Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3761 - 3780 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
This. So much this. K tomu si i přidám, že lidi pořád hledají problém v Trumpovi, nebo JD Gaučovi... Opravdový problém je, že je volila ta větší půlka Ameriky. Stejně tak je problém, že Ukrajina je závislá na mezikontinentální pomoci, místo aby tam "nakráčeli" její sousedi...
Jak mě Trump aktuálně nekonečně irituje, tak snadno odvádí pozornost od opravdových problémů...
933363
This. So much this. K tomu si i přidám, že lidi pořád hledají problém v Trumpovi, nebo JD Gaučovi... Opravdový problém je, že je volila ta větší půlka Ameriky. Stejně tak je problém, že Ukrajina je závislá na mezikontinentální pomoci, místo aby tam "nakráčeli" její sousedi... Jak mě Trump aktuálně nekonečně irituje, tak snadno odvádí pozornost od opravdových problémů...
933361
8 0
reagovat

Zajímavé časy

Nikdy bych nevěřil, že budu jednou v reálném životě sledovat začátek Phantom Menace říznuté 1984 a Brave New Worldem s přebalem Idiokracie a příslibem Terminátora v dalším pokračování.

BTW jsem zvědavý na ty naše F-35.
933362
Nikdy bych nevěřil, že budu jednou v reálném životě sledovat začátek Phantom Menace říznuté 1984 a Brave New Worldem s přebalem Idiokracie a příslibem Terminátora v dalším pokračování. BTW jsem zvědavý na ty naše F-35.
Zajímavé časy
7 0
reagovat
Jako přiznám se, že když Trump vyhrál, tak jsem to bral nějak tak se zenem. Říkal  jsem si,  že nejak bude, je to jenom na ctyri roky a stali se uz horší věci a nakonec se z toho svět nejak dostane. Poslední tejdny je mi z toho docela ouzko a už si to bohužel nemyslim. Bezmoc (bohužel), zlost, kazdej den dalsi a dalsi překvapení, kam az může zajít. Tohle fakt není dobrý. Kdyby aspoň ta Evropa fakt byla jednotná,  ale vsichni tušíme,  kdo vyhraje volby u nás, co se děje na Slovensku atd.
933361
Jako přiznám se, že když Trump vyhrál, tak jsem to bral nějak tak se zenem. Říkal  jsem si,  že nejak bude, je to jenom na ctyri roky a stali se uz horší věci a nakonec se z toho svět nejak dostane. Poslední tejdny je mi z toho docela ouzko a už si to bohužel nemyslim. Bezmoc (bohužel), zlost, kazdej den dalsi a dalsi překvapení, kam az může zajít. Tohle fakt není dobrý. Kdyby aspoň ta Evropa fakt byla jednotná,  ale vsichni tušíme,  kdo vyhraje volby u nás, co se děje na Slovensku atd.
23 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Memphis
To je fakt manták...

Do budoucna to bude ale asi eště horší. Podle mě Donald je, posere všechno a nebude. Tak nějak, když se uklidním a vynasnažím se z toho neposrat, tak si to dovedu odůvodnit... 

Ale ta "mladá" generace, co jde po něm... To mě děsí snad ještě víc. 
JD Vance je hrozná kunda. 
Stephen Miller už sral před osmi rokama (ten pláč dětí z hraničních klecí po navrácení rodičům jen tak z hlavy nedostanu. Oliver měl na to celej segment). Pro tohle "člověka" je speciální místo v pekle. 
A takovejch je tam víc. 

On i ten Stewart to teď zmínil - všechno podle plánu Bannona. 
A Project 2025 nikdo nechtěl brát vážně a koukejme, kde jsme... 
933360
To je fakt manták... Do budoucna to bude ale asi eště horší. Podle mě Donald je, posere všechno a nebude. Tak nějak, když se uklidním a vynasnažím se z toho neposrat, tak si to dovedu odůvodnit...  Ale ta "mladá" generace, co jde po něm... To mě děsí snad ještě víc.  JD Vance je hrozná kunda.  Stephen Miller už sral před osmi rokama (ten pláč dětí z hraničních klecí po navrácení rodičům jen tak z hlavy nedostanu. Oliver měl na to celej segment). Pro tohle "člověka" je speciální místo v pekle.  A takovejch je tam víc.  On i ten Stewart to teď zmínil - všechno podle plánu Bannona.  A Project 2025 nikdo nechtěl brát vážně a koukejme, kde jsme... 
933356
6 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
tak to opravdu "chytlo" :D:D
933358
tak to opravdu "chytlo" *:D**:D*
933357
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ve Francii spálili Tesla showroom na popel.

Řekl bych, že to máš dobrý.
933357
Ve Francii spálili Tesla showroom na popel. Řekl bych, že to máš dobrý.
933355
2 0
reagují: speta.jr
reagovat
What the actual F? :D

– Truth Social
933356
What the actual F? *:D* [url=https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114104167452161158]– Truth Social[/url]
0 0
reagují: verbst
reagovat
Mno nic... tak sem po letech zavrel mou pozici u Tesly... Make Elon poor again! by se mohlo chytnout ne?
933355
Mno nic... tak sem po letech zavrel mou pozici u Tesly... Make Elon poor again! by se mohlo chytnout ne?
10 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
SNL skeč.

"Donald, what're you doing in my office?" 😅
933349
[url=https://youtu.be/CUpOMSJ1MdU?si=HrmI5TMd0u1Yu7_o]SNL[/url] skeč. "Donald, what're you doing in my office?" 😅
6 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vypadlo ti "ruský agent."
933342
Vypadlo ti "ruský agent."
933332
1 0
reagovat

Stewart

link opět do puntíku přesný. 
933339
https://www.youtube.com/watch?v=OeUZI5RnYGg opět do puntíku přesný. 
Stewart
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Otázka nad výběrem zápalek touto dobou nabývá úplně nového rozměru ?)
933334
Otázka nad výběrem zápalek touto dobou nabývá úplně nového rozměru *?)*
933332
1 0
reagovat
Rád bych tu připomněl co jsem psal před pár dny ještě před schůzkou ve WH. Ego, strach, srab, žádný geniální stratég, co vidí za roh. Platí to do puntíku.

Akorát teď nepokládá developerské podniky a firmy jenom protože není po jeho, ale dává vsázku nejsilnější ekonomiku světa s nejsilnější armádou v historii. 

Strašně smutný z toho jsem. Jak říkal Merz, v životě mne nenapadlo, že se budeme bát USA. 
933332
Rád bych tu připomněl co jsem psal před pár dny ještě před schůzkou ve WH. Ego, strach, srab, žádný geniální stratég, co vidí za roh. Platí to do puntíku. Akorát teď nepokládá developerské podniky a firmy jenom protože není po jeho, ale dává vsázku nejsilnější ekonomiku světa s nejsilnější armádou v historii.  Strašně smutný z toho jsem. Jak říkal Merz, v životě mne nenapadlo, že se budeme bát USA. 
7 0
reagují: Memphis, esmo
reagovat
reaguje na: DarkSith
Tradiční zpráva o stavu Unie. 
933319
Tradiční zpráva o stavu Unie. 
933318
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Dnes má v plánu nějaké významné oznámení v Kongresu, takže uvidíme s čím vším přijde. Tady mluvil zase poněkud jinak. Člověk, aby se v tom vyznal. 
933318
Dnes má v plánu nějaké významné oznámení v Kongresu, takže uvidíme s čím vším přijde. Tady mluvil zase poněkud [url=https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-trump-evropa-jednala-dobre-uzavreme-dohodu-o-ukrajine-i-s-ni-40511438]jinak[/url]. Člověk, aby se v tom vyznal. 
933298
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Budapešťské memorandum vzalo za své. Výborně. USA nedodrží dohodu, co si asi myslí v Taiwanu, Jižní Koreji, Japonsku? USA už nejsou spojencem, ale nepřítelem. Agent Krasnov spláchnul do hajzlu 80 let budování aliance. A co na to Kongres? Ten už God Emperor chystá rozpustit?

Evropský kontinent by se měl probrat nebo skončí v propadlišti dějin pod ruskou nadvládou.
933302
Budapešťské memorandum vzalo za své. Výborně. USA nedodrží dohodu, co si asi myslí v Taiwanu, Jižní Koreji, Japonsku? USA už nejsou spojencem, ale nepřítelem. Agent Krasnov spláchnul do hajzlu 80 let budování aliance. A co na to Kongres? Ten už God Emperor chystá rozpustit? Evropský kontinent by se měl probrat nebo skončí v propadlišti dějin pod ruskou nadvládou.
5 0
reagovat
Koľká irónia že vzhľadom na to že jeho hlavným heslom je Make America Great Again robí všetko preto aby opak bol pravdou.
933301
Koľká irónia že vzhľadom na to že jeho hlavným heslom je Make America Great Again robí všetko preto aby opak bol pravdou.
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Ani to by nepomohlo, Zelensky se mohl před Trumpem plazit a líbat mu nohy za to jaký je to nejgeniálnější prezident s dokonalým plánem a tím to možná trochu oddálit, ale stejně by na to došlo. Připadá mi docela jisté že Trump evidentně chce udělat to samé co s Afghanistánem - vyvázat US z jakýchkoli závazků a zapojení co nejrychleji, za jakoukoli cenu, a bez ohledu na následky.

Holt je to přizdisráč. 
933300
Ani to by nepomohlo, Zelensky se mohl před Trumpem plazit a líbat mu nohy za to jaký je to nejgeniálnější prezident s dokonalým plánem a tím to možná trochu oddálit, ale stejně by na to došlo. Připadá mi docela jisté že Trump evidentně chce udělat to samé co s Afghanistánem - vyvázat US z jakýchkoli závazků a zapojení co nejrychleji, za jakoukoli cenu, a bez ohledu na následky. Holt je to přizdisráč. 
933299
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nojo, dokud se Zelensky nezačne líčit a nepřijde k Trumpetě ve večerní róbě, tak nic nebude :-
933299
Nojo, dokud se Zelensky nezačne líčit a nepřijde k Trumpetě ve večerní róbě, tak nic nebude *:-*
933298
2 0
reagují: HAL
reagovat
ČT24: "Americký prezident Donald Trump nařídil přerušit americkou vojenskou pomoc Ukrajině. Informovala o tom v pondělí agentura Bloomberg a televize Fox News s odvoláním na zdroje z Trumpovy administrativy." 

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
933298
ČT24: "Americký prezident Donald Trump nařídil přerušit americkou vojenskou pomoc Ukrajině. Informovala o tom v pondělí agentura Bloomberg a televize Fox News s odvoláním na zdroje z Trumpovy administrativy."  *:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(**:(*
1 0
reagují: DarkSith, esmo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist