Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3241 - 3260 Napsat příspěvek

MUBI za dvacku

Na tři měsíce - link

V mailu píšou, že nabídka končí dnes, tak neváhejte. Jen je třeba počítat s tím, že u většiny filmů není čeština. I když na mě zrovna vyskočily Twin Peaks a Eraserhead, který mají CZ titulky.
930144
Na tři měsíce - https://mubi.com/en/cz/showing V mailu píšou, že nabídka končí dnes, tak neváhejte. Jen je třeba počítat s tím, že u většiny filmů není čeština. I když na mě zrovna vyskočily Twin Peaks a Eraserhead, který mají CZ titulky.
MUBI za dvacku
3 0
reagovat
reaguje na: fabec

Amerikánka Hype

Yes, Amerikánka to pobrala a potěšila i Pavla Beretová, která je dobrá ve všem co jsem s ni viděl, přenos si musim pustit ze záznamu, ale to ze je to posledních 15 let nuda ať už jde o kritiky, lvi nebo Anděla či Slavika je proste kolorit. Na Historku mrknu Taušovi to moc přeju . Na Lvech budu fandit Lucii Žáčkové, byla skvělá jak v Manželích Stodolovích ci jako šílená maminka v Amerikánce
930117
Yes, Amerikánka to pobrala a potěšila i Pavla Beretová, která je dobrá ve všem co jsem s ni viděl, přenos si musim pustit ze záznamu, ale to ze je to posledních 15 let nuda ať už jde o kritiky, lvi nebo Anděla či Slavika je proste kolorit. Na Historku mrknu Taušovi to moc přeju . Na Lvech budu fandit Lucii Žáčkové, byla skvělá jak v Manželích Stodolovích ci jako šílená maminka v Amerikánce
Amerikánka Hype
930109
0 0
reagovat
Čeští cajti prý pokořili Bondův rekord v otočkách s autem. Video docela síla.
930112
Čeští cajti prý pokořili Bondův rekord v otočkách s autem. [url=https://www.instagram.com/reel/DFb3Rsai2bQ/?igsh=ZG5kdjB3NWppNGtp]Video[/url] docela síla.
5 0
reagovat
reaguje na: fabec
Já jsem rád, že Rok vdovy dostal ocenění za scénář a také zasloužené i pro tu herečku. :+
930110
Já jsem rád, že Rok vdovy dostal ocenění za scénář a také zasloužené i pro tu herečku. *:+*
930109
1 0
reagovat

Ceny kritiky

Za mě dobrá ukázka toho, proč jsou Youtubeři na Youtube a v TV moderátoři. Hrozně odmoderovanej přenos.

Jinak každopádně potěšil Markovič. Překvapilo ignorovování Vln. Čekám, že akademici naopak úspěšně odignorujou Rok vdovy a Vlny poberou vše co mohou. Kaiserova děkovačka pobavila. Anektodu s režiséry jsem vůbec nepochopil a případné další sledující prosím o její vysvětlení. 
930109
Za mě dobrá ukázka toho, proč jsou Youtubeři na Youtube a v TV moderátoři. Hrozně odmoderovanej přenos. Jinak každopádně potěšil Markovič. Překvapilo ignorovování Vln. Čekám, že akademici naopak úspěšně odignorujou Rok vdovy a Vlny poberou vše co mohou. Kaiserova děkovačka pobavila. Anektodu s režiséry jsem vůbec nepochopil a případné další sledující prosím o její vysvětlení. 
Ceny kritiky
3 0
reagovat

Music/movie zone

Tyhle sestřihy mě baví :)8)
930096
Tyhle [url=https://youtu.be/w8KGP90PYys?si=IsEzUZa2LVj1wYdF]sestřihy[/url] mě baví *:)**8)*
Music/movie zone
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
930064
https://www.youtube.com/watch?v=zRcmwD2F1uI
930062
1 0
reagovat
RainMaker českého showbyznysu.
930062
RainMaker českého showbyznysu.
4 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Milosh
Felix se má dobře a užívá si života. 
930057
Felix se má dobře a užívá si života. 
930047
3 0
reagovat
reaguje na: Milosh
U Felixe ano. 
930048
U Felixe ano. 
930047
3 0
reagovat
Svět je ještě v pořádku link
930047
Svět je ještě v pořádku https://d17-a.sdn.cz/d_17/c_img_oV_A/nO1SBfAluiUs1XZ3CNmYHy/e200.mpo?fl=cro,0,0,4096,2731%7Cres,2560,,1%7Cwebp,75
20 0
reagují: hroubek, Disketa1
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Letos uz vyjdou 8) Ze je mozna nedopise vubec neni to, co rekl. Vyznam je spis opacny, ale samozrejme ty bulvarne pesimisticke palcove titulky obletely internet. Full quote:

"Unfortunately, I am 13 years late,” he says. “Every time I say that, I’m [like], ‘How could I be 13 years late?’ I don’t know, it happens a day at a time.”

He continues: “But that’s still a priority. A lot of people are already writing obituaries for me. [They’re saying] ‘Oh, he’ll never be finished.’ Maybe they’re right. I don’t know. I’m alive right now! I seem pretty vital!” He adds that he could never retire — he’s “not a golfer.”
930024
Letos uz vyjdou *8)* Ze je mozna nedopise vubec neni to, co rekl. Vyznam je spis opacny, ale samozrejme ty bulvarne pesimisticke palcove titulky obletely internet. Full quote: "Unfortunately, I am 13 years late,” he says. “Every time I say that, I’m [like], ‘How could I be 13 years late?’ I don’t know, it happens a day at a time.” He continues: “But that’s still a priority. A lot of people are already writing obituaries for me. [They’re saying] ‘Oh, he’ll never be finished.’ Maybe they’re right. I don’t know. I’m alive right now! I seem pretty vital!” He adds that he could never retire — he’s “not a golfer.”
929999
4 0
reagovat
reaguje na: holub109
Dobry jako myslim ze si zahrál v Matrixu a jak pracuje na rehabilitaci své pověsti, jinak co se tyče rapu, klasick Will no, nic překvapivého nebo nějaká nadstavba. Ale klip pobavil 
930018
Dobry jako myslim ze si zahrál v Matrixu a jak pracuje na rehabilitaci své pověsti, jinak co se tyče rapu, klasick Will no, nic překvapivého nebo nějaká nadstavba. Ale klip pobavil 
929986
0 0
reagovat
Mne spíš zajímá jak Planeta9 bude dál vydávat Malazskou sérii. Letos v květnu má vyjít po dvou letech teprve třetí kniha. Tak ještě 7...
930015
Mne spíš zajímá jak Planeta9 bude dál vydávat Malazskou sérii. Letos v květnu má vyjít po dvou letech teprve třetí kniha. Tak ještě 7...
1 0
reagovat
Já se nedávno na GRRM za to věčné čekání nasraal a prodal jsem všech pět dílů Písně ledu a ohně, čímž se mi uvolnilo jsem dost místa knihovničce na další knihy :+
930012
Já se nedávno na GRRM za to věčné čekání nasraal a prodal jsem všech pět dílů Písně ledu a ohně, čímž se mi uvolnilo jsem dost místa knihovničce na další knihy *:+*
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Ne letos, ale ani ne v budoucnu. Knížky jsem měl rád, ale přišlo mi, že pořád přidává nové a nové postavy a že se ke konci nijak nepřibližujeme. Třeba sám pořádně neví, jak to vše uzavřít tak, aby s tím byl spokojený. Nicméně, mě to už po takové době přestalo zajímat.
930007
Ne letos, ale ani ne v budoucnu. Knížky jsem měl rád, ale přišlo mi, že pořád přidává nové a nové postavy a že se ke konci nijak nepřibližujeme. Třeba sám pořádně neví, jak to vše uzavřít tak, aby s tím byl spokojený. Nicméně, mě to už po takové době přestalo zajímat.
929996
1 0
reagovat
Já už úspěšně zapomněl, jak skončil Tanec s draky.
930001
Já už úspěšně zapomněl, jak skončil Tanec s draky.
4 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Já dočetl Tanec s draky v v létě 2012 a stále čekám na Vichry zimy. Takže v tom čekáním jsem trochu dál než Ty. :D
930000
Já dočetl Tanec s draky v v létě 2012 a stále čekám na Vichry zimy. Takže v tom čekáním jsem trochu dál než Ty. *:D*
929999
4 0
reagovat
Nevyjdu. Martin nedávno povedal že je dosť možné že to nikdy nedopíše. Čo ma dosť sere lebo som minulý mesiac dočítal Tanec s drakmi...
929999
Nevyjdu. Martin nedávno povedal že je dosť možné že to nikdy nedopíše. Čo ma dosť sere lebo som minulý mesiac dočítal Tanec s drakmi...
929996
0 0
reagují: Snipsley, hroubek
reagovat
Řekl bych, že nic nenasvědčuje tomu, že by to letos mělo vyjít. 
929997
Řekl bych, že nic nenasvědčuje tomu, že by to letos mělo vyjít. 
929996
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist