Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 30061 - 30080 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
4k bluray už má i X1X a na prodejích se to neprojevilo vůbec. Disky se za deset let propadly na artefakt, který vyžadují jen "rozmazlení" lidi ?).
769327
4k bluray už má i X1X a na prodejích se to neprojevilo vůbec. Disky se za deset let propadly na artefakt, který vyžadují jen "rozmazlení" lidi *?)*.
769326
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ono je to zoomnuté a ťažko povedať či to bude viditeľné. Ale áno, tiež ma to vytáča. Som celkom zvedavý aký resp. či vôbec nejaký dopad bude mať ps5 a xbox na predaj 4k bluray filmov. Lebo ja už sa neviem dočkať a už teraz je mi do plaču z tých peňazí čo na to oplieskam :D
769326
Tak ono je to zoomnuté a ťažko povedať či to bude viditeľné. Ale áno, tiež ma to vytáča. Som celkom zvedavý aký resp. či vôbec nejaký dopad bude mať ps5 a xbox na predaj 4k bluray filmov. Lebo ja už sa neviem dočkať a už teraz je mi do plaču z tých peňazí čo na to oplieskam *:D*
769313
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: pepo
Ja vim, ze nasili oficialne nic neresi, ale fakt jsem to cele sledoval v nadeji, ze ho tam nekdo vypne....
769324
Ja vim, ze nasili oficialne nic neresi, ale fakt jsem to cele sledoval v nadeji, ze ho tam nekdo vypne....
769319
14 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já nevím my jsme vždycky s partou dokázali popíjet a hrát Dungeons & Dragons celou noc a sousedi to ani nevěděli :D:D
769323
Já nevím my jsme vždycky s partou dokázali popíjet a hrát Dungeons & Dragons celou noc a sousedi to ani nevěděli *:D**:D*
769317
6 -1
reagovat
reaguje na: pytlik
Na FB bývají domluvy více lidí a ti tam všichni asi nebudou přespávat. Navíc MHD vypadá, že bude omezována v souladu se zákazem vycházení, a venku budou kontrolovat policajti. Navíc když parta chlastá, tak to nikdy není potichu, jak psal AndyKaufman. Tím opatřením toto postupně vymizí.
769321
Na FB bývají domluvy více lidí a ti tam všichni asi nebudou přespávat. Navíc MHD vypadá, že bude omezována v souladu se zákazem vycházení, a venku budou kontrolovat policajti. Navíc když parta chlastá, tak to nikdy není potichu, jak psal AndyKaufman. Tím opatřením toto postupně vymizí.
769316
3 0
reagovat
reaguje na: pepo
karen po česku.
notyvole
UAAAAAAAAAARGH! :(
769320
karen po česku. notyvole UAAAAAAAAAARGH! *:(*
769319
2 0
reagovat
Keby ste mali príliš dobrú náladu, dajte si toto link
769319
Keby ste mali príliš dobrú náladu, dajte si toto http://www.facebook.com/watch/?v=853527635388597
7 -1
reagují: Spazz, verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ditto.
A stačí dvě návštěvy od měšťáků a i študáci si daj pokoj :+
769318
Ditto. A stačí dvě návštěvy od měšťáků a i študáci si daj pokoj *:+*
769317
4 0
reagovat
reaguje na: pytlik
K tomuhle bych se z pozice domovníka ( fakt tu funkci mám :D ) rád vyjádřil. To bylo postihnutelné vždycky. Protože skupinka lidí nedokáže pít potichu aby z toho nebylo rušení nočního klidu, nikdy a nikde.
769317
K tomuhle bych se z pozice domovníka ( fakt tu funkci mám *:D* ) rád vyjádřil. To bylo postihnutelné vždycky. Protože skupinka lidí nedokáže pít potichu aby z toho nebylo rušení nočního klidu, nikdy a nikde.
769316
11 0
reagují: pytlik, verbst
reagovat
reaguje na: Fanous21
Tak na bytech budou chlastat od 21 do 5 :- Je to vůbec nějak postihnutelné? Když bude partička čtyř kámošů chlastat na bytě?
769316
Tak na bytech budou chlastat od 21 do 5 *:-* Je to vůbec nějak postihnutelné? Když bude partička čtyř kámošů chlastat na bytě?
769294
1 -1
reagují: Fanous21, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: SteKi
Ta kvalita je teda pěkně o ničem: link Ono to je jakoby ostřejší, ale tam kde předtím byl šum jsou teď artefakty a já osobně ty artefakty vyloženě nesnáším, extrémně mě v obraze ruší. :-
Celkem mě sere, jak jsou ty streamy obecně o hovně.
769313
Ta kvalita je teda pěkně o ničem: https://miro.medium.com/max/1579/1*qI3EY7HDp3p0gwK9YGqchQ.gif Ono to je jakoby ostřejší, ale tam kde předtím byl šum jsou teď artefakty a já osobně ty artefakty vyloženě nesnáším, extrémně mě v obraze ruší. *:-* Celkem mě sere, jak jsou ty streamy obecně o hovně.
769187
3 0
reagují: SteKi
reagovat
Netflix + Assassin's Creed je realita
769303
Netflix + Assassin's Creed je realita
6 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Tak se zdá, že jsem u většiny, nebo spíše její části, přecenil schopnost matematizovat problémy. Snad na ně nakonec zafunguje jako brzda pozorování, co tato mimořádně nebezpečná a záludná choroba dokáže a bude to tím, co je nakonec přesvědčí, že nezbyde nic jiného, než začít žít jinak.
769296
Tak se zdá, že jsem u většiny, nebo spíše její části, přecenil schopnost matematizovat problémy. Snad na ně nakonec zafunguje jako brzda pozorování, co tato mimořádně nebezpečná a záludná choroba dokáže a bude to tím, co je nakonec přesvědčí, že nezbyde nic jiného, než začít žít jinak.
769293
3 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Které hospody jsou zavřené na oko? Rio mám z ruky.:D Ale teď vážně. Nejde o hospody, ale aby lidi nechodili chlastat ke kamarádům do bytů.
769294
Které hospody jsou zavřené na oko? Rio mám z ruky.*:D* Ale teď vážně. Nejde o hospody, ale aby lidi nechodili chlastat ke kamarádům do bytů.
769293
5 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Zákaz vycházení je kvůli tomu, že některé hospody jsou zavřené pouze na oko. To jsem si myslel, že většině snad dojde.
769293
Zákaz vycházení je kvůli tomu, že některé hospody jsou zavřené pouze na oko. To jsem si myslel, že většině snad dojde.
769289
9 -3
reagují: CAPS_LOCK, Fanous21
reagovat
Já jsem vlastně rád, že jsem s klukem doma. V práci dva nakažení. Až pak nařízeny roušky, na testy samozřejmě nikdo nešel. Hořce vtipné je, že ten den byl audit ohledně balení nanoroušek. Ještě ráno je balili bez roušek, bez rukavic.
769291
Já jsem vlastně rád, že jsem s klukem doma. V práci dva nakažení. Až pak nařízeny roušky, na testy samozřejmě nikdo nešel. Hořce vtipné je, že ten den byl audit ohledně balení nanoroušek. Ještě ráno je balili bez roušek, bez rukavic.
5 0
reagovat

nová opatření

Vydávání zmatených a nevymahatelných nařízení je známkou slabosti. Když začnou být ti, co vedou, k smíchu, jsou ztraceni. Velikost represivních složek pak je, vzhledem k hloubce krize, naprosto nepostačující. Zákaz nočního vycházení považuji vzhledem k tomu, že noční podniky jsou již zavřeny, za nesmysl, který nebude mít na situaci žádný vliv. Stále chybí racionalita a konání smysluplných opatření, včetně neustálé edukace obyvatelstva, tak jako v Číně. Jsem bohužel přesvědčen, že to tady špatně skončí :-
769289
Vydávání zmatených a nevymahatelných nařízení je známkou slabosti. Když začnou být ti, co vedou, k smíchu, jsou ztraceni. Velikost represivních složek pak je, vzhledem k hloubce krize, naprosto nepostačující. Zákaz nočního vycházení považuji vzhledem k tomu, že noční podniky jsou již zavřeny, za nesmysl, který nebude mít na situaci žádný vliv. Stále chybí racionalita a konání smysluplných opatření, včetně neustálé edukace obyvatelstva, tak jako v Číně. Jsem bohužel přesvědčen, že to tady špatně skončí *:-*
nová opatření
3 -3
reagují: Vardant
reagovat
Ako som vám tu písal v máji, že sme to s manželkou prekonali, vtedy firma kde pracujem, nespravila vôbec nič. Mojich kolegov ani neposlali domov a na test. Pritom traja z piatich spadajú do kategórie underlying conditions. A to je firma tuším, svetovo v top3 farma spoločnosti. V budove desiatky bio inžinierov, medikov atď. Chvalabohu sa to otočilo o 180 stupňov a kto má príznaky ostáva doma s full pay, masky povinné atď. Nikde v práci som od Írov nepočul tie poondené konšpiračné teórie, ale stačí sa stretnúť s krajanmi alebo len kuknúť do FB diskusie tuná žijúcich a hanbím sa za krajanov ako pes. 
769288
Ako som vám tu písal v máji, že sme to s manželkou prekonali, vtedy firma kde pracujem, nespravila vôbec nič. Mojich kolegov ani neposlali domov a na test. Pritom traja z piatich spadajú do kategórie underlying conditions. A to je firma tuším, svetovo v top3 farma spoločnosti. V budove desiatky bio inžinierov, medikov atď. Chvalabohu sa to otočilo o 180 stupňov a kto má príznaky ostáva doma s full pay, masky povinné atď. Nikde v práci som od Írov nepočul tie poondené konšpiračné teórie, ale stačí sa stretnúť s krajanmi alebo len kuknúť do FB diskusie tuná žijúcich a hanbím sa za krajanov ako pes. 
5 0
reagují: The Joker
reagovat
Já už jsem měsíc na HO vkuse. Na jaře jsme to zvládali, protože jsme se mohli odjebat do baráku na Vysočinu, kdy naše babi byla tři měsíce v rehabilitačním centru a tam byl klid a šlo to.

Ale před dvouma tejdnama přišla o čich a chuť manželka, minulej tejden já. A ve firmě jsem to hlásil hnedka (tady musím říct, že na velkej nadnárodní korporát k tomu přistupujou fakt strašně zodpovědně. Alespoň co my smrtelníci vidíme). Příbuznejm taky. Ale když pak vidím, jak na to mrdaj všichni kolem, tak mě občas přepadne taková lítost, že jsem si to měl nechat pro sebe a normálně fungovat. A pak si řeknu, že takový hovado přece jenom nejsem.
Dva tejdny jsme teď v podstatě nikoho neviděli, maximálně sedli do auta a odjeli na chatu - cca patnáct minut od místa bydliště - (kde jsme poprosili, ať nikdo další zatím nejezdí), protože doma s dvouma dětma v paneláku (3+1) je to strašnej pojeb. Jako nechci dělat z komára velblouda (jsou na tom lidi mnohem hůř), ale to je fakt masakr občas. Social distancing nám ale zatím funguje a my musíme bejt opatrní zvlášť. Naše mamka má po operaci, táta je astmatik s diabetem, tchýně je doktorka a ségry oddělení v nemocnici udělali Covid oddělením, takže to na nás utočí odevšad.

Na testech jsme ale zatím nebyli, protože doktor nám po telefonu řekl, ať se zatím izolujem a testy, že doporučuje i vzhledem k dětem až zase budem cejtit. Manželce se to vrací, tak čekám, že do konce tejdne budu cítit zase taky. A pak příští tejden testy. Snad. Jestli.

Achjo ale. Dneska na mě padla solidní depka z toho všeho.
769286
Já už jsem měsíc na HO vkuse. Na jaře jsme to zvládali, protože jsme se mohli odjebat do baráku na Vysočinu, kdy naše babi byla tři měsíce v rehabilitačním centru a tam byl klid a šlo to. Ale před dvouma tejdnama přišla o čich a chuť manželka, minulej tejden já. A ve firmě jsem to hlásil hnedka (tady musím říct, že na velkej nadnárodní korporát k tomu přistupujou fakt strašně zodpovědně. Alespoň co my smrtelníci vidíme). Příbuznejm taky. Ale když pak vidím, jak na to mrdaj všichni kolem, tak mě občas přepadne taková lítost, že jsem si to měl nechat pro sebe a normálně fungovat. A pak si řeknu, že takový hovado přece jenom nejsem. Dva tejdny jsme teď v podstatě nikoho neviděli, maximálně sedli do auta a odjeli na chatu - cca patnáct minut od místa bydliště - (kde jsme poprosili, ať nikdo další zatím nejezdí), protože doma s dvouma dětma v paneláku (3+1) je to strašnej pojeb. Jako nechci dělat z komára velblouda (jsou na tom lidi mnohem hůř), ale to je fakt masakr občas. Social distancing nám ale zatím funguje a my musíme bejt opatrní zvlášť. Naše mamka má po operaci, táta je astmatik s diabetem, tchýně je doktorka a ségry oddělení v nemocnici udělali Covid oddělením, takže to na nás utočí odevšad. Na testech jsme ale zatím nebyli, protože doktor nám po telefonu řekl, ať se zatím izolujem a testy, že doporučuje i vzhledem k dětem až zase budem cejtit. Manželce se to vrací, tak čekám, že do konce tejdne budu cítit zase taky. A pak příští tejden testy. Snad. Jestli. Achjo ale. Dneska na mě padla solidní depka z toho všeho.
5 0
reagovat

AndyKaufman

Téma homeoffice - na jaře u přítelkyně ve firmě - nouzový stav = homeoffice. Výsledky firmy v pohodě, stále stejné nouzový stav nenouzový stav. Nyní? Homeoffice až od čtvrtka díky nařízení vlády, jinak povinné roušky v kancelářích, z šéfa se stal popírač a že není důvod být doma. A pokud se to tam dovleče, tak budou teda pracovat z domova. To, že by třeba všichni mohli mít týden horečky a nikdo nepracoval a firma by stála, doteď pan geniální šéf nepochopil.
769285
Téma homeoffice - na jaře u přítelkyně ve firmě - nouzový stav = homeoffice. Výsledky firmy v pohodě, stále stejné nouzový stav nenouzový stav. Nyní? Homeoffice až od čtvrtka díky nařízení vlády, jinak povinné roušky v kancelářích, z šéfa se stal popírač a že není důvod být doma. A pokud se to tam dovleče, tak budou teda pracovat z domova. To, že by třeba všichni mohli mít týden horečky a nikdo nepracoval a firma by stála, doteď pan geniální šéf nepochopil.
AndyKaufman
12 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se