Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40981 - 41000 Napsat příspěvek

popik

Díky
660030
Díky
popik
0 0
reagovat

popik

The man from earth /Pozemšťan
660029
The man from earth /Pozemšťan
popik
0 0
reagovat

popik

Čus, jak se jmenoval ten film, kde týpek přesvědčoval další bandu hypíků o tom, že je Bůh/Kristus? V nějakým srubu se to odehrávalo.
Cheers
660028
Čus, jak se jmenoval ten film, kde týpek přesvědčoval další bandu hypíků o tom, že je Bůh/Kristus? V nějakým srubu se to odehrávalo. Cheers
popik
0 0
reagovat
Spazz: :+ Přesně takhle by se tyhle polofanouškovské/poloprofesionální s minimálním/základním vybavením měly dělat :). Manželka má velmi dobré oko, nevymýšlí bejkárny v kompozici a třeba decentnější pohyb já jednoznačně chválím.
A práce s osvětlením je přímo žůžo :+.
Stydět se za to fakt nemusíte. Jediná "tiny-tany" připomínka by mohla být v tom nadužívání malé hloubky ohniska. Jako není to nic proti ničemu, ale třeba mě to přijde trošičku samoúčelné... Ale s tím má ""problém"" třičtvrtiny ostatních podobných videí a nemalou roli tam hraje to okouzlení z té možnosti něco rozostřit 8)...
660026
Spazz: *:+* Přesně takhle by se tyhle polofanouškovské/poloprofesionální s minimálním/základním vybavením měly dělat *:)*. Manželka má velmi dobré oko, nevymýšlí bejkárny v kompozici a třeba decentnější pohyb já jednoznačně chválím. A práce s osvětlením je přímo žůžo *:+*. Stydět se za to fakt nemusíte. Jediná "tiny-tany" připomínka by mohla být v tom nadužívání malé hloubky ohniska. Jako není to nic proti ničemu, ale třeba mě to přijde trošičku samoúčelné... Ale s tím má ""problém"" třičtvrtiny ostatních podobných videí a nemalou roli tam hraje to okouzlení z té možnosti něco rozostřit *8)*...
0 0
reagovat
:+ dobrý to je
660025
*:+* dobrý to je
0 0
reagovat
Rad bych se zas pro jednou obratil na zdejsi osazenstvo s prosbou o zhlednuti a kritiku kratkeho medailonku, ktery jsme s manzelkou natocili memu taterovi. Budem radi za jakekoliv pripominky a pripadne podnety ke zlepseni do budoucna. 

PS: Delali jsme to pochopitelne zadarmo, pro vlastni poteseni a "studium", takze pokud nekoho kvalita vylozene pohorsi, vezte, ze k financni ujme tim nikdo neprisel ;) 
660024
Rad bych se zas pro jednou obratil na zdejsi osazenstvo s prosbou o zhlednuti a kritiku kratkeho [url=https://www.youtube.com/watch?v=tDA9j_XTQgc&feature=youtu.be]medailonk[/url]u, ktery jsme s manzelkou natocili memu taterovi. Budem radi za jakekoliv pripominky a pripadne podnety ke zlepseni do budoucna.  PS: Delali jsme to pochopitelne zadarmo, pro vlastni poteseni a "studium", takze pokud nekoho kvalita vylozene pohorsi, vezte, ze k financni ujme tim nikdo neprisel ;) 
0 0
reagovat

Axis

:+:+:+
Jeste jednou diky za tehdejsi poskytnuti kopie :)
660023
*:+**:+**:+* Jeste jednou diky za tehdejsi poskytnuti kopie *:)*
Axis
0 0
reagovat

GuidoA.

Yep.
Přidám nové album od Kasabianů, které bude zřejmě (alespoň pro mě) hodně fajn. Z těch pár songu z pre-release mi neskutečně sedl kousek "Are you looking for the action?;)
660018
Yep. Přidám nové album od Kasabianů, které bude zřejmě (alespoň pro mě) hodně fajn. Z těch pár songu z pre-release mi neskutečně sedl kousek "[url=https://youtu.be/VoPzpaGBnEA?list=RDVoPzpaGBnEA]Are you looking for the action?[/url]" *;)*
GuidoA.
0 0
reagovat
MZ tu diky par jedincum povazuju za studnici technickych znalosti. Je to za 14 dobry? Prosim reknete mi ze jo. Na zvuku tak nezalezi. Bude domaci kino. Na aplikacich a kravinach taky ne. Spis jde fakt o kvalitu obrazu a nerad bych se setkal s vecma jako u novyho LG, ktery neumi pres USB prehrat DTS. Mne uz ty uvadeny parametry pripadaj prd rikajici. Vsechno zni hezky a pak je to hnus. Takze jestli nema nekdo zkusenost. Diky :) Tady je  link
660010
MZ tu diky par jedincum povazuju za studnici technickych znalosti. Je to za 14 dobry? Prosim reknete mi ze jo. Na zvuku tak nezalezi. Bude domaci kino. Na aplikacich a kravinach taky ne. Spis jde fakt o kvalitu obrazu a nerad bych se setkal s vecma jako u novyho LG, ktery neumi pres USB prehrat DTS. Mne uz ty uvadeny parametry pripadaj prd rikajici. Vsechno zni hezky a pak je to hnus. Takze jestli nema nekdo zkusenost. Diky *:)* Tady je  https://m.alza.cz/55-panasonic-tx-55dx600e-d4055294.htm?catid=18859564
0 0
reagovat
hubda:
adult. - detroit house guests :+
gorillaz - humanz :-
660007
hubda: adult. - detroit house guests *:+* gorillaz - humanz *:-*
0 0
reagovat
link
tusim tento. taka taka blbina najedno pozretie ked nemas 2 hodiny co robit
660006
http://www.csfd.cz/film/342062-detektiv-z-hongkongu/komentare/ tusim tento. taka taka blbina najedno pozretie ked nemas 2 hodiny co robit
0 0
reagovat
Z akého filmu je tento gif s Jackie Chanom? Lebo to vyzerá že má potenciál
660004
Z akého filmu je tento [url=https://i.imgur.com/6V3A7XS.gifv]gif [/url]s Jackie Chanom? Lebo to vyzerá že má potenciál
0 0
reagovat

trochu offtopic

hlasujte za dura v ankete: link
660002
hlasujte za dura v ankete: http://www.martinus.sk/kniharoka/
trochu offtopic
0 0
reagovat

Axis

Píšu si!:+
659999
Píšu si!*:+*
Axis
0 0
reagovat

Bookzone

Eidži Jošikawa - Musaši
Opravdová cesta samuraje a pravého bojovníka se vším co k tomu patří, okořeněného tím že takový člověk opravdu existoval. Kdybych chtěl aby si to někdo z Vás přečetl, tak by stačilo říct že Star Wars jsou vlastně poctou samurajskému životu, opravdové duchovní i fyzické cesty meče. Kde se velikost bojovníka neurčuje počtem pokořených nepřátel, ale velikostí jeho ducha, ochotě pochopit co se skrývá v jeho chybách a nakonec i ocenění posledního nepřítele a protivníka který ho v mnoha ohledech převyšuje. Síla původní trilogie je vlastně převzata z podobných příběhů. Byl bych rád kdyby se k nim někdy zase vrátila. 10/10
659998
[b]Eidži Jošikawa - Musaši[/b] Opravdová cesta samuraje a pravého bojovníka se vším co k tomu patří, okořeněného tím že takový člověk opravdu existoval. Kdybych chtěl aby si to někdo z Vás přečetl, tak by stačilo říct že Star Wars jsou vlastně poctou samurajskému životu, opravdové duchovní i fyzické cesty meče. Kde se velikost bojovníka neurčuje počtem pokořených nepřátel, ale velikostí jeho ducha, ochotě pochopit co se skrývá v jeho chybách a nakonec i ocenění posledního nepřítele a protivníka který ho v mnoha ohledech převyšuje. Síla původní trilogie je vlastně převzata z podobných příběhů. Byl bych rád kdyby se k nim někdy zase vrátila. 10/10
Bookzone
0 0
reagovat

Gorecki

Dik, jo
659967
Dik, jo
Gorecki
0 0
reagovat
Aj ked to teda nie je omdletie ale spanok.
659966
Aj ked to teda nie je omdletie ale spanok.
0 0
reagovat

Ted

Myslis narkolepsiu?
659965
Myslis narkolepsiu?
Ted
0 0
reagovat

TedGeorge

Lupus?
659964
Lupus?
TedGeorge
0 0
reagovat

departed

Nezavid
659963
Nezavid
departed
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se