Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3721 - 3740 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
:D 86 let starý film - úplně vážně jsem to nejspíš nemyslel... 8)

...ale jinak samozřejmě dík :+ - jakkoliv asi příliš nevěřím, že se to teď všichni poženou nakoukat (k vlastní škodě, pochopitelně! ;))
930757
*:D* 86 let starý film - úplně vážně jsem to nejspíš nemyslel... *8)* ...ale jinak samozřejmě dík *:+* - jakkoliv asi příliš nevěřím, že se to teď všichni poženou nakoukat (k vlastní škodě, pochopitelně! *;)*)
930754
3 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Dal jsem mu to raději do spoileru.
930754
Dal jsem mu to raději do spoileru.
930753
2 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tam žádné učení jak v Pygmalionu/MFL neprobíhá (na rozdíl od mého návrhu), jinak ovšem rozhodně znamenitý film, který mohu všem doporučit (samozřejmě tedy pomineme-li, že jsi právě vyspoileroval závěrečnou pointu... ;))
930753
Tam žádné učení jak v Pygmalionu/MFL neprobíhá (na rozdíl od mého návrhu), jinak ovšem rozhodně znamenitý film, který mohu všem doporučit (samozřejmě tedy pomineme-li, že jsi právě vyspoileroval závěrečnou pointu... *;)*)
930740
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Není to Dívka v modrém? Nepamatuju si, že by jí tam Oldřich Nový učil jak v My Fair Lady, spíš ji učil jak funguje tehdejší svět.
Ale Baarová tam hrála sectelou studentku, co se vydává za historickou postavu.
930740
Není to Dívka v modrém? Nepamatuju si, že by jí tam Oldřich Nový učil jak v My Fair Lady, spíš ji učil jak funguje tehdejší svět. Ale Baarová tam hrála [spoiler]sectelou studentku, co se vydává za historickou postavu.[/spoiler]
1 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: departed
Nebudeme, nevi.
930736
Nebudeme, nevi.
930734
0 0
reagovat
reaguje na: Kopretina
Jestli můžu zatím já, tak tomu popisu by poměrně odpovídala Falešná kočička s Věrou Ferbasovou a Oldřichem Novým...
930735
Jestli můžu zatím já, tak tomu popisu by poměrně odpovídala Falešná kočička s Věrou Ferbasovou a Oldřichem Novým...
930729
3 0
reagovat
Ty jo, ani ChatGPT neví. Zkoušel jsem, ale přesnou shodu to nenašlo. Tak budeme čekat na pepa.
930734
Ty jo, ani ChatGPT neví. Zkoušel jsem, ale přesnou shodu to nenašlo. Tak budeme čekat na [i]pepa[/i].
930729
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Premyslel sem, hledal sem 10 minut na netu, napsal sem pepovi.

Vse bez vysledku. Ale taky by me to teda zajimalo, no.
930731
Premyslel sem, hledal sem 10 minut na netu, napsal sem pepovi. Vse bez vysledku. Ale taky by me to teda zajimalo, no.
930729
1 0
reagovat

Poradit s filmem

Zná někdo tento starší černobílý film?
Příběh se točí kolem mladé vzdělané ženy, která předstírá, že neumí číst ani psát, aby získala pozornost muže, který dává přednost jednoduchým, prostým ženám. Tento muž ji pak učí, aniž by tušil, že ho klame.
930729
Zná někdo tento starší černobílý film? Příběh se točí kolem mladé vzdělané ženy, která předstírá, že neumí číst ani psát, aby získala pozornost muže, který dává přednost jednoduchým, prostým ženám. Tento muž ji pak učí, aniž by tušil, že ho klame.[spoiler][/spoiler]
Poradit s filmem
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Bere ti vítr z plachet, musíš se do toho zase opřít. A nebo si říct, že už jsi na to starej a nechat to mladším.
930624
Bere ti vítr z plachet, musíš se do toho zase opřít. A nebo si říct, že už jsi na to starej a nechat to mladším.
930611
12 0
reagovat
reaguje na: RingMan
A ostatni potom, nech hlasuju, ktort hot take zdielaju :D

Ak chcem industrial, dam si Rammstein a ak chcem doom and gloom vibes, dam si Type O Negative alebo xy inych skupin, kt to robia lepsie :) NIN su typicki zastupcovia kategorie "wannabe art". 
930621
A ostatni potom, nech hlasuju, ktort hot take zdielaju *:D* Ak chcem industrial, dam si Rammstein a ak chcem doom and gloom vibes, dam si Type O Negative alebo xy inych skupin, kt to robia lepsie *:)* NIN su typicki zastupcovia kategorie "wannabe art". 
930593
0 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Aha. A já jsem vosk? :(:D
930611
Aha. A já jsem vosk? *:(**:D*
930593
2 0
reagují: do_Od
reagovat
vytvořil bych tady vedle Diskovy kroniky další rubriku - Ravenous' hot takes
930593
vytvořil bych tady vedle Diskovy kroniky další rubriku - Ravenous' hot takes
16 0
reagují: Ravenous, verbst
reagovat
reaguje na: HAL
NIN je preceňovaná skupina a Reznor urobil dobre, že sa dal na OST k filmom. Asi toľko. 
930587
NIN je preceňovaná skupina a Reznor urobil dobre, že sa dal na OST k filmom. Asi toľko. 
930586
1 -7
reagovat
reaguje na: Ravenous
Leda v nějaké pokřivené realitě, oroginál od NIN je neporovnatelně silnější. 
930586
Leda v nějaké pokřivené realitě, oroginál od NIN je neporovnatelně silnější. 
930569
1 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Draiman má vynikajúci hlas a je to pán spevák, čiže pohoda. Určite radšej 12x za hodinu toto ako 99% rádio songov, čo ale bohužiaľ vypovedá o kvalite rádiovej hudby. 
930572
Draiman má vynikajúci hlas a je to pán spevák, čiže pohoda. Určite radšej 12x za hodinu toto ako 99% rádio songov, čo ale bohužiaľ vypovedá o kvalite rádiovej hudby. 
930570
1 -1
reagovat
Dobré to bylo akorát na to, aby mi to pokazilo původní písničku, protože to hráli na každém rádiu, kromě Proglasu a Vltavy, 12x za hodinu...
930570
Dobré to bylo akorát na to, aby mi to pokazilo původní písničku, protože to hráli na každém rádiu, kromě Proglasu a Vltavy, 12x za hodinu...
930569
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Sound of Silence od Disturbed je v pohode, má to svoje čaro, ale príde mi zbytočný. Hlavne mám z neho pocit, že je to typicky vypočítavý ťah ako nahnať čísla na spotify a útočiť na ceny. Čo je škoda. 

tak je to NIN, ale reálne to Cashova verzia dávno zatienila :D
930569
Sound of Silence od Disturbed je v pohode, má to svoje čaro, ale príde mi zbytočný. Hlavne mám z neho pocit, že je to typicky vypočítavý ťah ako nahnať čísla na spotify a útočiť na ceny. Čo je škoda.  tak je to NIN, ale reálne to Cashova verzia dávno zatienila *:D*
930567
3 -2
reagují: HAL, (=LIFTY=)
reagovat
Na vizionáře celkem bezkrevný cover. A přesně jak píše Snipsley, hned mě napadlo, jestli to není jen AI.

Ale všechno je lepší než Sound of Silence od Disturbed. 8)

P. S. "Johnny Cash cover?" Srsly? :D
930567
Na vizionáře celkem bezkrevný cover. A přesně jak píše Snipsley, hned mě napadlo, jestli to není jen AI. Ale všechno je lepší než Sound of Silence od Disturbed. *8)* P. S. "Johnny Cash cover?" Srsly? *:D*
930492
1 -2
reagovat
Asi je to jen mnou (určitě jo), ale za mě, i přestože je to fajn song, není Wonderwall zrovna písnička hodná coveru, jestli víte, jak to myslím? Takový nemastný-neslaný. A ano, jak říká Snipsley, tohle by vyplivla i stejně AI. 😅

btw BMTH mám taky rád. AMEn! je jeden z nejlepších songů všetkých čas 🤟🔥
930564
Asi je to jen mnou [spoiler](určitě jo)[/spoiler], ale za mě, i přestože je to fajn song, není Wonderwall zrovna písnička hodná coveru, jestli víte, jak to myslím? Takový nemastný-neslaný. A ano, jak říká Snipsley, tohle by vyplivla i stejně AI. 😅 btw BMTH mám taky rád. [url=https://open.spotify.com/track/1EQgXWPkU96b4tw3pJtTp1?si=IJXX7WkIRDayibsnK0gEbA]AMEn![/url] je jeden z nejlepších songů všetkých čas 🤟🔥
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist