Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45061 - 45080 Napsat příspěvek

Sarger

Bohužiaľ áno, ale smejem sa riadne :D
648637
Bohužiaľ áno, ale smejem sa riadne *:D*
Sarger
0 0
reagovat

JohnyD

To si objavil až teraz? :D
648634
To si objavil až teraz? *:D*
JohnyD
0 0
reagovat
Ja toho Reynoldsa proste žeriem :D link
648632
Ja toho Reynoldsa proste žeriem *:D* http://media.giphy.com/media/xT0BKNvy1TxvtVJv32/giphy.gif
0 0
reagovat
Sandman je nejlepsi Gaiman. Takova Temna vez na poli komiksovek.
648629
Sandman je nejlepsi Gaiman. Takova Temna vez na poli komiksovek.
0 0
reagovat

Axis

Nikdykde mám vyhliadnuté a mnohokrát odporúčené. Interstate 60 je dlho v poradovníku, ale dnes na nočnej si ho asi dám.
O Startduste mi zase niekto tvrdil, že kniha je lepšia ako film. Sto ľudí, sto chutí. Ja Vaughnov Stardust zbožňujem, GP.

Sadmana chcem čítať, ale kamoš mi miesto úvodu k narozkám objednal Overture, tak si to musím načítať online. :)

TonyClifton
V tomto s tebou súhlasím, už len pôjde o to ako to rozvinú.

BookZone
Kto má rád krvavé fantasy tak mu odporúčam Roganovky od Ďura. Rýchlo a príjemne sa to číta + postava Goryvalda je proste super.
648626
Nikdykde mám vyhliadnuté a mnohokrát odporúčené. Interstate 60 je dlho v poradovníku, ale dnes na nočnej si ho asi dám. O Startduste mi zase niekto tvrdil, že kniha je lepšia ako film. Sto ľudí, sto chutí. Ja Vaughnov Stardust zbožňujem, GP. Sadmana chcem čítať, ale kamoš mi miesto úvodu k narozkám objednal Overture, tak si to musím načítať online. *:)* [b]TonyClifton[/b] V tomto s tebou súhlasím, už len pôjde o to ako to rozvinú. [b]BookZone[/b] Kto má rád krvavé fantasy tak mu odporúčam Roganovky od Ďura. Rýchlo a príjemne sa to číta + postava Goryvalda je proste super.
Axis
0 0
reagovat

BookZone

The Short Drop od Matthew FitzSimmonse - Moc, moc povedeny politicky thriller. Vrele doporucuji. 9/10
648624
The Short Drop od Matthew FitzSimmonse - Moc, moc povedeny politicky thriller. Vrele doporucuji. [b]9/10[/b]
BookZone
0 0
reagovat

Karel

dřív nestíhám a později se mi jít nechce
648616
dřív nestíhám a později se mi jít nechce
Karel
0 0
reagovat

l-e-t-o

Jo, tohle bude nejlepší projekce... :)
648614
Jo, tohle bude nejlepší projekce... :)
l-e-t-o
0 0
reagovat

Civil War

IMAX 3D titulky ve čtvrtek 5.5. od 20:00 ;)
648612
IMAX 3D titulky ve čtvrtek 5.5. od 20:00 ;)
Civil War
0 0
reagovat

Vincent

Impact 3D, coz ma byt vytunenejsi sal v Empire Cinema... Ale az v pondeli :-
648596
Impact 3D, coz ma byt vytunenejsi sal v Empire Cinema... Ale az v pondeli *:-*
Vincent
0 0
reagovat
Civil War listky koupene na (fake) IMAX 2D. Na kterou verzi se chystaji ostatni?
648588
[b]Civil War[/b] listky koupene na (fake) IMAX 2D. Na kterou verzi se chystaji ostatni?
0 0
reagovat
Bohové mají boží atmosféru, postavy, ale slabší příběh a styl vyprávění. Jestli na tom s nima bude Gaiman aspoň trochu rámcově makat, dá se tam toho i hodně přidat. Celá ta mytologie má velký seriálový potenciál.
648587
Bohové mají boží atmosféru, postavy, ale slabší příběh a styl vyprávění. Jestli na tom s nima bude Gaiman aspoň trochu rámcově makat, dá se tam toho i hodně přidat. Celá ta mytologie má velký seriálový potenciál.
0 0
reagovat

Sarger

Sám za sebe mám od Gaimana nejraději NikdyKde dohromady s komiksovým Sandmanem. Na druhém místě Knihu hřbitova bronz Oceán na konci uličky a bramboru mají Američtí bohové (prostě to asi není knížka pro všechny a cca v 3/4 se příběh strašlivě pomotá...btw zkus film Interstate 60) a až někde v pozadí Hvězdný Prach (film knihu tak o 50% převyšuje, třeba to tak bude i s Bohy).
648585
Sám za sebe mám od Gaimana nejraději NikdyKde dohromady s komiksovým Sandmanem. Na druhém místě Knihu hřbitova bronz Oceán na konci uličky a bramboru mají Američtí bohové (prostě to asi není knížka pro všechny a cca v 3/4 se příběh strašlivě pomotá...btw zkus film Interstate 60) a až někde v pozadí Hvězdný Prach (film knihu tak o 50% převyšuje, třeba to tak bude i s Bohy).
Sarger
0 0
reagovat

BookZone

Neil Gainman - American Goods: po hype ako potvrdili seriál a castingu McShane som mal vysoké očakávania. Nakoniec sa z toho vykľula priemerná kniha, ktorá sa však aspoň príjemne a rýchlo čítala.
Plusové body za prieskum, ktorý musel Gainman urobiť pre jej napísanie.

The Graveyard Book: čisté nadšenie. Nevedel som do čoho idem, zo začiatku som mal pochybnosti, ale táto malá knižka stojí fakt za to. :+

648582
Neil Gainman - [b]American Goods[/b]: po hype ako potvrdili seriál a castingu McShane som mal vysoké očakávania. Nakoniec sa z toho vykľula priemerná kniha, ktorá sa však aspoň príjemne a rýchlo čítala. Plusové body za prieskum, ktorý musel Gainman urobiť pre jej napísanie. [b]The Graveyard Book[/b]: čisté nadšenie. Nevedel som do čoho idem, zo začiatku som mal pochybnosti, ale táto malá knižka stojí fakt za to. *:+*
BookZone
0 0
reagovat

AudioBookZone

Jsem strašně moc nadšený z Mrtvé Zóny od Kinga. Takhle krásně a do detailů promyšlené a přitom taková příběhová hříčka. Naprosto strhujícím způsobem to načetl Jan Hyhlík. 20 hodin není uplně krátkých, ale zase jsem rád za každou nezkrácenou audioknížku, byť už se do toho dneska tolik produkcí nepouští. :+
648580
Jsem strašně moc nadšený z Mrtvé Zóny od Kinga. Takhle krásně a do detailů promyšlené a přitom taková příběhová hříčka. Naprosto strhujícím způsobem to načetl Jan Hyhlík. 20 hodin není uplně krátkých, ale zase jsem rád za každou nezkrácenou audioknížku, byť už se do toho dneska tolik produkcí nepouští. *:+*
AudioBookZone
0 0
reagovat
popicek: Co konkrétně chceš vědět?
648578
popicek: Co konkrétně chceš vědět?
0 0
reagovat

popik

V červenci valím na Sicílii. Někdo nějaký zkušenosti z téhle destinace? 8)
648556
V červenci valím na Sicílii. Někdo nějaký zkušenosti z téhle destinace? *8)*
popik
0 0
reagovat
ty vole ja si myslel, ze jsem sned neco spatneho k obedu a ono zemetreseni :D
648548
ty vole ja si myslel, ze jsem sned neco spatneho k obedu a ono zemetreseni *:D*
0 0
reagovat
Joker: jj, souhlas, já neříkám, že by to nešlo, já jen říkám, proč tomu tak asi je ;)...
Gonzi: Já musím makat, ale :D… Ostrava je krajské město se schopností uživit dvě multikina. Do zelí si imo moc nelezou – Cinestar je kapku mimo centrum (jestli si pamatuju dobře), ale zase je to kino zavedené, velké (osm sálů) a poměrně blízko sídlišti i nákupáku. CC je pak poměrně kino nové, ale v centru a také velké…
Podobný příměr má jak v Plzni, ale i Brně (tam sic dvě kina pod stejnou značkou), Olomouci a Pardubicích.
V Praze jsou sto metrů od sebe na jedné a té samé ulici CS i CC a to přímo jedny z největších multiplexů u nás – CS s 14ti sály, CC s 12ti. To specifikum u nás drží Smíchov ;)...
648545
Joker: jj, souhlas, já neříkám, že by to nešlo, já jen říkám, proč tomu tak asi je ;)... Gonzi: Já musím makat, ale :D… Ostrava je krajské město se schopností uživit dvě multikina. Do zelí si imo moc nelezou – Cinestar je kapku mimo centrum (jestli si pamatuju dobře), ale zase je to kino zavedené, velké (osm sálů) a poměrně blízko sídlišti i nákupáku. CC je pak poměrně kino nové, ale v centru a také velké… Podobný příměr má jak v Plzni, ale i Brně (tam sic dvě kina pod stejnou značkou), Olomouci a Pardubicích. V Praze jsou sto metrů od sebe na jedné a té samé ulici CS i CC a to přímo jedny z největších multiplexů u nás – CS s 14ti sály, CC s 12ti. To specifikum u nás drží Smíchov ;)...
0 0
reagovat

KARLOS

Jo, máš pravdu - možná jsem šmahem vzal dohromady dabing i 3D.

A je to opravdu spíš jen takový povzdech, než že bysme tu chtěli skutečně proti něčemu brojit. Ta realita zkrátka je taková, jak popisuješ.
648544
Jo, máš pravdu - možná jsem šmahem vzal dohromady dabing i 3D. A je to opravdu spíš jen takový povzdech, než že bysme tu chtěli skutečně proti něčemu brojit. Ta realita zkrátka je taková, jak popisuješ.
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se