Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4541 - 4560 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
To bude malinko těžší, protože jsem úplně ztratil přehled, co se v současn době promítá v kinech. Vím jenom o Supermanovi, ale to jsou samozřejmě Warneři a ti vždycky pevně trvali na předchozí registraci. 
939822
To bude malinko těžší, protože jsem úplně ztratil přehled, co se v současn době promítá v kinech. Vím jenom o Supermanovi, ale to jsou samozřejmě Warneři a ti vždycky pevně trvali na předchozí registraci. 
939798
0 0
reagují: hroubek, Tyller
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja mám teď depku. Dívám se, kolik herců z Twin Peaks už umřelo a je jich hrozně moc.
939821
Ja mám teď depku. Dívám se, kolik herců z Twin Peaks už umřelo a je jich hrozně moc.
939819
3 0
reagují: Ash_Black
reagovat
"Čas od času, když to na mě přijde, chodím úplně sám do kina" – Homer Simpson.

Když může on, můžeme všichni. :D
939820
[i]"Čas od času, když to na mě přijde, chodím úplně sám do kina" – [/i]Homer Simpson. Když může on, můžeme všichni. *:D*
6 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ne, domov :D
939819
Ne, domov *:D*
939818
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Brňáci?
939818
Brňáci?
939817
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jo, na to by myslim pro trochu té pomijive radosti mohl kliknout úplně kazdej. A aspoň na chvili si uvědomit,  co je v životě důležité. 
939817
Jo, na to by myslim pro trochu té pomijive radosti mohl kliknout úplně kazdej. A aspoň na chvili si uvědomit,  co je v životě důležité. 
939816
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Tohle by mohlo pomoct8)
939816
[url=https://www.slepicar.cz/286-kurnik-brnak.html]Tohle[/url] by mohlo pomoct*8)*
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: DarkSith
To si možná nemyslel,  ale když je člověk očividně dole  a někdo mu napíše,  že s takovým pristupem skončí v blázinci,  tak fakt ničemu nepomůže  :)
939815
To si možná nemyslel,  ale když je člověk očividně dole  a někdo mu napíše,  že s takovým pristupem skončí v blázinci,  tak fakt ničemu nepomůže  :)
939813
0 0
reagovat
Nic zlého jsem tím nemyslel. Jen by bylo fajn, kdyby si začal víc věřit. Depresi má občas každý. Podle mě tady všichni chceme, aby to překonal. 
939813
Nic zlého jsem tím nemyslel. Jen by bylo fajn, kdyby si začal víc věřit. Depresi má občas každý. Podle mě tady všichni chceme, aby to překonal. 
939810
1 0
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Only Sith deals with in absolutes 8)
939812
Only Sith deals with in absolutes *8)*
939810
2 0
reagovat
Přitom je tak jednoduchý napsat něco povzbudivyho...
939810
Přitom je tak jednoduchý napsat něco povzbudivyho...
939808
0 0
reagují: DarkSith, speta.jr
reagovat
To je skoro jako napsat člověku s depresí, nebuď smutnej.
939809
To je skoro jako napsat člověku s depresí, nebuď smutnej.
939808
5 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nezlob se na mě, ale s tímto sebedestruktivním přístupem skončíš časem na antidepresivech nebo rovnou v blázinci a to jistě nechceš. Člověk se musí prostě jen donutit k tomu začít navazovat vztahy. 
PS: Do kina chodím zásadně sám. Mám rád svůj klid a film v kině si chci užít. 
939808
Nezlob se na mě, ale s tímto sebedestruktivním přístupem skončíš časem na antidepresivech nebo rovnou v blázinci a to jistě nechceš. Člověk se musí prostě jen donutit k tomu začít navazovat vztahy.  PS: Do kina chodím zásadně sám. Mám rád svůj klid a film v kině si chci užít. 
939764
0 -1
reagují: TedGeorge, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Protože Velký Špalíček patří brněnskému biskupství. :D
939807
Protože Velký Špalíček patří brněnskému biskupství. *:D*
939803
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ja taky, ale nebudu to doma poslouchat:D
A většina projekci je v době, kdy už je žena doma... 
939806
Ja taky, ale nebudu to doma poslouchat*:D* A většina projekci je v době, kdy už je žena doma... 
939803
2 0
reagovat
Já teda naprosto miluju chodit sám do toho kina. Ale to je asi tím, že je to takovej můj alone time bez dětí :D
939803
Já teda naprosto miluju chodit sám do toho kina. Ale to je asi tím, že je to takovej můj alone time bez dětí *:D*
8 0
reagují: Disketa1, (=LIFTY=)
reagovat

Španělsko+Portugalsko

Fiha, číst ty české diskuze o tom blackoutu to je teda něco. Těch hádek a konspirační teorii :D
Ale občas se najde docela i povedený humor, jako vždy.
939801
Fiha, číst ty české diskuze o tom blackoutu to je teda něco. Těch hádek a konspirační teorii *:D* Ale občas se najde docela i povedený humor, jako vždy.
Španělsko+Portugalsko
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
V průběhu roku mi napiš na jaké filmy by si chtěl jít a já zjistím zda je to volná projekce nebo uzavřena přes embargo nebo nutnost se hlásit dopředu. 
939798
V průběhu roku mi napiš na jaké filmy by si chtěl jít a já zjistím zda je to volná projekce nebo uzavřena přes embargo nebo nutnost se hlásit dopředu. 
939794
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Jsem pro. Rád se po letech vrátím aspoň na některé novinářské projekce. Byla to éra, na kterou rád vzpomínám, hlavně na projekce od Warnerů v kině Atlas. Samozřejmě velkou roli bude hrát začátek těch projekcí (a jiné akce), ale aspoň na některé z nich se rád po letech podívám. Uvědomuju si při psaní tohoto příspěvku, jak jsem úplně ztratil kontakty s lidmi nejen z MZ. Tak snad se to po letech aspoň malinko obnoví.  
939794
Jsem pro. Rád se po letech vrátím aspoň na některé novinářské projekce. Byla to éra, na kterou rád vzpomínám, hlavně na projekce od Warnerů v kině Atlas. Samozřejmě velkou roli bude hrát začátek těch projekcí (a jiné akce), ale aspoň na některé z nich se rád po letech podívám. Uvědomuju si při psaní tohoto příspěvku, jak jsem úplně ztratil kontakty s lidmi nejen z MZ. Tak snad se to po letech aspoň malinko obnoví.  
939788
6 0
reagují: hroubek
reagovat
Navíc může zážit i věhlasného MZ Bludneho Holanďana:+
939791
Navíc může zážit i věhlasného MZ Bludneho Holanďana*:+*
939788
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se