Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45001 - 45020 Napsat příspěvek

SteKi

Not a chance. To je akční pasáž filmu, když ji slyším, tak vidím jak dockuje, zvedá se mi tep, soustředím se apod. To je macho sekvence jak prase. "It is not possible" - "no, it's necessary".
Tohle stranou, tak v Interstellaru je několik momentů, u kterých někdo začne krájet strašně moc cibule:D
link (Obvzláště když nakonec on to "don't let me leave" křičí)
link
link "Because my daddy promised me" (onions, fuckin onions everywhere, even when I just type that)

Hudba tedy toto: link
PS: obecně žeru jak ten film pomocí pár lidí kreslí lidskost a zároveň "superepičnost" s přesahem na budoucnost celé civilizace - obvzláště žeru, jak se to daří držet i v OST.

Každopádně pokud se bavíme o emotivní hudbě, tak je jedna věc, kterou nic nepřekoná: link
648783
Not a chance. To je akční pasáž filmu, když ji slyším, tak vidím jak dockuje, zvedá se mi tep, soustředím se apod. To je macho sekvence jak prase. "It is not possible" - "no, it's necessary". Tohle stranou, tak v Interstellaru je několik momentů, u kterých někdo začne krájet strašně moc cibule*:D* http://www.youtube.com/watch?v=8pjdbT4o79A (Obvzláště když nakonec on to "don't let me leave" křičí) http://www.youtube.com/watch?v=G3a0C0_77wc http://www.youtube.com/watch?v=CNs-xe1OjPc "Because my daddy promised me" (onions, fuckin onions everywhere, even when I just type that) Hudba tedy toto: http://www.youtube.com/watch?v=sf9mGrl4PJM PS: obecně žeru jak ten film pomocí pár lidí kreslí lidskost a zároveň "superepičnost" s přesahem na budoucnost celé civilizace - obvzláště žeru, jak se to daří držet i v OST. Každopádně pokud se bavíme o emotivní hudbě, tak je jedna věc, kterou nic nepřekoná: http://www.youtube.com/watch?v=MqoANESQ4cQ
SteKi
0 0
reagovat
Daisy je hrozná herečka.
648777
Daisy je hrozná herečka.
0 0
reagovat

SteKi

Ne az tak moc, ale rozhodne Orange Man z Vyvoleneho - u me husi kuze zarucena. A Memories z Moonu:)
648776
Ne az tak moc, ale rozhodne Orange Man z Vyvoleneho - u me husi kuze zarucena. A Memories z Moonu*:)*
SteKi
0 0
reagovat
:+ Wow, perfektni volba!
648775
*:+* Wow, perfektni volba!
0 0
reagovat

studo

Daisy ale neměla Oskara, evidentně je to podmínka nebo co... :D
648773
Daisy ale neměla Oskara, evidentně je to podmínka nebo co... *:D*
studo
0 0
reagovat
Já se snad začnu těšit. :D:+
648772
Já se snad začnu těšit. *:D**:+*
0 0
reagovat
akurát som to sem šiel postnúť 8) skvelá voľba, ani Daisy by nebola zla, ale tu to nemali ako pokaziť :D
648771
akurát som to sem šiel postnúť *8)* skvelá voľba, ani Daisy by nebola zla, ale tu to nemali ako pokaziť *:D*
0 0
reagovat
A Alicia Vikander bude Lara Croft. :O
648770
A Alicia Vikander bude Lara Croft. :O
0 0
reagovat
tak civil war bude zdá sa hones trailer proof :D
648769
tak civil war bude zdá sa [link="https://www.youtube.com/watch?v=Fpk1TE2_Gcc"]hones trailer proof[/link] *:D*
0 0
reagovat

SteKi

Taky se u toho přímo nerozbrečim, ale emoce to ve mně vyvolává ohromný. Ostatně stejně jako některá hudební témata z The Dark Knight. Na instrumentální soundtracky jsem úplně vysazenej a poslouchám je vesměs jako svůj hlavní žánr, jelikož se u toho dobře relaxuje nebo tvoří, pokud člověk potřebuje například psát diplomku a tak.

Každoádně podobný emoce ve mně vyvolává třeba hlavní motiv k Jurassic Park, Harrymu Potterovi atd, atd - to by bylo na delší psaní. :D
648768
Taky se u toho přímo nerozbrečim, ale emoce to ve mně vyvolává ohromný. Ostatně stejně jako některá hudební témata z The Dark Knight. Na instrumentální soundtracky jsem úplně vysazenej a poslouchám je vesměs jako svůj hlavní žánr, jelikož se u toho dobře relaxuje nebo tvoří, pokud člověk potřebuje například psát diplomku a tak. Každoádně podobný emoce ve mně vyvolává třeba hlavní motiv k Jurassic Park, Harrymu Potterovi atd, atd - to by bylo na delší psaní. :D
SteKi
0 0
reagovat
Když jste u toho Zimmera, v Praze už příští sobotu, nemůžu se dočkat. A modří už vědí, že právě například No Time For Caution zazní :)
648767
Když jste u toho Zimmera, v Praze už příští sobotu, nemůžu se dočkat. A modří už vědí, že právě například No Time For Caution zazní *:)*
0 0
reagovat
lol, Foxové nebudou na Comic-Conu ze strachu z šíření pirátských nahrávek.:D
648766
lol, Foxové nebudou na Comic-Conu ze strachu z šíření pirátských nahrávek.*:D*
0 0
reagovat
slzy teda ne, ale funguje to na me taky bombasticky, muzu to jet treba dvacetkrat za sebou a stejne jsem u toho uplne vyrizenej
648765
slzy teda ne, ale funguje to na me taky bombasticky, muzu to jet treba dvacetkrat za sebou a stejne jsem u toho uplne vyrizenej
0 0
reagovat
SteKi: Když sem četl tvůj koment, tak jsem přemýšlel, kolik dětí v tom videu asi umře a kolik štěnátek nad nima bude smutně kňourat ?), prostě klasika slzičkové ždímačky ;)... když sem rozkliknul to video, tak jsem regulérně - vyprskl smíchy 8)8)8).
Ne, ono to není tím, že by post byl nějak špatný, ve filmu to ostatně funguje na jedničku, ale tohle jen potvrzuje, že jsem si už dávno vytrhl to pověstné srdíčko z hrudníku a hodil do prachu cesty. A i slyšet to bez takového popisu, asi by to se mnou hnulo podobně, jako kdybych vejral do holé bílé zdi. Ano, jsem uvnitř mrtev. 8)
648763
SteKi: Když sem četl tvůj koment, tak jsem přemýšlel, kolik dětí v tom videu asi umře a kolik štěnátek nad nima bude smutně kňourat *?)*, prostě klasika slzičkové ždímačky *;)*... když sem rozkliknul to video, tak jsem regulérně - vyprskl smíchy *8)**8)**8)*. Ne, ono to není tím, že by post byl nějak špatný, ve filmu to ostatně funguje na jedničku, ale tohle jen potvrzuje, že jsem si už dávno vytrhl to pověstné srdíčko z hrudníku a hodil do prachu cesty. A i slyšet to bez takového popisu, asi by to se mnou hnulo podobně, jako kdybych vejral do holé bílé zdi. Ano, jsem uvnitř mrtev. *8)*
0 0
reagovat

SteKi

Znám. Mám s tímhle. :) šílený, co to ve mě dokáže vyvolat.
648762
Znám. Mám s [link="https://www.youtube.com/watch?v=2n8bIBspMLY"]tímhle.[/link] *:)* šílený, co to ve mě dokáže vyvolat.
SteKi
0 0
reagovat
MZ/TZ ticker, můj klasický nepřítel. Nojo... ;)
648761
MZ/TZ ticker, můj klasický nepřítel. Nojo... *;)*
0 0
reagovat
Ja nechcem vyzerat ako babovka, ale zaujima ma ci to ma niekto tiez tak.
odkaz
Toto je vec, ktora ma zarucene dokaze rozplakat. Nie, ze by som vyslovene reval ako maly, ale zacne mi zvierat hrdlo a slzy sa mi tisnu do oci tak ze nevidim skoro Hlavne teda od druhej minuty a ked sa to rozbehne uplne tak to mam v krku taky zemiak ze az A nesmejte sa mi!
648760
Ja nechcem vyzerat ako babovka, ale zaujima ma ci to ma niekto tiez tak. [link="http://www.youtube.com/watch?v=8mLCaXvVPas"]odkaz[/link] Toto je vec, ktora ma zarucene dokaze rozplakat. Nie, ze by som vyslovene reval ako maly, ale zacne mi zvierat hrdlo a slzy sa mi tisnu do oci tak ze nevidim skoro Hlavne teda od druhej minuty a ked sa to rozbehne uplne tak to mam v krku taky zemiak ze az A nesmejte sa mi!
0 0
reagovat

do_Od

Kdybys četl ticker MZ, věděl bys to :))
648759
Kdybys četl ticker MZ, věděl bys to *:))*
do_Od
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

!!!

proč jsi nenapsal rovnou, že se k tomu castu přidala i Katheryn Winnick? Já to přešel, jakože "ále, ať je to kdo je to, víc awesome už to stejnak nebude" a pak vidím na Deadline obrázek z Vikingů a říkám si "a ku*va." :D :+

648758
!!! proč jsi nenapsal rovnou, že se k tomu castu přidala i Katheryn Winnick? Já to přešel, jakože "ále, ať je to kdo je to, víc awesome už to stejnak nebude" a pak vidím na Deadline obrázek z Vikingů a říkám si "a ku*va." *:D* *:+*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
tak to je asi win win pro vsechny. strejda spielberg vyfasuje prilepseni k duchodu a treba konecne zacnou delat neco zajimavyho, krom kungfu pandy 15
648756
tak to je asi win win pro vsechny. strejda spielberg vyfasuje prilepseni k duchodu a treba konecne zacnou delat neco zajimavyho, krom kungfu pandy 15
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se