Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46701 - 46720 Napsat příspěvek

Joker

Je to vul, ale jede si svoje celej zivot. On mluvil naprosto stejne uz v dobe Malcolm X. Jedinej rozdil je, ze od Inside Mana nenatocil poradnej film (byt to imho porad umi).

Svym zpusobem je to takova postavicka, kterou mam docela rad. Ano, je mimo, ale neni to podbiziva bitchka, ktera je obklopena bandou image makeru a prizpusobuje se kazdej rok, ne-li mesic. Neco jako Sean Penn. Taky je to vul, ale nepodbizi se a jede si svoje.
644259
Je to vul, ale jede si svoje celej zivot. On mluvil naprosto stejne uz v dobe Malcolm X. Jedinej rozdil je, ze od Inside Mana nenatocil poradnej film (byt to imho porad umi). Svym zpusobem je to takova postavicka, kterou mam docela rad. Ano, je mimo, ale neni to podbiziva bitchka, ktera je obklopena bandou image makeru a prizpusobuje se kazdej rok, ne-li mesic. Neco jako Sean Penn. Taky je to vul, ale nepodbizi se a jede si svoje.
Joker
0 0
reagovat
Spike Lee je psychopat. A to neustále podbízení, hyper-korektnost... Jo, oceňovat někoho za jeho "jinakost", tak z toho je mi fakt zle.
644258
Spike Lee je psychopat. A to neustále podbízení, hyper-korektnost... Jo, oceňovat někoho za jeho "jinakost", tak z toho je mi fakt zle.
0 0
reagovat
:) :) :) link
644241
:) :) :) https://www.youtube.com/watch?v=yDd1l6w5KjQ
0 0
reagovat
Trailer na Bad Neighbours 2

Rehash jedničky, ale závěrečnej joke to pokračování celkem ospravedlňuje :))
644253
Trailer na [link="https://www.youtube.com/watch?v=EIe7nR0lvk4"]Bad Neighbours 2[/link] Rehash jedničky, ale závěrečnej joke to pokračování celkem ospravedlňuje *:))*
0 0
reagovat
Movies where are Ice Cube and Sylvester Stallone didn't get Oscar nods?? How dare they!!
644248
Movies where are Ice Cube and Sylvester Stallone didn't get Oscar nods?? How dare they!!
0 0
reagovat

TonyClifton

to som nevidel, s nim som videl len teoriu a bedárov
644247
to som nevidel, s nim som videl len teoriu a bedárov
TonyClifton
0 0
reagovat

Disketa1

to bolo myslené ironicky
644245
to bolo myslené ironicky
Disketa1
0 0
reagovat

gaboo

Tak on hrál Eda Červeňák sympaticky třeba v Pilířích Země, tam se nepitvořil, nepřetvařoval a jeho postava byla perfektně uvěřitelná normálním způsobem.
I když mám teorii, že se hate na něj datuje do té doby, kdy mu většina místních honibrků (včetně mne) závidí Hayley Atwell. :D
644244
Tak on hrál Eda Červeňák sympaticky třeba v Pilířích Země, tam se nepitvořil, nepřetvařoval a jeho postava byla perfektně uvěřitelná normálním způsobem. I když mám teorii, že se hate na něj datuje do té doby, kdy mu většina místních honibrků (včetně mne) závidí Hayley Atwell. *:D*
gaboo
0 0
reagovat

Disketa1

ja viem, ved ja proti nemu ani nič nemám
644243
ja viem, ved ja proti nemu ani nič nemám
Disketa1
0 0
reagovat

gaboo

Eddie má manželku a nedávno se stal otcem.
644240
Eddie má manželku a nedávno se stal otcem.
gaboo
0 0
reagovat

Clavius

Na to jsem zapomněl, sypu si popel na hlavu. Ovšem za těmi wannabe cool řečmi si stojím.
644238
Na to jsem zapomněl, sypu si popel na hlavu. Ovšem za těmi wannabe cool řečmi si stojím.
Clavius
0 0
reagovat
tak eddie by musel hrat v nejakom 90.akčnom filme, v komixe alebo v nejakej pičovine od vaughna aby bol IN :D
v teorii vsetkeho to zahral dobre ale je jasne ze na ludi pôsobí divne kedže je trochu divný, ani ja ho nejak nemusím, takze sa nikomu nedivím, a zrovna mužský vzor nebude ked bude hrat role ako danish girl...
644237
tak eddie by musel hrat v nejakom 90.akčnom filme, v komixe alebo v nejakej pičovine od vaughna aby bol IN *:D* v teorii vsetkeho to zahral dobre ale je jasne ze na ludi pôsobí divne kedže je trochu divný, ani ja ho nejak nemusím, takze sa nikomu nedivím, a zrovna mužský vzor nebude ked bude hrat role ako danish girl...
0 0
reagovat

Disk

Škoda, že to zřejmě viděl, když si na jeho dojmy ještě odpovídal...
644236
Škoda, že to zřejmě viděl, když si na jeho dojmy ještě odpovídal...
Disk
0 0
reagovat
Podle mne člověk, který rozjede podobné halo je:
1) rasista nejhrubšího zrna
2) člověk, který dělá z černochů neschopné blbečky

Napadlo se někoho rozčilovat na černošské tvůrce, že nedokáží vyprodukovat lepší díla? Asi ne....
Spike Lee se zrovna má co rozčilovat, on by se na nominacích viděl asi rád, ale má to takový malý problémeček, že by musel za posledních 10-13 let něco kloudného natočit. Ono doba díkybohu trochu pokročilo a po rozvolněném období, kdy se dost minimálně nominací dávalo za "něco dojemného a pravdivého o černoších" a dneska už tyhle filmy musí mít i klavitu. Důkazem budiž filmy jako Komorník nebo Chi-raq. A jestli chce někdo za tohle vinit akademiky? No tak....
644235
Podle mne člověk, který rozjede podobné halo je: 1) rasista nejhrubšího zrna 2) člověk, který dělá z černochů neschopné blbečky Napadlo se někoho rozčilovat na černošské tvůrce, že nedokáží vyprodukovat lepší díla? Asi ne.... Spike Lee se zrovna má co rozčilovat, on by se na nominacích viděl asi rád, ale má to takový malý problémeček, že by musel za posledních 10-13 let něco kloudného natočit. Ono doba díkybohu trochu pokročilo a po rozvolněném období, kdy se dost minimálně nominací dávalo za "něco dojemného a pravdivého o černoších" a dneska už tyhle filmy musí mít i klavitu. Důkazem budiž filmy jako Komorník nebo Chi-raq. A jestli chce někdo za tohle vinit akademiky? No tak....
0 0
reagovat

xxendxx

A co takhle se na Danish Girl podívat? Tito wannabe cool borečci rádi plkají, ale jinak jsou ve skutečnosti zbabělí. ?)
644234
A co takhle se na Danish Girl podívat? Tito wannabe cool borečci rádi plkají, ale jinak jsou ve skutečnosti zbabělí. *?)*
xxendxx
0 0
reagovat
to je double challenge pro Edieho Redmayna na příští rok... už si střihnul postiženýho, ženskou, takže teď by si mohl střihnout třeba hlavní roli v biografii 2Paca. To bych mu ten win z hecu i přál. Ať už by to bylo jakkoli Danishgirlovatý (čti "hrozný")
644233
to je double challenge pro Edieho Redmayna na příští rok... už si střihnul postiženýho, ženskou, takže teď by si mohl střihnout třeba hlavní roli v biografii 2Paca. To bych mu ten win z hecu i přál. Ať už by to bylo jakkoli Danishgirlovatý (čti "hrozný")
0 0
reagovat
:D
644231
*:D*
0 0
reagovat

do_Od

Ve stylu Tropic Thunder, když bojkot tak ať to má koule :D
644232
Ve stylu Tropic Thunder, když bojkot tak ať to má koule *:D*
do_Od
0 0
reagovat
Spíš mě teď zajimá jak to pojme Chris Rock
644230
Spíš mě teď zajimá jak to pojme Chris Rock
0 0
reagovat
Říká se "drastické změny", ale ale imho to budou jenom kosmetické změny, takže bych nevyšiloval. :) Ostatně už letos se něco změnilo. Koho by ještě loni napadlo, že na Oscarech bude bojovat žánrový Mad Max? :)
644229
Říká se "drastické změny", ale ale imho to budou jenom kosmetické změny, takže bych nevyšiloval. *:)* Ostatně už letos se něco změnilo. Koho by ještě loni napadlo, že na Oscarech bude bojovat žánrový Mad Max? *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se