Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46401 - 46420 Napsat příspěvek
RIP lave ucho
645033
RIP lave ucho
0 0
reagovat
Něco mezi bizárem a genialitou, 21 let zpátky, doba kdy měly hudební produkce v TV větší koule, než teď :+ link
645032
Něco mezi bizárem a genialitou, 21 let zpátky, doba kdy měly hudební produkce v TV větší koule, než teď *:+* http://www.youtube.com/watch?v=H2Z5bNITmT4
0 0
reagovat
645030
[link="https://youtu.be/eP0Ic6-OShE"]green room - trailer [/link]
0 0
reagovat
Mám doma Indyho, ale chci to hrát ve dvou, tak to šlo bokem.
645029
Mám doma Indyho, ale chci to hrát ve dvou, tak to šlo bokem.
0 0
reagovat

Ex Soldier

Ty jo, mně přišel Batman neúměrně dlouhej a brzy se opakující. SW, Lotr i Potter mě bavili asi trošku víc a to mě prostředí netopýra lákalo nejvíc. Nicméně všechny jmenované jsou :+:+
645028
Ty jo, mně přišel Batman neúměrně dlouhej a brzy se opakující. SW, Lotr i Potter mě bavili asi trošku víc a to mě prostředí netopýra lákalo nejvíc. Nicméně všechny jmenované jsou *:+**:+*
Ex Soldier
0 0
reagovat
Na Marvel hrách sa mi najviac páči to WB logo. :D
645027
Na Marvel hrách sa mi najviac páči to WB logo. *:D*
0 0
reagovat

Steki

eblan suka retard, delete game pls, get cancer and die, i fuck your mother, i kill your familly, xaxaxa ... :D to jsi zjistil brzo
645026
eblan suka retard, delete game pls, get cancer and die, i fuck your mother, i kill your familly, xaxaxa ... *:D* to jsi zjistil brzo
Steki
0 0
reagovat
Když už jste to tady otevřeli, tak můžu doporučit toto. Mnohem lepší, než filmy.:D

Batman je sice pořád na vrcholu, ale tohle patří k nejlepším dílům.
645024
Když už jste to tady otevřeli, tak můžu doporučit [link="https://www.youtube.com/watch?v=e8Way-1cEAA"]toto[/link]. Mnohem lepší, než filmy.*:D* Batman je sice pořád na vrcholu, ale tohle patří k nejlepším dílům.
0 0
reagovat
V poslednej dobe hravam troska viac Counter Strike. A dopracoval som sa k zaujimavemu zisteniu. A to, ze jebnutejsi narod ako su Rusi na tomto svete neexistuje. Naozaj nie. :-
645023
V poslednej dobe hravam troska viac Counter Strike. A dopracoval som sa k zaujimavemu zisteniu. A to, ze jebnutejsi narod ako su Rusi na tomto svete neexistuje. Naozaj nie. *:-*
0 0
reagovat

Origin

... ani zadarmo. To jejich web rozhrani je neuveritelna sracka
645022
... ani zadarmo. To jejich web rozhrani je neuveritelna sracka
Origin
0 0
reagovat

Origin

NFS Most Wanted zadarmo na Originu link
645021
NFS Most Wanted zadarmo na Originu http://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition
Origin
0 0
reagovat

Ceny lístků

Já včera zjistil, že mám ke kartě možnost UŽ 5 LET kupovat lístky v Premiere Cinemas 1 + 1 zdarma :-
645018
Já včera zjistil, že mám ke kartě možnost U[b]Ž 5 LET [/b] kupovat lístky v Premiere Cinemas 1 + 1 zdarma *:-*
Ceny lístků
0 0
reagovat

reálny program sky comedy

645017
http://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium/public/thumbnails/image/2016/02/01/13/Radio-Times-Groundhog-Day%20copy.jpg
reálny program sky comedy
0 0
reagovat

Na Hromnice...

Trocha nostalgie... :D link
645016
Trocha nostalgie... *:D* http://www.novinky.cz/koktejl/393611-svist-phil-predpovedel-brzky-prichod-jara-v-usa.html
Na Hromnice...
0 0
reagovat

Hasta

Jestli tvé verbální útoky jsou na úrovni tvého trollingu, tak se dotyčný nemusí ničeho bát.
645015
Jestli tvé verbální útoky jsou na úrovni tvého trollingu, tak se dotyčný nemusí ničeho bát.
Hasta
0 0
reagovat
Já asi zajdu na SW tento týden :D Co jsem se díval, tak minulý týden byly co se rezervaček týče ty sály prakticky prázdny, do 10 lidí max, tento týden třeba na zítřek zatím čisto.... kéž by to tak vyšlo a byli jsme tam jediní... já už jsem si doma tak zvykl, že cizí lidi okolo sebe při filmu hodně těžko snáším, respektive pokud budou držet rypáky, budiž, ale jak tam zase někdo začne dělat pitchoviny jak na té Godzile minule, tak už to asi psychicky neunesu a bude následovat výživný verbální útok lol
645014
Já asi zajdu na SW tento týden *:D* Co jsem se díval, tak minulý týden byly co se rezervaček týče ty sály prakticky prázdny, do 10 lidí max, tento týden třeba na zítřek zatím čisto.... kéž by to tak vyšlo a byli jsme tam jediní... já už jsem si doma tak zvykl, že cizí lidi okolo sebe při filmu hodně těžko snáším, respektive pokud budou držet rypáky, budiž, ale jak tam zase někdo začne dělat pitchoviny jak na té Godzile minule, tak už to asi psychicky neunesu a bude následovat výživný verbální útok lol
0 0
reagovat

Revenant

Cinema City Ústí: 159,-
CineStar Hradec: 169,-

Cinema City Smíchov: 184,-
CineStar Anděl: 179,-

Člověk si nevybere...
645013
Cinema City Ústí: 159,- CineStar Hradec: 169,- Cinema City Smíchov: 184,- CineStar Anděl: 179,- Člověk si nevybere...
Revenant
0 0
reagovat
To ještě jde? Kdo jim tam krom filmových kritiků bude chodit? Už takhle je 95% projekcí poloprázdných.
645012
To ještě jde? Kdo jim tam krom filmových kritiků bude chodit? Už takhle je 95% projekcí poloprázdných.
0 0
reagovat

Cinema city

Kdo navstevuje, tak se pripravte na neprijemne prekvapeni v podobe zdrazeni listku.
645011
Kdo navstevuje, tak se pripravte na neprijemne prekvapeni v podobe zdrazeni listku.
Cinema city
0 0
reagovat
:+
645010
*:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se