Hele ja tomuhle co rikas rozumim, pochazim z chudsi rodiny (nasi dali kdyz jsem byl malej veskery uspory na to, aby prezila cast pribuzenstva co se dost nevhodne zadluzila a pak 20 let z ruky do huby) a sam jsem chronicky nemocnej, takze vim jaky je resit problemy, platit drahy leky a doplnky v hodnote klidne pres 10k mesicne. Vim i ze to stoji navic kurevsky mnozstvi casu. Vyplate 50k se neblizim ani nahodou.
Jenze o nicem z toho u nas volby moc nejsou. To ze mi tamhle borec rekne ze kdyz ho zvolim tak zmizi vsechny moje problemy je fajn, ale predpokladam ze si tady vsichni uvedomujeme ze realita je dost jinde. A meli by si to uvedomovat vsichni a vzdelat se. Neznalost a nevedomost neomlouva, stejne jako je to se zakonem.
Proste ted to tam poslat Stacilo!, tak si proste budu myslet okamzite ze ses uplnej dement, a to ze sis neudelal vyzkum a nezamyslel se nad tim co je to za verbez, tak to je pro me pomalu ekvivalent jak kdybys srazil nekoho na prechodu, protoze jsi nevedel ze tam je semafor.
Proste ten motivator ze se mam spatne a nekdo se ma lip a ja se chci mit taky lip, mi prijde absolutne hrozivej. Stat musi fungovat jako system nejak komplexne a pokud chci volit a rozhodovat o jeho smerovani, tak bych taky mel nejak komplexne premyslet a vnimat, kdo ho muze posunout spravnym smerem. Je mi lito, ze lidi radsi skacou po populistickych hovnech, misto aby si precetli uplny minimum, dovzdelali se a zamysleli se.
A to ze pulka variant co volit jsou lidsky podle me uplny zverstvo ani nezminuju.
reaguje na:
hroubek
|
reagovat
|