam tu dotycnou zdarskou skolu, ktera vzbuzovalo pred nekolika mesici tolik emoci. Netreba tu dopodrobna popisovat prenos, ktery si jiste sami pustite webu Ceske televize, jenom to ukoncim tim, ze uz dlouho sem nebyl aspon trochu a podle me vazne nefalsovane (cert vem sport) hrdy na to, ze sem Cech.

No, aspon tohle sem napsat musel. Pokud nekoho ten patos pohorsil, tak se omlouvam, ale snad to tu projde, a lide se budou vyjadrovat ve vsi slusnosti a pouze k tematu, nikoliv k Zemanovi :)

Dik...
640620
A jeste jeden spam od moji osoby, nez se zase na par dnu odmlcim. Na moviezone plati dlouho zazite pravidlo, ze o politice se muze diskutovat jinde, a tady takove hovory nejsou vitany. Zabruslim si na hranici prijatelneho a spolehajice na inteligenci vsech zucasntnenych si dovolim pochvalit z patra predneseny prednes a volbu vyznamenanych k 28. rijnu. Par disclaimeru. Prezident me casto rozciluje, nevolil sem ho a proc to nerict, vetsinou me sere. Minuly rok sem pri vyznamenanich mlcel, byt me treba rozcilil muj jinak oblibeny reziser Sedlacek a jinak opovrhovany reziser Renc. Tento rok musim rict, ze mne volba vetsiny vyznamenanych potesila, a co vic, dokonce nadchnula. Zeman imho zvolil velmi dobre a cely ten prenos (ano, tenhle vecer sem v telce stihnul) se nesl v duchu pychy a prave takove oficiality, jaky si dnesni statni svatek zaslouzi. Sam pochazim z Vysociny a diky rodine znam tu dotycnou zdarskou skolu, ktera vzbuzovalo pred nekolika mesici tolik emoci. Netreba tu dopodrobna popisovat prenos, ktery si jiste sami pustite webu Ceske televize, jenom to ukoncim tim, ze uz dlouho sem nebyl aspon trochu a podle me vazne nefalsovane (cert vem sport) hrdy na to, ze sem Cech. No, aspon tohle sem napsat musel. Pokud nekoho ten patos pohorsil, tak se omlouvam, ale snad to tu projde, a lide se budou vyjadrovat ve vsi slusnosti a pouze k tematu, nikoliv k Zemanovi :) Dik...
0 0
reagovat
Sklo bych předefinoval na fólii, kterou lze při neopatrném leštění poškodit :)

Jinak problém s odrazem jsem zaznamenal při dnešní návštěvě v 8. řadě. Předtím jsem výhradně chodil do 6. řady a nevšiml jsem si toho.
640618
Sklo bych předefinoval na fólii, kterou lze při neopatrném leštění poškodit :) Jinak problém s odrazem jsem zaznamenal při dnešní návštěvě v 8. řadě. Předtím jsem výhradně chodil do 6. řady a nevšiml jsem si toho.
0 0
reagovat
Falwic: Výběr místa asi (určitě) pomůže, spíš by mě zajímalo, jestli se ti to stalo poprvé, pak u přrdchozích projekcí si musel sedět jinde, ne?
Jinak ty brejle se liší především obroučkami a celkovou velikostí, imho nikoli samotnými filtry ("skly")...
640617
Falwic: Výběr místa asi (určitě) pomůže, spíš by mě zajímalo, jestli se ti to stalo poprvé, pak u přrdchozích projekcí si musel sedět jinde, ne? Jinak ty brejle se liší především obroučkami a celkovou velikostí, imho nikoli samotnými filtry ("skly")...
0 0
reagovat

SteKi

Naznacujes snad, ze bych nekdy v minulosti na moviezone resil moje osobni zalezitosti tykajici se alkoholu a zen? How dare you!!!
640616
Naznacujes snad, ze bych nekdy v minulosti na moviezone resil moje osobni zalezitosti tykajici se alkoholu a zen? How dare you!!!
SteKi
0 0
reagovat

IMAX praha

Nedávno jsem byl po delší době v Imaxu a poprvé od změny na vlastní koupené brýle. Nosím i normálně dioptrické brýle. Seděl jsem uprostřed 7. řady a celý film jsem viděl odrazy od světel únikového východu na zadní stěně sálu. Toto se mi nikdy dříve s jejich zapůjčenými brýlemi nestalo.

Má někdo z Vás podobnou zkušenost? Ovlivnil by to výběr míst výše či níže? Nějaké řešení?

Díky moc.
640615
Nedávno jsem byl po delší době v Imaxu a poprvé od změny na vlastní koupené brýle. Nosím i normálně dioptrické brýle. Seděl jsem uprostřed 7. řady a celý film jsem viděl odrazy od světel únikového východu na zadní stěně sálu. Toto se mi nikdy dříve s jejich zapůjčenými brýlemi nestalo. Má někdo z Vás podobnou zkušenost? Ovlivnil by to výběr míst výše či níže? Nějaké řešení? Díky moc.
IMAX praha
0 0
reagovat

steki

"jizdenka" je jen kryci oznaceni pro stejnou sluzbu, jako u vas :D
640614
"jizdenka" je jen kryci oznaceni pro stejnou sluzbu, jako u vas :D
steki
0 0
reagovat
Nj, kouzelná slovíčka jako Sdružení obrany spotřebitelů, reportáž televize Nova či Prima, Černé ovce či podobně dokáží udělat někdy zázraky... :+
640613
Nj, kouzelná slovíčka jako Sdružení obrany spotřebitelů, reportáž televize Nova či Prima, Černé ovce či podobně dokáží udělat někdy zázraky... *:+*
0 0
reagovat
uz som si chvilku myslel, ze si bol totalne namol, ked sa nam tu ides chvalit....a potom som si uvedomil, ze u nas je erika upne odlisny druh internetovej sluzby ako u vas :D
640612
uz som si chvilku myslel, ze si bol totalne namol, ked sa nam tu ides chvalit....a potom som si uvedomil, ze u nas je erika upne odlisny druh internetovej sluzby ako u vas *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

RESPEKT!
640610
RESPEKT!
TedGeorge
0 0
reagovat

Já, Erika, 60 Kč

Nedavno sem mel volno a udelal sem si tour de friends ala Budejovice.

Omlouvam se predem za tapetovani a delsi post, ktery me zabere jenom copy and paste a pripadnym odvazlivcum x minutek....

A omlouvam se za to, ze jsem to psal z hospody pod vlivem, kdyz byl znamy na WC :D

Ja:
Dobrý den,

Dne ............. podle mne došlo k neoprávněnému vyúčtování za poslání prémiové sms zajišťované společností Erika-as.
Po telefoním rozhovoru s mým operátorem mobil.cz byla tato platba identifikována u Vaší společnosti a vzhledem k neoprávněnému vyúčtování této platby mi bylo doporučeno kontaktovat přímo vás.

Detaily transakce jsou následující: Telefonní číslo ..............., čas ......... - ..........

Popis: Při výstupu z vlaku v Českých Budějovicích jsem se snažil odeslat sms zajišťující 24 hodinou jízdenku na městskou hromadnou dopravu v Českých Budějovicích. To se mi na první pokus nepovedlo, protože jsem sms odeslal na špatné číslo. Chvíli poté jsem obdržel sms ve tvaru: "Zaslal jste sms zpravu v chybnem tvaru nebo na chybne cislo............... Několik minut poté jsem došel na zastávku a v pořádku odeslal SMS ve správném tvaru na dopravní podnik České Budějovice.

Vzhledem k tomu, že i podle potvrzující sms se jedná o jasný omyl a za omylem odeslanou sms zprávu jsem neobdržel žádnou službu, žádám Vás tímto o navrácení kreditu, který byl omylem strhnutý z mého telefonního čísla ...........

Děkuji za rychlý kontakt a návrh na řešení.

S pozdravem

.... ............

Odpoved Eriky na sebe nenechala dlouho cekat

Vážený pane,

jakožto provozovatel služby SMS jízdenka vyřizujeme Vaší reklamaci na základě plné moci od Dopravního podniku města České Budějovice, akciové společnosti.

Dne ....... v čase ......... jste zaslal požadavek na SMS jízdenku na nesprávné číslo pro objednávání SMS jízdenek 9020660.

Odeslání SMS zprávy na telefonní číslo 9020660 je typ MO billing, tj. peníze (60,- Kč) jsou operátorem strženy již v okamžiku odeslání SMS zprávy z telefonu cestujícího nezávisle na typu služby na tomto čísle poskytované. Cena SMS závisí na shortcodu, na který je SMS zaslána.

Vzhledem k těmto skutečnostem nemůžeme uznat Vaši reklamaci jako oprávněnou.

S pozdravem

Team Erika

ERIKA, a.s. | Vinohradská 138, 130 00 Praha 3
tel.: +420 267 090 311 | fax: +420 222 782 790
e-mail: smsjizdenky@erika-as.cz
www.erika-as.cz

Odpoved "takytakmilujetepremozitelku" alias Teda na sebe nenechala dlouho cekat

Dobrý den,

Děkuji za rychlou odpověď. Příliš nerozumím odpovědi "Odeslání SMS zprávy na telefonní číslo 9020660 je typ MO billing, tj. peníze (60,- Kč) jsou operátorem strženy již v okamžiku odeslání SMS zprávy z telefonu cestujícího nezávisle na typu služby na tomto čísle poskytované".

Mobilním operátorem mi bylo řečeno, že jste provozovatelem služby. Neřekl bych nic na to, kdybych obdržel za 60 Kč jakoukoliv službu, ale jak sami v předchozím odstavci uznáváte, jedná se o omyl. Jako provazovatel podle mého názoru máte odpovědnost za to, že peníze zákazníkům něco (cokoliv) doručí. Nemám nejmenší tušení jakou relevanci ke všemu má, že peníze byly strženy v okamžiku odeslání sms zprávy. Chybné odeslání na již několikrát zmíněné číslo mělo za efekt pouze odeslání chybové smsky, která pouze potvrdila, že se jedná o chybu.

Je mi jasné, že v případě poskytnutí služby za poslání sms, není možné reklamovat, že se jedná o jinou službu, než sem zamýšlel. Ale v okamžiku, kdy hned nazpět přijde sms, která oznamuje chybu, a v okamžiku, kdy toto číslo zaštiťujete jako provozovatel, vaše vysvětlení a odpověď nemohu přijmout.

Z tohoto důvodu jsem nucený obrátit se s prosbou o pomoc na Sdružení obrany spotřebitelů. Částka 60 Kč je samozřejmě nicotná, ale už v meritu věci nedává celá situace (i díky přijaté sms) a Váš postup smysl.

S pozdravem

.... ...........

Odpoved Eriky na sebe nenechala dlouho cekat....

Dobrý den,

na základě přehodnocení našeho stanoviska uznáváme Vaší reklamaci jako oprávněnou. Prosíme o sdělení čísla účtu, popř. adresy, kam Vám můžeme reklamovanou částku zaslat.

Zároveň prosím přijměte od obou výše uvedených společností omluvu za způsobené potíže.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Team Erika

ERIKA, a.s. | Vinohradská 138, 130 00 Praha 3
tel.: +420 267 090 311 | fax: +420 222 782 790
e-mail: smsjizdenky@erika-as.cz
www.erika-as.cz

Na posilani nejakeho cisla uctu kvuli nejakejm 60 Kc samozrejme prdim, tohle me uspokojilo dostatecne :D
640605
Nedavno sem mel volno a udelal sem si tour de friends ala Budejovice. Omlouvam se predem za tapetovani a delsi post, ktery me zabere jenom copy and paste a pripadnym odvazlivcum x minutek.... A omlouvam se za to, ze jsem to psal z hospody pod vlivem, kdyz byl znamy na WC :D Ja: [spoiler]Dobrý den, Dne ............. podle mne došlo k neoprávněnému vyúčtování za poslání prémiové sms zajišťované společností Erika-as. Po telefoním rozhovoru s mým operátorem mobil.cz byla tato platba identifikována u Vaší společnosti a vzhledem k neoprávněnému vyúčtování této platby mi bylo doporučeno kontaktovat přímo vás. Detaily transakce jsou následující: Telefonní číslo ..............., čas ......... - .......... Popis: Při výstupu z vlaku v Českých Budějovicích jsem se snažil odeslat sms zajišťující 24 hodinou jízdenku na městskou hromadnou dopravu v Českých Budějovicích. To se mi na první pokus nepovedlo, protože jsem sms odeslal na špatné číslo. Chvíli poté jsem obdržel sms ve tvaru: "Zaslal jste sms zpravu v chybnem tvaru nebo na chybne cislo............... Několik minut poté jsem došel na zastávku a v pořádku odeslal SMS ve správném tvaru na dopravní podnik České Budějovice. Vzhledem k tomu, že i podle potvrzující sms se jedná o jasný omyl a za omylem odeslanou sms zprávu jsem neobdržel žádnou službu, žádám Vás tímto o navrácení kreditu, který byl omylem strhnutý z mého telefonního čísla ........... Děkuji za rychlý kontakt a návrh na řešení. S pozdravem .... ............[/spoiler] Odpoved Eriky na sebe nenechala dlouho cekat [spoiler]Vážený pane, jakožto provozovatel služby SMS jízdenka vyřizujeme Vaší reklamaci na základě plné moci od Dopravního podniku města České Budějovice, akciové společnosti. Dne ....... v čase ......... jste zaslal požadavek na SMS jízdenku na nesprávné číslo pro objednávání SMS jízdenek 9020660. Odeslání SMS zprávy na telefonní číslo 9020660 je typ MO billing, tj. peníze (60,- Kč) jsou operátorem strženy již v okamžiku odeslání SMS zprávy z telefonu cestujícího nezávisle na typu služby na tomto čísle poskytované. Cena SMS závisí na shortcodu, na který je SMS zaslána. Vzhledem k těmto skutečnostem nemůžeme uznat Vaši reklamaci jako oprávněnou. S pozdravem Team Erika ERIKA, a.s. | Vinohradská 138, 130 00 Praha 3 tel.: +420 267 090 311 | fax: +420 222 782 790 e-mail: smsjizdenky@erika-as.cz www.erika-as.cz[/spoiler] Odpoved "takytakmilujetepremozitelku" alias Teda na sebe nenechala dlouho cekat [spoiler]Dobrý den, Děkuji za rychlou odpověď. Příliš nerozumím odpovědi "Odeslání SMS zprávy na telefonní číslo 9020660 je typ MO billing, tj. peníze (60,- Kč) jsou operátorem strženy již v okamžiku odeslání SMS zprávy z telefonu cestujícího nezávisle na typu služby na tomto čísle poskytované". Mobilním operátorem mi bylo řečeno, že jste provozovatelem služby. Neřekl bych nic na to, kdybych obdržel za 60 Kč jakoukoliv službu, ale jak sami v předchozím odstavci uznáváte, jedná se o omyl. Jako provazovatel podle mého názoru máte odpovědnost za to, že peníze zákazníkům něco (cokoliv) doručí. Nemám nejmenší tušení jakou relevanci ke všemu má, že peníze byly strženy v okamžiku odeslání sms zprávy. Chybné odeslání na již několikrát zmíněné číslo mělo za efekt pouze odeslání chybové smsky, která pouze potvrdila, že se jedná o chybu. Je mi jasné, že v případě poskytnutí služby za poslání sms, není možné reklamovat, že se jedná o jinou službu, než sem zamýšlel. Ale v okamžiku, kdy hned nazpět přijde sms, která oznamuje chybu, a v okamžiku, kdy toto číslo zaštiťujete jako provozovatel, vaše vysvětlení a odpověď nemohu přijmout. Z tohoto důvodu jsem nucený obrátit se s prosbou o pomoc na Sdružení obrany spotřebitelů. Částka 60 Kč je samozřejmě nicotná, ale už v meritu věci nedává celá situace (i díky přijaté sms) a Váš postup smysl. S pozdravem .... ...........[/spoiler] Odpoved Eriky na sebe nenechala dlouho cekat.... [spoiler]Dobrý den, na základě přehodnocení našeho stanoviska uznáváme Vaší reklamaci jako oprávněnou. Prosíme o sdělení čísla účtu, popř. adresy, kam Vám můžeme reklamovanou částku zaslat. Zároveň prosím přijměte od obou výše uvedených společností omluvu za způsobené potíže. S pozdravem a přáním pěkného dne Team Erika ERIKA, a.s. | Vinohradská 138, 130 00 Praha 3 tel.: +420 267 090 311 | fax: +420 222 782 790 e-mail: smsjizdenky@erika-as.cz www.erika-as.cz [/spoiler] Na posilani nejakeho cisla uctu kvuli nejakejm 60 Kc samozrejme prdim, tohle me uspokojilo dostatecne :D
Já, Erika, 60 Kč
0 0
reagovat

Vardant

Takže Warneři s Rocksteady budou moct zamachrovat a stejně to bude hráčům k prdu....umlátit je basebalkou málo.
640600
Takže Warneři s Rocksteady budou moct zamachrovat a stejně to bude hráčům k prdu....umlátit je basebalkou málo.
Vardant
0 0
reagovat
Tak majitelé PC verze Arkham Knight dostanou všechny ostatní hry z Batman série. Doufám, že aspoň jako Steam gifty, protože většina lidí je už logicky bude mít. Čekal jsem teda spíš Season Pass, takže to mohlo být o dost lepší, ale aspoň něco.
640604
Tak majitelé PC verze Arkham Knight dostanou všechny ostatní hry z Batman série. Doufám, že aspoň jako Steam gifty, protože většina lidí je už logicky bude mít. Čekal jsem teda spíš Season Pass, takže to mohlo být o dost lepší, ale aspoň něco.
0 0
reagovat
Svou dobou jsem si náramně užil Fahrenheit. Koncept příběhové hry v tomhle provedení mi nikdy nevadil, spíše naopak... Vždy jsem zvažoval, že si někdy (za rok, dva, tři, z bazaru) seženu PS4 a projedu si na tom Heavy Rain a Beyond: Two Souls... myslím že tahle hra mě (vzhledem k tématu) dokope to opravdu udělat ( a pak mi zbude trochu předražený bluray player :D )
640595
Svou dobou jsem si náramně užil Fahrenheit. Koncept příběhové hry v tomhle provedení mi nikdy nevadil, spíše naopak... Vždy jsem zvažoval, že si někdy (za rok, dva, tři, z bazaru) seženu PS4 a projedu si na tom Heavy Rain a Beyond: Two Souls... myslím že tahle hra mě (vzhledem k tématu) dokope to opravdu udělat ( a pak mi zbude trochu předražený bluray player *:D* )
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:o :+ to je ako splneny sen. Ked vyslo to demo a ja som ho dopozeral, strasne mi bolo smutno z toho, ze to nie je realne rozpracovana hra. Extremne sa tesim.
640592
*:o* *:+* to je ako splneny sen. Ked vyslo to demo a ja som ho dopozeral, strasne mi bolo smutno z toho, ze to nie je realne rozpracovana hra. Extremne sa tesim.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
nema zerve uz dopsany to humanity nebo jak se to ma vubec jmenovat?
640591
nema zerve uz dopsany to humanity nebo jak se to ma vubec jmenovat?
0 0
reagovat
Ex-SOLDIER
Nevim jestli to s tou hrou mysli vazne, kdyz to je na PS4 :D
640589
[b]Ex-SOLDIER[/b] Nevim jestli to s tou hrou mysli vazne, kdyz to je na PS4 *:D*
0 0
reagovat
It's true. All of it. link :D
640579
It's true. All of it. http://youtu.be/aibsc2z7JeA *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se