Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3281 - 3300 Napsat příspěvek
reaguje na: the dark knight
Tak to jsi mne nepotěšil. Ale úplně překvapený nejsem a beztak bych tu službu za nějakou akční nabídku na chvíli zkusil.
929792
Tak to jsi mne nepotěšil. Ale úplně překvapený nejsem a beztak bych tu službu za nějakou akční nabídku na chvíli zkusil.
929790
1 0
reagovat
reaguje na: House5
Po té velmi intimní zkušenosti jsem byl trochu rád, že jsem se s ním ještě nikdy nepotkal ve sprchách na Letní filmové škole :)
929791
Po té velmi intimní zkušenosti jsem byl trochu rád, že jsem se s ním ještě nikdy nepotkal ve sprchách na Letní filmové škole :)
929787
3 0
reagovat
Na Apple je sice všechno, ale ne v rámci předplatného, musíš si každý film za cca 80 Kč půjčit. Oni tam kromě svých originals žádnou knihovnu licencovaných filmů nemají.
929790
Na Apple je sice všechno, ale ne v rámci předplatného, musíš si každý film za cca 80 Kč půjčit. Oni tam kromě svých originals žádnou knihovnu licencovaných filmů nemají.
929788
6 0
reagují: House5
reagovat
reaguje na: departed
Nene, vše máš na Prime dostupné za těch 79kc. Žádné půjčky ani dodatečné nákupy. To o čem mluvíš, má třeba kvifftv, takhle jsem se nechal napálit se Stovkami bobrů, které jsem si musel ještě za 50kc zapůjčit. Teď tam v únoru dropne ta festivalofka Až na věky a na to se těším, to si klidně zaplatím. 
929789
Nene, vše máš na Prime dostupné za těch 79kc. Žádné půjčky ani dodatečné nákupy. To o čem mluvíš, má třeba kvifftv, takhle jsem se nechal napálit se Stovkami bobrů, které jsem si musel ještě za 50kc zapůjčit. Teď tam v únoru dropne ta festivalofka Až na věky a na to se těším, to si klidně zaplatím. 
929783
3 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Jojo, přesně tihle dva jsou nejčastěji. Ale appletv vede, teď jsem random zadal pár filmů a jak jsem čekal. Serpico, Dobrý Will Hunting, Psí odpoledne, Podraz nebo i ten Auto zabiják, všechno pouze appletv.
929788
Jojo, přesně tihle dva jsou nejčastěji. Ale appletv vede, teď jsem random zadal pár filmů a jak jsem čekal. Serpico, Dobrý Will Hunting, Psí odpoledne, Podraz nebo i ten Auto zabiják, všechno pouze appletv.
929786
0 0
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: TedGeorge
On tam měl často takovou kontaktní náladu :D
929787
On tam měl často takovou kontaktní náladu *:D*
929782
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
To je fakt, taky si na csfd u filmů všímám že tam je hodně často Apple nebo Max. 
929786
To je fakt, taky si na csfd u filmů všímám že tam je hodně často Apple nebo Max. 
929785
0 0
reagovat
Já mám Prime. Za tu cenu, i kdyby jsi to zapnul jednou měsíčně. Ale je tam toho dost, i hodně starších věcí, i když často bez cz podpory. Dostal jsem půlroční voucher na kvifftv, tak jsem tam pár filmů už dal, několik jich "odložil", ale při roční platbě to vychází na 150kc/měsíc, což je taky fajn. 

Jinak jsem si už před nějakou dobou všimnul zajímavého faktu. Když na csfd vyhledavam film, nejčastější zastoupení má appletv. Novinka, art, blockbuster, zapadlé filmy z 90s, klasika ze 70s. Ten jablíčkař má všechno, takže čekám jak to bude na našem území s tím propojením s Prime video a zkusím to alespoň na měsíc, primárně teda kvůli starším filmům.
929785
Já mám Prime. Za tu cenu, i kdyby jsi to zapnul jednou měsíčně. Ale je tam toho dost, i hodně starších věcí, i když často bez cz podpory. Dostal jsem půlroční voucher na kvifftv, tak jsem tam pár filmů už dal, několik jich "odložil", ale při roční platbě to vychází na 150kc/měsíc, což je taky fajn.  Jinak jsem si už před nějakou dobou všimnul zajímavého faktu. Když na csfd vyhledavam film, nejčastější zastoupení má appletv. Novinka, art, blockbuster, zapadlé filmy z 90s, klasika ze 70s. Ten jablíčkař má všechno, takže čekám jak to bude na našem území s tím propojením s Prime video a zkusím to alespoň na měsíc, primárně teda kvůli starším filmům.
929770
1 0
reagují: Leefko, Demonic8
reagovat
Imo je nejlepsi volit bud to, kde maji nejaky dve veci na ktery chces ty konkretne koukat furt dokola nebo nejaky dlouholety resty nebo kde bude velka premiera, kterou chces videt hned a to kolem je jen "bonus". Jestli budes chtit vybrat stream, ktery je jako by nejkvalitnejsi... Je mozny, ze to pak nakonec stejne nezapnes.
929784
Imo je nejlepsi volit bud to, kde maji nejaky dve veci na ktery chces ty konkretne koukat furt dokola nebo nejaky dlouholety resty nebo kde bude velka premiera, kterou chces videt hned a to kolem je jen "bonus". Jestli budes chtit vybrat stream, ktery je jako by nejkvalitnejsi... Je mozny, ze to pak nakonec stejne nezapnes.
929770
1 0
reagovat
Prime 79,- měsíčně 
Netflix od 239,-
Max od 219,-
Disney+ 199,-

Šel bych asi do Prime, ale nemá to tak, že nabídka je relativně omezená, ale zbytek se buďto půjčuje a kupuje? 🤔 Resp. ne všechno, co tam vidíte, je zahrnuto v měsíčním předplatném.

PS: o český titulky mi nejde. Koukám na všechno v en originále, buďto bez nebo s en titulky.
929783
Prime 79,- měsíčně  Netflix od 239,- Max od 219,- Disney+ 199,- Šel bych asi do Prime, ale nemá to tak, že nabídka je relativně omezená, ale zbytek se buďto půjčuje a kupuje? 🤔 Resp. ne všechno, co tam vidíte, je zahrnuto v měsíčním předplatném. PS: o český titulky mi nejde. Koukám na všechno v en originále, buďto bez nebo s en titulky.
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Rozumím, ale asi je to výjimečně potřeba vidět. V autě tak nevynikne scéna, kdy mi Rimsy strčí lentilku do ucha a pak jí k mému překvapení chvíli loví jazykem. Dvacátá minuta myslím :D
929782
Rozumím, ale asi je to výjimečně potřeba vidět. V autě tak nevynikne scéna, kdy mi Rimsy strčí lentilku do ucha a pak jí k mému překvapení chvíli loví jazykem. Dvacátá minuta myslím :D
929781
6 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jsem nemocný a šetřím si to do práce do auta.
Navíc jsem se ještě neprokousal monology Krauseta v posledním MZ Live.

A já nejvíc používám MAX.
Často doplňují nové filmy (Zona soumraku, Elektra, teď třeba Love Lies Bleeding) a kvalita je tam jak u seriálů, tak u filmů. 
Aplikace občas hapruje a zas.ali to tam těmi dokumenty, ale tomu se dá vyhnout.
Titulky kvalitní a novinky otitulkované v den vydání.
Dal budu spis negativni8)
Netflix má velkou knihovnu, ale o novinkách z jejich produkce se raději nebavme.
Skyshowtime funguje tak, že každý měsíc zmizí pulka filmu a dalsi je vrati zpatky, jakoze novinky. 
Nehlede na to, ze serialy se tam davaji zpetne i o dva mesice a co tyden, to dil, i kdyz uz je to cele venku.
Disney ma nejhorsi cz titulky na svete a toho noveho obsahu tam moc neni.
Prime Video je neprehledny, nejde nastavit jen nabidku s cz titulky, takze musis v 50 ruznych titulkach hledat, jestli jsou tam ceske...
Apple jsem zrusil. Za moc penez malo kvalitni muziky.
Ale samozrejme krome Applu mam vsechno, ale my to mame u nas doma rozdelene. Kazdy plati neco.
929781
Jsem nemocný a šetřím si to do práce do auta. Navíc jsem se ještě neprokousal monology Krauseta v posledním MZ Live. A já nejvíc používám MAX. Často doplňují nové filmy (Zona soumraku, Elektra, teď třeba Love Lies Bleeding) a kvalita je tam jak u seriálů, tak u filmů.  Aplikace občas hapruje a zas.ali to tam těmi dokumenty, ale tomu se dá vyhnout. Titulky kvalitní a novinky otitulkované v den vydání. Dal budu spis negativni*8)* Netflix má velkou knihovnu, ale o novinkách z jejich produkce se raději nebavme. Skyshowtime funguje tak, že každý měsíc zmizí pulka filmu a dalsi je vrati zpatky, jakoze novinky.  Nehlede na to, ze serialy se tam davaji zpetne i o dva mesice a co tyden, to dil, i kdyz uz je to cele venku. Disney ma nejhorsi cz titulky na svete a toho noveho obsahu tam moc neni. Prime Video je neprehledny, nejde nastavit jen nabidku s cz titulky, takze musis v 50 ruznych titulkach hledat, jestli jsou tam ceske... Apple jsem zrusil. Za moc penez malo kvalitni muziky. Ale samozrejme krome Applu mam vsechno, ale my to mame u nas doma rozdelene. Kazdy plati neco.
929771
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
Není divu, že toho mají diváci dost. Podobné změny jsou vrcholem debilizmu. 
929780
Není divu, že toho mají diváci dost. Podobné změny jsou vrcholem debilizmu. 
929773
2 0
reagovat
Na úplnym začátku jsem pořídil HBO a kdybych to dneska restartoval a začal znovu, v poměru co mě zajímá/hážu si do listu na potom, stejně bych začal s HBO. V závěsu je Prime (ve směru kolik stojí/co nabízí i za předpokladu, že člověk vystačí s anglickými titulky vítěz) a pak nejčastěji zapínám SkyShowtime. D+ beru jako převážně stroj času do dětství/mládí, u Applu bych zvážil Canal+ v ceně s Applem (akorát nechci kecat, jestli je ta nabídka komplet -  ty věci kvůli čemu jsem to zkoušel, jsem tam našel). U Voya si nejčastěji doplňuju starý cz filmy, případně jejich tvorbu a na posledním stupínku mám aktuálně Netflix. Tam jsem dost hit or miss a většinou mám „kliku“, že je večer, letmo hrábnu do listu na potom a ... hrábnu blbě, poslední měsíce jsem tam viděl skoro jen dokumenty.
929779
Na úplnym začátku jsem pořídil HBO a kdybych to dneska restartoval a začal znovu, v poměru co mě zajímá/hážu si do listu na potom, stejně bych začal s HBO. V závěsu je Prime (ve směru kolik stojí/co nabízí i za předpokladu, že člověk vystačí s anglickými titulky vítěz) a pak nejčastěji zapínám SkyShowtime. D+ beru jako převážně stroj času do dětství/mládí, u Applu bych zvážil Canal+ v ceně s Applem (akorát nechci kecat, jestli je ta nabídka komplet -  ty věci kvůli čemu jsem to zkoušel, jsem tam našel). U Voya si nejčastěji doplňuju starý cz filmy, případně jejich tvorbu a na posledním stupínku mám aktuálně Netflix. Tam jsem dost hit or miss a většinou mám „kliku“, že je večer, letmo hrábnu do listu na potom a ... hrábnu blbě, poslední měsíce jsem tam viděl skoro jen dokumenty.
929770
4 0
reagovat
Osobně jsem se (i kvůli nepoměru cena-obsah) už vykašlal na Nko, a v současnosti předplácím Max, D+ a Prime. Max má silnou kvalitní základnu seriálů HBO a Warneří filmy, D+ má kvalitní seriály od Hulu, FX, a samozřejmě konzum věci (SW, Marvel, Pixar atd.), a Prime je nesmyslně levný, a za tu cenu je tam poměrně dost contentu, a třeba i věci, co se k nám vůbec nedostali do distribuce
929774
Osobně jsem se (i kvůli nepoměru cena-obsah) už vykašlal na Nko, a v současnosti předplácím Max, D+ a Prime. Max má silnou kvalitní základnu seriálů HBO a Warneří filmy, D+ má kvalitní seriály od Hulu, FX, a samozřejmě konzum věci (SW, Marvel, Pixar atd.), a Prime je nesmyslně levný, a za tu cenu je tam poměrně dost contentu, a třeba i věci, co se k nám vůbec nedostali do distribuce
929770
4 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Kdyby jen Netflix - velmi mě to teď zamrzelo u druhé série Wolf Hall od BBC - první série před deseti lety suveréně obsadila vrchol žebříčku nejlepších historických seriálů všech dob, kladla důraz na co největší historickou přesnost. A teď přišla série druhá, a ač je jinak pořád velice dobrá a historicky věrná, tak ten "generátor náhodných negrů" se v ní tentokrát rozjel naplno - a bohužel ne jen u postav v pozadí u kterých by to moc nevadilo, ale i u historicky význačných osobností u kterých je to bizarní a směšné, např sestra Anglické královny.
929773
Kdyby jen Netflix - velmi mě to teď zamrzelo u druhé série Wolf Hall od BBC - první série před deseti lety suveréně obsadila vrchol žebříčku nejlepších historických seriálů všech dob, kladla důraz na co největší historickou přesnost. A teď přišla série druhá, a ač je jinak pořád velice dobrá a historicky věrná, tak ten "generátor náhodných negrů" se v ní tentokrát rozjel naplno - a bohužel ne jen u postav v pozadí u kterých by to moc nevadilo, ale i u historicky význačných osobností u kterých je to bizarní a směšné, např [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Seymour,_Lady_Cromwell]sestra Anglické královny[/url].
929769
7 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Vzal bych 2 z trojice Apple,SkyShowtime,Prime. A pořád budeš pod cenou Maxu, Netflix nebo Disney.
929772
Vzal bych 2 z trojice Apple,SkyShowtime,Prime. A pořád budeš pod cenou Maxu, Netflix nebo Disney.
929770
3 0
reagovat

How to Switch Topics in English (Tips for Changing the Subject and Topic Shifts)

A viděli jste už aspoň tu MovieZone Live z Civalovy chaty, nebo nás nemáte rádi, neplatíte si herohero a chcete, abysme chcípli hlady?
929771
A viděli jste už aspoň tu MovieZone Live z Civalovy chaty, nebo nás nemáte rádi, neplatíte si herohero a chcete, abysme chcípli hlady?
How to Switch Topics in English (Tips for Changing the Subject and Topic Shifts)
6 -1
reagují: Memphis, (=LIFTY=)
reagovat

Poraďte mi 🍿

Nechal jsem vyprchat všechny streamovací služby, který jsem měl, protože jsem je několik měsíců aktivně nevyužíval a chci si teď koupit subscription momentálně jen na jednu, která se opravdu vyplatí a začít jakože "od znova".

Kterou byste z těch očividných momentálně doporučili - Netflix, Disney, Max, Prime Video nebo i něco jiného?

Co se týče jak nabídky, tak i kvality výběru.

Je to dilema, protože Disney má Simpsonovi, Futuramu, Family Guye, American Horror Story a i dobrou nabídku filmů.

Netflix měl sem tam dobrý filmy, ale jinak to jsou po většinou netflixovský rychlokvašky a nic moc.

Max jsem koukal, že má zas velký kvalitní blockbustery a sem tam seriál, který mě i zajímá.

A Prime Video má ... The Boys. 😅 A sem tam exkluzivní film od oblíbených režisérů, který si jinde nepustím.

Sorry for the long post. Here's a 🥔
929770
Nechal jsem vyprchat všechny streamovací služby, který jsem měl, protože jsem je několik měsíců aktivně nevyužíval a chci si teď koupit subscription momentálně jen na jednu, která se opravdu vyplatí a začít jakože "od znova". Kterou byste z těch očividných momentálně doporučili - Netflix, Disney, Max, Prime Video nebo i něco jiného? Co se týče jak [b][i]nabídky[/i][/b], tak i [b][i]kvality výběru[/i][/b]. Je to dilema, protože Disney má Simpsonovi, Futuramu, Family Guye, American Horror Story a i dobrou nabídku filmů. Netflix měl sem tam dobrý filmy, ale jinak to jsou po většinou netflixovský rychlokvašky a nic moc. Max jsem koukal, že má zas velký kvalitní blockbustery a sem tam seriál, který mě i zajímá. A Prime Video má ... The Boys. 😅 A sem tam exkluzivní film od oblíbených režisérů, který si jinde nepustím. Sorry for the long post. Here's a 🥔
Poraďte mi 🍿
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Netflix přesně tohle u všech adaptací dělá a to tím nejdebilnějším způsobem, jaký je vůbec možný. 
929769
Netflix přesně tohle u všech adaptací dělá a to tím nejdebilnějším způsobem, jaký je vůbec možný. 
929708
2 -1
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist