Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3281 - 3300 Napsat příspěvek

aj toto je sranda :D

932303
https://deadline.com/2025/02/trump-dan-bongino-fbi-1236299446/?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwY2xjawIpdXpleHRuA2FlbQIxMQABHfJhJhnbjyDBot3WIeKamnX3BpFtj3d6ujN6R4Z4L4w12QtetxcqXfk20A_aem_F0ZbBlPslly68ZcQQy_tyQ
aj toto je sranda :D
1 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: verbst
Kdyby ty koniny jenom plácal...
Tentokrát je to mnohem, mnohem horší.
932301
Kdyby ty koniny jenom plácal... Tentokrát je to mnohem, mnohem horší.
932299
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
that´s a big one. A lot of big ones today, right? 8) Ale hollywoodske štúdiá už jeho vidine politiky ustupujú. A to ani nie na nátlak, ale samé od seba, preventívne. Čo dáva logiku, pretože prachy, a len viac sa mi to hnusí a smejem sa, ako to hrajú na DEI lebo "we care a lot" a potom príde Mr. Orange a boom, memory wiped cleaner than a japanese toilet. Dalo sa to čakať samozrejme. 
932300
that´s a big one. A lot of big ones today, right? *8)* Ale hollywoodske štúdiá už jeho vidine politiky ustupujú. A to ani nie na nátlak, ale samé od seba, preventívne. Čo dáva logiku, pretože prachy, a len viac sa mi to hnusí a smejem sa, ako to hrajú na DEI lebo "we care a lot" a potom príde Mr. Orange a boom, memory wiped cleaner than a japanese toilet. Dalo sa to čakať samozrejme. 
932299
1 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Ještě větší kokot, než jsme doufali. 
Každej jeden den plácne takovou koninu, že to snad není ani možný. 
932299
Ještě větší kokot, než jsme doufali.  Každej jeden den plácne takovou koninu, že to snad není ani možný. 
932297
3 0
reagují: connor, Ravenous
reagovat

Trump vs. Comcast

932297
https://variety.com/2025/tv/news/trump-rages-msnbc-joy-reid-comcast-ceo-brian-roberts-1236318813/?fbclid=IwY2xjawIpbL9leHRuA2FlbQIxMQABHTMUQJ0U9BdZGYtKaVrssST6DUVgvHFXD69CTo3mome9rP2zpblsH2udIQ_aem_xLG_F5Im_fF1CXYmnLRvoQ
Trump vs. Comcast
1 0
reagují: verbst
reagovat

Tipovačka Oscarů

Vloni už sem někdo tuhle pěknou "anketu" od ČT Artu někdo posílal, tak zasílám i letošní ročník, pěkně přehledně zpracováno, a do mailu vám pak může dojít výsledek
link
vloni jsem díky nadvládě Oppenheimera měl docela slušnou úspěšnost, letos to bez těch favoritů asi může dopadnout všelijak:D...
932189
Vloni už sem někdo tuhle pěknou "anketu" od ČT Artu někdo posílal, tak zasílám i letošní ročník, pěkně přehledně zpracováno, a do mailu vám pak může dojít výsledek [url=https://art.ceskatelevize.cz/oscarova-tipovacka]link [/url]vloni jsem díky nadvládě Oppenheimera měl docela slušnou úspěšnost, letos to bez těch favoritů asi může dopadnout všelijak*:D*...
Tipovačka Oscarů
9 0
reagovat
reaguje na: RingMan
O sázení pranic nevím, ale tohle by mi celkem i dávalo smysl, že to nejde kombinovat jako sportovní utkání, protože nejde o tak docela navzájem nezávislé události...
932162
O sázení pranic nevím, ale tohle by mi celkem i dávalo smysl, že to nejde kombinovat jako sportovní utkání, protože nejde o tak docela navzájem nezávislé události...
932161
0 0
reagovat
Dá se někde vsadit na Oscary, když chci nakombinovat různý kategorie? Co jsem zkoušel, tak můžu jen jednu na tiket - jenom film, nebo jenom herce. Celí Oscaři jsou jakoby jeden zápas.
932161
Dá se někde vsadit na Oscary, když chci nakombinovat různý kategorie? Co jsem zkoušel, tak můžu jen jednu na tiket - jenom film, nebo jenom herce. Celí Oscaři jsou jakoby jeden zápas.
0 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: KARLOS
Nene, kamoska jedna tak sla (jina, nez na fotce) a mela ho na voditku...
Na to fakt nejsem:D
932140
Nene, kamoska jedna tak sla (jina, nez na fotce) a mela ho na voditku... Na to fakt nejsem*:D*
932134
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jestli si nešel za dalmatýna, tak to bylo hodně sad :))8)...
932134
Jestli si nešel za dalmatýna, tak to bylo hodně sad *:))**8)*...
932129
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
U mě by to bylo v pohodě. :)
932130
U mě by to bylo v pohodě. *:)*
932123
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
V pohodě, ocekaval jsem, ze se nekdo jako ty ozve:D
Me to driv taky nenapadlo, ale kdyz hrala prave Estellu, tak to tam spousta lidi videla. 
Fotka stejně nic moc neřekne.
932129
V pohodě, ocekaval jsem, ze se nekdo jako ty ozve*:D* Me to driv taky nenapadlo, ale kdyz hrala prave Estellu, tak to tam spousta lidi videla.  Fotka stejně nic moc neřekne.
932127
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Nevypada jak Emma Stone 8) ale gratuluji.
932127
Nevypada jak Emma Stone *8)* ale gratuluji.
932120
1 -1
reagovat
Jo, na sraz ji neber.
932124
Jo, na sraz ji neber.
932123
7 0
reagovat
reaguje na: esmo
To by mě hnala, kdybych ji tam dal mezi polonahou AT-Joy a vyprsenou Elisabeth Hurley:D

Ale fotky jsou stejně na prd, to bych ji musel vzít na nejaky MZ sraz a to bych se bál :D
932123
To by mě hnala, kdybych ji tam dal mezi polonahou AT-Joy a vyprsenou Elisabeth Hurley*:D* Ale fotky jsou stejně na prd, to bych ji musel vzít na nejaky MZ sraz a to bych se bál *:D*
932121
2 0
reagují: Disketa1, TedGeorge
reagovat
Ale dobrý den paní Lifty. Příště to hoď do bitev :+
932121
Ale dobrý den paní Lifty. Příště to hoď do bitev *:+*
932120
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Dobrá tedy.
Je to z Cosplesu, kde přímo za Estellu šla. Vlasy jsou její. Samozřejmě ta vpravo:D
932120
[url=https://ibb.co/p6FC2gj0]Dobrá tedy.[/url] Je to z Cosplesu, kde přímo za Estellu šla. Vlasy jsou její. Samozřejmě ta vpravo*:D*
932118
20 0
reagují: speta.jr, esmo
reagovat
Fotku nebo se nestalo 8)
932118
Fotku nebo se nestalo *8)*
932117
5 0
reagovat
Manželce už asi osmy člověk řekl, že vypada jak Emma Stone (nejvíc je ji podobna, když byla ještě Estella v Cruelle)
A Ted si myslí, že se tady tahám s kamarádkama :D
To bych byl pěkný vocas.
932117
Manželce už asi osmy člověk řekl, že vypada jak Emma Stone (nejvíc je ji podobna, když byla ještě Estella v Cruelle) A Ted si myslí, že se tady tahám s kamarádkama *:D* To bych byl pěkný vocas.
11 0
reagují: esmo
reagovat
Při konci práce, akorát mi dojíždělo MZ Live 242 a když opětovně došlo na Novosvětskou, tak už jsem se zkusil kouknout a ... je to jak kdyby Edward Nigma sežral sáček hub a neměl u sebe někoho, kdo si nic nedal, takže ho ani nikdo nezastavil, aby vběhl ke sboru tančit a zpívat. Jen mám teď dojem, že vyjdu z místnosti a na chodbě bude přesně takhle křepčit.
932114
Při konci práce, akorát mi dojíždělo MZ Live 242 a když opětovně došlo na Novosvětskou, tak už jsem se zkusil kouknout a ... je to jak kdyby Edward Nigma sežral sáček hub a neměl u sebe někoho, kdo si nic nedal, takže ho ani nikdo nezastavil, aby vběhl ke sboru tančit a zpívat. Jen mám teď dojem, že vyjdu z místnosti a na chodbě bude přesně [url=https://youtu.be/b8rsjk5BENs?si=063JjUu3p7BcP4CS]takhle [/url]křepčit.
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist