Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3921 - 3940 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
U mě by to bylo v pohodě. :)
932130
U mě by to bylo v pohodě. *:)*
932123
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
V pohodě, ocekaval jsem, ze se nekdo jako ty ozve:D
Me to driv taky nenapadlo, ale kdyz hrala prave Estellu, tak to tam spousta lidi videla. 
Fotka stejně nic moc neřekne.
932129
V pohodě, ocekaval jsem, ze se nekdo jako ty ozve*:D* Me to driv taky nenapadlo, ale kdyz hrala prave Estellu, tak to tam spousta lidi videla.  Fotka stejně nic moc neřekne.
932127
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Nevypada jak Emma Stone 8) ale gratuluji.
932127
Nevypada jak Emma Stone *8)* ale gratuluji.
932120
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jo, na sraz ji neber.
932124
Jo, na sraz ji neber.
932123
7 0
reagovat
reaguje na: esmo
To by mě hnala, kdybych ji tam dal mezi polonahou AT-Joy a vyprsenou Elisabeth Hurley:D

Ale fotky jsou stejně na prd, to bych ji musel vzít na nejaky MZ sraz a to bych se bál :D
932123
To by mě hnala, kdybych ji tam dal mezi polonahou AT-Joy a vyprsenou Elisabeth Hurley*:D* Ale fotky jsou stejně na prd, to bych ji musel vzít na nejaky MZ sraz a to bych se bál *:D*
932121
2 0
reagují: Disketa1, TedGeorge
reagovat
Ale dobrý den paní Lifty. Příště to hoď do bitev :+
932121
Ale dobrý den paní Lifty. Příště to hoď do bitev *:+*
932120
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Dobrá tedy.
Je to z Cosplesu, kde přímo za Estellu šla. Vlasy jsou její. Samozřejmě ta vpravo:D
932120
[url=https://ibb.co/p6FC2gj0]Dobrá tedy.[/url] Je to z Cosplesu, kde přímo za Estellu šla. Vlasy jsou její. Samozřejmě ta vpravo*:D*
932118
20 0
reagují: speta.jr, esmo
reagovat
Fotku nebo se nestalo 8)
932118
Fotku nebo se nestalo *8)*
932117
5 0
reagovat
Manželce už asi osmy člověk řekl, že vypada jak Emma Stone (nejvíc je ji podobna, když byla ještě Estella v Cruelle)
A Ted si myslí, že se tady tahám s kamarádkama :D
To bych byl pěkný vocas.
932117
Manželce už asi osmy člověk řekl, že vypada jak Emma Stone (nejvíc je ji podobna, když byla ještě Estella v Cruelle) A Ted si myslí, že se tady tahám s kamarádkama *:D* To bych byl pěkný vocas.
11 0
reagují: esmo
reagovat
Při konci práce, akorát mi dojíždělo MZ Live 242 a když opětovně došlo na Novosvětskou, tak už jsem se zkusil kouknout a ... je to jak kdyby Edward Nigma sežral sáček hub a neměl u sebe někoho, kdo si nic nedal, takže ho ani nikdo nezastavil, aby vběhl ke sboru tančit a zpívat. Jen mám teď dojem, že vyjdu z místnosti a na chodbě bude přesně takhle křepčit.
932114
Při konci práce, akorát mi dojíždělo MZ Live 242 a když opětovně došlo na Novosvětskou, tak už jsem se zkusil kouknout a ... je to jak kdyby Edward Nigma sežral sáček hub a neměl u sebe někoho, kdo si nic nedal, takže ho ani nikdo nezastavil, aby vběhl ke sboru tančit a zpívat. Jen mám teď dojem, že vyjdu z místnosti a na chodbě bude přesně [url=https://youtu.be/b8rsjk5BENs?si=063JjUu3p7BcP4CS]takhle [/url]křepčit.
3 0
reagovat
932107
https://www.piqe.org/isaac-cox/
2 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Právě naopak.
932051
Právě naopak.
932048
1 0
reagovat
To jsem rád a věřím, že to udělá radost. Jen snad nebude vadit, že je to česky.
932048
To jsem rád a věřím, že to udělá radost. Jen snad nebude vadit, že je to česky.
932044
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ne, já jsem ji to zakázal, protože se stydím za to, co píšu:D

Ale ona nežárlí, zná ji taky a já nepotřebuju mít slepicar.cz i doma.
932046
Ne, já jsem ji to zakázal, protože se stydím za to, co píšu*:D* Ale ona nežárlí, zná ji taky a já nepotřebuju mít slepicar.cz i doma.
932045
2 0
reagovat
Manželka sem nechodí, že? :D
932045
Manželka sem nechodí, že? *:D*
932044
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Díky za TIP. Kamarádka a milovnice anime bude mít narozeniny a chtěl jsem ji vzít nějakou uzavřenou mangu a aby nebyla za milion (původně jsem chtěl All You Need is Kill, podle kterého je Na hraně zítřka, ale zase to není manželka, abych za ni tak utrácel):D
932044
Díky za TIP. Kamarádka a milovnice anime bude mít narozeniny a chtěl jsem ji vzít nějakou uzavřenou mangu a aby nebyla za milion (původně jsem chtěl All You Need is Kill, podle kterého je Na hraně zítřka, ale zase to není manželka, abych za ni tak utrácel)*:D*
932041
2 0
reagují: Demonic8, TedGeorge
reagovat

Book ehm fajn Mangazone

Včera jsem neodolal a udělal si malou radost 8) Look Back
932041
Včera jsem neodolal a udělal si malou radost *8)* [url=https://www.luxor.cz/v/2092069/look-back]Look Back[/url]. 
Book ehm fajn Mangazone
2 0
reagovat

Moviezone

Dnes jsem je poslouchal v autě a tohle je dobrá pocta Ralphovi :D 
Bloodhound Gang - Ralph Wiggum
931967
Dnes jsem je poslouchal v autě a tohle je dobrá pocta Ralphovi *:D*  [url=https://youtu.be/9OQuBc4QTms?si=7wfLYarwVSduOjtf]Bloodhound Gang - Ralph Wiggum[/url]
Moviezone
3 0
reagovat
Úplně zbytečný příspěvek, jako většina ode mě, ale právě jsem potkal na silnici dodávku slepicar.cz
931965
Úplně zbytečný příspěvek, jako většina ode mě, ale právě jsem potkal na silnici dodávku slepicar.cz
11 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Taky nechápu nenominaci tohoto počinu, mě právě youtube hodil pár písní a jak o tom mluvili na MZ live, tak jsem si pustil soundtrack a je vážně skvělý.
931949
Taky nechápu nenominaci tohoto počinu, mě právě youtube hodil pár písní a jak o tom mluvili na MZ live, tak jsem si pustil soundtrack a je vážně skvělý.
931928
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist