Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3261 - 3280 Napsat příspěvek
reaguje na: holub109
But everyone calls him Giorgo ;)
929988
But everyone calls him Giorgo *;)*
929986
11 0
reagovat

Musiczone

The Weeknd dnes vydal svoje poslední album Hurry Up Tomorrow pod tímto pseudonymem a opět potvrdil, že je prostě jinde než většina popové scény. Btw aby to bylo trošku movie related, tak se na projektu podílel i Giorgio Moroder, legenda co stojí například za soundtrackem ke geniálnímu Scarfaceovi
929986
The Weeknd dnes vydal svoje poslední album Hurry Up Tomorrow pod tímto pseudonymem a opět potvrdil, že je prostě jinde než většina popové scény. Btw aby to bylo trošku movie related, tak se na projektu podílel i Giorgio Moroder, legenda co stojí například za soundtrackem ke geniálnímu Scarfaceovi
Musiczone
6 0
reagují: kristian.nguyen, verbst
reagovat

MusicZone

Will Smith & Big Sean - Beautiful Scars

Will Smith si toho Nea přece jen zahrál.
929982
[url=https://youtu.be/jWYQmPZrkOk?si=iSA1OqYWW8HL79n5]Will Smith & Big Sean - Beautiful Scars [/url] Will Smith si toho Nea přece jen zahrál.
MusicZone
3 0
reagovat

BookZone - Robert Langdon

Výjde šestý díl příběhů s Robertem Langdonem od Dana Browna. Tentokráte se bude odehrávat v Praze8) (Kdy adaptace s Langošem?)
929974
Výjde šestý díl příběhů s Robertem Langdonem od Dana Browna. Tentokráte se bude odehrávat v Praze*8)* (Kdy adaptace s Langošem?)
BookZone - Robert Langdon
6 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jak Kinga žeru, tak Salem fakt ne-e...
929924
Jak Kinga žeru, tak Salem fakt ne-e...
929921
0 0
reagovat
Dočetl jsem Salem's Lot a líbilo se mi to.
Mělo to svoje chyby, ale tak jedná se o druhou Kingovu knihu a teprve si svůj styl vyprávění osahával.
Každopádně jsem si pak pustil ten film ze 70. let a je to typická televizní adaptace Kinga. Něco jako The Stand nebo vlastně i To.
Tu z 90. vidět nechci a ta nová má s knihou společné jen jména postav, upíry a název.
Takže ve výsledku je nejlepší adaptací Flanaganova Půlnoční mše.
929921
Dočetl jsem Salem's Lot a líbilo se mi to. Mělo to svoje chyby, ale tak jedná se o druhou Kingovu knihu a teprve si svůj styl vyprávění osahával. Každopádně jsem si pak pustil ten film ze 70. let a je to typická televizní adaptace Kinga. Něco jako The Stand nebo vlastně i To. Tu z 90. vidět nechci a ta nová má s knihou společné jen jména postav, upíry a název. Takže ve výsledku je nejlepší adaptací Flanaganova Půlnoční mše.
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak to ještě ti dva měli štěstí, že potkali Andyho Kaufmana a ne Tonyho Cliftona. Ten totiž rád... Však víš :))
929851
Tak to ještě ti dva měli štěstí, že potkali Andyho Kaufmana a ne Tonyho Cliftona. Ten totiž rád... Však víš *:))*
929847
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já se potkal ve sprše s Karlem i rimsym. S rimsym jsem se dokonce podělil o žíněnku na kruhaci.
929847
Já se potkal ve sprše s Karlem i rimsym. S rimsym jsem se dokonce podělil o žíněnku na kruhaci.
929791
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: RingMan
V té verzi bez čepky vypadá jak Olaf Scholz.
929844
V té verzi bez čepky vypadá jak Olaf Scholz.
929827
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Nechceš.
929837
Nechceš.
929832
2 0
reagovat
Je to tam. Vy jste Hovadaaaa🤣 asi chci vedet co se tam mimo záznam dělo s Nutellou😜
929832
Je to tam. Vy jste Hovadaaaa🤣 asi chci vedet co se tam mimo záznam dělo s Nutellou😜
929791
0 0
reagovat
Taky z auta a musim to vidět to jsem z pochopitelných důvodu nestihnul 😀
929831
Taky z auta a musim to vidět to jsem z pochopitelných důvodu nestihnul 😀
929782
0 0
reagovat

Markyho pleška

link

Já si nejdřív myslel, že to je vtip, ale ono to takhle fakt vyjde :D
929827
https://i.redd.it/mks6axmzmsfe1.png [spoiler]Já si nejdřív myslel, že to je vtip, ale ono to takhle fakt vyjde :D[/spoiler]
Markyho pleška
5 0
reagují: Vault_13
reagovat
Ne, ale viděl jsem tenhle krátký dokument o Take That.
929802
Ne, ale viděl jsem tenhle [url=https://www.youtube.com/watch?v=Be-kfJThLm0]krátký dokument[/url] o Take That.
929771
0 0
reagovat
reaguje na: House5
Tuším, že ČSFD v tomhle má trochu bordel, a píšou i věci, co jsou ke koupení na iTunes jako "Apple TV+", a pokud se nepletu, tak už se mi párkrát stalo (nwm, jestli je to tak pořád), že to byla stránka filmu, kde bylo napsané třeba "dostupné na Prime Video", takže s touhletou "největší knihovnou" bych byl opatrný...
929801
Tuším, že ČSFD v tomhle má trochu bordel, a píšou i věci, co jsou ke koupení na iTunes jako "Apple TV+", a pokud se nepletu, tak už se mi párkrát stalo (nwm, jestli je to tak pořád), že to byla stránka filmu, kde bylo napsané třeba "dostupné na Prime Video", takže s touhletou "největší knihovnou" bych byl opatrný...
929785
3 0
reagovat
Co bych za to dal tam být s Vámi a nechat se posílat od Civala do prdele. 
929800
Co bych za to dal tam být s Vámi a nechat se posílat od Civala do prdele. 
929797
0 0
reagovat
Děkuji za tipy, eMZáci. Půjdu pro teď do Prime. :))
929798
Děkuji za tipy, eMZáci. Půjdu pro teď do Prime. *:))*
1 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Chyběl Crom, Imf a další a navíc myslím, že už těch nosnejch témat prostě tolik do budoucna nebude, no (co dalšího tam taky vymyslet, že jo). Ale beru/bereme to od tebe samozřejmě jako chválu, užili jsme si to vrchovatě a dobrá nálada se myslím znovu povedla... "přelít" :)
929797
Chyběl Crom, Imf a další a navíc myslím, že už těch nosnejch témat prostě tolik do budoucna nebude, no (co dalšího tam taky vymyslet, že jo). Ale beru/bereme to od tebe samozřejmě jako chválu, užili jsme si to vrchovatě a dobrá nálada se myslím znovu povedla... "přelít" :)
929796
1 0
reagují: hroubek
reagovat
Relace z chaty super, obsahově proti té minulé (asi logicky) možná malilinko slabší, ale rozhodně pořád skvělá interakce (velmi nosný nápad s pořadím a kloboukem). :+ Lentilku jsem, přiznám se, při svých kradmých pohledech na telefon nezaznamenal - rád vás mám, ale tolik, abych tomuhle věnoval svůj převzácný čas na konzumaci videoobsahu (i kdybych nakrásně uměl nějak pohodlně dostat Herohero do televize), zase ne, to se nesmíte zlobit - vaše místo je u vaření, uklízení apod. ;)
929796
Relace z chaty super, obsahově proti té minulé (asi logicky) možná malilinko slabší, ale rozhodně pořád skvělá interakce (velmi nosný nápad s pořadím a kloboukem). *:+* Lentilku jsem, přiznám se, při svých kradmých pohledech na telefon nezaznamenal - rád vás mám, ale tolik, abych tomuhle věnoval svůj převzácný čas na konzumaci videoobsahu (i kdybych nakrásně uměl nějak pohodlně dostat Herohero do televize), zase ne, to se nesmíte zlobit - vaše místo je u vaření, uklízení apod. *;)*
929782
4 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Tak to jsi mne nepotěšil. Ale úplně překvapený nejsem a beztak bych tu službu za nějakou akční nabídku na chvíli zkusil.
929792
Tak to jsi mne nepotěšil. Ale úplně překvapený nejsem a beztak bych tu službu za nějakou akční nabídku na chvíli zkusil.
929790
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist