Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41001 - 41020 Napsat příspěvek
Pocatecni reakce ,ach jo' presla do ,hele a proc ne?' Fincher ma svuj styl a jak se rika, i kdyby mel tocit film o vyrobe sucharu obalenych v cokolade, tak z toho udela mrazivou pecku.

ad JLaw ... videt ji na zivo? Radsi kyselinu do oci. :+
659962
Pocatecni reakce ,ach jo' presla do ,hele a proc ne?' Fincher ma svuj styl a jak se rika, i kdyby mel tocit film o vyrobe sucharu obalenych v cokolade, tak z toho udela mrazivou pecku. ad JLaw ... videt ji na zivo? Radsi kyselinu do oci. *:+*
0 0
reagovat
Google není můj kamarád - jak se prosím česky řekne porucha, kdy člověk pořád omdlévá?
659961
Google není můj kamarád - jak se prosím česky řekne porucha, kdy člověk pořád omdlévá?
0 0
reagovat
link
tak fincher to nakonec možno fakt bude točit 
659959
http://variety.com/2017/film/news/david-fincher-world-war-z-2-director-1202399978/ tak fincher to nakonec možno fakt bude točit 
0 0
reagovat

studo

Skoro bych se vsadil že dosere, zatím si nedokážu představit skloubení jeho  stylu s touto knihou...podobnou látku měl dostat někdo jiný, možná Liman, Kosinsky nebo Vaughn.
Gorecki
I tak ti to závidíme ;)
659947
Skoro bych se vsadil že dosere, zatím si nedokážu představit skloubení jeho  stylu s touto knihou...podobnou látku měl dostat někdo jiný, možná Liman, Kosinsky nebo Vaughn. [b]Gorecki[/b] I tak ti to závidíme *;)*
studo
0 0
reagovat

gorecki

I feel your pain...
659946
I feel your pain...
gorecki
0 0
reagovat

Ready Player One

Bookzone slowpoke: tak som si teda na zdejší rady tak rok dozadu kúpil RPO a paráda. Možno si treba ešte pozrieť aspoň tie filmy ktoré slúžia ako referencie. Trošku to bolo uponáhľané, bolo vidno, že autor nie je žiadny Shakespeare ale v rámci žánru veľmi čtivé a hlavne žiadna vata. Už počas čítania som si predstavoval, ako asi bude vyzerať film a musím povedať, že po tých posledných 4-5 veľmi biednych filmoch čo Stevie vyplodil dúfam, že toto nedoserie, lebo tá kniha si proste pýta riadny uletený blockbuster.
659945
Bookzone slowpoke: tak som si teda na zdejší rady tak rok dozadu kúpil RPO a paráda. Možno si treba ešte pozrieť aspoň tie filmy ktoré slúžia ako referencie. Trošku to bolo uponáhľané, bolo vidno, že autor nie je žiadny Shakespeare ale v rámci žánru veľmi čtivé a hlavne žiadna vata. Už počas čítania som si predstavoval, ako asi bude vyzerať film a musím povedať, že po tých posledných 4-5 veľmi biednych filmoch čo Stevie vyplodil dúfam, že toto nedoserie, lebo tá kniha si proste pýta riadny uletený blockbuster.
Ready Player One
0 0
reagovat
Sorry, nemozem ziadne detaily, ale taky silny "starstruck" som este nezazil;)
A to som k nej mal doteraz len lahko pozitivny vztah:)
659937
Sorry, nemozem ziadne detaily, ale taky silny "starstruck" som este nezazil*;)* A to som k nej mal doteraz len lahko pozitivny vztah:)
0 0
reagovat
fotku ako dokaz!:o
659936
fotku ako dokaz!*:o*
0 0
reagovat

Gorecki

:o Kde?
659935
*:o* Kde?
Gorecki
0 0
reagovat
Nechcem sa chvalit ;), ale stretol som sa s Jennifer Lawrence (nakrucanie v BA) a je to zlaticko:)
659934
Nechcem sa chvalit *;)*, ale stretol som sa s Jennifer Lawrence (nakrucanie v BA) a je to zlaticko:)
0 0
reagovat

Diskova kronika

R.I.P. Jonathan Demme :(
659933
R.I.P. Jonathan Demme *:(*
Diskova kronika
0 0
reagovat

departed

4k ti pojede jen ve 30Hz (což by ti ale nemuselo vadit a stejně bys měl spíše používat těch 23.997Hz), protože nebudeš mít HDMI 2.0. Co je a není potřeba na HDR netuším.
659932
4k ti pojede jen ve 30Hz (což by ti ale nemuselo vadit a stejně bys měl spíše používat těch 23.997Hz), protože nebudeš mít HDMI 2.0. Co je a není potřeba na HDR netuším.
departed
0 0
reagovat
přehrávání přes DLNA jsi zkusil?
659930
přehrávání přes DLNA jsi zkusil?
0 0
reagovat
Departed: Pojede to úplně v pohodě, jen bude záležet na výstupu nb, jake rozlišení ti pojede.
Pokud už má nb hřmí 2.0, pak 4k, jestli cokoli jineho, pak FHD. Pokud je na nb jen dp port, pak budeš potřebovat dp2hdmi kabel, co bude umet i zvuk...
659929
Departed: Pojede to úplně v pohodě, jen bude záležet na výstupu nb, jake rozlišení ti pojede. Pokud už má nb hřmí 2.0, pak 4k, jestli cokoli jineho, pak FHD. Pokud je na nb jen dp port, pak budeš potřebovat dp2hdmi kabel, co bude umet i zvuk...
0 0
reagovat

Need An Advice

Zdar chlapi, jen stručně.

Kupuju novou televizi (LG 49UH620V Smart 4k Ultra HD HDR 49" LED TV) a potřebuju od nějakýho milýho technika radu, jak mi na ní pojedou filmy/seriály, když si je budu pouštět skrz HDMI kabel z noťasu, který má následující specifikace:

Windows 7
GeForce GT 630M
Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz
RAM 8 GB

Pojede to v pohodě nebo to bude blbnout (obraz nebude stíhat, trhání, zamrzávání apod.)? A kdyby to teoreticky nemohlo jet v pořádku, je nějaká efektivní cesta, jak to napravit?
Díky moc za jakoukoliv radu a odpověď. Na netu jsem se odpovědi nedostal, tak to zkouším u eMZáků 8):+
659928
Zdar chlapi, jen stručně. Kupuju novou televizi (LG 49UH620V Smart 4k Ultra HD HDR 49" LED TV) a potřebuju od nějakýho milýho technika radu, jak mi na ní pojedou filmy/seriály, když si je budu pouštět skrz HDMI kabel z noťasu, který má následující specifikace: Windows 7 GeForce GT 630M Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz RAM 8 GB Pojede to v pohodě nebo to bude blbnout (obraz nebude stíhat, trhání, zamrzávání apod.)? A kdyby to teoreticky nemohlo jet v pořádku, je nějaká efektivní cesta, jak to napravit? Díky moc za jakoukoliv radu a odpověď. Na netu jsem se odpovědi nedostal, tak to zkouším u eMZáků *8)**:+*
Need An Advice
0 0
reagovat

Carlito

As Good je jeden z mojich top filmov a jeho sceny zo Spravnych chlapov si pustam pravidelne. Ale nic sa nevyrovna Hniezdu:+
659857
As Good je jeden z mojich top filmov a jeho sceny zo Spravnych chlapov si pustam pravidelne. Ale nic sa nevyrovna Hniezdu*:+*
Carlito
0 0
reagovat
Jack Nicholson dnes neumřel, ale slaví osmdesáté narozeniny. To je dobrá příležitost pustit si nějaký jeho film. Co byste doporučili ?
Já osobně s ním mám třeba Lepší už to nebude, kde hraje věčně nevrlého spisovatele odpočinkových románů pro ženy, který nemá rád svého homosexuálního souseda nebo mě baví třeba jako zelený mozek v Pár správných chlapech, kde svádí souboj s právníkem Toma Cruise. :+
659855
Jack Nicholson dnes neumřel, ale slaví osmdesáté narozeniny. To je dobrá příležitost pustit si nějaký jeho film. Co byste doporučili ? Já osobně s ním mám třeba Lepší už to nebude, kde hraje věčně nevrlého spisovatele odpočinkových románů pro ženy, který nemá rád svého homosexuálního souseda nebo mě baví třeba jako zelený mozek v Pár správných chlapech, kde svádí souboj s právníkem Toma Cruise. *:+*
0 0
reagovat

xxendxx

Je to tam asi na hodinu, než naskočí článek, delší časovej úsek bych s tím neprudil ;)
659853
Je to tam asi na hodinu, než naskočí článek, delší časovej úsek bych s tím neprudil ;)
xxendxx
0 0
reagovat
možná budete na mě nasraní, ale mně ten web v nové podobě přijde pořád nepřehledný... :-( 

...nemůžu si zvyknout... :-
659851
možná budete na mě nasraní, ale mně ten web v nové podobě přijde pořád nepřehledný... :-(  ...nemůžu si zvyknout... *:-*
0 0
reagovat

Diskova kronika

Cyklistu Michele Scarponiho srazil při tréninku náklaďák.:o
659852
Cyklistu Michele Scarponiho srazil při tréninku náklaďák.*:o*
Diskova kronika
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se