Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44801 - 44820 Napsat příspěvek

Gonzi

Tvoje představa ateisty, který se řídí pouze logikou a není nijak ovlivňen konvencí je zábavná a svědčí o typické míře schopnosti reflektovat meze vlastní racionality mezi ateisty.

Tvůj popis rozdílu mezi vědou a vírou poráží sám sebe.

A ktvrzení, že člověk řízený logikou nemůže chodit do kostela bych snad jen podotknul, že slovo "logika" se nám dochovalo jen díky mnichům.
649261
Tvoje představa ateisty, který se řídí pouze logikou a není nijak ovlivňen konvencí je zábavná a svědčí o typické míře schopnosti reflektovat meze vlastní racionality mezi ateisty. Tvůj popis rozdílu mezi vědou a vírou poráží sám sebe. A ktvrzení, že člověk řízený logikou nemůže chodit do kostela bych snad jen podotknul, že slovo "logika" se nám dochovalo jen díky mnichům.
Gonzi
0 0
reagovat

Gorecki

No myslím, že se více méně na všech premisách shodneme, akorát Tobě z nich nějakým záhadným způsobem vyplívá, že výrok "Bůh neexistuje" není nevědecké metafyzické tvrzení, kdežto mě z nich vyplívá, že považovat výrok "Bůh neexistuje" za vědecky podložený je výrazem scientismu (proto jsem o něm začal). Mylím, že vše podstatné už je tu napsané (i díky tobě) teď už stačí se nad tím konsekventně zamyslet.
649260
No myslím, že se více méně na všech premisách shodneme, akorát Tobě z nich nějakým záhadným způsobem vyplívá, že výrok "Bůh neexistuje" není nevědecké metafyzické tvrzení, kdežto mě z nich vyplívá, že považovat výrok "Bůh neexistuje" za vědecky podložený je výrazem scientismu (proto jsem o něm začal). Mylím, že vše podstatné už je tu napsané (i díky tobě) teď už stačí se nad tím konsekventně zamyslet.
Gorecki
0 0
reagovat
Agnosticizmus tvrdi, ze empiricky otazky existencie boha nie su zodpovedatelne alebo dokazatelne, ale apriori nevylucuje jeho existenciu. Ide v podstate o taky zbabely ateizmus.
Vedecky princip boha vobec nepotrebuje a ani s nim neoperuje. Nejde o aroganciu ktora by odmietala situaciu "co ak naozaj existuje?". Jednoducho je pre nu element Boha aboslutne zbytocny, nic neriesi, nicomu nepomaha, nedava na otazky lepsie odpovede, skor naopak.
To iste ateizmus, ktory k rovnakej pozicii prichadza zo strany "bremena dokazu". Kym sa neobjavi nieco, co by jeho existenciu co i len naznacovalo, jednoducho neexistuje.
A najma, ateizmus ako pojem sa tu objavil a pouzil som ho ako termin, ktorym sa vydeluje skupina ludi voci druhej, pretoze je to prakticke. Ale v podstate ide o podobny pojem ako aunicornizmus alebo aleprechauntizmus, ak by bola v spolocnosti dostatocne velka skupina ludi veriaca v jednorozcov alebo skriatkov, ktora sa navyse na zaklade toho snazi ovplyvnovat tych ostatnych. Ono sa to vola aTEIZMUS a nie povedzme aspiritualizmus z nejakeho dovodu. To len ty si tu mal potrebu tu z toho urobit akademicku debatu jak keby si trpel aspergerom, alebo co.

Potom nechapem, preco si tu s tym scientizmom operoval, kedze ja som sa onho neopieral a hovoril som o vedeckom pristupe.

S tym suvisi aj ten bod 5, kedze tam opat vyvracias stanovisko, ktore si si zadefinoval iba ty sam.
649259
Agnosticizmus tvrdi, ze empiricky otazky existencie boha nie su zodpovedatelne alebo dokazatelne, ale apriori nevylucuje jeho existenciu. Ide v podstate o taky zbabely ateizmus. Vedecky princip boha vobec nepotrebuje a ani s nim neoperuje. Nejde o aroganciu ktora by odmietala situaciu "co ak naozaj existuje?". Jednoducho je pre nu element Boha aboslutne zbytocny, nic neriesi, nicomu nepomaha, nedava na otazky lepsie odpovede, skor naopak. To iste ateizmus, ktory k rovnakej pozicii prichadza zo strany "bremena dokazu". Kym sa neobjavi nieco, co by jeho existenciu co i len naznacovalo, jednoducho neexistuje. A najma, ateizmus ako pojem sa tu objavil a pouzil som ho ako termin, ktorym sa vydeluje skupina ludi voci druhej, pretoze je to prakticke. Ale v podstate ide o podobny pojem ako aunicornizmus alebo aleprechauntizmus, ak by bola v spolocnosti dostatocne velka skupina ludi veriaca v jednorozcov alebo skriatkov, ktora sa navyse na zaklade toho snazi ovplyvnovat tych ostatnych. Ono sa to vola aTEIZMUS a nie povedzme aspiritualizmus z nejakeho dovodu. To len ty si tu mal potrebu tu z toho urobit akademicku debatu jak keby si trpel aspergerom, alebo co. Potom nechapem, preco si tu s tym scientizmom operoval, kedze ja som sa onho neopieral a hovoril som o vedeckom pristupe. S tym suvisi aj ten bod 5, kedze tam opat vyvracias stanovisko, ktore si si zadefinoval iba ty sam.
0 0
reagovat

MarvinP

A Gorecki je první člověk, který používá pojem ateismus pro agnosticismus? Řekl bych, že většina lidí ateismem myslí ten "praktický ateismus". Nevím kolik ateistů znáš ty, ale v mém okolí jsou ateisti snad všichni, aniž by tím mysleli že "neexistuje nic" (jak správný ateismus implikuje). tl;dr: konec každého Man In Black

Jinak rozebírat tady principy dokazování je sice hezké, ale věda funguje tak, že něco platí dokud to někdo nepoopraví/nerozšíří/nevyvrátí, zatímco víra stojí na tom, že něčemu věříš aniž bys to měl podložené (jinak by to nebyla "víra" ale "jistota"). Je jedno jakou esej na to napíšeš. člověk řízený logikou v podstatě nemůže chodit do kostela. Nemá jakýkoli náznak toho, že by to pro něj bylo pozitivní (či negativní tam nechodit), jen to dělá, protože se mu to od malička říkalo. Je proto pochopitelné, že racionálně uvažující člověk může mít problém s někým, kdo své rozhodování dělá podle toho, co se mu řeklo a ne podle toho, co je aktuálně logický závěr (jít do kostela nebo dělat něco jiného). Takový člověk potom třeba nebude rozhodovat o nové budově v komunitě podle potřeby této budovy dle řekněme statistik/zájmu občanů/whatever ale podle potřeb jeho boha. (samozřejmě to přeháním, jako příklad)
649258
A Gorecki je první člověk, který používá pojem ateismus pro agnosticismus? Řekl bych, že většina lidí ateismem myslí ten "praktický ateismus". Nevím kolik ateistů znáš ty, ale v mém okolí jsou ateisti snad všichni, aniž by tím mysleli že "neexistuje nic" (jak správný ateismus implikuje). tl;dr: konec každého Man In Black Jinak rozebírat tady principy dokazování je sice hezké, ale věda funguje tak, že něco platí dokud to někdo nepoopraví/nerozšíří/nevyvrátí, zatímco víra stojí na tom, že něčemu věříš aniž bys to měl podložené (jinak by to nebyla "víra" ale "jistota"). Je jedno jakou esej na to napíšeš. člověk řízený logikou v podstatě nemůže chodit do kostela. Nemá jakýkoli náznak toho, že by to pro něj bylo pozitivní (či negativní tam nechodit), jen to dělá, protože se mu to od malička říkalo. Je proto pochopitelné, že racionálně uvažující člověk může mít problém s někým, kdo své rozhodování dělá podle toho, co se mu řeklo a ne podle toho, co je aktuálně logický závěr (jít do kostela nebo dělat něco jiného). Takový člověk potom třeba nebude rozhodovat o nové budově v komunitě podle potřeby této budovy dle řekněme statistik/zájmu občanů/whatever ale podle potřeb jeho boha. (samozřejmě to přeháním, jako příklad)
MarvinP
0 0
reagovat

Gorecki

atheismus, který si tu otázku vůbec neklade a neřeší přesvědčení o boží neexistenci je konstrukt, kterým se tu furt oháníš. Taková pozice existuje a bývá označována jako agnosticismus, případně "praktický ateismus". Pokud ale někdo tvrdí, že Bůh neexistuje, je právem označován za ateistu a takových lidí je spousta.

Že scientismus není vědecký přístup to jsem právě tvrdil, takže se mnou v tomto bodě "bojovně" souhlasíš.

5 není ukázkovým strawmenem. Je to včeobecně uznávaný fakt. Věda nemůže vědecky dokázat své vlastní principy dokazování. Základní principy jsou základní právě proto, že tvoří základ, tedy už samy ničím podepřeny nejsou. Jinak hrozí regres. Každý systém takové prvky nutně obsahuje. Věda rovněž.
649253
atheismus, který si tu otázku vůbec neklade a neřeší přesvědčení o boží neexistenci je konstrukt, kterým se tu furt oháníš. Taková pozice existuje a bývá označována jako agnosticismus, případně "praktický ateismus". Pokud ale někdo tvrdí, že Bůh neexistuje, je právem označován za ateistu a takových lidí je spousta. Že scientismus není vědecký přístup to jsem právě tvrdil, takže se mnou v tomto bodě "bojovně" souhlasíš. 5 není ukázkovým strawmenem. Je to včeobecně uznávaný fakt. Věda nemůže vědecky dokázat své vlastní principy dokazování. Základní principy jsou základní právě proto, že tvoří základ, tedy už samy ničím podepřeny nejsou. Jinak hrozí regres. Každý systém takové prvky nutně obsahuje. Věda rovněž.
Gorecki
0 0
reagovat
649248
http://i.imgur.com/E6DTFEp.gif
0 0
reagovat

MarvinP

Nikde netvrdim, ze veda je len empiricka. Co sa tyka bodu 3., na ten som ti odpovedal v predchadzajucom prispevku a s nim suvisi aj definicia ateizmu. Scientizmus nerovna sa vedecky pristup, ergo si veda ani nenarokuje schopnost komplexneho popisu sveta, alebo jeho podstatnych problemov. Je to sposob a metoda jeho poznavania. Nic viac, nic menej. Bod 5. je opat onym failom, na ktory som ta upozornoval v uplne prvom prispevku a ukazkovym straw manom. Rozdiel medzi zakladnymi principmi vedy a dogmami je ten, ze to prve je overitelne, sprostredkovatelne a funguje to vo svete, kde platia univerzalne pravidla. Bez ohladu na to, comu clovek veri. To druhe nie.
649247
Nikde netvrdim, ze veda je len empiricka. Co sa tyka bodu 3., na ten som ti odpovedal v predchadzajucom prispevku a s nim suvisi aj definicia ateizmu. Scientizmus nerovna sa vedecky pristup, ergo si veda ani nenarokuje schopnost komplexneho popisu sveta, alebo jeho podstatnych problemov. Je to sposob a metoda jeho poznavania. Nic viac, nic menej. Bod 5. je opat onym failom, na ktory som ta upozornoval v uplne prvom prispevku a ukazkovym straw manom. Rozdiel medzi zakladnymi principmi vedy a dogmami je ten, ze to prve je overitelne, sprostredkovatelne a funguje to vo svete, kde platia univerzalne pravidla. Bez ohladu na to, comu clovek veri. To druhe nie.
MarvinP
0 0
reagovat

MarvinP

Ateismus si tu otazku vobec nekladie. Tak ako neriesi nejake presvedcenie o Bozej neexistencii, potazmo aby si ju z niecoho odvodzoval. A s metafyzikou uz nema absolutne nic spolocne.

Paci sa mi tvoja arogancia v tom, ze vies ze sa mylim. Ja mam minimalne v sebe tu pokoru a luxus pochybnosti. Ako skeptik.

Ale podobne debaty aj argumenty som uz pocul od par studentov filozofie, co ma len utvrdilo v tom ze ide v sucasnosti o ten najzbytocnejsi "vedny" odbor:)
649246
Ateismus si tu otazku vobec nekladie. Tak ako neriesi nejake presvedcenie o Bozej neexistencii, potazmo aby si ju z niecoho odvodzoval. A s metafyzikou uz nema absolutne nic spolocne. Paci sa mi tvoja arogancia v tom, ze vies ze sa mylim. Ja mam minimalne v sebe tu pokoru a luxus pochybnosti. Ako skeptik. Ale podobne debaty aj argumenty som uz pocul od par studentov filozofie, co ma len utvrdilo v tom ze ide v sucasnosti o ten najzbytocnejsi "vedny" odbor:)
MarvinP
0 0
reagovat
Ach, ta rozmanitost místních diskuzí. Člověk se občas i něco přiučí.
649245
Ach, ta rozmanitost místních diskuzí. Člověk se občas i něco přiučí.
0 0
reagovat

Gorecki

1) věda není primárně empirická, ale je primárně racionální, z nároku na racionalitu teprve vyplívá nárok na empiričnost a to takto:

2) Racionální je propozice, která je (v principu) falzifikovatelná a intersuběktivně ověřitelná (nejlépe těmto požadavkům vyhovují propozice popisující empirické entity).

3) Z toho plyne, že nefalzifikovatelné a interubjektivně neověřitelné postoje vylučuje věda ze svého diskurzu. Neprohlašuje je ale za nepravdivé (to by u nefalzifikovatelných propozic byl těžký fail), pouze za nevědecké.

4) Scientismus, jakožto přesvědčení, že věda poskytuje kompletní popis světa a je schopná odpovědět na všechny podstatné lidské problémy není sám vědeckým stanoviskem (není ani racionální propozicí) je to nevědecký metafyzický postoj. Věda k takovému závěru není schopna dojít (nemůže překročit samu sebe a zhodnotit se zvenčí).

5) Přesvědčení, že nevědecké (nefalzifikovatelné/intersubjektivně neověřitelné) entity neexistují je nejen vědecky nedokazatelné, ale je to z čistě vědeckého hlediska onen těžký fail popsaný v bodu 3.

6) Stejně tak základní principy vědy (například definice racionálních propozic) nejsou samy odvoditelné vědecky (obdobně jako axiomy nelze vypočítat). Stejnou funkci mají v náboženské svéře tzv. dogmata, proto to srovnání.
649244
1) věda není primárně empirická, ale je primárně racionální, z nároku na racionalitu teprve vyplívá nárok na empiričnost a to takto: 2) Racionální je propozice, která je (v principu) falzifikovatelná a intersuběktivně ověřitelná (nejlépe těmto požadavkům vyhovují propozice popisující empirické entity). 3) Z toho plyne, že nefalzifikovatelné a interubjektivně neověřitelné postoje vylučuje věda ze svého diskurzu. Neprohlašuje je ale za nepravdivé (to by u nefalzifikovatelných propozic byl těžký fail), pouze za nevědecké. 4) Scientismus, jakožto přesvědčení, že věda poskytuje kompletní popis světa a je schopná odpovědět na všechny podstatné lidské problémy není sám vědeckým stanoviskem (není ani racionální propozicí) je to nevědecký metafyzický postoj. Věda k takovému závěru není schopna dojít (nemůže překročit samu sebe a zhodnotit se zvenčí). 5) Přesvědčení, že nevědecké (nefalzifikovatelné/intersubjektivně neověřitelné) entity neexistují je nejen vědecky nedokazatelné, ale je to z čistě vědeckého hlediska onen těžký fail popsaný v bodu 3. 6) Stejně tak základní principy vědy (například definice racionálních propozic) nejsou samy odvoditelné vědecky (obdobně jako axiomy nelze vypočítat). Stejnou funkci mají v náboženské svéře tzv. dogmata, proto to srovnání.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

vědecký přístup je (ideálně) prost metafyzických dogmat, ačkoliv v praxi není (viz libovolný úvod d filosofie vědy). Ateismus jako absence víry by nevěděl zda Bůh je, nebo není. Ateismus jako přesvědčení o Boží neexistenci není odvoditelný z čistě vědeckých poznatků (maximálně se dá argumentovat, že je s nimi nejkonzistentnější, to je na delší debatu) a je to v zásadě silné metafyzické přesvědčení. Věda není kompetentní se metafyzikou zabývat, z toho však nevyplívá neexistence metafyztiky, ani vědeckost antimetafyziky. Znovu opakuji, zastáváš tu postoj, který zastával na začátku 20 století vídeňský kroužek. O desetl let později sice všichni jeho členové už věděli, že se mýlili, ne tak Gorecki...
649243
vědecký přístup je (ideálně) prost metafyzických dogmat, ačkoliv v praxi není (viz libovolný úvod d filosofie vědy). Ateismus jako absence víry by nevěděl zda Bůh je, nebo není. Ateismus jako přesvědčení o Boží neexistenci není odvoditelný z čistě vědeckých poznatků (maximálně se dá argumentovat, že je s nimi nejkonzistentnější, to je na delší debatu) a je to v zásadě silné metafyzické přesvědčení. Věda není kompetentní se metafyzikou zabývat, z toho však nevyplívá neexistence metafyztiky, ani vědeckost antimetafyziky. Znovu opakuji, zastáváš tu postoj, který zastával na začátku 20 století vídeňský kroužek. O desetl let později sice všichni jeho členové už věděli, že se mýlili, ne tak Gorecki...
Gorecki
0 0
reagovat
Díky! :):+

BTW, Andělé a Démoni byli taky strašná pecka. Ale já to mám hrozně rád, ten soundtrack. Víc, jak Šifru,..
649241
Díky! *:)**:+* BTW, Andělé a Démoni byli taky strašná pecka. Ale já to mám hrozně rád, ten soundtrack. Víc, jak Šifru,..
0 0
reagovat

HZ

Tady někdo sdílel ten záznam začátku koncertu, co lidi dostávali k programu. Jak lidi začnou řvát když se zvedla opona při Madagaskaru, husí kůže jako kdybych to znova viděl :+
649239
[link="https://www.youtube.com/watch?v=lZQWNtBPVTo"]Tady[/link] někdo sdílel ten záznam začátku koncertu, co lidi dostávali k programu. Jak lidi začnou řvát když se zvedla opona při Madagaskaru, husí kůže jako kdybych to znova viděl *:+*
HZ
0 0
reagovat

Spazz

GiantBomb, čo je stránka kam chodín pre videogame coverage, robil vyše 10-hodinový stream pri Launchi obidvoch zameraný takmer výsostne na hry. Tam toho nájdeš dosť. Odvtedy už na nich vychádzajú prakticky len early-access prototypy. A tá HTC značka je zavádzajúca, strašne na tom cítiť ten "Valve touch". Ale opäť, počkal by som si jak bude vyzerať ten Oculus Touch.
649238
GiantBomb, čo je stránka kam chodín pre videogame coverage, robil vyše 10-hodinový stream pri Launchi obidvoch zameraný takmer výsostne na hry. Tam toho nájdeš dosť. Odvtedy už na nich vychádzajú prakticky len early-access prototypy. A tá HTC značka je zavádzajúca, strašne na tom cítiť ten "Valve touch". Ale opäť, počkal by som si jak bude vyzerať ten Oculus Touch.
Spazz
0 0
reagovat
Vzhledem k tomu, že dám v průměru cca 5-8 koncertů za měsíc a ráno v práci začínám v 7:00 tak to předčasný odcházení z koncertů poměrně chápu. Stačilo by mi přidat pár vlakovejch spojů nebo nekončit s metrem tak brzy a byl bych spokojenější.
649236
Vzhledem k tomu, že dám v průměru cca 5-8 koncertů za měsíc a ráno v práci začínám v 7:00 tak to předčasný odcházení z koncertů poměrně chápu. Stačilo by mi přidat pár vlakovejch spojů nebo nekončit s metrem tak brzy a byl bych spokojenější.
0 0
reagovat

Hans Zimmer

Jen krátce, ať moc neopakuju ostatní. Neskutečnej zážitek, rozhodně jeden z nejlepších koncertů co jsem zažil a kdyby náhodou někdy dorazil znova, tak jdu i kdybych neměl na chleba. Ačkoliv jsem se k Hansovi dostal přes novější věci, co okupovaly druhou polovinu a těšil jsem se na ně nejvíc, tak musim říct, že mě absolutně odrovnala první polovina. Největší překvapení Lví král, to jsem málem nepřežil.

I když boží, tak bohužel ne perfektní - jak už bylo řečeno, basy hlavně v druhé půli byly až moc, světelná show a prezentace na pozadí pak taky působila spíš rušivě. Hlavně Electro suite bylo docela utrpení, hluk a epilepsie.

Bonus: seděl jsem přímo za Civalem, takže taky zážitek :D
649235
Jen krátce, ať moc neopakuju ostatní. Neskutečnej zážitek, rozhodně jeden z nejlepších koncertů co jsem zažil a kdyby náhodou někdy dorazil znova, tak jdu i kdybych neměl na chleba. Ačkoliv jsem se k Hansovi dostal přes novější věci, co okupovaly druhou polovinu a těšil jsem se na ně nejvíc, tak musim říct, že mě absolutně odrovnala první polovina. Největší překvapení Lví král, to jsem málem nepřežil. I když boží, tak bohužel ne perfektní - jak už bylo řečeno, basy hlavně v druhé půli byly až moc, světelná show a prezentace na pozadí pak taky působila spíš rušivě. Hlavně Electro suite bylo docela utrpení, hluk a epilepsie. Bonus: seděl jsem přímo za Civalem, takže taky zážitek :D
Hans Zimmer
0 0
reagovat

Hans Zimmer

Pokud někoho zajímá, co se tam hrálo link

Za mě super zážitek. hudba opravdu mohutná. Výběr za mě povedený a při počtu jeho děl je jasné, že někomu tam bude něco chybět(já bych moc rád BHD).

Chování některých lidí bylo k zlosti. Šourání se i 10 minut po začátku(ale to je vliv i ochranky O2), při pauze všichni naběhnou do občerstvení a pak se šourají zase i 10 minut po začátku druhé části. A odchod před přídavkem? Jste lidi na prvním vystoupením v životě??

Kvalita zvuku mě hodně štvala:
1) Šíleně nahlas
2) Pěkné, že kopák dokáže třást kostma i v obrovské hale, ale často to bylo až moc
3) Mám pocit, že ruská houslistka byla dána do mixu výrazně víc potichu než ta americká
4) Zvukový efekt alá "korecke naplno do prava" Pak za uši tahají středy i výšky a bas hučí.

Nevím,jestli to je standard O2 areny, ale jsem rád, že na hudbu chodím jen do obecního domu.
649234
Pokud někoho zajímá, co se tam hrálo http://www.setlist.fm/setlist/hans-zimmer/2016/o2-arena-prague-czech-republic-6bf172a2.html Za mě super zážitek. hudba opravdu mohutná. Výběr za mě povedený a při počtu jeho děl je jasné, že někomu tam bude něco chybět(já bych moc rád BHD). Chování některých lidí bylo k zlosti. Šourání se i 10 minut po začátku(ale to je vliv i ochranky O2), při pauze všichni naběhnou do občerstvení a pak se šourají zase i 10 minut po začátku druhé části. A odchod před přídavkem? Jste lidi na prvním vystoupením v životě?? Kvalita zvuku mě hodně štvala: 1) Šíleně nahlas 2) Pěkné, že kopák dokáže třást kostma i v obrovské hale, ale často to bylo až moc 3) Mám pocit, že ruská houslistka byla dána do mixu výrazně víc potichu než ta americká 4) Zvukový efekt alá "korecke naplno do prava" Pak za uši tahají středy i výšky a bas hučí. Nevím,jestli to je standard O2 areny, ale jsem rád, že na hudbu chodím jen do obecního domu.
Hans Zimmer
0 0
reagovat
To Journey to the Line jsem si původně spletl právě s Time.
Ale psát o tom, že se sobě Hans podobá... To je jak nošení dříví do lesa :D Viz třeba The Battle a Piráti :)

Co jsem ale nečekal bylo to skvělý novomanželský blue grass sólo a pak ta vzpomínka na Heatha, Auroru a tak.
Interstellar se mnou vůbec nehnul, a to jsem musel až po cestě vlakem googlit set list abych zjistil co to bylo :D

TrDLo
Strašně se stydím, ale byl jsem jeden z těch co zdrhali právě při gradaci Time, protože mám antibiotika, bronchitidu a musel jsem prostě stihnou poslední vlak v 23:58 a i tak to bylo na chlup. Jako kdyby to šlo jinak, udělám to jinak. Ale bohužel.

Jinak kupovali jste někdo si ten program? Nemáte třeba chuť se podělit o ten úvod koncertu ke stáhnutí? :) :D
649233
To Journey to the Line jsem si původně spletl právě s Time. Ale psát o tom, že se sobě Hans podobá... To je jak nošení dříví do lesa :D Viz třeba The Battle a Piráti :) Co jsem ale nečekal bylo to skvělý novomanželský blue grass sólo a pak ta vzpomínka na Heatha, Auroru a tak. Interstellar se mnou vůbec nehnul, a to jsem musel až po cestě vlakem googlit set list abych zjistil co to bylo :D [b]TrDLo[/b] Strašně se stydím, ale byl jsem jeden z těch co zdrhali právě při gradaci Time, protože mám antibiotika, bronchitidu a musel jsem prostě stihnou poslední vlak v 23:58 a i tak to bylo na chlup. Jako kdyby to šlo jinak, udělám to jinak. Ale bohužel. Jinak kupovali jste někdo si ten program? Nemáte třeba chuť se podělit o ten úvod koncertu ke stáhnutí? :) :D
0 0
reagovat
Mna vzdy pobavi, ked niekto ide ateistu poucovat o tom, ze on je vlastne tiez veriaci, len veri v neexistenciu Boha. Alebo to co tu pred chvilou predviedol MarvinP s metafyzikou, dogmatami a pod. Pricom vedecky pristup je v presnom protiklade s dogmatami a ateizmus nie je vierou v neexistenciu Boha, ale absenciou viery. :)
649228
Mna vzdy pobavi, ked niekto ide ateistu poucovat o tom, ze on je vlastne tiez veriaci, len veri v neexistenciu Boha. Alebo to co tu pred chvilou predviedol MarvinP s metafyzikou, dogmatami a pod. Pricom vedecky pristup je v presnom protiklade s dogmatami a ateizmus nie je vierou v neexistenciu Boha, ale absenciou viery. :)
0 0
reagovat
Jestli si někdo nemá co pustit k obědu a při znělce Václava Moravce pociťuje dávivý reflex, tak je hrozně zábavný zápas Kazachstán - Rusko, alespoň první třetina a její výsledek 3-3 :D
649227
Jestli si někdo nemá co pustit k obědu a při znělce Václava Moravce pociťuje dávivý reflex, tak je hrozně zábavný zápas Kazachstán - Rusko, alespoň první třetina a její výsledek 3-3 *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se