Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4581 - 4600 Napsat příspěvek

Naděje až do konce

Na ČT2 teď časosběrný dokument Naděje až do konce... člověk si uvědomí, že kolikrát řeší opravdu malichernosti.
871277
Na ČT2 teď časosběrný dokument Naděje až do konce... člověk si uvědomí, že kolikrát řeší opravdu malichernosti.
Naděje až do konce
5 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Attikus
Myslím si, že je to školstvom. Ak si prinútení mechanicky učiť sa naspamäť bez kritického myslenia nesieš si to celým životom. 
IMHO Rusko vs Ukrajina nie je to čo bude definovať budúcnosť Slovenska a Európy. Naozajstný test bude klimatická zmena, keď k nám budú utekať ľudia. Nemyslím si, že medzi krajinami strednej európy (V4) sa nájde niekto kto im poskytne nový domov. Som v tomto pesimistický.
871266
Myslím si, že je to školstvom. Ak si prinútení mechanicky učiť sa naspamäť bez kritického myslenia nesieš si to celým životom.  IMHO Rusko vs Ukrajina nie je to čo bude definovať budúcnosť Slovenska a Európy. Naozajstný test bude klimatická zmena, keď k nám budú utekať ľudia. Nemyslím si, že medzi krajinami strednej európy (V4) sa nájde niekto kto im poskytne nový domov. Som v tomto pesimistický.
871259
2 -2
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Aj keby to naozaj bolo myslené povýšenecky, tak je to stále asi najjemnejšie napísané ako sa len dá, ja by som na ich mieste aj s len elementárnymi znalosťami napísal, že v tomto národe je toľko idiotov, dementov, retardov a pod. individuí čo verí tak zjavným bludom a klamstvám, na ktoré stačí použiť pár mozgových buniek, že to až hraničí s porušovaním toho čo je vôbec možné a horšie je to snáď iba v Maďarsku, Bielorusku a Rusku.
Lebo v aspoň trochi normálnej krajine by človek, ktorý za 12 rokov dostal túto krajinu do totálnych sračiek by už bol prinajlepšom chodil po kanáloch (Fico), ďalší čo za posledné 3 roky svojími bláznostvami tu nasral skoro každého tak by mal presne nula hlasov a percent aj vo voľbách a aj v prieskumoch (Matovič) a človek, ktorý je bývalý vexlák, de facto bývalý mafián ešte k tomu aj taký ten primitívny  z 90. rokov plus tú mafiu svojimi krokmi evidentne podporuje, ktorý ešte aj sa prizná, že vyfackal svoju bývalú priateľku a logo jeho kampane je "sme normálni" by si taktiež ani neškrtol (Kollár). To sa nám tu snáď vyrojili všetky tri Prime evils z Diabla... Jednoduch tento národ nemá pamäť, doslova nemá žiadnu, ale ýe žiadnu pamäť.
A dodal by som ešte aj to, že tento národ by si zaslúžil pocítiť na vlastnej koži tú najtvrdšiu diktatúru a topiť sa vo vlastnej krvi aby si uvedomil čo je to sloboda a potom keď o ňu by chcel aj bojovať tak by sa v tej krvi topil ešte dvojnásobne, lebo aj samostatnosť, aj sloboda nám vždy tak nejak padli samé do lona, prišli sme k ním ako slepé kura k zrnu a preto si to nevážime a ak by som mal parafrázovať sociológa Michala Vašečku, tak zrejme si musíme ešte aspoň raz prejsť jedným veľkým slzavým údolím. Ale z čisto sebeckých dôvodov (teda kvôli mne a mojim blízkym a priateľom za ktorých dám ruku do ohňa) by som sa chcel tomu vyhnúť, ale neviem.
871259
Aj keby to naozaj bolo myslené povýšenecky, tak je to stále asi najjemnejšie napísané ako sa len dá, ja by som na ich mieste aj s len elementárnymi znalosťami napísal, že v tomto národe je toľko idiotov, dementov, retardov a pod. individuí čo verí tak zjavným bludom a klamstvám, na ktoré stačí použiť pár mozgových buniek, že to až hraničí s porušovaním toho čo je vôbec možné a horšie je to snáď iba v Maďarsku, Bielorusku a Rusku. Lebo v aspoň trochi normálnej krajine by človek, ktorý za 12 rokov dostal túto krajinu do totálnych sračiek by už bol prinajlepšom chodil po kanáloch (Fico), ďalší čo za posledné 3 roky svojími bláznostvami tu nasral skoro každého tak by mal presne nula hlasov a percent aj vo voľbách a aj v prieskumoch (Matovič) a človek, ktorý je bývalý vexlák, de facto bývalý mafián ešte k tomu aj taký ten primitívny  z 90. rokov plus tú mafiu svojimi krokmi evidentne podporuje, ktorý ešte aj sa prizná, že vyfackal svoju bývalú priateľku a logo jeho kampane je "sme normálni" by si taktiež ani neškrtol (Kollár). To sa nám tu snáď vyrojili všetky tri Prime evils z Diabla... Jednoduch tento národ nemá pamäť, doslova nemá žiadnu, ale ýe žiadnu pamäť. A dodal by som ešte aj to, že tento národ by si zaslúžil pocítiť na vlastnej koži tú najtvrdšiu diktatúru a topiť sa vo vlastnej krvi aby si uvedomil čo je to sloboda a potom keď o ňu by chcel aj bojovať tak by sa v tej krvi topil ešte dvojnásobne, lebo aj samostatnosť, aj sloboda nám vždy tak nejak padli samé do lona, prišli sme k ním ako slepé kura k zrnu a preto si to nevážime a ak by som mal parafrázovať sociológa Michala Vašečku, tak zrejme si musíme ešte aspoň raz prejsť jedným veľkým slzavým údolím. Ale z čisto sebeckých dôvodov (teda kvôli mne a mojim blízkym a priateľom za ktorých dám ruku do ohňa) by som sa chcel tomu vyhnúť, ale neviem.
871242
8 0
reagují: xnewstedx
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Jak psal Tony. Já jsem z toho spíš autenticky vyděšenej, než že bych váma pohrdal. Někde se u vás něco šeredně posralo a fakt bych rád, aby tady se to nestalo taky.
871257
Jak psal Tony. Já jsem z toho spíš autenticky vyděšenej, než že bych váma pohrdal. Někde se u vás něco šeredně posralo a fakt bych rád, aby tady se to nestalo taky.
871242
6 -1
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Mrzí mne že to takto vidíš. Spíš je nám vás líto, než abychom se na vás dívali zvrchu. Tady jde spíš o postoje k Rusku a Ukrajině a tam to máte skutečně alarmující. 

Babiš je Slovák pokud vím :D
871256
Mrzí mne že to takto vidíš. Spíš je nám vás líto, než abychom se na vás dívali zvrchu. Tady jde spíš o postoje k Rusku a Ukrajině a tam to máte skutečně alarmující.  Babiš je Slovák pokud vím *:D*
871242
3 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad

La niňa de la comunión

Ok, Lea Seydoux tam sice nehraje, ale stejně jsem si skoro jistej, že to nikdy neuvidíš :D link
871247
Ok, Lea Seydoux tam sice nehraje, ale stejně jsem si skoro jistej, že to nikdy neuvidíš :D https://www.csfd.cz/film/1236396-la-nina-de-la-comunion/prehled/
La niňa de la comunión
871241
2 0
reagují: Haggar
reagovat
SR, podpora clenstva v NATO: 58%
CR, podpora clenstva v NATO: 78%
SR, podpora clenstva v EU: 64%
CR, podpora clenstva v EU: 54%.
Cesku politiku sledujem len velmi malo, ale nemali ste tam Okamuru, Babisa, Zemana?
Na Slovensku je ruska propaganda uspesna a podpora vysoka a je to hanba, ale toto pozeranie sa zvrchu niektorych cechov na slovakov je usmevne.
871242
[url=https://spravy.rtvs.sk/2023/05/vyse-tretina-slovakov-vini-z-vojny-na-ukrajine-zapad-a-nie-rusko-vyplyva-z-prieskumu-globsecu/]SR[/url], podpora clenstva v NATO: 58% [url=https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesko-stem-clenstvi-v-nato-ukrajina.A220419_152358_domaci_mgn]CR[/url], podpora clenstva v NATO: 78% SR, podpora clenstva v EU: 64% CR, podpora clenstva v EU: 54%. Cesku politiku sledujem len velmi malo, ale nemali ste tam Okamuru, Babisa, Zemana? Na Slovensku je ruska propaganda uspesna a podpora vysoka a je to hanba, ale toto pozeranie sa zvrchu niektorych cechov na slovakov je usmevne.
3 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Uz ted me to nezajima :) 

Ne kvuli tobe, ale proto, ze to je ducharina. Tohle nemuzes vyhrat :) ale rekni, treba jsou u toho lidi, kvuli kterym to překousnu 8)
871241
Uz ted me to nezajima :)  Ne kvuli tobe, ale proto, ze to je ducharina. Tohle nemuzes vyhrat :) ale rekni, treba jsou u toho lidi, kvuli kterym to překousnu *8)*
871235
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Už to pomalu bude měsíc, co jsi naznačil, že nemám vkus. Jsem zpět a budu pro tebe mít doporučení jednoho duchařskýho hororu.
871235
Už to pomalu bude měsíc, co jsi naznačil, že nemám vkus. Jsem zpět a budu pro tebe mít doporučení jednoho duchařskýho hororu.
871234
13 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Já bych něco napsal, ale to by se zas někdo tradičně bezdůvodně urazil a měsíc sem nepřišel.
871234
Já bych něco napsal, ale to by se zas někdo tradičně bezdůvodně urazil a měsíc sem nepřišel.
20 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Spíš se cyklíme v tom, že ty vždycky musíš mít pravdu, a nepřipouštíš si, že se někdy můžeš mýlit. ;)
871221
Spíš se cyklíme v tom, že ty vždycky musíš mít pravdu, a nepřipouštíš si, že se někdy můžeš mýlit. *;)*
871212
1 -9
reagovat
Už se cyklíme, prostě jenom nechápeš nebo nechceš pochopit, že Rusko podporuje i jiné skupiny než ty pravicově populistické. ;)
871212
Už se cyklíme, prostě jenom nechápeš nebo nechceš pochopit, že Rusko podporuje i jiné skupiny než ty pravicově populistické. *;)*
7 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hele, tak to vůbec. :D

Mimochodem Alipro a podobné "konzervativní" spolky podporují především američtí evangelikálové, kteří jsou svou nesnášenlivostí k jakékoli jinakosti nechvalně proslulí. A pak tu Jochovou financuje především polská ultrakonzervativní advokátní skupina Ordo Iuris.
871202
Hele, tak to vůbec. *:D* Mimochodem Alipro a podobné "konzervativní" spolky podporují především američtí evangelikálové, kteří jsou svou nesnášenlivostí k jakékoli jinakosti nechvalně proslulí. A pak tu Jochovou financuje především polská ultrakonzervativní advokátní skupina Ordo Iuris.
871200
1 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1
Linke i Zlení sdílí stejnou agendu jako Poslední generace. Sám jsi psal, že bys s nimi nesouhlasil. Podle mne souhlasil. :)

Alianci pro rodinu jsem myslel tak, že tam proruským vazbám věříš jenom protože s nimi nesouhlasíš a tady se tomu bráníš, protože ti jsou jejich názory blízké. 

Snažím se ti dokázat, že je to uplně jedno Rusové cílí na libleft i populisty ať je ti to příjemné nebo ne...
871200
Linke i Zlení sdílí stejnou agendu jako Poslední generace. Sám jsi psal, že bys s nimi nesouhlasil. Podle mne souhlasil. *:)* Alianci pro rodinu jsem myslel tak, že tam proruským vazbám věříš jenom protože s nimi nesouhlasíš a tady se tomu bráníš, protože ti jsou jejich názory blízké.  Snažím se ti dokázat, že je to uplně jedno Rusové cílí na libleft i populisty ať je ti to příjemné nebo ne...
871198
5 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Cože? :D Nechápu, jak mě můžeš dávat dohromady se stranami, které odmítají členství v NATO a EU. Tohle je pro mě základ a jsem rád, že je Česko součástí obou těchto mezinárodních organizací. A kde jsi vzal, že bych někdy podporoval Alianci pro rodinu, ať už tu slovenskou s Chromíkem nebo tu českou s Jochovou? :D

Mimochodem válka na Ukrajině změnila spoustu věcí a zrovna Německo se konečně odstřihává z ruského vlivu. Česko jasně podporuje Ukrajinu a s Ruskem se mazlí jenom Klaus a těch pár indivuduí. 

Člověče, vůbec mě neznáš. :))
871198
Cože? *:D* Nechápu, jak mě můžeš dávat dohromady se stranami, které odmítají členství v NATO a EU. Tohle je pro mě základ a jsem rád, že je Česko součástí obou těchto mezinárodních organizací. A kde jsi vzal, že bych někdy podporoval Alianci pro rodinu, ať už tu slovenskou s Chromíkem nebo tu českou s Jochovou? *:D* Mimochodem válka na Ukrajině změnila spoustu věcí a zrovna Německo se konečně odstřihává z ruského vlivu. Česko jasně podporuje Ukrajinu a s Ruskem se mazlí jenom Klaus a těch pár indivuduí.  Člověče, vůbec mě neznáš. *:))*
871196
2 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Disketa1
Poslední generace, ta co blokuje silnice a žádá všude 30 km/h, ta že je v pohodě?
871197
Poslední generace, ta co blokuje silnice a žádá všude 30 km/h, ta že je v pohodě?
871195
15 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Chápu, že je to pro tebe identitou obtížné a lépe se souhlasí s ruskými vazbami Aliance pro rodinu a ne Poslední generace. ;)
A nepsal to žádný random pravičák na Twitteru, ale majitel Seznamu Ivo Lukačovič a odzdrojoval si to. Oni to do teď nevyvrátili. Není to samozřejmě žádná novinka, němečtí zelení politici byli dlouho PROKAZATELNĚ pod ruským vlivem. 

Super vlákno, kde vidíš, že nejde přímo o financování, ale stejné směry jako proruské organizace. link

Tady máš třeba dokumenty, podle kterých Rusové cílili v Německu uplně stejně jako na AFD na Die Linke, to je strana se kterou se v 99 % shodneš. link
Proč tedy myslíš, že by u nás na tyto organizace necílili, když se to v Německu dělo? 
871196
Chápu, že je to pro tebe identitou obtížné a lépe se souhlasí s ruskými vazbami Aliance pro rodinu a ne Poslední generace. *;)* A nepsal to žádný random pravičák na Twitteru, ale majitel Seznamu Ivo Lukačovič a odzdrojoval si to. Oni to do teď nevyvrátili. Není to samozřejmě žádná novinka, němečtí zelení politici byli dlouho PROKAZATELNĚ pod ruským vlivem.  Super vlákno, kde vidíš, že nejde přímo o financování, ale stejné směry jako proruské organizace. https://twitter.com/GeorgeHaidarA/status/1662088227526782977 Tady máš třeba dokumenty, podle kterých Rusové cílili v Německu uplně stejně jako na AFD na Die Linke, to je strana se kterou se v 99 % shodneš. https://www.washingtonpost.com/world/2023/04/21/germany-russia-interference-afd-wagenknecht/ Proč tedy myslíš, že by u nás na tyto organizace necílili, když se to v Německu dělo? 
871195
6 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Poslední generace (ta česká) je naprosto v pohodě a nemám s ní žádný problém. Boj za kultivaci silnic ve velkých městech vnímám jako velmi důležitý. Ne všechno, co se ti nelíbí, musí být automaticky financované z Ruska. Sám mimochodem dobře víš (máš mě v FB přátelích), že bych těžko podporoval cokoli, co financuje Rusko. Holt random pravičáci z Twitteru brečí, když se mladí lidé angažují za lepší život ve městech. 

Jinak si nemyslím, že bychom skončili jako Slovensko. Ano, jsou tu Vrabel, Rajchl, ale vem si, jak v minulosti skončily všechny ty antiislámské strany - v zapomnění. Kdo si dnes vzpomene na Konvičku, Vičanovou, Hrindovou, Volfovou a podobné typy, po kterých dnes už ani pes neštěkne? V Česku je úplně jiná společenská atmosféra než na Slovensku, navíc tady nemáme žádného českého Fica a Blahu. 
871195
Poslední generace (ta česká) je naprosto v pohodě a nemám s ní žádný problém. Boj za kultivaci silnic ve velkých městech vnímám jako velmi důležitý. Ne všechno, co se ti nelíbí, musí být automaticky financované z Ruska. Sám mimochodem dobře víš (máš mě v FB přátelích), že bych těžko podporoval cokoli, co financuje Rusko. Holt random pravičáci z Twitteru brečí, když se mladí lidé angažují za lepší život ve městech.  Jinak si nemyslím, že bychom skončili jako Slovensko. Ano, jsou tu Vrabel, Rajchl, ale vem si, jak v minulosti skončily všechny ty antiislámské strany - v zapomnění. Kdo si dnes vzpomene na Konvičku, Vičanovou, Hrindovou, Volfovou a podobné typy, po kterých dnes už ani pes neštěkne? V Česku je úplně jiná společenská atmosféra než na Slovensku, navíc tady nemáme žádného českého Fica a Blahu. 
871188
2 -11
reagují: esmo, AndyKaufman
reagovat
Tohle už se prostě posralo za "Ne základnám" i za covidu nebo teď čerstvě aktivity Poslední generace. Prokazatelně financované z Ruska a nedokážeme s tím dělat vůbec nic. 

Strašně se bojím, že skončíme jako Slovensko a dnešní situace by třeba při vládě Mikuláše Dzurindy taky vypadala jako scifi. 
871188
Tohle už se prostě posralo za "Ne základnám" i za covidu nebo teď čerstvě aktivity Poslední generace. Prokazatelně financované z Ruska a nedokážeme s tím dělat vůbec nic.  Strašně se bojím, že skončíme jako Slovensko a dnešní situace by třeba při vládě Mikuláše Dzurindy taky vypadala jako scifi. 
7 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No já se bojím hlavně příštích voleb - tedy těch evropských, které přijdou nejdříve. Protože až tihle "Čechoslováci" naběhnou do volebních místností a budou se domáhat volebního práva s těmi svými falešnými občankami, tak tady se ukáže síla policie. Sedávám ve volební komisi, tak si dokážu představit, co se může dít. 

Jinak copak Macháček, ale je neuvěřitelné, kolika jinak pravděpodobně příčetným lidem hráblo. Po třiceti letech existence obou našich republik se lidi zblázní a dělají nájezdy na banky a pojišťovny. Mě z toho mrazí a štve mě, že s tím policie prakticky nic nedělá. Že se na tohle okamžitě chytili Peterková a Zítko, mě ani v nejmenším nepřekvapilo, protože fény na studánkovou vodu už došly. :D
871167
No já se bojím hlavně příštích voleb - tedy těch evropských, které přijdou nejdříve. Protože až tihle "Čechoslováci" naběhnou do volebních místností a budou se domáhat volebního práva s těmi svými falešnými občankami, tak tady se ukáže síla policie. Sedávám ve volební komisi, tak si dokážu představit, co se může dít.  Jinak copak Macháček, ale je neuvěřitelné, kolika jinak pravděpodobně příčetným lidem hráblo. Po třiceti letech existence obou našich republik se lidi zblázní a dělají nájezdy na banky a pojišťovny. Mě z toho mrazí a štve mě, že s tím policie prakticky nic nedělá. Že se na tohle okamžitě chytili Peterková a Zítko, mě ani v nejmenším nepřekvapilo, protože fény na studánkovou vodu už došly. *:D*
871151
9 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se