Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3701 - 3720 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Tak volit SocDem potom co předvádí Maláčová a Zaorálek je už vyloženě jako přispět ruské ambasádě na drony. Zrovna u Zaorálka je to fascinující, svého času jeden z mála lidí co se dokázal postavit Zemanovi a ustát to. 
A ANO no tady je škoda slov. Nechápu, jak můžeš kritizovat ODS za Blažka a aspoň trochu zvažovat ANO. I kdybych z té strany nějakým zázrakem selektivně škrtnul Babiše. Tak je to pořád strana s Nagyovou a Vildumetzovou, co dostali nominaci, aby měly imunitu. A to jsem napsal jednu z mnoha desítek. Teď budou v Chomutově už podruhé!!! Měnit vedení kvůli korupci. 
Levicově zaměřeným lidem nezávidím. Asi bych volil STAN, tam je silné levicové křídlo nebo Piráty nebo Volt. 

K Pirátům, no já jsem rád, že psychopat Michálek klesá v hiearchii a trochu se rozmělňuje nepotismus okolo některých členů. Jsem rád, že někteří lidé odešli a naopak jsou nahoru lidi jako Vopátek nebo Bláha, oba dva top. 
Ale Hřib, pořád nevím, to je marketingově vyhnaný člověk. Seděl jsem vedle nej na jedné konferenci když se dělala nominace. Kolega se pak ptal jaký byl, tak mu říkám. Fajn chlap, dobře se s ním povídalo, ale okolo Prahy a politiky vůbec nevěděl která bije. A here we go... Ale už je to 7 let a třeba se něco naučil. 

PS: Taky jsem levicově zaměřený, jenom si myslím, že k levicovým cílům vede pravicová cesta. Protože levicové strany u vlády vedly populistickými gesty k tomu, že se mají nižší vrstvy hůře. U nás. v USA je to složitější a v podstatě naopak. 
943965
Tak volit SocDem potom co předvádí Maláčová a Zaorálek je už vyloženě jako přispět ruské ambasádě na drony. Zrovna u Zaorálka je to fascinující, svého času jeden z mála lidí co se dokázal postavit Zemanovi a ustát to.  A ANO no tady je škoda slov. Nechápu, jak můžeš kritizovat ODS za Blažka a aspoň trochu zvažovat ANO. I kdybych z té strany nějakým zázrakem selektivně škrtnul Babiše. Tak je to pořád strana s Nagyovou a Vildumetzovou, co dostali nominaci, aby měly imunitu. A to jsem napsal jednu z mnoha desítek. Teď budou v Chomutově už podruhé!!! Měnit vedení kvůli korupci.  Levicově zaměřeným lidem nezávidím. Asi bych volil STAN, tam je silné levicové křídlo nebo Piráty nebo Volt.  K Pirátům, no já jsem rád, že psychopat Michálek klesá v hiearchii a trochu se rozmělňuje nepotismus okolo některých členů. Jsem rád, že někteří lidé odešli a naopak jsou nahoru lidi jako Vopátek nebo Bláha, oba dva top.  Ale Hřib, pořád nevím, to je marketingově vyhnaný člověk. Seděl jsem vedle nej na jedné konferenci když se dělala nominace. Kolega se pak ptal jaký byl, tak mu říkám. Fajn chlap, dobře se s ním povídalo, ale okolo Prahy a politiky vůbec nevěděl která bije. A here we go... Ale už je to 7 let a třeba se něco naučil.  PS: Taky jsem levicově zaměřený, jenom si myslím, že k levicovým cílům vede pravicová cesta. Protože levicové strany u vlády vedly populistickými gesty k tomu, že se mají nižší vrstvy hůře. U nás. v USA je to složitější a v podstatě naopak. 
943951
3 0
reagovat
A Slováci sa pri tejto vašej debate škodoradostne  usmievame a papáme zemiakové lupienky, pretože vieme čo vás čaká. A nie je to pekné, no. Ja stále verím, že vám nepôjdeme príkladom a nebudete tam mať cirkus ako u nás.  Že sa pozbierate a nedopadnete ako my. A ak áno, Toulová môže natočiť remake OUCE . S Jaroslavom Duškom v hlavnej úlohe8)
943963
A Slováci sa pri tejto vašej debate škodoradostne  usmievame a papáme zemiakové lupienky, pretože vieme čo vás čaká. A nie je to pekné, no. Ja stále verím, že vám nepôjdeme príkladom a nebudete tam mať cirkus ako u nás.  Že sa pozbierate a nedopadnete ako my. A ak áno, Toulová môže natočiť remake OUCE . S Jaroslavom Duškom v hlavnej úlohe*8)*
2 0
reagují: TedGeorge, AndyKaufman
reagovat
Jinak jak už tady zaznělo z vícero stran. Taky si myslím, že třeba Grolich je dobrej.

Garantuju vám, že dva roky v té nejvyšší politice a hejtujeme ho tady všichni. Asi ví, proč tam nechce.
943962
Jinak jak už tady zaznělo z vícero stran. Taky si myslím, že třeba Grolich je dobrej. Garantuju vám, že dva roky v té nejvyšší politice a hejtujeme ho tady všichni. Asi ví, proč tam nechce.
4 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: connor
Já myslím, že chytří a určitě dobří lidé jsou nejenom na MZ, ale i v celé republice :)
Ten problém podle mě je, že buď do politiky nechtějí (nedivím se), nebo je aparát/parlametní demokracie po krátké době sežvýká takovým stylem, že to vzdají. Čest výjimkám.

Zase a znovu - nebude to jenom náš problém, nežijeme ve vzduchoprázdnu, naše "nové" strany speciálně velmi často kopírují zahraniční "vzory".
943961
Já myslím, že chytří a určitě dobří lidé jsou nejenom na MZ, ale i v celé republice :) Ten problém podle mě je, že buď do politiky nechtějí (nedivím se), nebo je aparát/parlametní demokracie po krátké době sežvýká takovým stylem, že to vzdají. Čest výjimkám. Zase a znovu - nebude to jenom náš problém, nežijeme ve vzduchoprázdnu, naše "nové" strany speciálně velmi často kopírují zahraniční "vzory".
943959
5 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Já mám relativně dost kamarádů ve Voltu, ale upřímně nikdo z nich na to nemá. Já bych taky neměl. Ta strana má do parlamentu tak 2 volební období. Když to bude mega úspěch. Úplně v klidu bych je volil nebýt členem jiné strany. 

Chápu tvé naštvání. Ale nevím jestli byla nějaká česká vláda po revoluci skutečně nekorupční. Klidně to může být nějaká Sobotkova nebo tahle, ale měli proti sobě člověka co ovládá média a sami komunikují blbě. 

A nemyslím si, že to musí být setrvačnost. Noví kvalitní politici ve SPOLU rostou, třeba Žídková (exMiss), Grolich, Kolář plus pár další 

Čekat na novou nadějnou stranu je dost naivní. Musíš mít základnu, průměrná kampaň stojí 50 - 90 mega, jednou za rok dva. Tohle ti nedají ani slabší miliardáři.  Takže leda tak čekat až to přestane bavit Křetinského nebo Strnada a ti mají k levicovosti daleko. No a nebo lobbing a korupce. Nechci to obhajovat, ale fungují takhle až na výjimky i demokrati v USA. 

Bernieho mám rád. Jeden z mála co teď bojuje. Má fakt super kanál. Ještě možná lepší je Robert Reich jestli znáš. link

Bez jeho Saturday Coffee Clutch si nedokážu představit víkendové ráno. A bojuje dokonce tak, že každý den pošle newsletter s aktuálním děním okolo Trumpa. 80 letý člověk. 
943960
Já mám relativně dost kamarádů ve Voltu, ale upřímně nikdo z nich na to nemá. Já bych taky neměl. Ta strana má do parlamentu tak 2 volební období. Když to bude mega úspěch. Úplně v klidu bych je volil nebýt členem jiné strany.  Chápu tvé naštvání. Ale nevím jestli byla nějaká česká vláda po revoluci skutečně nekorupční. Klidně to může být nějaká Sobotkova nebo tahle, ale měli proti sobě člověka co ovládá média a sami komunikují blbě.  A nemyslím si, že to musí být setrvačnost. Noví kvalitní politici ve SPOLU rostou, třeba Žídková (exMiss), Grolich, Kolář plus pár další  Čekat na novou nadějnou stranu je dost naivní. Musíš mít základnu, průměrná kampaň stojí 50 - 90 mega, jednou za rok dva. Tohle ti nedají ani slabší miliardáři.  Takže leda tak čekat až to přestane bavit Křetinského nebo Strnada a ti mají k levicovosti daleko. No a nebo lobbing a korupce. Nechci to obhajovat, ale fungují takhle až na výjimky i demokrati v USA.  Bernieho mám rád. Jeden z mála co teď bojuje. Má fakt super kanál. Ještě možná lepší je Robert Reich jestli znáš. [url=https://www.youtube.com/@RBReich]https://www.youtube.com/@RBReich [/url]Bez jeho Saturday Coffee Clutch si nedokážu představit víkendové ráno. A bojuje dokonce tak, že každý den pošle newsletter s aktuálním děním okolo Trumpa. 80 letý člověk. 
943954
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A co kdyby založili novou stranu někteří zdejší chytří a určitě dobří lidé? Ukázalo by se nakonec taky, že je to s touhle společností fakt beznadějné a všichni jsou alibisti nebo se přetvařují nebo by přišla spása a obrození české politické scény? :))
A i o tom by mohla následně Toulová natočit dokument. 8) 
943959
A co kdyby založili novou stranu někteří zdejší chytří a určitě dobří lidé? Ukázalo by se nakonec taky, že je to s touhle společností fakt beznadějné a všichni jsou alibisti nebo se přetvařují nebo by přišla spása a obrození české politické scény? *:))* A i o tom by mohla následně Toulová natočit dokument. *8)* 
943956
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Coz je produkt nezajmu, starnuti populace a ze migranti ze zahranici se do ceske spolecnosti uplne nezacleni a jeste horsi, co jsem slysel o obvodech v Ove, je to na urovni komunalni politiky - jak napriklad Nova ves s populaci 700 muze mit sveho starostu? Tam uz je to v bode, kdy si platis za sebedestrukci. :/
943958
Coz je produkt nezajmu, starnuti populace a ze migranti ze zahranici se do ceske spolecnosti uplne nezacleni a jeste horsi, co jsem slysel o obvodech v Ove, je to na urovni komunalni politiky - jak napriklad Nova ves s populaci 700 muze mit sveho starostu? Tam uz je to v bode, kdy si platis za sebedestrukci. :/
943956
0 0
reagovat
Ze zmizela skutecna levice jsem tady psal po minulych volbach do PS a Memphis mi slibil ze bude zas hned zpatky... :D:-:(:( Osobne, ciste z meho amaterskeho pohledu: trochu jsem doufal, ze se Pirati zkusi nejak prebalit a slepi to prave s Malacou a treba KDU, kdyby se stal predsedou Grolich. U osobnosti jsem si zas pral, ze se zkusi celorepublikove vysvihnout Macura, ktera ma tez sice v necem maslo na hlave a je spis doprava, ale na druhou stranu uz pred politickou drahou se aktivne angazoval v ochrane zvirat, utulcich apod, takze tam u nej je spousta tech veci prirozene. Ale ano. Osobnosti chybi a volicstvo, ktery ma zajem a zaroven je nejak flexibilni, neukotveny, tak to ubyva. :/
943957
Ze zmizela skutecna levice jsem tady psal po minulych volbach do PS a Memphis mi slibil ze bude zas hned zpatky... *:D**:-**:(**:(* Osobne, ciste z meho amaterskeho pohledu: trochu jsem doufal, ze se Pirati zkusi nejak prebalit a slepi to prave s Malacou a treba KDU, kdyby se stal predsedou Grolich. U osobnosti jsem si zas pral, ze se zkusi celorepublikove vysvihnout Macura, ktera ma tez sice v necem maslo na hlave a je spis doprava, ale na druhou stranu uz pred politickou drahou se aktivne angazoval v ochrane zvirat, utulcich apod, takze tam u nej je spousta tech veci prirozene. Ale ano. Osobnosti chybi a volicstvo, ktery ma zajem a zaroven je nejak flexibilni, neukotveny, tak to ubyva. :/
943954
0 0
reagují: Memphis
reagovat
To o té alternativě je hezké, ale když se teď podíváš na všechny nové strany, které se po revoluci dostali do vlády, tak úplně každá (Piráti asi nekradli, ale historicky se znemožnili jinak) se během relativně krátké doby nějak odkopaly.

Jsem v tomhle trochu cynik, ale nové strany i od jinudy by byly po přičichnutí k vysoké politice to stejné v bledě modrém. Dříve nebo později.

Moc z toho nevydím východisko, protože to očividně bude problém hlubší. Nastavuje to zrcadlo naší společnosti a ten odraz není moc hezkej.

Takže zase a znovu - člověk si před volbama řekne, co je pro něj to nejzásadnější, zatne zuby a hodí to nejmenšímu zlu. Což je na hovno a četl jsem pěkné články, které právě to "nejmenší zlo" rozporovaly, ale za mě asi tak, no.
943956
To o té alternativě je hezké, ale když se teď podíváš na všechny nové strany, které se po revoluci dostali do vlády, tak úplně každá (Piráti asi nekradli, ale historicky se znemožnili jinak) se během relativně krátké doby nějak odkopaly. Jsem v tomhle trochu cynik, ale nové strany i od jinudy by byly po přičichnutí k vysoké politice to stejné v bledě modrém. Dříve nebo později. Moc z toho nevydím východisko, protože to očividně bude problém hlubší. Nastavuje to zrcadlo naší společnosti a ten odraz není moc hezkej. Takže zase a znovu - člověk si před volbama řekne, co je pro něj to nejzásadnější, zatne zuby a hodí to nejmenšímu zlu. Což je na hovno a četl jsem pěkné články, které právě to "nejmenší zlo" rozporovaly, ale za mě asi tak, no.
943954
5 0
reagují: connor, The Joker
reagovat
Ted si jen vybrat ty spravne bramburky, z nize nabizenych :D

@MarvinP:  z tveho noveho Bernieho, by tu byl do pul roku vytvoren kolaborant a agent GRU. 
943955
[url=https://domaci.hn.cz/c1-67744810-jirikovsky-z-bitcoinove-kauzy-zmizel-udajne-je-v-asii]Ted si jen vybrat ty spravne bramburky, z nize nabizenych *:D* [/url]@[url=https://profil.moviezone.cz/MarvinP]MarvinP[/url]:  z tveho noveho Bernieho, by tu byl do pul roku vytvoren kolaborant a agent GRU. 
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já chápu Tvé rozhořčení. Úspěch ODS je jedna z mála věcí, která by tu mohla prodloužit trvání relativně normální liberální demokracie. Z vývoje, který nás čeká mám reálně depky.  O to horší je, když s vědomím, źe "jde o všechno" dál vesele korupčí a je jim to šumák. A navíc, centrusmus prostě přestal fungovat a je celkem jedno, jestli se někde ze setrvačnosti udrží o 4 roky déle. Pojďme radši hledat levicovou alternativu náckům a proruskejm komoušům. Kde je náš Bernie?  Je čas přivést nový strany i od jinud, než z populistickýho náckopekla. 
943954
Já chápu Tvé rozhořčení. Úspěch ODS je jedna z mála věcí, která by tu mohla prodloužit trvání relativně normální liberální demokracie. Z vývoje, který nás čeká mám reálně depky.  O to horší je, když s vědomím, źe "jde o všechno" dál vesele korupčí a je jim to šumák. A navíc, centrusmus prostě přestal fungovat a je celkem jedno, jestli se někde ze setrvačnosti udrží o 4 roky déle. Pojďme radši hledat levicovou alternativu náckům a proruskejm komoušům. Kde je náš Bernie?  Je čas přivést nový strany i od jinud, než z populistickýho náckopekla. 
943940
4 0
reagovat
Co ODS kauza, to naprostý facepalm. A legitimizace drogových prodejů, úplatek státu (nebo co to mělo být), to už je fakt jen třešnička na dortu. Klaus kradoucí pero tu stranu nešpinil, jen ukazoval, o čem ta strana je.
943953
Co ODS kauza, to naprostý facepalm. A legitimizace drogových prodejů, úplatek státu (nebo co to mělo být), to už je fakt jen třešnička na dortu. Klaus kradoucí pero tu stranu nešpinil, jen ukazoval, o čem ta strana je.
8 0
reagovat
PR problémy má Fiala, jeho vláda dělá hodně pozitivního za hodně těžkých podmínek ale neumí to prodat, vůbec, Nečas měl problém s dominou a ta měla být stíhaná, ten brutální zátah na celou vládu byl mimo. Předchozí vlády v klidu přestály mnohem horší věci. 

Jaký efekt má smysl hodit to Topce a ne ODS? No asi takový jako vykroužkovat Piráty vs Starostové. I v té koalici můžeš změnit poměr sil. 
Ale samozřejmě pokud někdo dokáže byť jen uvažovat o ANO tak je to pro něj irelevantní, ten ten rozdíl bude vnímat jen jako kosmetický. 
943952
PR problémy má Fiala, jeho vláda dělá hodně pozitivního za hodně těžkých podmínek ale neumí to prodat, vůbec, Nečas měl problém s dominou a ta měla být stíhaná, ten brutální zátah na celou vládu byl mimo. Předchozí vlády v klidu přestály mnohem horší věci.  Jaký efekt má smysl hodit to Topce a ne ODS? No asi takový jako vykroužkovat Piráty vs Starostové. I v té koalici můžeš změnit poměr sil.  Ale samozřejmě pokud někdo dokáže byť jen uvažovat o ANO tak je to pro něj irelevantní, ten ten rozdíl bude vnímat jen jako kosmetický. 
943951
1 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: HAL
Jako ze kdyz ta jeho domina ukolovala sefa tajne sluzby, brala si darecky od Kreti... Tak je to jen PR problem a to pouze proto, ze vice ci mene progresivni media na ne kladou vyssi naroky? Sorry, tohle je od tebe fanouskovstvi, tribalism. Vic na to nejsem schopen reagovat.
Jine strany... Ktery dopredu avizuji, ze pujdou zas jen do te puvodni petikoalice a to v momente, kdy je znam potencial vsech tehle uskupeni? Jakej to bude mit efekt jim to hodit?

Tony: Hele ty jses zas klasicky all in, coz je samozrejme ok a respektuji to, ale je jasny ze v ten moment s tebou uz nikdo nepohne ani o milimetr, at napise cokoliv.
A ja? No, uz jsem x-krat psal, ze jsem stredolevicovy volic a ne toho superprogresivnibo typu, takze realne mam na vyber Ano, SocDem, mozna Piraty (ale ti zas pujdou jen do pravicove koalice) a pak treba nejaky setinovy drobky jako Prava zvirat a takovy. S Ano osobne problem nemam, vadi mne ale ti pripadni partneri do koalice, jenze hodit to te soucasne pro me tez nedava zadny smysl. :)

Memphis: Tvl do Asie... Neni to uplne ortel smrti? Navic mel za oknem kocku... Snad se ji nekdo chopi (mysleno vazne). :/
943951
Jako ze kdyz ta jeho domina ukolovala sefa tajne sluzby, brala si darecky od Kreti... Tak je to jen PR problem a to pouze proto, ze vice ci mene progresivni media na ne kladou vyssi naroky? Sorry, tohle je od tebe fanouskovstvi, tribalism. Vic na to nejsem schopen reagovat. Jine strany... Ktery dopredu avizuji, ze pujdou zas jen do te puvodni petikoalice a to v momente, kdy je znam potencial vsech tehle uskupeni? Jakej to bude mit efekt jim to hodit? Tony: Hele ty jses zas klasicky all in, coz je samozrejme ok a respektuji to, ale je jasny ze v ten moment s tebou uz nikdo nepohne ani o milimetr, at napise cokoliv. A ja? No, uz jsem x-krat psal, ze jsem stredolevicovy volic a ne toho superprogresivnibo typu, takze realne mam na vyber Ano, SocDem, mozna Piraty (ale ti zas pujdou jen do pravicove koalice) a pak treba nejaky setinovy drobky jako Prava zvirat a takovy. S Ano osobne problem nemam, vadi mne ale ti pripadni partneri do koalice, jenze hodit to te soucasne pro me tez nedava zadny smysl. :) Memphis: Tvl do Asie... Neni to uplne ortel smrti? Navic mel za oknem kocku... Snad se ji nekdo chopi (mysleno vazne). :/
943937
5 -1
reagují: AndyKaufman, HAL
reagovat
Zpět k BTC, na Neovlivni.cz vyšel zajímavý článek:

link

Mě tahle aféra nepřestává fascinovat. Mezitím Jiříkovský zmizel do Asie. Asi mu nic jiného už nezbývalo.
943948
Zpět k BTC, na Neovlivni.cz vyšel zajímavý článek: https://neovlivni.cz/roman-tyc-blazek-otevrel-temnou-branu-podsveti-bude-to-jizda/ Mě tahle aféra nepřestává fascinovat. Mezitím Jiříkovský zmizel do Asie. Asi mu nic jiného už nezbývalo.
3 0
reagovat
Zatížené skandalama hahaha sorry ale neskutečný kecy. V případě kdy je alternativa co nastoupí strana s trestné stíhaným premiérem v x kauzách ve dvou zemích !!! Jaká strana nemá skandály ? Ok ty Piráti ? No po pruseru končil Michálek i Bartoš.  Pak dvě další silný strany STAN s Dozimetrem a SPD s Rajchlem. Jako vážně ? 

A ty řeči s 13 procentní stranou. Víš jak fungují koalice a demokracie ? Úplně přesně takhle. Klidně může mít největší slovo 7 procentní strana když to vyjde. Jsi inteligentní člověk a máš tu řeči jako příznivci Babiše , že není Pavel Prezidentem všech když získal 3,4 milionů hlasů.

Kdo to má podle tebe z aktuálních stran ovlivňovat a napiš už to natvrdo díky. 
943940
Zatížené skandalama hahaha sorry ale neskutečný kecy. V případě kdy je alternativa co nastoupí strana s trestné stíhaným premiérem v x kauzách ve dvou zemích !!! Jaká strana nemá skandály ? Ok ty Piráti ? No po pruseru končil Michálek i Bartoš.  Pak dvě další silný strany STAN s Dozimetrem a SPD s Rajchlem. Jako vážně ?  A ty řeči s 13 procentní stranou. Víš jak fungují koalice a demokracie ? Úplně přesně takhle. Klidně může mít největší slovo 7 procentní strana když to vyjde. Jsi inteligentní člověk a máš tu řeči jako příznivci Babiše , že není Pavel Prezidentem všech když získal 3,4 milionů hlasů. Kdo to má podle tebe z aktuálních stran ovlivňovat a napiš už to natvrdo díky. 
943931
1 -1
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: DarkSith
Beze srandy co je tahle parta zač a jak to tahle kauza připomněla ? To už je fakt šílená rétorika stbaka Babiše o nejhorší vládě a když chci podrobnosti. Tak je to ehmmmm eeee

Nezlob se na mne, ale být tebou, tak tu soupam nohama. Stačilo. ;)
943939
Beze srandy co je tahle parta zač a jak to tahle kauza připomněla ? To už je fakt šílená rétorika stbaka Babiše o nejhorší vládě a když chci podrobnosti. Tak je to ehmmmm eeee Nezlob se na mne, ale být tebou, tak tu soupam nohama. Stačilo. ;)
943934
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo je tu sranda, když už jste u toho tak já miluju takový ty hranolky, maji ten americký přebal, nevím jak se teď jmenujou, moje tři letá dcera miluje křupky, :D:+
943938
Jo je tu sranda, když už jste u toho tak já miluju takový ty hranolky, maji ten americký přebal, nevím jak se teď jmenujou, moje tři letá dcera miluje křupky, *:D**:+*
943932
0 0
reagovat
Mě tahle kauza hrozně připomíná jak padla vláda Nečase - reálně mnohem menší problém než jakými je dlouhodobě sužována populistická a marketingově mnohem agresivnější opozice, ale protože jsou na ně kladeny mnohem větší nároky, tak je to položí. 
Ne že by tohle byl jediný problém Fialy, ten je jimi sužován dlouhodobě - ale opět, jsou to hlavně PR problémy, a na kvalitní PR průměrní a jednodušší voliči prostě slyší a on by je neměl tak ostentativně ignorovat.

No ale i tak, ODSka je jen část koalice, pořád jsou tu jiné strany k volení. 
943937
Mě tahle kauza hrozně připomíná jak padla vláda Nečase - reálně mnohem menší problém než jakými je dlouhodobě sužována populistická a marketingově mnohem agresivnější opozice, ale protože jsou na ně kladeny mnohem větší nároky, tak je to položí.  Ne že by tohle byl jediný problém Fialy, ten je jimi sužován dlouhodobě - ale opět, jsou to hlavně PR problémy, a na kvalitní PR průměrní a jednodušší voliči prostě slyší a on by je neměl tak ostentativně ignorovat. No ale i tak, ODSka je jen část koalice, pořád jsou tu jiné strany k volení. 
943931
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Brambůrky Lays ani omylem. Protože palmáč.
943936
Brambůrky Lays ani omylem. Protože palmáč.
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist