Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3681 - 3700 Napsat příspěvek
reaguje na: Jokolo
A teď tvoje osobní tooka potencionálních bondgirls? 😀
927660
A teď tvoje osobní tooka potencionálních bondgirls? 😀
927643
0 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Áno bolo to tak, pamätáš si to správne
927657
Áno bolo to tak, pamätáš si to správne
927656
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Tam se ta druhá půlka podělala kvůli scenáristickým stávkám, ne? Nebo si to pletu s jiným seriálem?
927656
Tam se ta druhá půlka podělala kvůli scenáristickým stávkám, ne? Nebo si to pletu s jiným seriálem?
927653
0 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: SteKi
Úplně stejný případ, jako byl u mě Prison Break.
Už ta druhá půlka první řady byla natahovaná a pak to šlo totálně do kytek.
927655
Úplně stejný případ, jako byl u mě Prison Break. Už ta druhá půlka první řady byla natahovaná a pak to šlo totálně do kytek.
927653
4 0
reagovat
Ja som takto miloval Heroes prvú sériu. Nevedel som sa každý týždeň dočkať kedy bude ďalší diel. Druhá ma tak sklamala že som to ďalej ani nepozeral.
Ktovie ako to zostarlo, či by ma to  bavilo s odstupom času, lebo od vtedy som to nevidel a bojím sa pustiť si to aby som si nepokazil dojem a spomienku na to :D
Teraz som sa pozrel z ktorého roku to vlastne je.....a 2006 je teda extrém :o
927653
Ja som takto miloval Heroes prvú sériu. Nevedel som sa každý týždeň dočkať kedy bude ďalší diel. Druhá ma tak sklamala že som to ďalej ani nepozeral. Ktovie ako to zostarlo, či by ma to  bavilo s odstupom času, lebo od vtedy som to nevidel a bojím sa pustiť si to aby som si nepokazil dojem a spomienku na to *:D* Teraz som sa pozrel z ktorého roku to vlastne je.....a 2006 je teda extrém *:o*
7 0
reagují: peterel, Leefko, (=LIFTY=)
reagovat
Jestli se ti nechce znovu na všechny díly divat, tak jeden místní fanoušek dělal v serialech report každého dílu zvlášť. 
927647
Jestli se ti nechce znovu na všechny díly divat, tak jeden místní fanoušek dělal v serialech report každého dílu zvlášť. 
927643
13 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Miluju Lost. První seriál, do kterýho jsem se zamiloval
927643
Miluju Lost. První seriál, do kterýho jsem se zamiloval
927633
4 0
reagovat
Zapojuj se více v diskuzích a zjistíš jak je na MZ ještě větší zábava. Třeba v Bitvách nebo napiš svůj názor na LOST. :D
927633
Zapojuj se více v diskuzích a zjistíš jak je na MZ ještě větší zábava. Třeba v Bitvách nebo napiš svůj názor na LOST. *:D*
927615
3 0
reagují: Jokolo
reagovat
BTW tohle je momentálně "kapela", která mě dokonale uklidňuje8)
927623
BTW tohle je [url=https://open.spotify.com/track/5SabZvlFlmKJBX9sg6ZpJ2?si=h-VwlbeeQGCYJwgFTweKiA]momentálně[/url] "kapela", která mě dokonale uklidňuje*8)*
1 0
reagovat
Gratuluju. 
Snad ti kluci aspoň upečou dort na další MZ Live, ať máš co "žrát" během streamu:D
927619
Gratuluju.  Snad ti kluci aspoň upečou dort na další MZ Live, ať máš co "žrát" během streamu*:D*
927615
8 0
reagovat
Tak gratulace a přeju mnoho dalších takových zářezů, dobrá práce. :+:)
927616
Tak gratulace a přeju mnoho dalších takových zářezů, dobrá práce. *:+**:)*
927615
3 0
reagovat
Ja mám něco v krvi, tak to sem rychle za nestřízliva napíšu- dnes je to rok od mého oficiálně prvního redakčního zářezu v Moviezone a já Vám chci říct, že jsem tu strašně rád a MZ ftw :+
927615
Ja mám něco v krvi, tak to sem rychle za nestřízliva napíšu- dnes je to rok od mého oficiálně prvního redakčního zářezu v Moviezone a já Vám chci říct, že jsem tu strašně rád a MZ ftw *:+*
41 0
reagují: hroubek, (=LIFTY=), Demonic8
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To je v prdeli :(
927601
To je v prdeli :(
927595
0 0
reagovat
Chudák holka. :-
927599
Chudák holka. *:-*
927595
1 0
reagovat
Teď to čtu. Uff. 
927596
Teď to čtu. Uff. 
927595
0 0
reagovat

Diskova kronika

Jeff Baena, režisér a manžel Aubrey Plaza spáchal v 47  sebevraždu... :(

Byli spolu od roku 2011 a 4 roky zpátky se vzali.
927595
Jeff Baena, režisér a manžel Aubrey Plaza spáchal v 47  sebevraždu... :( Byli spolu od roku 2011 a 4 roky zpátky se vzali.
Diskova kronika
5 0
reagují: TedGeorge, hroubek, verbst
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ti na nový přepis stále čekají. 
927498
Ti na nový přepis stále čekají. 
927497
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A Jana Husa s Zizkou :D
927497
A Jana Husa s Zizkou *:D*
927472
4 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nezapomen na novy BluRay prepisy Bondovek
927494
Nezapomen na novy BluRay prepisy Bondovek
927472
2 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Prosím tě, ani omylem by mě nenapadlo, abych tě považoval za přívržence Martiny Šimkovičové. Ostatně pochybuju, že by někdo takový zavítal sem na Moviezone. Jenom mám rád bizár a celé to dění kolem slovenské hymny je natolik bizarní, že mě to zkrátka baví a o tu radost se dělím s ostatními, tedy i s tebou. Chápu, že se mnozí ze slovenských přátel musí cítit poníženě, když si ostatní dělají ze Slovenska legraci (chudák pepo :D), ale my jsme zase deset let měli  Zemana a to bylo obdobně šílené. Taky jsme vám tenkrát záviděli prezidentku Čaputovou. Takže všechno v dobrém. :)
927485
Prosím tě, ani omylem by mě nenapadlo, abych tě považoval za přívržence Martiny Šimkovičové. Ostatně pochybuju, že by někdo takový zavítal sem na Moviezone. Jenom mám rád bizár a celé to dění kolem slovenské hymny je natolik bizarní, že mě to zkrátka baví a o tu radost se dělím s ostatními, tedy i s tebou. Chápu, že se mnozí ze slovenských přátel musí cítit poníženě, když si ostatní dělají ze Slovenska legraci (chudák pepo *:D*), ale my jsme zase deset let měli  Zemana a to bylo obdobně šílené. Taky jsme vám tenkrát záviděli prezidentku Čaputovou. Takže všechno v dobrém. *:)*
927471
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist