Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3061 - 3080 Napsat příspěvek
Nejsem žádnej znalec jeho rolí, ale tam, kde jsem ho viděl, to už byl doživotně "ten film s Hackmanem" :+.

Nedávno jsem si zavzpomínal na The quick and the dead a to je zářnej příklad. Jestli náhodou skončil v pekle, leckdo si tam teď určitě cvrknul do trenek 8)
932638
Nejsem žádnej znalec jeho rolí, ale tam, kde jsem ho viděl, to už byl doživotně "ten film s Hackmanem" *:+*. Nedávno jsem si zavzpomínal na The quick and the dead a to je zářnej příklad. Jestli náhodou skončil v pekle, leckdo si tam teď určitě cvrknul do trenek *8)*
6 0
reagovat
reaguje na: House5
On ale podle vlastních slov drsňák nebyl a neměl to moc rád. 
932637
On ale podle vlastních slov drsňák nebyl a neměl to moc rád. 
932636
1 0
reagovat
Jeden z těch, co to drsnactvi měli v charismatu.  Tenhle odchod mě fakt zasáhl... :(
932636
Jeden z těch, co to drsnactvi měli v charismatu.  Tenhle odchod mě fakt zasáhl... :(
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Pepek Doyle. 😥
932635
Pepek Doyle. 😥
3 0
reagovat
Díky jeho Luthorovi jsem si ho zamiloval už v dětství a vyhledával všude, kde to šlo.
Hroznej borec. 

RIP
932634
Díky jeho Luthorovi jsem si ho zamiloval už v dětství a vyhledával všude, kde to šlo. Hroznej borec.  RIP
5 0
reagovat
reaguje na: Haggar
Jede z mých nejoblíbenějších herců.
Jak píše kolega pode mnou, v Hořícím Mississippi byl neskutečný. Jak tam s úsměvem na tváři ničil největší místní hovada.
A i kvůli němu si pravidelně pouštím Nepřítele státu.
RIP Pepku.
932633
Jede z mých nejoblíbenějších herců. Jak píše kolega pode mnou, v Hořícím Mississippi byl neskutečný. Jak tam s úsměvem na tváři ničil největší místní hovada. A i kvůli němu si pravidelně pouštím Nepřítele státu. RIP Pepku.
932618
8 0
reagovat
RIP mistře, nedávno jsem s ním viděl Hořící Mississippi a byl to mimořádně silný zážitek 
932631
RIP mistře, nedávno jsem s ním viděl Hořící Mississippi a byl to mimořádně silný zážitek 
932618
14 0
reagovat
Vidím to na dobrovolný odchod. Věk měl brutální a asi zdraví nesloužilo. Manželka to třeba udělala z lásky a psa vzali sebou. Třeba to byla nešťastná náhoda, ale nemyslím si to. 
932630
Vidím to na dobrovolný odchod. Věk měl brutální a asi zdraví nesloužilo. Manželka to třeba udělala z lásky a psa vzali sebou. Třeba to byla nešťastná náhoda, ale nemyslím si to. 
5 0
reagovat
Prej sebevražda psali 
932628
Prej sebevražda psali 
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Asi je to na světě už nebavilo. 
932626
Asi je to na světě už nebavilo. 
932624
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Pusobi to tak, no.
932625
Pusobi to tak, no.
932624
1 0
reagovat
Otrava oxidem uhelnatým můj tip.
932624
Otrava oxidem uhelnatým můj tip.
9 0
reagují: DarkSith, TedGeorge
reagovat
reaguje na: okkac
A manželce jen 63 let ... Jeden umřel, druhýho kleplo když to viděl a pes měl tolik ctnosti, že je ani nesnědl.
Case closed, nemáte zač.
932623
A manželce jen 63 let ... Jeden umřel, druhýho kleplo když to viděl a pes měl tolik ctnosti, že je ani nesnědl. Case closed, nemáte zač.
932622
4 -1
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Akorát nalezen mrtvý společně s manželkou a psem. Cizí zavinění vyloučeno, ale tohle je divné.
932622
Akorát nalezen mrtvý společně s manželkou a psem. Cizí zavinění vyloučeno, ale tohle je divné.
932618
3 0
reagují: kristian.nguyen, esmo
reagovat
Ty bláho, ale i žena a pes, každopádně krasnej věk, ať odpočívají v pokoji.
932620
Ty bláho, ale i žena a pes, každopádně krasnej věk, ať odpočívají v pokoji.
932618
2 0
reagovat

Diskova kronika

Gene Hackman, 95 let.
932618
Gene Hackman, 95 let.
Diskova kronika
7 0
reagují: (=LIFTY=), holub109, okkac, Gacy
reagovat
reaguje na: esmo
Před chvilkou jsem na tu zprávu narazil a úplně mě to zaskočilo. K Eurotripu a Buffy se pořád rád vracím. Nejhorší je si uvědomit, že smrt si začíná chodit i pro naši generaci. :-
932596
Před chvilkou jsem na tu zprávu narazil a úplně mě to zaskočilo. K Eurotripu a Buffy se pořád rád vracím. Nejhorší je si uvědomit, že smrt si začíná chodit i pro naši generaci. *:-*
932555
1 -1
reagovat
reaguje na: Clavius
Jasně, já se jim nedivím. Což neznamená, že mě to neštve.
932584
Jasně, já se jim nedivím. Což neznamená, že mě to neštve.
932581
0 0
reagovat
Takový je život. Politické rozhodnutí to mergnout a dostat pod jednu správu a nemít dvě podobné aplikace od dvou různých vendorů.
Pro běžného občana obtíž, na který si postupně zvykne. Pro společnost ohromné zefektivnění správy, vývoje a údržby.
932581
Takový je život. Politické rozhodnutí to mergnout a dostat pod jednu správu a nemít dvě podobné aplikace od dvou různých vendorů. Pro běžného občana obtíž, na který si postupně zvykne. Pro společnost ohromné zefektivnění správy, vývoje a údržby.
932542
1 0
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: okkac
hej, čítam už. Táý transplantácia je dosť možná. Ah jo. 
932562
hej, čítam už. Táý transplantácia je dosť možná. Ah jo. 
932561
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist