Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41041 - 41060 Napsat příspěvek
Všichni sběratelé se můžou jít zahrabat, protože co má doma Del Toro, to je neuvěřitelné
659766
Všichni sběratelé se můžou jít zahrabat, protože co má doma Del Toro, to je [url=https://videacesky.cz/video/conan-andy-na-navsteve-u-guillerma-del-tora]neuvěřitelné[/url]
0 0
reagovat

Gonzi

Kdysi se tu daly i vykopat statistiky největších spistovatelů co do počtu příspěvků. Jsou tu ještě?
659765
Kdysi se tu daly i vykopat statistiky největších spistovatelů co do počtu příspěvků. Jsou tu ještě?
Gonzi
0 0
reagovat

MAJkLSON

Zatím nikde, ještě jsem nevymyslel místo na tlačítko a nezvolil ikonku :D
659764
Zatím nikde, ještě jsem nevymyslel místo na tlačítko a nezvolil ikonku *:D*
MAJkLSON
0 0
reagovat

online uzivatele

A kde se k tomu da proklikat?
Pri hledani nejakeho odkazu jsem narazil na MZ statistiky (O Moviezone -> Statistiky) v + Recenzich jsou na mistech 2, 11 a 14 zajimave nazvy :) 
btw ty statistiky tu byly vzdy? Asi si nekdy v dlouhe chvili pustim nejlepsi trailery (Prometheus ftw:)
659763
A kde se k tomu da proklikat? Pri hledani nejakeho odkazu jsem narazil na MZ statistiky (O Moviezone -> Statistiky) v + Recenzich jsou na mistech 2, 11 a 14 zajimave nazvy :)  btw ty statistiky tu byly vzdy? Asi si nekdy v dlouhe chvili pustim nejlepsi trailery (Prometheus ftw:)
online uzivatele
0 0
reagovat

Karlos

Krásně sepsaný! Teď můžu v klidu usnout.:D Díky.:+
659762
Krásně sepsaný! Teď můžu v klidu usnout.*:D* Díky.*:+*
Karlos
0 0
reagovat
Blockbuster je prostě protipól artu/dramatu/komedie(čistokrevné)...
Za Blockbuster bych klidně označil Pařby ve Vegas, stejně jako prakticky jakékoli animáky (Áčkové)...
To, že se v nich ne/musí vyskytovat akce je asi stejné, že se v nich musí vyskytovat nějaký druh záporáka. Je to norma, ale "žánr" jako takový to neutváří.
Takže definice - velkoryse financovaný, lidem žádaný, s potencionálem "značky".
Oficiálně prvým blockusterem jsou  mimochodem Čelisti.
659761
Blockbuster je prostě protipól artu/dramatu/komedie(čistokrevné)... Za Blockbuster bych klidně označil Pařby ve Vegas, stejně jako prakticky jakékoli animáky (Áčkové)... To, že se v nich ne/musí vyskytovat akce je asi stejné, že se v nich musí vyskytovat nějaký druh záporáka. Je to norma, ale "žánr" jako takový to neutváří. Takže definice - velkoryse financovaný, lidem žádaný, s potencionálem "značky". Oficiálně prvým blockusterem jsou  mimochodem Čelisti.
0 0
reagovat

Sam.Vimes, Gorecki

Tvrdil jsem to samé. Prej mi na ty procenta najde nějaký článek, tak jsem zvědavej. :D Díky hoši.
659760
Tvrdil jsem to samé. Prej mi na ty procenta najde nějaký článek, tak jsem zvědavej. *:D* Díky hoši.
Sam.Vimes, Gorecki
0 0
reagovat
No, původně to znamenalo hlavně velkej úspěch u publika, to léto tam bylo zas jen druhotně :D
659759
No, původně to znamenalo hlavně velkej úspěch u publika, to léto tam bylo zas jen druhotně :D
0 0
reagovat
Aj ked teda povodne sa blockbustery viazali vylucne na leto, co tak trochu odsuva rozne Star Warsy, Avatary a Potterov:)
659758
Aj ked teda povodne sa blockbustery viazali vylucne na leto, co tak trochu odsuva rozne Star Warsy, Avatary a Potterov:)
0 0
reagovat

blahar

Řešit nějaký přesný procenta akce je blbost. Prostě jsou to velký, vysokorozpočtový filmy. Akční scény jsou jen vedlejší efekt.
659757
Řešit nějaký přesný procenta akce je blbost. Prostě jsou to velký, vysokorozpočtový filmy. Akční scény jsou jen vedlejší efekt.
blahar
0 0
reagovat
Je 50 shades of grey blockbuster? Imho je. A neviem, nevidel som, ale nejake sado-maso sa za akciu asi oznacit neda.
659756
Je 50 shades of grey blockbuster? Imho je. A neviem, nevidel som, ale nejake sado-maso sa za akciu asi oznacit neda.
0 0
reagovat

Ted George

Tak o "kvalitách" jsem se s nim neprel, ale označit to za blockbuster se normálně dá, ne? :D Čistě technicky..:D
659755
Tak o "kvalitách" jsem se s nim neprel, ale označit to za blockbuster se normálně dá, ne? *:D* Čistě technicky..*:D*
Ted George
0 0
reagovat

KARLOS

myslel jsem si, že stalkovat nebudeme - budeme mno. :D
659754
myslel jsem si, že stalkovat nebudeme - budeme mno. *:D*
KARLOS
0 0
reagovat

blahar

Asi jde o profesni deformaci, ale AC je pro me air conditioning
659753
Asi jde o profesni deformaci, ale AC je pro me air conditioning
blahar
0 0
reagovat

Ted George

Řešili jsme kupříkladu AC. Tvrdil, že to rozhodně být blockbuster nemůže, protože akce nebylo dostatek (to minimální procento). Jakože tvrdil, že je na to nějaký přesné procento, aby se to za blockbuster dalo označit. Chápeme se? :D
659752
Řešili jsme kupříkladu AC. Tvrdil, že to rozhodně být blockbuster nemůže, protože akce nebylo dostatek (to minimální procento). Jakože tvrdil, že je na to nějaký přesné procento, aby se to za blockbuster dalo označit. Chápeme se? *:D*
Ted George
0 0
reagovat

blahar

Neznam blockbuster bez jakekoliv akce...
659751
Neznam blockbuster bez jakekoliv akce...
blahar
0 0
reagovat

Blockbuster?

Dostal jsem se do hádky o tom, co je a není blockbuster. A někdo se mi snažil vsugerovat, že aby se dal film označit za blockbuster, musí určité minimální procento z celkové stopáže obsahovat akce. Je na tom něco pravdy, nebo je to úplný bullshit? :D
659750
Dostal jsem se do hádky o tom, co je a není blockbuster. A někdo se mi snažil vsugerovat, že aby se dal film označit za blockbuster, musí určité minimální procento z celkové stopáže obsahovat akce. Je na tom něco pravdy, nebo je to úplný bullshit? :D
Blockbuster?
0 0
reagovat

KARLOS

On the way, něco podobnýho chudák Gonzi slyšel i od nás :D #stalkingftw
659749
On the way, něco podobnýho chudák Gonzi slyšel i od nás *:D* #stalkingftw
KARLOS
0 0
reagovat
Budu za nevděčného z*rda a řeknu, že mi chybí výpis, kde se konkrétní člověk nachází :D8)... Ale jinak díík :+
659748
Budu za nevděčného z*rda a řeknu, že mi chybí výpis, kde se konkrétní člověk nachází *:D**8)*... Ale jinak díík *:+*
0 0
reagovat
funguje, je :)
659747
funguje, je :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se