Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45061 - 45080 Napsat příspěvek

Axis

No, treba te to bude bavit, ale ja cetl dva dily a uz si nejak nepamatuju o cem byly. Treti se mi od Vanoc vali v knihovnicce a vubec se mi do toho nechce. Nejak me tam vubec nabi ty postavy, ani pripady. Jedine co King umi vzdy, jsou kapitoly s myslenkama vrahu. Ja bych se vubec nedivil, kdyby on sam byl vrahem.:D Kazdopadne nejlepsi King je pro me To a serie Temne veze.
657489
No, treba te to bude bavit, ale ja cetl dva dily a uz si nejak nepamatuju o cem byly. Treti se mi od Vanoc vali v knihovnicce a vubec se mi do toho nechce. Nejak me tam vubec nabi ty postavy, ani pripady. Jedine co King umi vzdy, jsou kapitoly s myslenkama vrahu. Ja bych se vubec nedivil, kdyby on sam byl vrahem.*:D* Kazdopadne nejlepsi King je pro me To a serie Temne veze.
Axis
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Mě Pod kopulí težce nebavilo a hlavně je to hodně podobný starším Kingovinám. Nějak teď nemám co číst (nebo jsem línej si prohlídnout katalogy co nového a dobrého vyšlo) tak dám Kingovi šanci s jeho detektivní trilogíí Bill Hodges.
657488
Mě Pod kopulí težce nebavilo a hlavně je to hodně podobný starším Kingovinám. Nějak teď nemám co číst (nebo jsem línej si prohlídnout katalogy co nového a dobrého vyšlo) tak dám Kingovi šanci s jeho detektivní trilogíí Bill Hodges.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Něco pro KarlaR: link ;)
657487
Něco pro KarlaR: http://mymodernmet.com/silent-film-effects/ *;)*
0 0
reagovat

Chris Carter detektivky

Tohle mi fakt neskutečně sedlo. Po přečtení vynikajícího Popravčího jsem se vrhl na jeho prvotinu - Dva kříže - a hltám stránku za stránkou. Hlavně ten spisovatel nějakou dobu opravdu s vrahama pracoval, takže i když jsou příběhy fiktivní, tak jsou usazeny v reáliích.
657484
Tohle mi fakt neskutečně sedlo. Po přečtení vynikajícího Popravčího jsem se vrhl na jeho prvotinu - Dva kříže - a hltám stránku za stránkou. Hlavně ten spisovatel nějakou dobu opravdu s vrahama pracoval, takže i když jsou příběhy fiktivní, tak jsou usazeny v reáliích.
Chris Carter detektivky
0 0
reagovat

Axis

Není zač. Mně se na té knize hlavně líbí, že si King dal fakt obrovskou práci s tím, aby si o celém incidentu nastudoval co nejvíce. Ale pořád mi z jeho novější tvorby sedlo víc Pod kopulí.
657483
Není zač. Mně se na té knize hlavně líbí, že si King dal fakt obrovskou práci s tím, aby si o celém incidentu nastudoval co nejvíce. Ale pořád mi z jeho novější tvorby sedlo víc Pod kopulí.
Axis
0 0
reagovat

davidb

Děkuju. :+

Doufám, že se brzo konečně ujme zase nějakýho filmu.
657482
Děkuju. *:+* Doufám, že se brzo konečně ujme zase nějakýho filmu.
davidb
0 0
reagovat
John McTiernan je späť s novým filmíkom...a je to fajn.
RED DOT
657481
John McTiernan je späť s novým filmíkom...a je to fajn. [link="http://www.joblo.com/movie-news/john-mcteirnans-first-project-is-a-video-game-commercial-and-its-awesome-198"]RED DOT[/link]
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Díkes za Dallas 63, přečteno skoro jedním dechem a zase se divím zda podobnou knihu napsal King. Ale asi jo má to v sobě, pokud náhodou nepíše stodvacátou vykrádačku sebe sama o zabijácké lampě.
Zkusím si dát seriál a uvidíme zda je taky tak dobrej.
657476
Díkes za Dallas 63, přečteno skoro jedním dechem a zase se divím zda podobnou knihu napsal King. Ale asi jo má to v sobě, pokud náhodou nepíše stodvacátou vykrádačku sebe sama o [link="https://youtu.be/tMZONL8x8NE"]zabijácké lampě[/link]. Zkusím si dát seriál a uvidíme zda je taky tak dobrej.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

popik

:D
657427
*:D*
popik
0 0
reagovat

:-))

657364
http://profil.moviezone.cz/TonyCliftonRIP
:-))
0 0
reagovat
Carrie Fisher v dalších Star Wars nebude mít digitální podobu. Za sebe říkám, že je to jenom dobře.
657349
Carrie Fisher v dalších Star Wars [link="http://www.reuters.com/article/us-film-starwars-idUSKBN14Y03O?utm_content=buffer8c2d1&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer"]nebude[/link] mít digitální podobu. Za sebe říkám, že je to jenom dobře.
0 0
reagovat
A já myslel, že pomluvy jsou výhradou žen.
657348
A já myslel, že pomluvy jsou výhradou žen.
0 0
reagovat
LOL.

Memphis: Protože ten člověk je důkazem, že i naprostej magor se může s trochou štěstí stát tak úspěšným, až to bolí. Jakože zásadně proti tomu nic nemám, ale je to bizár.
657347
LOL. Memphis: Protože ten člověk je důkazem, že i naprostej magor se může s trochou štěstí stát tak úspěšným, až to bolí. Jakože zásadně proti tomu nic nemám, ale je to bizár.
0 0
reagovat

Milosh

k tomu by musel předcházet teatrální meltdown 8)
657346
k tomu by musel předcházet teatrální meltdown *8)*
Milosh
0 0
reagovat

Tony

Taky se může stát, že se vrátí a bude z něj redaktor.
657342
Taky se může stát, že se vrátí a bude z něj redaktor.
Tony
0 0
reagovat
Zřejmě odešel hledat sám sebe někam do lesa...

do_Od
Díky za odkaz, zajímavej článek, vůbec jsem ho neznal. Ale v jakým smyslu je bolest to číst?
657339
Zřejmě odešel hledat sám sebe někam do lesa... [b]do_Od[/b] Díky za odkaz, zajímavej článek, vůbec jsem ho neznal. Ale v jakým smyslu je bolest to číst?
0 0
reagovat
No už tu není asi půl roku.....takže to tentokrát myslí asi vážně.
657337
No už tu není asi půl roku.....takže to tentokrát myslí asi vážně.
0 0
reagovat
Tak to uz udelal hodnekrat, takze se brzy vrati zase.
657333
Tak to uz udelal hodnekrat, takze se brzy vrati zase.
0 0
reagovat

Lifty

Skončil dobrovoľne, aspoň, čo som sa dočítal v jednej diskusii.
657328
Skončil dobrovoľne, aspoň, čo som sa dočítal v jednej diskusii.
Lifty
0 0
reagovat
TonyClifton ma zase ban, ze jsem ho tady dlouho nevidel?
657327
TonyClifton ma zase ban, ze jsem ho tady dlouho nevidel?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se