Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47301 - 47320 Napsat příspěvek
Ne, nebudu sem hazet "plno dalsich..." Proste nebudu link
642816
Ne, nebudu sem hazet "plno dalsich..." Proste nebudu http://www.youtube.com/watch?v=3tE9chAQ7Og
0 0
reagovat
Brad Paisley je buh! Nahodou sem nekde videl predavani country cen CMA, ktery nekdy od roku 2008 moderuje s Carrie Underwood a ten clovek je jeden z nejlepsich a nejvtipnejsich moderatoru podobnejch show vubec.... link link a plno dalsich....
642814
Brad Paisley je buh! Nahodou sem nekde videl predavani country cen CMA, ktery nekdy od roku 2008 moderuje s Carrie Underwood a ten clovek je jeden z nejlepsich a nejvtipnejsich moderatoru podobnejch show vubec.... http://www.youtube.com/watch?v=ETYYEGfdRyk http://www.youtube.com/watch?v=Npw9ml3IZ3w a plno dalsich....
0 0
reagovat
Nemky si dnes so zo závodu spravili exhibíciu, ale kto by to bol povedal, že im bude konkurovať L. Charvátová. Snáď nedopadne ako Sanfilipova v Ostersundu a nebol to len taký výkrik do tmy ako v podobe Talianky. :+
642812
Nemky si dnes so zo závodu spravili exhibíciu, ale kto by to bol povedal, že im bude konkurovať L. Charvátová. Snáď nedopadne ako Sanfilipova v Ostersundu a nebol to len taký výkrik do tmy ako v podobe Talianky. *:+*
0 0
reagovat
asi 2:30 rano v utery bude live stream z premiery SW 8)
642811
asi 2:30 rano v utery bude live stream z premiery SW *8)*
0 0
reagovat
Ale ten pátý k tomu není. :-:D
642810
Ale ten pátý k tomu není. *:-**:D*
0 0
reagovat
A Clonetrooper helmets v pozadí :D
642809
A Clonetrooper helmets v pozadí *:D*
0 0
reagovat
Já to chci.
642808
Já to chci.
0 0
reagovat
super, jen se obavam, ze by to u nas nikdo nepochopil :)
642806
super, jen se obavam, ze by to u nas nikdo nepochopil :)
0 0
reagovat
642805
[link="https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12311258_1088201884525942_5637135620348579847_n.jpg?oh=8afeb386362d17751082ddc720d6405b&oe=56D74693"]link[/link]
0 0
reagovat

KarelR

Protože jako Elbu jsem si nikdy mojí nejoblíbenější knižní postavu nepředstavoval... Vůbec mi nedává smysl, proč se takto rozhodují...
Bardem byl perfektní volba.
Jako malá cena útěchy budiž, že Flaga by měl hrát McConaughey...
642793
Protože jako Elbu jsem si nikdy mojí nejoblíbenější knižní postavu nepředstavoval... Vůbec mi nedává smysl, proč se takto rozhodují... Bardem byl perfektní volba. Jako malá cena útěchy budiž, že Flaga by měl hrát McConaughey...
KarelR
0 0
reagovat

Dark tower

Ja som tiez za. Idris Elba by sa tam vyborne hodil :+
642787
Ja som tiez za. Idris Elba by sa tam vyborne hodil *:+*
Dark tower
0 0
reagovat

Roland

Bardem byla imho dobrá volba, ale tahle volba mě teda opravdu zaujala!
642785
Bardem byla imho dobrá volba, ale tahle volba mě teda opravdu zaujala!
Roland
0 0
reagovat

Axis

HOLY FUCK! Z nejakého dôvodu mi tot príde omnoho zaujímavejšie a hlavne ťažšie než tie nudnésnowboard videá čo sem niekto dáva.
642777
HOLY FUCK! Z nejakého dôvodu mi tot príde omnoho zaujímavejšie a hlavne ťažšie než tie nudnésnowboard videá čo sem niekto dáva.
Axis
0 0
reagovat

do_Od

V klidu, když mi celou dobu autor knihy kecá do ucha jakej je Roland clintwoodovskej parchant, tak najednou vklidu přehodím vyhýbku a přejedu na jinou kolej.
642776
V klidu, když mi celou dobu autor knihy kecá do ucha jakej je Roland clintwoodovskej parchant, tak najednou vklidu přehodím vyhýbku a přejedu na jinou kolej.
do_Od
0 0
reagovat

speta.jr

Díky
642775
Díky
speta.jr
0 0
reagovat
Takže si dáme další kolečko, tentokrát s Temnou věží místo Bonda? :D
642774
Takže si dáme další kolečko, tentokrát s Temnou věží místo Bonda? *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Protože by to nedávalo smysl, leda že by točili jinou knihu.
642770
Protože by to nedávalo smysl, leda že by točili jinou knihu.
KarelR
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Proč bys to nerozdýchal? :)
642769
Proč bys to nerozdýchal? :)
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Po internetu koluje, že by si Rolanda z Temné věže mohl zahrát Idris Elba... Jestli je to pravda, tak to asi nerozdýchám...
642768
Po internetu koluje, že by si Rolanda z Temné věže mohl zahrát Idris Elba... Jestli je to pravda, tak to asi nerozdýchám...
0 0
reagovat

Snipsley

jako... ok, ale pochybuju, ze takovato ucpavka nahradi x stovek hodin inzenyrskeho ladeni rezonatoru, ktery ty specialni poslechove spunty maj.
642767
jako... ok, ale pochybuju, ze takovato ucpavka nahradi x stovek hodin inzenyrskeho ladeni rezonatoru, ktery ty specialni poslechove spunty maj.
Snipsley
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se