|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 33261 - 33280
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1663
- 1664
- 1665
- .
- 7191
- 7192
reaguje na:
AndyKaufman
Máš pravdu, to bude asi nejistější. Každopádně i tak nejdříve napíši mail, pokud do dvou dnů neodepíší, brnknu tam. 

|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Děkuji za kontakty, pomohlo, obešlu a uvidíme. 

|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
|
reagují:
JAGODA
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Už jsem dopsal, že se jedná o pražské školy, takže bych to viděl asi na to MŠMT, jak píšeš.
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Přátelé, prosím Vás, nevíte, kde bych našel nějaký seznam pražských škol, které v současné době fungují převážně pro děti zdravotníků, hasičů, policistů apod.?
Od února letošního roku jsem obdržel certifikát o absolvování kurzu pro asistenty pedagoga (AP), a při hledání uplatnění udeřila první covidová vlna, která zapříčinila, že bráškovi zavřeli školu i internát, což vedlo k tomu, že jsem s ním povětšinu času byl doma, aby maminka mohla chodit do práce. Od září, při opětném hledání práce jako AP, mi školy odepisovaly, že mají plné stavy, a teď jsou opět uzavřené. Mamka však nyní má směny na střídačku, takže jeden týden by s bráškou mohla být doma a já bych mohl být někde na škole ku pomoci. Nemusel bych tak činit, poněvadž máme oba s bráškou invalidní důchody, jsme totiž po dětské mozkové obrně. Já jsem ale celkem zdráv kromě toho, že trochu hůř chodím. Bráška je však na vozíčku, a tak jsme s mamkou raději, když je mu někdo k dispozici, ale i on na tom není tak špatně, jak to možná zní, zkrátka je ale lepší, když není delší dobu sám doma. Na jaře jsem to byl já, kdo dělal bráškovi společnost, tentokrát by to mohlo být však na střídačku s mamkou. A tak si říkám, že bych obeslal i nynější "záložní" školy, protože abych řekl pravdu, už to začíná být u nás doma trošku ponorka a chtělo by to nějakou změnu.
Děkuji moc za odezvu. A promiňte za mnohdy možná nepodstatné informace, ale na druhou stranu, alespoň už trochu víte, kdo je to JAGODA s avatarem Cliffa Bootha.
Od února letošního roku jsem obdržel certifikát o absolvování kurzu pro asistenty pedagoga (AP), a při hledání uplatnění udeřila první covidová vlna, která zapříčinila, že bráškovi zavřeli školu i internát, což vedlo k tomu, že jsem s ním povětšinu času byl doma, aby maminka mohla chodit do práce. Od září, při opětném hledání práce jako AP, mi školy odepisovaly, že mají plné stavy, a teď jsou opět uzavřené. Mamka však nyní má směny na střídačku, takže jeden týden by s bráškou mohla být doma a já bych mohl být někde na škole ku pomoci. Nemusel bych tak činit, poněvadž máme oba s bráškou invalidní důchody, jsme totiž po dětské mozkové obrně. Já jsem ale celkem zdráv kromě toho, že trochu hůř chodím. Bráška je však na vozíčku, a tak jsme s mamkou raději, když je mu někdo k dispozici, ale i on na tom není tak špatně, jak to možná zní, zkrátka je ale lepší, když není delší dobu sám doma. Na jaře jsem to byl já, kdo dělal bráškovi společnost, tentokrát by to mohlo být však na střídačku s mamkou. A tak si říkám, že bych obeslal i nynější "záložní" školy, protože abych řekl pravdu, už to začíná být u nás doma trošku ponorka a chtělo by to nějakou změnu.
Děkuji moc za odezvu. A promiňte za mnohdy možná nepodstatné informace, ale na druhou stranu, alespoň už trochu víte, kdo je to JAGODA s avatarem Cliffa Bootha.

|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Verizon & iPhone commercial
|
reagovat
|
Nechápu toho Prymulu, prý pokud budou zařízena dostatečná opatření, tak by si 28. října od Zemana vyznamenání za zvládnutí první vlny epidemie převzal. Kdyby měl soudnost a nějaký morální kredit, tak řekne, že vyznamená nechce. Zkrátka ubohost.
|
reagují:
Cinefil
|
reagovat
|
reaguje na:
pepo
Ja som sa modlil, keď sa stal Igorko premiérom, aby sa z neho zrazu nestal len nudný politik, ale aby zostal tým starým dobrým šašom, ktorý dokáže kedykoľvek zaručene pobaviť. A zatiaľ teda nesklamal 

|
reagovat
|
reaguje na:
pepo
To je úplně jedno, je velká pravděpodobnost že si to tam sám ze Zomri nasdili 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
36První reakce: Supergirl je prý fajn. A nebojí se být svá 24První dojmy: komiksovka Supergirl 22Kdo nahradí Matta Damona jako Jasona Bournea? 18Supergirl: Recenze 12Supergirl je kolosální propadák, komiksová bída vrcholí 11Toy Story znovu kráčí za miliardou, Spielberg padá a Posedlost stále překvapuje 9Téma: V čem jsou filmy Posedlost a Backrooms výjimečné? 8Víkendový výplach #878 o Star Wars a Bondovi 12Shrek 5: Teaser 2 6Do Karlových Varů míří Dustin Hoffman, Juliette Binoche nebo Harvey Keitel