Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45041 - 45060 Napsat příspěvek

sam

tiez uz som dlhsie nekupoval ale ano o ten tyzden sa to moze omeskat... dan za dorucenie zadarmo ;)
648722
tiez uz som dlhsie nekupoval ale ano o ten tyzden sa to moze omeskat... dan za dorucenie zadarmo *;)*
sam
0 0
reagovat

bookdepository

já tam kupuju poměrně často a hromadně, takže ztrácím přehled o tom,kdy co přijde, ale obecně bych asi řekl, že to sem tam přijde třeba o týden později
648720
já tam kupuju poměrně často a hromadně, takže ztrácím přehled o tom,kdy co přijde, ale obecně bych asi řekl, že to sem tam přijde třeba o týden později
bookdepository
0 0
reagovat
Sam: Nevím, jak teď - už jsem tam pár let nic nekupoval, ale kdysi to bývala s dodací lhůtou dost bída.
648700
Sam: Nevím, jak teď - už jsem tam pár let nic nekupoval, ale kdysi to bývala s dodací lhůtou dost bída.
0 0
reagovat

BookDepository.com

Jaké máte zkušenosti s dodacími lhůtami? Knížka mi měla přijít za 4-8 dnů, osmý den byl v pátek a nikde nic. Tak by mě zajímalo jestli je to u nich normální nebo už mám psat maily...
648699
Jaké máte zkušenosti s dodacími lhůtami? Knížka mi měla přijít za 4-8 dnů, osmý den byl v pátek a nikde nic. Tak by mě zajímalo jestli je to u nich normální nebo už mám psat maily...
BookDepository.com
0 0
reagovat

KARLOS

Doma na to sednu a rozvedu, koukal jsem na to rámcově a přišlo mi to v USA řádově výhodnější vzhledem k platu a paritě kupní síly, ale je dost možný, že jsem se překouknul. :)
648696
Doma na to sednu a rozvedu, koukal jsem na to rámcově a přišlo mi to v USA řádově výhodnější vzhledem k platu a paritě kupní síly, ale je dost možný, že jsem se překouknul. *:)*
KARLOS
0 0
reagovat
Sračkodiní seriál si představuju jinak než Musketeers 8)
648687
Sračkodiní seriál si představuju jinak než Musketeers *8)*
0 0
reagovat

Bina

Imho nejakej srackoidni serial, nataci se jich tady vic, nez tusite. Mozna Musketeers.
648694
Imho nejakej srackoidni serial, nataci se jich tady vic, nez tusite. Mozna Musketeers.
Bina
0 0
reagovat
Tony: Nechceš to rozvést? Vztahuješ platy a cenovou hladinu k nám, nebo k nim? Brutální rozdíl mezi normal a IMAX projekcí, či jak?
Pokud to budeme brát ČR vs US, pak ano, rozdíl je to veliký, ale to je snad dáno celkovou životní úrovní a životními náklady, alespoň mně to nějak šokující nepříjde. Průměrná cena lístku v US je teď tuším něco málo přes jedenáct dolarů, což odpovídá i tomu Vincentovu nástřelu základního vstupného. U nás je to cca 110 kaček, což dává při aktuálním kuzru přepočet na nějakých čtyři a půl dolaru.
Za tuhle cenu já běžně chodím do naší jednosálovky, multiplexy mají ty ceny o padesát až šedesát procent výš, tedy na nějakých sedmi osmi dolarech. Tu průměrnou cenu u nás hodně formují jednosálovky, které byť se aktuálně podílení na celkových výnosech kin z necelé jedné pětiny, co do poměru provozu samotných subjektů jsou v těžkém nepoměru k multiplexům – nyní promítá nějakých 350 digitálních jednosálovek a necelá třicítka multikin, takže jednosálovky průměr ovlivňují velmi, i když 80+ procent diváků platí podstatně víc.
V US je nějakých 15K+ kin, z toho cca 5K multikin, jestli si pamatuju dobře. Ty rozdíly mezi multikinem a jednosálovkou tam ale v takovém poměru jako u nás nejsou, jednosálovky jsou dost často žánrově profilovány (tak, jak u nás v Praze, kde je ta konkurence multikin a jednosálevek největší) a tak se cenově kolikrát pohybují naopak nad „lidovými“ multiplexy a plus mínus jsou ty ceny vyrovnané. Pokud samozřejmě bereme v potaz průměr. Je jasné, že na Středozápadě budou dávat za klasik 2D projekci osm-devět babek (tj jak u nás) a za IMAX se dostanou na nějakých třináct, ale v NYC a dalších metropolitních městech budou platit o třetinu+ víc. Což ale taky není nic nového pod sluncem – u nás je rozdíl v průměrném vstupném mezi krajským městem s jedním multiplexem a řekněme jednou jednosálovkou a Prahou je cca deset korun, mezi Prahou a okresním městem s jedinou jednosálovkou dokonce klidně i padesát korun.
Apropo, Vincent cenu pražského IMAXu ještě zvedl o cenu brýlí (30 kaček), což ale není pevná cena vsupného (pokud člověk brýle má, platí „klasických“ 224,- za 3D IMAX) a pak je ten nepoměr ještě o dolar markatnější...
648692
Tony: Nechceš to rozvést? Vztahuješ platy a cenovou hladinu k nám, nebo k nim? Brutální rozdíl mezi normal a IMAX projekcí, či jak? Pokud to budeme brát ČR vs US, pak ano, rozdíl je to veliký, ale to je snad dáno celkovou životní úrovní a životními náklady, alespoň mně to nějak šokující nepříjde. Průměrná cena lístku v US je teď tuším něco málo přes jedenáct dolarů, což odpovídá i tomu Vincentovu nástřelu základního vstupného. U nás je to cca 110 kaček, což dává při aktuálním kuzru přepočet na nějakých čtyři a půl dolaru. Za tuhle cenu já běžně chodím do naší jednosálovky, multiplexy mají ty ceny o padesát až šedesát procent výš, tedy na nějakých sedmi osmi dolarech. Tu průměrnou cenu u nás hodně formují jednosálovky, které byť se aktuálně podílení na celkových výnosech kin z necelé jedné pětiny, co do poměru provozu samotných subjektů jsou v těžkém nepoměru k multiplexům – nyní promítá nějakých 350 digitálních jednosálovek a necelá třicítka multikin, takže jednosálovky průměr ovlivňují velmi, i když 80+ procent diváků platí podstatně víc. V US je nějakých 15K+ kin, z toho cca 5K multikin, jestli si pamatuju dobře. Ty rozdíly mezi multikinem a jednosálovkou tam ale v takovém poměru jako u nás nejsou, jednosálovky jsou dost často žánrově profilovány (tak, jak u nás v Praze, kde je ta konkurence multikin a jednosálevek největší) a tak se cenově kolikrát pohybují naopak nad „lidovými“ multiplexy a plus mínus jsou ty ceny vyrovnané. Pokud samozřejmě bereme v potaz průměr. Je jasné, že na Středozápadě budou dávat za klasik 2D projekci osm-devět babek (tj jak u nás) a za IMAX se dostanou na nějakých třináct, ale v NYC a dalších metropolitních městech budou platit o třetinu+ víc. Což ale taky není nic nového pod sluncem – u nás je rozdíl v průměrném vstupném mezi krajským městem s jedním multiplexem a řekněme jednou jednosálovkou a Prahou je cca deset korun, mezi Prahou a okresním městem s jedinou jednosálovkou dokonce klidně i padesát korun. Apropo, Vincent cenu pražského IMAXu ještě zvedl o cenu brýlí (30 kaček), což ale není pevná cena vsupného (pokud člověk brýle má, platí „klasických“ 224,- za 3D IMAX) a pak je ten nepoměr ještě o dolar markatnější...
0 0
reagovat
Hradčany i Nerudovka jsou na zítra a pátek vyhrazeny filmařům, poradí někdo o co by mohlo jít?
648690
Hradčany i Nerudovka jsou na zítra a pátek vyhrazeny filmařům, poradí někdo o co by mohlo jít?
0 0
reagovat
Vzhledem k platům a cenově hladině je to teda brutální rozdíl...
648684
Vzhledem k platům a cenově hladině je to teda brutální rozdíl...
0 0
reagovat
Tak jasně... a ta cena mi přijde normální, alespoň na lokalitu, kde zijes. Pokud se nepletu, tak Miami.
648681
Tak jasně... a ta cena mi přijde normální, alespoň na lokalitu, kde zijes. Pokud se nepletu, tak Miami.
0 0
reagovat
Karlos
Jo koukal jsem na nabidku v Praze a tam 3D IMAX stoji 264 (v prepoctu skoro $12), coz v USA stoji normalni 2D projekce listek. Za IMAX (at uz 2D nebo 3D) jsem platil $19 za listek.
648678
[b]Karlos[/b] Jo koukal jsem na nabidku v Praze a tam 3D IMAX stoji 264 (v prepoctu skoro $12), coz v USA stoji normalni 2D projekce listek. Za IMAX (at uz 2D nebo 3D) jsem platil $19 za listek.
0 0
reagovat
Karlos
ten 2D IMAX hrajou jen 1x za den. Zbytek jsou IMAX 3D a nebo Real 3D, a pak klasicky 2D na mensim platne. Dlouho jsem nevidel poradnej blockbuster na velikosti IMAX platna (i kdyz to je ta mensi velikost), tak se celkem tesim :)
648674
[b]Karlos[/b] ten 2D IMAX hrajou jen 1x za den. Zbytek jsou IMAX 3D a nebo Real 3D, a pak klasicky 2D na mensim platne. Dlouho jsem nevidel poradnej blockbuster na velikosti IMAX platna (i kdyz to je ta mensi velikost), tak se celkem tesim :)
0 0
reagovat
Vinc: Pak není o čem :) a je fajn, že ve Státech je těch IMAXů mraky, takže máš možnost výběru. Pražský nabízí jen 3Dčko a pánové se radují imo spíš z titlů...
648669
Vinc: Pak není o čem *:)* a je fajn, že ve Státech je těch IMAXů mraky, takže máš možnost výběru. Pražský nabízí jen 3Dčko a pánové se radují imo spíš z titlů...
0 0
reagovat

l-e-t-o

Jen....v podstatě jí čeká supr život Marion Jonesové. Pár soudů a tak....
648662
Jen....v podstatě jí čeká supr život Marion Jonesové. Pár soudů a tak....
l-e-t-o
0 0
reagovat

Axis

stejně už ale před nějakou dobou ohlásila konec sportovní kariéry, ne?
Takže se ji bude týkat jenom pokuta a sebrání všech dosažených umístění.
648656
stejně už ale před nějakou dobou ohlásila konec sportovní kariéry, ne? Takže se ji bude týkat jenom pokuta a sebrání všech dosažených umístění.
Axis
0 0
reagovat
Karel, l-e-t-o
Ja nevim s tim 3D panove, me z toho po case spis boli oci nez ze bych z toho mel lepsi zazitek z filmu.
648652
[b]Karel, l-e-t-o[/b] Ja nevim s tim 3D panove, me z toho po case spis boli oci nez ze bych z toho mel lepsi zazitek z filmu.
0 0
reagovat
Tak Femke Van den Driessche dostala za mechanický doping šestiletý zákaz, pokutu 20 tisíc švýcarských franků (cca 14 tisíc liber) a ztrátu všech umístění dosažených od 11. října 2015 (včetně titulu juniorské šampionky a belgické špampionky). Dle UCI použila motorek Vivax a ovládala ho bluetooth tlačítkem pod omotávkou. Ofiko znění na UCI stránkách.
648650
Tak [link="http://sporza.be/polopoly_fs/1.2559846!image/3217441753.jpg_gen/derivatives/landscape670/3217441753.jpg"]Femke Van den Driessche[/link] dostala za mechanický doping šestiletý zákaz, pokutu 20 tisíc švýcarských franků (cca 14 tisíc liber) a ztrátu všech umístění dosažených od 11. října 2015 (včetně titulu juniorské šampionky a belgické špampionky). Dle UCI použila motorek Vivax a ovládala ho bluetooth tlačítkem pod omotávkou. Ofiko znění na UCI [link="http://www.uci.ch/pressreleases/the-uci-announces-disciplinary-commission-decision-the-case-femke-van-den-driessche/"]stránkách[/link].
0 0
reagovat
Letošní logo na karlovarský festival. Prostě Najbrt.
648643
Letošní logo na karlovarský festival. [link="http://www.mediar.cz/karlovarsky-festival-odhalil-antiselfie-plakaty/"]Prostě Najbrt[/link].
0 0
reagovat
Sandman je Gaimanovo opus magnum, mám ten komiks strašně rád :+ Mimochodem, Crew bude letos vydávat první čtyři knihy v těch nových barvách, dělají mi tím radost.

Na druhým místě mám Nikdykde, pak Americké bohy. Hvězdný prach je dobrý, ale film je ještě lepší. Ale výborné jsou i povídky, Anansiho chlapci, Koralína, povídky, 1602... mám prostě Gaimana hodně rád.
Zájemcům doporučuju interview Kevina Smithe s Neilem a jeho manželkou Amandou Palmer, je to super.

A Roganovky i ostatní Ďurovy knihy doporučuju taky :)
648641
Sandman je Gaimanovo opus magnum, mám ten komiks strašně rád *:+* Mimochodem, Crew bude letos vydávat první čtyři knihy v těch [link="http://comicsalliance.com/files/2010/09/sandman2.jpg"]nových barvách[/link], dělají mi tím radost. Na druhým místě mám Nikdykde, pak Americké bohy. Hvězdný prach je dobrý, ale film je ještě lepší. Ale výborné jsou i povídky, Anansiho chlapci, Koralína, povídky, 1602... mám prostě Gaimana hodně rád. Zájemcům doporučuju interview Kevina Smithe s Neilem a jeho manželkou Amandou Palmer, je to [link="https://smodcast.bandcamp.com/track/chapter-1-the-neil-amanda-interview"]super[/link]. A Roganovky i ostatní Ďurovy knihy doporučuju taky *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se