Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3061 - 3080 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
No proruský. Ono záleží, co si pod tím slovem představíme. Z našeho pohledu nějakých hodnot, směřování euroatlantické (ha - teď nevím, jestli je tohle ještě teda úplně aktuální název) civilizace a aktuálního dění na Ukrajině určitě proruský je.

Ale z jeho pohledu, nebo řekněme, z nadhledu, ta jeho proruskost nemusí hned znamenat nějaké splynutí s velkou ruskou duší, touhu po tom, aby se mu tam nasáčkovala ruská okupační vojska nebo aby se rovnou Maďarsko stalo další neosovětskou republikou. Naopak, on sám by se asi rád viděl jako takový Putin-ochránce, tentokrát maďarských menšin, a obnovitel Velkého Maďarska a z jeho pohledu pak podniká pro něj racionální kroky k tomu, aby se postupně v tomto jeho plánu dostával tam, kam chce.
932513
No proruský. Ono záleží, co si pod tím slovem představíme. Z našeho pohledu nějakých hodnot, směřování euroatlantické (ha - teď nevím, jestli je tohle ještě teda úplně aktuální název) civilizace a aktuálního dění na Ukrajině určitě proruský je. Ale z jeho pohledu, nebo řekněme, z nadhledu, ta jeho proruskost nemusí hned znamenat nějaké splynutí s velkou ruskou duší, touhu po tom, aby se mu tam nasáčkovala ruská okupační vojska nebo aby se rovnou Maďarsko stalo další neosovětskou republikou. Naopak, on sám by se asi rád viděl jako takový Putin-ochránce, tentokrát maďarských menšin, a obnovitel Velkého Maďarska a z jeho pohledu pak podniká pro něj racionální kroky k tomu, aby se postupně v tomto jeho plánu dostával tam, kam chce.
932451
2 0
reagují: AndyKaufman, Gonzi
reagovat
zajímavé povídání o volume ve flight risk, hlavně ten rig pro nabraní plates je super a Gibsona povídat o dji taky neuslyšíte kazdej den:D
932504
zajímavé [url=https://m.youtube.com/watch?v=3jJUvyfXB7E&pp=ygUMbWFrZSBhcnQgbm93]povídání [/url]o volume ve flight risk, hlavně ten rig pro nabraní plates je super a Gibsona povídat o dji taky neuslyšíte kazdej den*:D*
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Na mě všude vyskakovalo, že Lentilky:D
Devadesatky, reklama, ale nejde dohledat...
932501
Na mě všude vyskakovalo, že Lentilky*:D* Devadesatky, reklama, ale nejde dohledat...
932494
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
BIONICLE!
932494
BIONICLE!
932474
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Disketa1
932478
[url=https://www.o2.cz/osobni/oneplay?cid=d-ban-a-db-p-o2cz-otv-lt_oneplay_prelaunch-25m02-dc-direct_33153766__5749490-415565254-608137839-231376716&_ir=oneplay-prichazi]Na Oneplay postupně převedeme všechny zákazníky O₂ TVPřesné datum a všechny podrobnosti vám včas pošleme e-mailem. Do té doby můžete sledovat O₂ TV, jak jste zvyklí.[/url]
932442
0 0
reagovat
Ty jo, v jaké reklamě to bylo?:D
932474
Ty jo, v jaké reklamě to bylo?*:D*
0 0
reagují: verbst
reagovat
Plechy tají
932467
Plechy tají
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ajta krajta. 
932463
Ajta krajta. 
932457
0 0
reagovat
Eh. OK :D. Stejně už přetahuju... 
932459
Eh. OK *:D*. Stejně už přetahuju... 
932451
0 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Já to taky tak beru, jako silnej pragmatismus, kterej si občas já osobně potřebuju přečíst. Článek o zmiňovaných Nočních vlcích mi radost udělal (ikdyž ne, protože v Sokolnicích rodinně působíme), rád si kopnu do kohokoliv proruskýho, pohádám se s ním na fb, olajkuju videa zdronovaných russů. Ale vím, že reálná sitauce taková moc není a tento pragmatický vhled mi pomáhá dělat si reálnější obrázek. Protože jak Andy psal, je to asistentka Vondry, takže má reálnější náhled do té politikiky, než my, kteří čteme jen ta líbivá hesla určená pro veřejnost.
Ale rozhodně se s Váma tady o tom hádat nehodlám, hádat se máme s druhou stranou a ne mezi sebou :D
932458
Já to taky tak beru, jako silnej pragmatismus, kterej si občas já osobně potřebuju přečíst. Článek o zmiňovaných Nočních vlcích mi radost udělal (ikdyž ne, protože v Sokolnicích rodinně působíme), rád si kopnu do kohokoliv proruskýho, pohádám se s ním na fb, olajkuju videa zdronovaných russů. Ale vím, že reálná sitauce taková moc není a tento pragmatický vhled mi pomáhá dělat si reálnější obrázek. Protože jak Andy psal, je to asistentka Vondry, takže má reálnější náhled do té politikiky, než my, kteří čteme jen ta líbivá hesla určená pro veřejnost. Ale rozhodně se s Váma tady o tom hádat nehodlám, hádat se máme s druhou stranou a ne mezi sebou *:D*
932438
2 0
reagovat

Diskova kronika

V 51 zemřel Roberto Orci.
932457
V 51 zemřel Roberto Orci.
Diskova kronika
2 0
reagují: verbst
reagovat
Kdybych nemel rad lidi a život tak bych tvrdě defenestroval, ale jako fakt a protože žiji tady a tady to k žití neni vůbec špatný, oproti co jsem  viděl jinde, tak bych začal tady, nejsem sice na světe zas tak dlouho necelých 42 let, ale nepřestává mě překvapovat jaky jsme ovce, pořád volíme tu stejnou pakáž akorát v jiným kabátu a nebo volíme to menší zlo, aby se tm nedostal někdo jiný, 36 let po regulovčík furt ty stejný výmluvy, za to můžou komunisti, David Koller, kterého ho si jinak vážím, a ostatní hvězdy burcuji davy, nevolte komouše ale dejte to ODS, jasny vole neříkáte nevolte tyhle šmejdy, ale rozhodnete se sami komu dáte, ale doslova jestli nechcete aby komouši nebo extremisti vyhráli tak dejte hlas ODSce, fakt neni divu, že vyhrává Ano,Válka na Ukrajině hrozny zlo, stejně jako jiné války a tady teda stojím na straně Ukrajinců. A o to jde když už se láme chleba, ač je ten svět nečernobílý. Vybrat si stranu. Lucie z Echa si vybrala, tak tak píše …ale zpátky, jo všechny tu svoloč, co se tam tak  dlouho drží koryta a pochopili pravidla hry co si sami vytvořili, bych shodil jak konšelé. Jinak jsem volil piráty, nesnáším tradiční strany ( myslim ty v ČR co už se tam točí dlouho ), no Piráti teda měli pozvolný pak až raketový start a skončili v dža s držkou v zemi, ale furt tam nevidím moc alternativ pro mě, leda úplně novou stranu co jim to jejich vládni teplíčko a kmotrovské dohody,  pěkně rozesere , jak tenkrát Věci Veřejné to jsem se bavil a nymfa Kočí i rozvědčík Barta pro to divadlo udělali hodně a hlavně když vytáhli to špinavý pradlo a stalo se opravdu věci veřejnou 😜👍 přesně to jsem si řekl když se stal prezidentem Zeman, udělat s tím nic nemůžeš, ale aspoň bude sranda. Byla. 
932453
Kdybych nemel rad lidi a život tak bych tvrdě defenestroval, ale jako fakt a protože žiji tady a tady to k žití neni vůbec špatný, oproti co jsem  viděl jinde, tak bych začal tady, nejsem sice na světe zas tak dlouho necelých 42 let, ale nepřestává mě překvapovat jaky jsme ovce, pořád volíme tu stejnou pakáž akorát v jiným kabátu a nebo volíme to menší zlo, aby se tm nedostal někdo jiný, 36 let po regulovčík furt ty stejný výmluvy, za to můžou komunisti, David Koller, kterého ho si jinak vážím, a ostatní hvězdy burcuji davy, nevolte komouše ale dejte to ODS, jasny vole neříkáte nevolte tyhle šmejdy, ale rozhodnete se sami komu dáte, ale doslova jestli nechcete aby komouši nebo extremisti vyhráli tak dejte hlas ODSce, fakt neni divu, že vyhrává Ano,Válka na Ukrajině hrozny zlo, stejně jako jiné války a tady teda stojím na straně Ukrajinců. A o to jde když už se láme chleba, ač je ten svět nečernobílý. Vybrat si stranu. Lucie z Echa si vybrala, tak tak píše …ale zpátky, jo všechny tu svoloč, co se tam tak  dlouho drží koryta a pochopili pravidla hry co si sami vytvořili, bych shodil jak konšelé. Jinak jsem volil piráty, nesnáším tradiční strany ( myslim ty v ČR co už se tam točí dlouho ), no Piráti teda měli pozvolný pak až raketový start a skončili v dža s držkou v zemi, ale furt tam nevidím moc alternativ pro mě, leda úplně novou stranu co jim to jejich vládni teplíčko a kmotrovské dohody,  pěkně rozesere , jak tenkrát Věci Veřejné to jsem se bavil a nymfa Kočí i rozvědčík Barta pro to divadlo udělali hodně a hlavně když vytáhli to špinavý pradlo a stalo se opravdu věci veřejnou 😜👍 přesně to jsem si řekl když se stal prezidentem Zeman, udělat s tím nic nemůžeš, ale aspoň bude sranda. Byla. 
0 0
reagovat
Hned první věta. Ne Orbán fakt není proruský. Omg.
932451
Hned první věta. Ne Orbán fakt není proruský. Omg.
932438
1 0
reagují: Vault_13, Kostěj
reagovat
Platforma Voyo a O2 TV se sloučí do nově vzniklé streamovací platformy Oneplay. Venku je už také ceník této nové služby a upřímně nevím, co si o tom mám myslet. Mám v televizi O2 TV a vůbec netuším, jestli se mi od 10. března, kdy se má Oneplay objevit online, zdraží paušál nebo vše zůstane na původní ceně, i když jsem si původní Voyo nikdy neobjednal.
932442
Platforma Voyo a O2 TV se sloučí do nově vzniklé streamovací platformy Oneplay. Venku je už také [url=https://pbs.twimg.com/media/Gkp5DM9WwAAOOWL?format=jpg&name=medium]ceník[/url] této nové služby a upřímně nevím, co si o tom mám myslet. Mám v televizi O2 TV a vůbec netuším, jestli se mi od 10. března, kdy se má Oneplay objevit online, zdraží paušál nebo vše zůstane na původní ceně, i když jsem si původní Voyo nikdy neobjednal.
1 0
reagují: Clavius, Haggar
reagovat
Uff, 5 let staré video jak Stephen King předpověděl v Mrtvé Zóně ze 70. let prezidenta někoho jako Trump a teď je to ještě aktuálnější, než před těmi 5 lety. link
932441
Uff, 5 let staré video jak Stephen King předpověděl v Mrtvé Zóně ze 70. let prezidenta někoho jako Trump a teď je to ještě aktuálnější, než před těmi 5 lety. https://www.youtube.com/watch?v=UXfklsKGwBU
2 0
reagovat
Prošel jsem jen zběžně namátkou vybranej ten článek o Orbánovi, resp. to, co z něj vidím, protože (kupodivu!), Echo24 nepředplácim ?). Která konkrétní část ho tam podle tebe líčí jako dobráka?

"Ani Orbán není proruský, emocionálně proruský. Jednak je vypočítavý pragmatik, jednak má určité putinovské rysy v tom, že uvažuje v historických konotacích a staletých horizontech."

Na mě to působí jako vrcholně pragmatickej článek, kterej věci pojmenovává tak, jak jsou (nebo jak je Lucie vnímá). Toho si cením, mj. proto, že se politice "východu" věnuje dlouhodobě. Pro srovnání - včera jsem četl na SeznamZprávy "reportáž" z infiltrace český větve Nočních vlků a ta nenávist k těm blbečkům (kterou mimochodem sdílím) a snaha je co nejvíc zesměšnit z toho úplně kapala.
932438
Prošel jsem jen zběžně namátkou vybranej [url=https://www.echo24.cz/a/S4cKu/orban-vyhral-vic-nez-kdy-doufal]ten článek o Orbánovi[/url], resp. to, co z něj vidím, protože (kupodivu!), Echo24 nepředplácim *?)*. Která konkrétní část ho tam podle tebe líčí jako dobráka? [i]"Ani Orbán není proruský, emocionálně proruský. Jednak je vypočítavý pragmatik, jednak má určité putinovské rysy v tom, že uvažuje v historických konotacích a staletých horizontech."[/i] Na mě to působí jako vrcholně pragmatickej článek, kterej věci pojmenovává tak, jak jsou (nebo jak je Lucie vnímá). Toho si cením, mj. proto, že se politice "východu" věnuje dlouhodobě. Pro srovnání - včera jsem četl na SeznamZprávy "reportáž" z infiltrace český větve Nočních vlků a ta nenávist k těm blbečkům (kterou mimochodem sdílím) a snaha je co nejvíc zesměšnit z toho úplně kapala.
932437
2 -1
reagují: esmo, AndyKaufman
reagovat
Asi jsem fašounek dobrá, možná i zla. Ale nepíše tam závratných 6 měsíců, což je třeba pauza, kterou už v minulosti měla. Když se kouknu na její poslední články, tak je to článek proto boxerce Iman Chalífové, pod tím hned článek který sdílí Hnutí pro rodinu proto adopcim homosexuálů, pod tím se zastává Gnaubera, pod tím líčí Orbána jako dobráka a to jsou poslední 4 články. Jako....
932437
Asi jsem fašounek dobrá, možná i zla. Ale nepíše tam závratných 6 měsíců, což je třeba pauza, kterou už v minulosti měla. Když se kouknu na její poslední články, tak je to článek proto boxerce Iman Chalífové, pod tím hned článek který sdílí Hnutí pro rodinu proto adopcim homosexuálů, pod tím se zastává Gnaubera, pod tím líčí Orbána jako dobráka a to jsou poslední 4 články. Jako....
932434
5 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: do_Od
Bývalá redaktorka Echo24. Chápu, že pro fašounky dobra je to nepodstatnej rozdíl, nedejbože se snad zajímat, co tam psala 8)
932434
[b]Bývalá[/b] redaktorka Echo24. Chápu, že pro [i]fašounky dobra [/i]je to nepodstatnej rozdíl, nedejbože se snad zajímat, co tam psala *8)*
932426
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
:D:D hoši.. a to máme teprve měsíc vlády za sebou. Hoďte se do klidu, všechno je to hra a manipulace. Ať už ten atom blikne nebo ne, ovlivnit to nemůžete, tak si tou hnusnou politikou nekazte náladu.
932431
*:D**:D* hoši.. a to máme teprve měsíc vlády za sebou. Hoďte se do klidu, všechno je to hra a manipulace. Ať už ten atom blikne nebo ne, ovlivnit to nemůžete, tak si tou hnusnou politikou nekazte náladu.
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Já tam mám ban za to že sem se jí zeptal proč za 2 roky nenapsala ani jeden příspěvek o ruské agresi nebo na obranu Ukrajiny, ale desítky příspěvků s ruským sentimentem. Kdyby někdo pořád potřeboval nápovědu, stačí se podívat k ní do diskuze, napsat tam "Slava Ukraini 💛💙" a čekat na reakce.
932429
Já tam mám ban za to že sem se jí zeptal proč za 2 roky nenapsala ani jeden příspěvek o ruské agresi nebo na obranu Ukrajiny, ale desítky příspěvků s ruským sentimentem. Kdyby někdo pořád potřeboval nápovědu, stačí se podívat k ní do diskuze, napsat tam "Slava Ukraini 💛💙" a čekat na reakce.
932426
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist