Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46901 - 46920 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

:+
643832
*:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Gaučový gagy jsou prostě někde jinde, než zbytek seriálu. :+
643831
Gaučový gagy jsou prostě někde jinde, než zbytek seriálu. *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
O současném stavu Simpsonových si můžete myslet, co chcete, ale tohle je boží. link
643830
O současném stavu Simpsonových si můžete myslet, co chcete, ale tohle je boží. [link="https://www.facebook.com/lifeofdennis/videos/10205769733266057/?pnref=story"]link[/link]
0 0
reagovat
Dotaz: Z jakych zahranicnich filmovych serveru cerpate novinky? Worstpreviews je uz dva mesice neaktivni, tak presidlim jinam...
643829
Dotaz: Z jakych zahranicnich filmovych serveru cerpate novinky? Worstpreviews je uz dva mesice neaktivni, tak presidlim jinam...
0 0
reagovat

The Joker

Jojo, druhej Tony byl neskutečná pecka, tehdy jsem ho pořídil za krásných 200,- na Invexu v Brně... Ale nejvíc času jsem trávil stejně u čtvrtého dílu, protože ten nebyl časově omezený a vždycky jsem se na něm perfektně vyblbnul.
643827
Jojo, druhej Tony byl neskutečná pecka, tehdy jsem ho pořídil za krásných 200,- na Invexu v Brně... Ale nejvíc času jsem trávil stejně u čtvrtého dílu, protože ten nebyl časově omezený a vždycky jsem se na něm perfektně vyblbnul.
The Joker
0 0
reagovat
...ale :/ jsem si na 70% jistý, že ještě před odesláním ten komentář dával smysl. Vážně.
643826
...ale :/ jsem si na 70% jistý, že ještě před odesláním ten komentář dával smysl. Vážně.
0 0
reagovat

do_Od

Můj hudební vkus je taky celkem fajn. ;)
643825
Můj hudební vkus je taky celkem fajn. *;)*
do_Od
0 0
reagovat

do Od

Neznám moc lidí, kteří poslouchají muziku a řekli by "poslouchám fakt shity"
643823
Neznám moc lidí, kteří poslouchají muziku a řekli by "poslouchám fakt shity"
do Od
0 0
reagovat

studo

a ještě Alanis Morissette. A dnes jsem se svým hudebním vkusem poměrně spokojený :+
643822
a ještě Alanis Morissette. A dnes jsem se svým hudebním vkusem poměrně spokojený *:+*
studo
0 0
reagovat
ja som za mladi počúval Avril Lavigne a myslel som si, aký som pán :+
643821
ja som za mladi počúval Avril Lavigne a myslel som si, aký som pán *:+*
0 0
reagovat

Rohlik

Udelal sem velmi dobrou zkusenost s online supermarketem Rohlik. :D V praci v rychlosti nahazu do online nakupniho kosiku vsechny moje oblibeny (a rozpeceny) housticky, syr, salam, cerveny vino, croissant, hroznovy vino, nealko atd. Urcim si cas doruceni korespondujici s navratem z prace domu, objednam, a pak 15-20 minut po tom, co prijdu domu, zazvoni mobil a pred dverma je slusne se chovaji clovek s komplet nakupem.

Tech par korun za rozvoz navic je prd, clovek usetri plno casu vecer po praci, behem minuty si tam treba muze nahazet jedno jablko, dva pomerance, hroznove vino, banan atd. Stat nekde vecer ve fronte v supermarketu a prat se s vahou na ovoce? Proc? Vsechno funguje presne jak by melo, jidlo kvalitni, takhle by to melo vypadat.

Takhle to budu delat 2-3x za tyden a je o starost min :)
643820
Udelal sem velmi dobrou zkusenost s online supermarketem Rohlik. *:D* V praci v rychlosti nahazu do online nakupniho kosiku vsechny moje oblibeny (a rozpeceny) housticky, syr, salam, cerveny vino, croissant, hroznovy vino, nealko atd. Urcim si cas doruceni korespondujici s navratem z prace domu, objednam, a pak 15-20 minut po tom, co prijdu domu, zazvoni mobil a pred dverma je slusne se chovaji clovek s komplet nakupem. Tech par korun za rozvoz navic je prd, clovek usetri plno casu vecer po praci, behem minuty si tam treba muze nahazet jedno jablko, dva pomerance, hroznove vino, banan atd. Stat nekde vecer ve fronte v supermarketu a prat se s vahou na ovoce? Proc? Vsechno funguje presne jak by melo, jidlo kvalitni, takhle by to melo vypadat. Takhle to budu delat 2-3x za tyden a je o starost min :)
Rohlik
0 0
reagovat
Casem jsem nejak rezignoval na tyhle pseufopunkovy popikoviny a presedlal jsem pres korn, bullet for my vallentine a podobne k hardcoru a screamu, pripadne melodickymu death metalu (kapela Kiana. Treba). Kdyz uz si chci neco ze starejch veci poslechnout, tak me mrzi, jak moc menej styl nebo koncej. Viz linkini, system of a down atd. Strasne jsem zral evanescence a jejich nu Bring me to life. Pak to jeste parkrat zkusili s nejakou nudou a zapadli. Pritom Amy Lee mela skvelej hlas. Vseobecne jsem naladenej spis na female fronted veci vsech zanru. Od aurevoir simon, pres paramore k tat, eyes set to kill nebo the agonist. TAT povazuju za jednu z nejlepsich pop punkovejch veci (album Soho lights), ale celkem zapadli. Zpevacka si kuti solo desku Tatiana de Maria ( na youtubku ma skvelej cover adele). Town bike taky pecka, ale to uz se asi ani neda nikde sehnat. Az budu na pc, nahazim nejaky linky
643819
Casem jsem nejak rezignoval na tyhle pseufopunkovy popikoviny a presedlal jsem pres korn, bullet for my vallentine a podobne k hardcoru a screamu, pripadne melodickymu death metalu (kapela Kiana. Treba). Kdyz uz si chci neco ze starejch veci poslechnout, tak me mrzi, jak moc menej styl nebo koncej. Viz linkini, system of a down atd. Strasne jsem zral evanescence a jejich nu Bring me to life. Pak to jeste parkrat zkusili s nejakou nudou a zapadli. Pritom Amy Lee mela skvelej hlas. Vseobecne jsem naladenej spis na female fronted veci vsech zanru. Od aurevoir simon, pres paramore k tat, eyes set to kill nebo the agonist. TAT povazuju za jednu z nejlepsich pop punkovejch veci (album Soho lights), ale celkem zapadli. Zpevacka si kuti solo desku Tatiana de Maria ( na youtubku ma skvelej cover adele). Town bike taky pecka, ale to uz se asi ani neda nikde sehnat. Az budu na pc, nahazim nejaky linky
0 0
reagovat

xxendxx

Apollo 440 - Stop the Rock ve Fifa 2000 byl důvod proč jsem občas nechal puštěný jen menu. Jinak to mám podobně a v Ipodu mám natahanejch spoustu herních soundtracků :) BTW docela doporučuju serii Forza Horizon, je v ní plno super tracků.
643818
[link="https://youtu.be/4GHN1Mu6VG0"]Apollo 440 - Stop the Rock[/link] ve Fifa 2000 byl důvod proč jsem občas nechal puštěný jen menu. Jinak to mám podobně a v Ipodu mám natahanejch spoustu herních soundtracků *:)* BTW docela doporučuju serii Forza Horizon, je v ní plno super tracků.
xxendxx
0 0
reagovat
xxendxx: :+ Yep. Song 2 díky '98 World Cup sjíždím několikrát týdně.
643817
xxendxx: *:+* Yep. Song 2 díky '98 World Cup sjíždím několikrát týdně.
0 0
reagovat
Me se od paparoach libil snad jen Last resort. V ty dobe jsem jel vetsinu kapel prave pres ruzny hry. Fifa 98 a k tomu Blur a jejich song 2, Nhl 98 (asi) a jejich uvodni song od The Ataris, ruzny need for speed (team fortress europe), flat outy atd. To byly casy.
643815
Me se od paparoach libil snad jen Last resort. V ty dobe jsem jel vetsinu kapel prave pres ruzny hry. Fifa 98 a k tomu Blur a jejich song 2, Nhl 98 (asi) a jejich uvodni song od The Ataris, ruzny need for speed (team fortress europe), flat outy atd. To byly casy.
0 0
reagovat
Lifty: Nejlepší OST měl ale stejně druhý Tony. :)
643814
Lifty: Nejlepší OST měl ale stejně druhý Tony. :)
0 0
reagovat

Axis

Jo, ta je taky dost dobrá. Úplně mi vypadla.
643813
Jo, ta je taky dost dobrá. Úplně mi vypadla.
Axis
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Já měl od nich rád Movies a pravidelně mi rotuje v Ipodu. A v tý době to bylo podobně poslouchaný jako Smooth Criminal.
643811
Já měl od nich rád [link="https://youtu.be/LJ2t4jfVTiU"]Movies[/link] a pravidelně mi rotuje v Ipodu. A v tý době to bylo podobně poslouchaný jako Smooth Criminal.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
AAF měli ještě jednu pecku, která se objevila v tehdy hodně oblíbené sérii Tony Hawks Pro Skater - Wish.

Jinak Linkin Park šel pro mě do kopru po Meteoře... Reanimation se ještě dalo, i když se jednalo jen o remixy... Pak už to byl jeden velký nevydařený experiment a upřímně se mi líbila od té doby jen jedna písnička a to The Catalyst.
643809
AAF měli ještě jednu pecku, která se objevila v tehdy hodně oblíbené sérii Tony Hawks Pro Skater - [link="https://www.youtube.com/watch?v=VL4x3tQQiX8"]Wish[/link]. Jinak Linkin Park šel pro mě do kopru po Meteoře... Reanimation se ještě dalo, i když se jednalo jen o remixy... Pak už to byl jeden velký nevydařený experiment a upřímně se mi líbila od té doby jen jedna písnička a to The Catalyst.
0 0
reagovat

xxendxx

Já tedy musím říct že poslední album Limp Bizkit se nehorázně povedlo. A i když je část mýho já adoruje z čisté lásky ke starejm dobrejm časům, tak je to kvalitně zvládnutý album jak pro starý páky, tak pro mlaďoše.

Třeba podobná věc se vůbec nepovedla Papa Roach. To co z nich poslední dobou leze je na průstřel hlavy a to vlastně pro Linkin Park definovali žánr nu-metalu.
643810
Já tedy musím říct že poslední album Limp Bizkit se nehorázně povedlo. A i když je část mýho já adoruje z čisté lásky ke starejm dobrejm časům, tak je to kvalitně zvládnutý album jak pro starý páky, tak pro mlaďoše. Třeba podobná věc se vůbec nepovedla Papa Roach. To co z nich poslední dobou leze je na průstřel hlavy a to vlastně pro Linkin Park definovali žánr nu-metalu.
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se