Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47281 - 47300 Napsat příspěvek
Netuším, do jaké míry je tu známý Albert Pyun, ale zneuznaný a nepochopený vizionář je zpět. Pyunův opus magnum Cyborg aka The Renegade Director's Cut byl unikátním a doslova biblickým diváckým zážitkem. Jeho nejnovější počin, který Mistr popisuje slovy "Star Wars crossed with Blackhawk Down", pokud se dostane do kin, bude nepochybně též zajímavou podívanou. Posuďte sami: link 8):D
642873
Netuším, do jaké míry je tu známý Albert Pyun, ale zneuznaný a nepochopený vizionář je zpět. Pyunův opus magnum Cyborg aka The Renegade Director's Cut byl unikátním a doslova biblickým diváckým zážitkem. Jeho nejnovější počin, který Mistr popisuje slovy "Star Wars crossed with Blackhawk Down", pokud se dostane do kin, bude nepochybně též zajímavou podívanou. Posuďte sami: http://www.youtube.com/watch?v=wR-tvW_dY1s *8)**:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

To video z Blue Origin je super :) Každopádně já doufám, že za tejden se takhle budou radovat i ve SpaceX, když se jim snad konečně povede podobný přistání (jen podstatně obtížnější). :+
642871
To video z Blue Origin je super *:)* Každopádně já doufám, že za tejden se takhle budou radovat i ve SpaceX, když se jim snad konečně povede podobný přistání (jen podstatně obtížnější). *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
mimochodem, asi jsem to uz zminoval, ale Conor McGregor byl udajne sveho casu zvazovan na roli zaporaka ve Skyfallu
642861
mimochodem, asi jsem to uz zminoval, ale Conor McGregor byl udajne sveho casu zvazovan na roli zaporaka ve Skyfallu
0 0
reagovat
Teda YT kanál Colina Furze mě hned zlepšil den, některý jeho šílenosti bych hned chtěl.
642862
Teda [link="https://www.youtube.com/channel/UCp68_FLety0O-n9QU6phsgw"]YT kanál Colina Furze[/link] mě hned zlepšil den, některý jeho [link="https://youtu.be/dGOuu7K2BH0"]šílenosti[/link] bych hned chtěl.
0 0
reagovat

The Joker

Osobne jsem doufal v trochu delsi zapas a showcase jeho schopnosti, ale narez to byl fakt neskutecny :+:+:+ Cele UFC 194 bylo plne super zapasu:+
642857
Osobne jsem doufal v trochu delsi zapas a showcase jeho schopnosti, ale narez to byl fakt neskutecny *:+**:+**:+* Cele UFC 194 bylo plne super zapasu*:+*
The Joker
0 0
reagovat
Tak jestli budou španěli hrát jak na MS, proč ne :) Cigoši jsou relativně průměr a je dost možné, že v té době na sobě budou mít psychickou deku, ale taky jsem se těšil spíš na jiné soupeře, nejvíc se asi těším na Chorvatsko, to by mohl být pěkný mač. Stejně nejvíc bude záležet na aktuální formě, ti naši můžou být rádi, že tam vůbec jsou.
Nejvíc s podivem je stejně neúčast Holandska, celkem zvědavý jsem na Belgii co předvede po úspěšném MS
642860
Tak jestli budou španěli hrát jak na MS, proč ne :) Cigoši jsou relativně průměr a je dost možné, že v té době na sobě budou mít psychickou deku, ale taky jsem se těšil spíš na jiné soupeře, nejvíc se asi těším na Chorvatsko, to by mohl být pěkný mač. Stejně nejvíc bude záležet na aktuální formě, ti naši můžou být rádi, že tam vůbec jsou. Nejvíc s podivem je stejně neúčast Holandska, celkem zvědavý jsem na Belgii co předvede po úspěšném MS
0 0
reagovat
SW trailery: BvS, CA:CW, Deadpool, Jungle Book, Warcraft, Independence Day
642856
[link="http://9gag.com/gag/agNR9vq"]SW trailery:[/link] BvS, CA:CW, Deadpool, Jungle Book, Warcraft, Independence Day
0 0
reagovat
Jinak teda Conor McGregor vypadá totálně jak Tom Hardy a dneska toho Warriora vystihl pěkně. Neskutečné. :+:+
642854
Jinak teda Conor McGregor vypadá totálně jak Tom Hardy a dneska toho Warriora vystihl pěkně. Neskutečné. *:+**:+*
0 0
reagovat
Já doufal v Anglii, protože hrát opět se Španělskem a Tureckem... a ještě k tomu na těch starých stadionech místo třeba Nice a jejich Allianz Riviera... No, docela zklamání.
642853
Já doufal v Anglii, protože hrát opět se Španělskem a Tureckem... a ještě k tomu na těch starých stadionech místo třeba Nice a jejich Allianz Riviera... No, docela zklamání.
0 0
reagovat

kubqo

šak tam kluci pojedou už pošestý, ti už hrajou na vyšší obtížnosti. vy zatím začínáte na levelu "novice" ?)
642852
šak tam kluci pojedou už pošestý, ti už hrajou na vyšší obtížnosti. vy zatím začínáte na levelu "novice" *?)*
kubqo
0 0
reagovat

EURO 16

Tak my sme dostali ešte celkom prijateľnú skupinu. Z prvéých dvoch košov Anglicko a Rusko rozhodne tí z prijateľnejších súperov. Len ten Wales zo štvrtého je hodne nepríjemný.
Ale vy ste teda kurva dostali. Takú skupinu smrti :D Tam už len Taliansko chýbalo.
642850
Tak my sme dostali ešte celkom prijateľnú skupinu. Z prvéých dvoch košov Anglicko a Rusko rozhodne tí z prijateľnejších súperov. Len ten Wales zo štvrtého je hodne nepríjemný. Ale vy ste teda kurva dostali. Takú skupinu smrti *:D* Tam už len Taliansko chýbalo.
EURO 16
0 0
reagovat

xxendxx

642846
http://www.youtube.com/watch?v=2-7MBXoLb_I
xxendxx
0 0
reagovat
642845
http://www.youtube.com/watch?v=igEWYbnoHc4
0 0
reagovat
já to zkoušel, ale naše kočka je tak blbá, že si to z těch okýnek nebere, takže nám visí na zdi plný adventní kalendář, na kterej kočka jen čumí 8)
642842
já to zkoušel, ale naše kočka je tak blbá, že si to z těch okýnek nebere, takže nám visí na zdi plný adventní kalendář, na kterej kočka jen čumí *8)*
0 0
reagovat
Clavius: Já se na to díval v prospektu, ale jak znám ty moje pitomce, tak by to zůstalo ležet v misce. :)
642841
Clavius: Já se na to díval v prospektu, ale jak znám ty moje pitomce, tak by to zůstalo ležet v misce. :)
0 0
reagovat

Tak se pochlubte,

kdo tohle letos koupil svojí kočce?
642834
kdo tohle letos koupil svojí [link="http://i.imgur.com/bKUwqHO.jpg"]kočce[/link]?
Tak se pochlubte,
0 0
reagovat
Tak to soráč, já měl v práci poslední týden takovej poser, že jsem rád, že jsem vůbec doma... Dnešek nevyjímaje. Tak jsem si právě říkal, že vím, že jsi psal, že jsi busy že ve tři odpoledne, kdy já ještě měl konec v nedohlednu jsi takhle prokrastinoval. Fridays are the worst. And Christmas.
642824
Tak to soráč, já měl v práci poslední týden takovej poser, že jsem rád, že jsem vůbec doma... Dnešek nevyjímaje. Tak jsem si právě říkal, že vím, že jsi psal, že jsi busy že ve tři odpoledne, kdy já ještě měl konec v nedohlednu jsi takhle prokrastinoval. Fridays are the worst. And Christmas.
0 0
reagovat

verbst

Dneska, zejtra a pozejtri nam zaslouzeny volno a navstevuju pred vanocema pribuzenstvo na Vysocine. Jsem byl v Praze 14 dni v kuse a z toho 11 pracoval (a to mluvime o dvanactkach, ktery vcetne cesty narostli na ctrnactky) a ja ani nestihal spat. Takze s nudenim jdi vis kam :)
642823
Dneska, zejtra a pozejtri nam zaslouzeny volno a navstevuju pred vanocema pribuzenstvo na Vysocine. Jsem byl v Praze 14 dni v kuse a z toho 11 pracoval (a to mluvime o dvanactkach, ktery vcetne cesty narostli na ctrnactky) a ja ani nestihal spat. Takze s nudenim jdi vis kam :)
verbst
0 0
reagovat

TedGeorge

Ty se snad při pátku nudíš v práci? :D
Ale jo, je to strašně super! :+
642822
Ty se snad při pátku nudíš v práci? *:D* Ale jo, je to strašně super! *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

speta.jr

Doufám, že to budou mít bezpečáci ošéfovaný. Nerad bych v přímém přenosu viděl něco ve stylu premiéry The Dark Knight Rises...
642820
Doufám, že to budou mít bezpečáci ošéfovaný. Nerad bych v přímém přenosu viděl něco ve stylu premiéry The Dark Knight Rises...
speta.jr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se