Hele já tohle slýchám z každé strany... Že se Slovákům smějeme / je nám jich líto, ale stěhovat se k nám nemá smysl, protože to tady za pár let máme v bleděmodrým taky. No, nesouhlasím.
Respektive ještě jinak - s největší pravděpodobností ty volby Babiš fakt vyhraje a buď tu vládu s někým postaví, nebo bude menšinová s tichou podporou raději nechci vědět koho. Že je to populista, kterej si dělá průzkumy na všechno a první věc, co by udělal, by bylo potřásání si rukou s Ficem a Orbánem - o tom žádná.
Osobně je pro mě zahraniční politika extrémně důležitá a samozřejmě mě vysírá, že bychom najednou uhnuli někam "trochu" jinam. Na druhou stranu nevěřím tomu, že by zrovna tahle vládnoucí strana naslouchala tlakům menších partnerů, kteři by žádaly sračky jako referendum o vystoupení z EU, NATO a podobné hovadiny.
Srovnání pak kulhá na obě nohy, když si člověk vzpomene, jaké je na Slovensku šílené propojení vládnoucích kruhů s organizovaným zločinem. Novináře u nás nikdo nevraždí. Tam je to prostě o dva levely dál.
Ale třeba se mýlím, Babišův pud sebezáchovy přeceňuju a on fakt poletí na Vánoce do Moskvy políbit Putinovi prsten a začne zavírat tuzemská nezávislá média.
reaguje na:
pepo
|
reagují:
pepo
|
reagovat
|
) a jedna padne skoro každý den.