Tak volit SocDem potom co předvádí Maláčová a Zaorálek je už vyloženě jako přispět ruské ambasádě na drony. Zrovna u Zaorálka je to fascinující, svého času jeden z mála lidí co se dokázal postavit Zemanovi a ustát to.
A ANO no tady je škoda slov. Nechápu, jak můžeš kritizovat ODS za Blažka a aspoň trochu zvažovat ANO. I kdybych z té strany nějakým zázrakem selektivně škrtnul Babiše. Tak je to pořád strana s Nagyovou a Vildumetzovou, co dostali nominaci, aby měly imunitu. A to jsem napsal jednu z mnoha desítek. Teď budou v Chomutově už podruhé!!! Měnit vedení kvůli korupci.
Levicově zaměřeným lidem nezávidím. Asi bych volil STAN, tam je silné levicové křídlo nebo Piráty nebo Volt.
K Pirátům, no já jsem rád, že psychopat Michálek klesá v hiearchii a trochu se rozmělňuje nepotismus okolo některých členů. Jsem rád, že někteří lidé odešli a naopak jsou nahoru lidi jako Vopátek nebo Bláha, oba dva top.
Ale Hřib, pořád nevím, to je marketingově vyhnaný člověk. Seděl jsem vedle nej na jedné konferenci když se dělala nominace. Kolega se pak ptal jaký byl, tak mu říkám. Fajn chlap, dobře se s ním povídalo, ale okolo Prahy a politiky vůbec nevěděl která bije. A here we go... Ale už je to 7 let a třeba se něco naučil.
PS: Taky jsem levicově zaměřený, jenom si myslím, že k levicovým cílům vede pravicová cesta. Protože levicové strany u vlády vedly populistickými gesty k tomu, že se mají nižší vrstvy hůře. U nás. v USA je to složitější a v podstatě naopak.
reaguje na:
The Joker
|
reagovat
|