Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46421 - 46440 Napsat příspěvek
Kdy bude další MZ live prosím???
645009
Kdy bude další MZ live prosím???
0 0
reagovat

MarvinP

Ono to bylo před 15ti lety a to mi tehdy bylo 11, takže jsem ji viděl úplně jinak:D
645008
Ono to bylo před 15ti lety a to mi tehdy bylo 11, takže jsem ji viděl úplně jinak*:D*
MarvinP
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

aha, tak to jsem asi minul ty její začátky. Já ji znám už jen jako na jedno brdo votravnou...
645007
aha, tak to jsem asi minul ty její začátky. Já ji znám už jen jako na jedno brdo votravnou...
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

Ido Portal - A Moving Conversation

London Real vydal (ve dvou castech) neco na zpusob dokumentu / rozhovoru s Ido Portalem a - byt jsem to ja sam jeste nevidel - nepochybuju o tom, ze tam bude spousta velice zajimavych informaci a podnetnych impulzu. Tady cast prvni, k druhe uz se pak pripadne prokliknete.

Pokud o Idovi slysite poprve, vsemi deseti doporucuju mrknout na tenhle atmosfericky klip. Je to mimochodem typek, jehoz uceni se pri svem treninku snazi emulovat Conor McGregor a pred zapasem s Jose Aldem se dokonce tihle dva dali i dohromady a Ido mu posledni tyden pomahal s pripravou. :+
645006
London Real vydal (ve dvou castech) neco na zpusob dokumentu / rozhovoru s Ido Portalem a - byt jsem to ja sam jeste nevidel - nepochybuju o tom, ze tam bude spousta velice zajimavych informaci a podnetnych impulzu. [link="https://www.youtube.com/watch?v=X2pekL-tkBM"]Tady[/link] cast prvni, k druhe uz se pak pripadne prokliknete. Pokud o Idovi slysite poprve, vsemi deseti doporucuju mrknout na [link="https://www.youtube.com/watch?v=W0Wr7HsylE0"]tenhle[/link] atmosfericky klip. Je to mimochodem typek, jehoz uceni se pri svem treninku snazi emulovat Conor McGregor a pred zapasem s Jose Aldem se dokonce tihle dva dali i dohromady a Ido mu posledni tyden pomahal s pripravou. *:+*
Ido Portal - A Moving Conversation
0 0
reagovat
Shakira mi leze neskutečně krkem od jejich otravných waka waka songů... Přitom její začátky byly výborné. Teď je to na jedno brdo dělaná a ničím nezajímavá hudba...
645004
Shakira mi leze neskutečně krkem od jejich otravných waka waka songů... Přitom její začátky byly výborné. Teď je to na jedno brdo dělaná a ničím nezajímavá hudba...
0 0
reagovat

pepo

Dik, teraz si musim vycistit monitor. :D:D:D:+
645003
Dik, teraz si musim vycistit monitor. *:D**:D**:D**:+*
pepo
0 0
reagovat
nejak sem si z toho odnesl jenom ze Piqué je strasnej sulin, tohle mit doma
645000
nejak sem si z toho odnesl jenom ze Piqué je strasnej sulin, tohle mit doma
0 0
reagovat
Toto je snad první animák v životě na který se vyloženě těším, čím víc scének nebo čehokoliv z toho vidím, tím větší natěšenost, ta hlavní postava je neuvěřitelně roztomilá a nabitá energií :+
644999
Toto je snad první [link="https://www.youtube.com/watch?v=efsXt-H5t-0"]animák[/link] v životě na který se vyloženě těším, čím víc scének nebo čehokoliv z toho vidím, tím větší natěšenost, ta hlavní postava je neuvěřitelně roztomilá a nabitá energií *:+*
0 0
reagovat
Takto to vyzerá, keď sa na upútavkovom oddelení strihači nudia ;)

link
644994
Takto to vyzerá, keď sa na upútavkovom oddelení strihači nudia *;)* https://www.youtube.com/watch?v=lrJPflC0KLA&feature=youtu.be
0 0
reagovat
Seen this? taky celkem cool způsob, jak se v práci zabavit. :+
644989
Seen [link="http://www.doba.sk/2016/01/30/fotograf-pracoval-pol-roka-na-tazobnej-plosine-vytvoril-tu-star-wars-sceny/"]this[/link]? taky celkem cool způsob, jak se v práci zabavit. *:+*
0 0
reagovat

KarelR

Tak vis co, vy me taky nectete.... :D
644986
Tak vis co, vy me taky nectete.... *:D*
KarelR
0 0
reagovat

TonyClifton

Kdepak ti křečci jsou dva, jeden na cracku a druhej na speedu. :)
644985
Kdepak ti křečci jsou dva, jeden na cracku a druhej na speedu. *:)*
TonyClifton
0 0
reagovat
Tak já mám pocit, že celkově kulturní rubriku na iDnesu řídí zfetovaný křeček, co pobíhá po klávesnici. Viz jejich mimozní reportáže z koncertů. Ale každá rubrika tam nemůže být jako Technet. :)
644984
Tak já mám pocit, že celkově kulturní rubriku na iDnesu řídí zfetovaný křeček, co pobíhá po klávesnici. Viz jejich mimozní reportáže z koncertů. Ale každá rubrika tam nemůže být jako Technet. *:)*
0 0
reagovat

TedGeorge

No hlavně že jsi to VIMko, který na Spáčilovou reagovalo ( link ), komentoval. Ale přečíst si ho, to ne? Shaaaaame! :D

644983
No hlavně že jsi to VIMko, který na Spáčilovou reagovalo ( http://film.moviezone.cz/dogville/v.i.m./ ), komentoval. Ale přečíst si ho, to ne? Shaaaaame! *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Ted

Tohle je rozhodně jeden z nejšílenějších článků, co kdy ze Spáčilové vyskočil. Ta absurdita nabírá neuvěřitelných rozměrů. Plácání jednoho přes druhé jen abych ukázala názor.
644982
Tohle je rozhodně jeden z nejšílenějších článků, co kdy ze Spáčilové vyskočil. Ta absurdita nabírá neuvěřitelných rozměrů. Plácání jednoho přes druhé jen abych ukázala názor.
Ted
0 0
reagovat
At mi do toho dopr Mirka nefusuje, kdyz tomu nerozumi. :D Za tu demagogii s Million Dollar Baby bych vrazdil :( link
644981
At mi do toho dopr Mirka nefusuje, kdyz tomu nerozumi. *:D* Za tu demagogii s Million Dollar Baby bych vrazdil *:(* http://kultura.zpravy.idnes.cz/komentar-oscarove-filmy-trzby-dzf-/filmvideo.aspx?c=A160119_142737_filmvideo_vha
0 0
reagovat
Už dlouho jsem v TV neviděl stupidnější reklamu než je ta nová na Sazku - kluk se slušnou rodinou v baráku si hraje na PlayStationu a do toho voice-over v duchu "sázej, protože část peněz z toho dáváme na sportovní projekty pro děti a z jednoho z nich může být nový Jágr". OK, takže mám takhle podporovat kluka se zázemím, aby z něho jednou vyrostl milionář, který si na dluhy z Vegas udělá splátkový kalendář a teď rozdává rady na Facebooku? WTF???????? :D:D:D:D
644980
Už dlouho jsem v TV neviděl stupidnější reklamu než je ta nová na Sazku - kluk se slušnou rodinou v baráku si hraje na PlayStationu a do toho voice-over v duchu "sázej, protože část peněz z toho dáváme na sportovní projekty pro děti a z jednoho z nich může být nový Jágr". OK, takže mám takhle podporovat kluka se zázemím, aby z něho jednou vyrostl milionář, který si na dluhy z Vegas udělá splátkový kalendář a teď rozdává rady na Facebooku? WTF???????? *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
A není náhodou jedním ze základních znaků umění, že má vyvolávat různý emocionální reakce? Čili není náhodou úplně normální, že jednomu se ty akty líbí a druhýmu ne? O_o

644979
A není náhodou jedním ze základních znaků umění, že má vyvolávat různý emocionální reakce? Čili není náhodou úplně normální, že jednomu se ty akty líbí a druhýmu ne? O_o
0 0
reagovat
* na toaletu v galerii
644974
* na toaletu v galerii
0 0
reagovat

Axis

naprostý souhlas, viděl jsem od něj pár fotek (protože jsi je likeoval na FB :D) a rozhodně je to spíš něco, na co bych šel do galerie, než něco s čím bych šel na toaletu :D
644973
naprostý souhlas, viděl jsem od něj pár fotek (protože jsi je likeoval na FB *:D*) a rozhodně je to spíš něco, na co bych šel do galerie, než něco s čím bych šel na toaletu *:D*
Axis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se