Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3921 - 3940 Napsat příspěvek
dnes na proteste v BA vystupil aj Bolek Polivka :+
929418
dnes na proteste v BA vystupil aj Bolek Polivka *:+*
8 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Bude z ni nejstarsi vyvar na svete?
929412
Bude z ni nejstarsi vyvar na svete?
929403
3 0
reagují: Memphis
reagovat
The Slepice is dead. Long live the Slepice.
929405
The Slepice is dead. Long live the Slepice.
929403
5 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřela nejstarší slepice na světě. Bylo jí 22 let.
929403
Zemřela nejstarší slepice na světě. Bylo jí 22 let.
Diskova kronika
12 0
reagují: (=LIFTY=), Ravenous
reagovat
reaguje na: Kostěj
pridávam tento song: link

Svojho času som si ho šiel hodne, ale potom začal byť moc pravičiarsky (pro-life a pod), ale jeho songy, kde rozjebáva politickú korektnosť a nakladá týmto precitliveným kreténom sú epické. 
929388
pridávam tento song: https://www.youtube.com/watch?v=i4pf8fUSLMo&ab_channel=BJ Svojho času som si ho šiel hodne, ale potom začal byť moc pravičiarsky (pro-life a pod), ale jeho songy, kde rozjebáva politickú korektnosť a nakladá týmto precitliveným kreténom sú epické. 
929384
2 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
Neznamená. Nevadí mi diverzita, vadí mi nucená diverzifikace a inkluze ve jménu napravování protežovaných společenských křivd. A to, jak to prosakuje k nám (kdo myslí, že ne, asi nikdy nedělal v korporátu).

Opakem diskriminace je u mě rovnost příležitostí, ne výsledků. A jediná hlediska, které by měl zaměstnavatel brát v potaz při najímání jsou ty, vztahující se k příslušné pozici. Ne uchazečovo pozadí, ať už rasový, sexuální orientace, (vnímanýho) pohlaví - pokud nic z toho samozřejmě není pro výkon té práce relevantní. A tak dál.

A že Gonzi přišel s takovým pěkným citátem, tak já dám jeden hudební.
929384
Neznamená. Nevadí mi diverzita, vadí mi nucená diverzifikace a inkluze ve jménu napravování protežovaných společenských křivd. A to, jak to prosakuje k nám (kdo myslí, že ne, asi nikdy nedělal v korporátu). Opakem diskriminace je u mě rovnost příležitostí, ne výsledků. A jediná hlediska, které by měl zaměstnavatel brát v potaz při najímání jsou ty, vztahující se k příslušné pozici. Ne uchazečovo pozadí, ať už rasový, sexuální orientace, (vnímanýho) pohlaví - pokud nic z toho samozřejmě není pro výkon té práce relevantní. A tak dál. A že Gonzi přišel s takovým pěkným citátem, tak já dám [url=https://www.youtube.com/watch?v=iDM8fXhRdWs]jeden hudební[/url].
929373
8 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: MarvinP
Mě třeba vadí rasismus a sexismus a je mi jedno jestli negativní (nacisti, plantážníci atd) nebo pozitivní (což se za DEI schovává). Určitě nebudu podporovat svět, ve kterém jsem kritizovaný za to, že jsem si dovolil narodit se jako bílý muž v Evropě.
Never gets old: link
"The craving for equality can express itself either as a desire to pull everyone down to our own level, or as a desire to raise ourselves up along with everyone else".
- Friedrich Nietzsche
929374
Mě třeba vadí rasismus a sexismus a je mi jedno jestli negativní (nacisti, plantážníci atd) nebo pozitivní (což se za DEI schovává). Určitě nebudu podporovat svět, ve kterém jsem kritizovaný za to, že jsem si dovolil narodit se jako bílý muž v Evropě. Never gets old: https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM [i]"The craving for equality can express itself either as a desire to pull everyone down to our own level, or as a desire to raise ourselves up along with everyone else".[/i] - Friedrich Nietzsche
929373
11 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
Když Ti vadí diverzita a inkluze, znamená to, že fandíš uniformitě a exkluzi? V uniformitě a exkluzi jest naše společná budoucnost! ...řekl si každý totalitář ever.
929373
Když Ti vadí diverzita a inkluze, znamená to, že fandíš uniformitě a exkluzi? V uniformitě a exkluzi jest naše společná budoucnost! ...řekl si každý totalitář ever.
929233
5 0
reagují: Kostěj, Gonzi
reagovat
link

tak aspoň niečo dobré z neho bude
929329
https://www.youtube.com/watch?v=9ezxFOb_Ewg tak aspoň niečo dobré z neho bude
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Pán je gurmán!
929314
Pán je gurmán!
929298
0 0
reagovat
reaguje na: shluky
like za flashback :D:D:D
929298
like za flashback *:D**:D**:D*
929293
2 0
reagují: shluky
reagovat
Mě přijde jako když si prostě před natáčenim sednou a všichni se dohodnou, že se budou snažit působit jako co největší čuráci. A daří se jim to. Hlavně tomu prostředního, to je člověk který mu bych regulérně přál aby mu praskla zavařovačka v prdeli... moudří vědí. 
929293
Mě přijde jako když si prostě před natáčenim sednou a všichni se dohodnou, že se budou snažit působit jako co největší čuráci. A daří se jim to. Hlavně tomu prostředního, to je člověk který mu bych regulérně přál aby mu praskla zavařovačka v prdeli... moudří vědí. 
929290
7 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: shluky
Souhlas, v tomto díle mi to jejich "Wow!!! Whaaaat!!" taky lezlo na nervy víc než obvykle a musel jsem to přeskakovat nebo ztišovat. 
929290
Souhlas, v tomto díle mi to jejich "Wow!!! Whaaaat!!" taky lezlo na nervy víc než obvykle a musel jsem to přeskakovat nebo ztišovat. 
929267
1 0
reagují: shluky
reagovat
Kluci jsou sice šikovný v tom co dělaj, ale mam extrémní problém na ně koukat kvůli těm jejich afektovanejm reakcím... to je tak něco zkurveně otravnýho a přehnanýho
929267
Kluci jsou sice šikovný v tom co dělaj, ale mam extrémní problém na ně koukat kvůli těm jejich afektovanejm reakcím... to je tak něco zkurveně otravnýho a přehnanýho
929221
5 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: hroubek
ja mám proti tej paródii na film vcelku dosť, ale to aj proti Dune, a aj Substance a Conclave boli sklamaním. Najviac sa teším, až uvidím Brutalist a A Complete Unknown. Wicked nikdy neuvidím, to je pre mňa ako si púšťať vianočné hallmarkovské zárezy, psychicky by som to nedal :D. Z toho, čo som videl je najlepšia Anora, ale ani z nej som si na riť nesadol. Škoda, že The Apprentice nedostal viac nominácií, z tých kúskov je najlepší. 
929250
ja mám proti tej paródii na film vcelku dosť, ale to aj proti Dune, a aj Substance a Conclave boli sklamaním. Najviac sa teším, až uvidím Brutalist a A Complete Unknown. Wicked nikdy neuvidím, to je pre mňa ako si púšťať vianočné hallmarkovské zárezy, psychicky by som to nedal *:D*. Z toho, čo som videl je najlepšia Anora, ale ani z nej som si na riť nesadol. Škoda, že The Apprentice nedostal viac nominácií, z tých kúskov je najlepší. 
929247
0 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Nic proti Emilii Pérez, ale rozhodně mi nepřijde lepší film, než Duna 2, Kneecap, Vlny, Jiný člověk nebo x jiných filmů, které by si to zasloužily o dost více.

Hodně překvapil Bob Dylan, který má celkem dost nominacích.
929247
Nic proti Emilii Pérez, ale rozhodně mi nepřijde lepší film, než Duna 2, Kneecap, Vlny, Jiný člověk nebo x jiných filmů, které by si to zasloužily o dost více. Hodně překvapil Bob Dylan, který má celkem dost nominacích.
929245
3 -1
reagují: Ravenous
reagovat
hlavne, že kokotina Emilia Perez má 13 nomiek. Kvalitka. 
929245
hlavne, že kokotina Emilia Perez má 13 nomiek. Kvalitka. 
2 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: esmo
Ani Kneecap. :-
929244
Ani Kneecap. *:-*
929243
1 0
reagovat
Velký zklamání :(