Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3621 - 3640 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Kde to je safra? 😀
932826
Kde to je safra? 😀
932823
0 0
reagovat

Mz Live Live ve Skalce.

To budou hodne blizka setkani na tech schodech. Uz mame lupeny!
932823
To budou hodne blizka setkani na tech schodech. Uz mame lupeny!
Mz Live Live ve Skalce.
3 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Muzes si tam pokecat s Barvem.
Sem už podle mě nechodí.
A Haiko tam je určitě taky.
932820
Muzes si tam pokecat s Barvem. Sem už podle mě nechodí. A Haiko tam je určitě taky.
932807
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Větší než Slepicar 
932811
Větší než Slepicar 
932807
2 0
reagovat

Haiko vsuvka

Upřímná otázka: Jakou přidanou hodnotu má Kinobox pro MZ štamgasty?

Takže Vachlerovi to už nepatří?

Já ani na to ČSFD skoro nelezu.
932807
Upřímná otázka: Jakou přidanou hodnotu má Kinobox pro MZ štamgasty? Takže Vachlerovi to už nepatří? Já ani na to ČSFD skoro nelezu.
Haiko vsuvka
1 0
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Trochu off topic, ale upřímně by se ČSFD mohla trochu inspirovat u kinoboxu, jak udělat přehlednou aplikaci, která je na telefonu použitelná a nabízí funkce jako na webu.
932798
Trochu off topic, ale upřímně by se ČSFD mohla trochu inspirovat u kinoboxu, jak udělat přehlednou aplikaci, která je na telefonu použitelná a nabízí funkce jako na webu.
932777
4 0
reagovat
reaguje na: departed
Gene je dobry i v ty Ptačí kleci 😜na závěr má epic vystoupení 
932780
Gene je dobry i v ty Ptačí kleci 😜na závěr má epic vystoupení 
932726
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Na tohle je dobry ten kinobox vždy se tam mrknu na kterým VOD to je 
932777
Na tohle je dobry ten kinobox vždy se tam mrknu na kterým VOD to je 
932729
0 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Muf
Vzpomněl jsem si při tom na oblíbenou hru z dětství. Do září daleko, tohle bych si zahrál klidně hned :+ (po spokojenosti se Streets of Rage 4 nebo Shredder's Revenge).
932754
Vzpomněl jsem si při tom na oblíbenou [url=https://youtu.be/3stHvQ2OAz8?si=s1FJd-oDEk-osePZ&t=360]hru [/url]z dětství. Do září daleko, tohle bych si zahrál klidně hned *:+* (po spokojenosti se Streets of Rage 4 nebo Shredder's Revenge).
932708
4 0
reagovat
reaguje na: Muf
hezky pekne :-) vlastne by me to vubec nezajimalo, kdyby to nebyly primo ty sceny z filmu, ale s timhle pixel artem chci cely ten film videt :D
932735
hezky pekne :-) vlastne by me to vubec nezajimalo, kdyby to nebyly primo ty sceny z filmu, ale s timhle pixel artem chci cely ten film videt *:D*
932708
0 0
reagovat
reaguje na: departed
MAX to naštěstí jistí:D
932733
MAX to naštěstí jistí*:D*
932726
1 0
reagovat
Je to ještě na MAXu, jen to nemají uvedené na csfd 
932729
Je to ještě na MAXu, jen to nemají uvedené na csfd 
1 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: Leefko
Mississippi Burning "leaves Prime Video in 28 hours". Tak moc neotálej. 😅 Já jdu koukat teď.
932726
Mississippi Burning "leaves Prime Video in 28 hours". Tak moc neotálej. 😅 Já jdu koukat teď.
932669
3 0
reagují: kristian.nguyen, Leefko
reagovat
Ačkoliv jeho první věta je jedna z nejlepších úvodních vět, které kdy byly napsány. :)
932716
Ačkoliv jeho první věta je jedna z nejlepších úvodních vět, které kdy byly napsány. *:)*
932715
1 0
reagovat
Hlavně se nenech odradit prvním dílem. Ten je fakt slabý. Ale už od druhého se to otočí o 180°
932715
Hlavně se nenech odradit prvním dílem. Ten je fakt slabý. Ale už od druhého se to otočí o 180°
932714
3 0
reagují: connor
reagovat
"Nemusím" bylo možná až zbytečně silné vyjádření, spíš "nenašel jsem si k němu cestu". Jak píšu dole, přečetl jsem si od něj jednu povídkovou sbírku, která byla z většiny fakt dobrá, a od té doby jsem měl problém přečíst jednu další knihu. Tak třeba mi to ta Temná věž trochu rozjede...
932714
"Nemusím" bylo možná až zbytečně silné vyjádření, spíš "nenašel jsem si k němu cestu". Jak píšu dole, přečetl jsem si od něj jednu povídkovou sbírku, která byla z většiny fakt dobrá, a od té doby jsem měl problém přečíst jednu další knihu. Tak třeba mi to ta Temná věž trochu rozjede...
932711
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já si dám Krvavý příliv, který uz jsem mel několikrát nachystaný a pokaždé sáhl jinam...
932712
Já si dám Krvavý příliv, který uz jsem mel několikrát nachystaný a pokaždé sáhl jinam...
932671
0 0
reagovat
Držím palce, protože tohle je multiverse Kinga a pokud ho nemusíš, tak asi nebudeš z hodně odkazů nadšený, jako já.
Je docela důležité i vědět něco o jeho životě.
Každopádně mě nikdy nenapadlo to číst jinak, než jak to vydával.
Čtvrtá kniha je prequel, ale bral jsem to jako v seriálech, kdy se prostě do jednoho dílu hodí flashback.
Závan klíčovou dírkou nebyl ještě "na světě" když jsem to dočetl.
932711
Držím palce, protože tohle je multiverse Kinga a pokud ho nemusíš, tak asi nebudeš z hodně odkazů nadšený, jako já. Je docela důležité i vědět něco o jeho životě. Každopádně mě nikdy nenapadlo to číst jinak, než jak to vydával. Čtvrtá kniha je prequel, ale bral jsem to jako v seriálech, kdy se prostě do jednoho dílu hodí flashback. Závan klíčovou dírkou nebyl ještě "na světě" když jsem to dočetl.
932686
2 0
reagují: Leefko
reagovat

To si chci zahrát asap!

932708
[url=https://www.youtube.com/watch?v=hfj6FBLZxsg]Terminator 2D: No Fate[/url]*:o**:+*
To si chci zahrát asap!
3 0
reagují: Ash_Black, Snipsley
reagovat

Off topic

Máme zpátky Raina?

Mimochodem, myslíte, že Musk půjde do té Daily Show nebo z toho zase nebude nic jako ze zápasu se Zuckem? Snad i jeho zfetovanému mozku musí být jasné, že by si ho Jon namazal ma chleba. :D
932699
Máme zpátky Raina? Mimochodem, myslíte, že Musk půjde do té Daily Show nebo z toho zase nebude nic jako ze zápasu se Zuckem? Snad i jeho zfetovanému mozku musí být jasné, že by si ho Jon namazal ma chleba. *:D*
Off topic
932686
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist