Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3721 - 3740 Napsat příspěvek

Diskova Kronika

Jimmy Carter link
927275
Jimmy Carter https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/jimmy-carter-smrt-byvaly-prezident-usa-100-let_2412292224_har
Diskova Kronika
2 0
reagují: HAL
reagovat
927267
*:D* https://x.com/TheCinesthetic/status/1873304955517280638?t=Dwa_h1OL6uIyYsDBuD_3jg&s=19
3 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Imo Netflix je v jinym businessu. Businessu produkovani ruchu, predevsim zvukovych a castecne vizualnich. Proste cili na tech 85% divaku, kterym se libi vsechno. A kdyz vezmu ruzne zebricky sledovanosti apod., tak bych rekl, mimo sport, ze eNko samotne tvori 60 az 80% celosvetove stream aktivity, pokud jde o trhy kde pusobi vsichni ti hlavni hraci. Cili to bohate staci. ?)
927236
Imo Netflix je v jinym businessu. Businessu produkovani ruchu, predevsim zvukovych a castecne vizualnich. Proste cili na tech 85% divaku, kterym se libi vsechno. A kdyz vezmu ruzne zebricky sledovanosti apod., tak bych rekl, mimo sport, ze eNko samotne tvori 60 az 80% celosvetove stream aktivity, pokud jde o trhy kde pusobi vsichni ti hlavni hraci. Cili to bohate staci. *?)*
927234
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Link  Je to legenda. 
927235
[url=https://youtu.be/UEax4-vACcw?si=GE2PmNdt42WiMuBM]Link[/url]  Je to legenda. 
927224
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tohle mě na Nku sere opravdu výrazně, jak vůbec nerespektují ty studiové systémy, nemají žádné kontrolory kvality, jen byznys, peníze, byznys...pak ty jejich filmové věci, které se staví proti věcem, které prochází šílenými studiovými kvalitativními síty, nemají stát za vyliž prdel...
927234
Tohle mě na Nku sere opravdu výrazně, jak vůbec nerespektují ty studiové systémy, nemají žádné kontrolory kvality, jen byznys, peníze, byznys...pak ty jejich filmové věci, které se staví proti věcem, které prochází šílenými studiovými kvalitativními síty, nemají stát za vyliž prdel...
927233
4 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Leefko
Jj bylo to v THR a nahazoval jsem to tady. A rozhodne se to tady nelibilo. ?) Stejne jak kdyz jeden ze scenaristu Maniac od Fukunagy rikal, ze od eNka meli notes typu "kdyz tam nechate tohle, tak dle nasich dat v ten moment ztratime 15% divaku". ?)
927233
Jj bylo to v THR a nahazoval jsem to tady. A rozhodne se to tady nelibilo. *?)* Stejne jak kdyz jeden ze scenaristu Maniac od Fukunagy rikal, ze od eNka meli notes typu "kdyz tam nechate tohle, tak dle nasich dat v ten moment ztratime 15% divaku". *?)*
927232
2 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: The Joker
O té první části jsem slyšel už dost dávno, že si exekutivci stěžovali tvůrcům, že ten obsah není "second-screen enough"...
927232
O té první části jsem slyšel už dost dávno, že si exekutivci stěžovali tvůrcům, že ten obsah není "second-screen enough"...
927230
0 0
reagují: The Joker
reagovat
Such slipshod filmmaking works for the streaming model, since audiences at home are often barely paying attention. Several screenwriters who’ve worked for the streamer told me a common note from company executives is “have this character announce what they’re doing so that viewers who have this program on in the background can follow along.”
When the streamer debuted its ad tier, it sought to charge advertisers around $65 to reach one thousand viewers, an eye-watering sum on par with NFL games. Perhaps an indication that advertisers aren’t buying Netflix’s astounding viewership numbers, this dollar amount has since dropped by more than half.

Docela zajimavy (a rozsahly) clanek o Netflixu. ?)?)
927230
[i]Such slipshod filmmaking works for the streaming model, since audiences at home are often barely paying attention. Several screenwriters who’ve worked for the streamer told me a common note from company executives is “have this character announce what they’re doing so that viewers who have this program on in the background can follow along.” [/i][i]When the streamer debuted its ad tier, it sought to charge advertisers around $65 to reach one thousand viewers, an eye-watering sum on par with NFL games. Perhaps an indication that advertisers aren’t buying Netflix’s astounding viewership numbers, this dollar amount has since dropped by more than half.[/i][i] [/i] [url=https://www.nplusonemag.com/issue-49/essays/casual-viewing/]Docela zajimavy (a rozsahly) clanek o Netflixu.[/url] *?)**?)*
2 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
927226
[url=https://www.shopbalt.cz/akcni-figurka-jiriho-kary--nabarvena/]A jeho odkaz žije dodnes[/url]
927224
2 0
reagovat

Disková kronika

Přesně před 10 lety zemřela jedna z největších legend, co kdy v ČR stála před kamerou. 

Jiří Kára 
927224
Přesně před 10 lety zemřela jedna z největších legend, co kdy v ČR stála před kamerou.  [spoiler]Jiří Kára [/spoiler]
Disková kronika
13 0
reagují: DarkSith, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Disketa1
A taky hrála v Psycho 4, To a Ice Cream Man, taky umřel Art Evans kterej zazářil v Smrtonosná past po boku Bruce, bylo mu 82 let 
927198
A taky hrála v Psycho 4, To a Ice Cream Man, taky umřel Art Evans kterej zazářil v Smrtonosná past po boku Bruce, bylo mu 82 let 
927191
0 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřela Olivia Hussey, mezi jejíž nejslavnější role patřily Julie a Panna Maria z děl Franka Zeffirelliho Romeo a Julie a Ježíš Nazaretský. Herečka zemřela v 73 letech na rakovinu. 
927191
Zemřela Olivia Hussey, mezi jejíž nejslavnější role patřily Julie a Panna Maria z děl Franka Zeffirelliho Romeo a Julie a Ježíš Nazaretský. Herečka zemřela v 73 letech na rakovinu. 
Diskova kronika
1 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: Disketa1
A Kudláková z Byl jednou jeden polda a taky umřel krodýl z Krokodýl Dundee. Bylo mu přes 90 let a řikali mu Burt.
927166
A Kudláková z Byl jednou jeden polda a taky umřel krodýl z Krokodýl Dundee. Bylo mu přes 90 let a řikali mu Burt.
927163
1 0
reagovat

Diskova kronika

Po dlouhé nemoci zemřela herečka Jana Synková. Známá byla z Ypsilonky i jako teta Kateřina ze Saturnina. 
927163
Po dlouhé nemoci zemřela herečka Jana Synková. Známá byla z Ypsilonky i jako teta Kateřina ze Saturnina. 
Diskova kronika
2 0
reagují: Gacy
reagovat
Měl bych dotaz... jde někde ofiko / legálně sehnat trailery k filmům ke stažení? Nechce se mi hned "scrapovat" youtube apod... :) Díky
927112
Měl bych dotaz... jde někde ofiko / legálně sehnat trailery k filmům ke stažení? Nechce se mi hned "scrapovat" youtube apod... *:)* Díky
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
link

Zkusil bych s tím jít k soudu, ale abys nedopadl jako ti ve Francii...
927107
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-osmdesatilety-brit-dostal-pokutu-za-kohouta-ktery-kokrhanim-mucil-sousedy-40498008 Zkusil bych s tím jít k soudu, ale abys nedopadl jako ti ve Francii...
927051
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Já v to ani moc nedoufal, zase tak naivní nejsem :D.
927087
Já v to ani moc nedoufal, zase tak naivní nejsem *:D*.
927076
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ta co dělá ve vztahu ženu je objektivně pěkná, ta druhá představuje ráznou ženu. 
927086
Ta co dělá ve vztahu ženu je objektivně pěkná, ta druhá představuje ráznou ženu. 
927078
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak ja sem na baraku, 12/7 chrchlajici rodinka 4 kuraku je horsi jak lecktery kohót 
927082
Tak ja sem na baraku, 12/7 chrchlajici rodinka 4 kuraku je horsi jak lecktery kohót 
927078
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Já si je právě hned představoval jako nějaké SNU SNU herdek baby:D
Já jsem rád, že jsme na baráku a jediné, co nás ruší, je sousedovic zas.any kohout a esmo, když seká trávu.
927078
Já si je právě hned představoval jako nějaké SNU SNU herdek baby*:D* Já jsem rád, že jsme na baráku a jediné, co nás ruší, je sousedovic zas.any kohout a esmo, když seká trávu.
927076
2 0
reagují: hroubek, speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist