Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 29341 - 29360 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
No třeba u amerických skautů a skautek to vyřešili tak, že ke skautům můžou i holky, jinak by to byla diskriminace a ke skautkám chodí jenom holky. :D Předpokládám podobný vývoj u Oscarů. :D

Každopádně trans Oscar nebo mužský Oscar pro Ellen Page tu prostě do 5 let je. Na 100 %. 
773145
No třeba u amerických skautů a skautek to vyřešili tak, že ke skautům můžou i holky, jinak by to byla diskriminace a ke skautkám chodí jenom holky. *:D* Předpokládám podobný vývoj u Oscarů. *:D* Každopádně trans Oscar nebo mužský Oscar pro Ellen Page tu prostě do 5 let je. Na 100 %. 
773144
4 -2
reagovat
reaguje na: MarvinP
Jenze se podivej na ty zensky kategorie, tam to placaji silnou vule, aby vubec bylo koho nominovat. A ted si predstav, ze z 10 nominovanych bude 8 muzu... To by byl zase povyk.
773144
Jenze se podivej na ty zensky kategorie, tam to placaji silnou vule, aby vubec bylo koho nominovat. A ted si predstav, ze z 10 nominovanych bude 8 muzu... To by byl zase povyk.
773141
10 -1
reagují: MarvinP, AndyKaufman
reagovat

Herec - herečka na oscarech

Mě by přišlo úplně správné rozdělení herec - herečka na oscarech zrušit. Proč by se to vlastně mělo dělit?! Je to podivný přežitek. Bohužel si myslím, že současná oficiální "politika" v téhle oblasti jde opačným směrem. Spíš bych čekal, že přibude speciální oscar pro  transgender herce a herečku a transgender indigenous herečku a pak se budou přidávat další "gendery" a jiné vypatlané nálepky.
773141
Mě by přišlo úplně správné rozdělení herec - herečka na oscarech zrušit. Proč by se to vlastně mělo dělit?! Je to podivný přežitek. Bohužel si myslím, že současná oficiální "politika" v téhle oblasti jde opačným směrem. Spíš bych čekal, že přibude speciální oscar pro  transgender herce a herečku a transgender indigenous herečku a pak se budou přidávat další "gendery" a jiné vypatlané nálepky.
Herec - herečka na oscarech
4 -3
reagují: okkac, The Joker
reagovat
reaguje na: Vardant
773121
[url=https://ih1.redbubble.net/image.912729101.2179/pp,840x830-pad,1000x1000,f8f8f8.jpg]link[/url] [url=https://cdn-images.threadless.com/threadless-media/artist_shops/shops/teeshirt2019/products/996813/shirt-1556263726-d9ab21fbb9d4d5d525e2a65c615658ce.png?v=3&d=eyJvbmx5X21ldGEiOiBmYWxzZSwgImZvcmNlIjogZmFsc2UsICJvcHMiOiBbWyJ0cmltIiwgW2ZhbHNlLCBmYWxzZV0sIHt9XSwgWyJyZXNpemUiLCBbXSwgeyJ3aWR0aCI6IDk5Ni4wLCAiYWxsb3dfdXAiOiBmYWxzZSwgImhlaWdodCI6IDk5Ni4wfV0sIFsiY2FudmFzX2NlbnRlcmVkIiwgWzEyMDAsIDEyMDBdLCB7ImJhY2tncm91bmQiOiAiMDAwMDAwIn1dXX0=]link [/url]*:D* *:+*
773039
6 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
To jsem napsal ? Myslím, že všichni ostatní pochopili, že jsem Orbána zmínil pejorativně. Ten Okamura by mohl napovedet. ;)

Dovolím si k tomu zkopírovat příspěvek Andreje Ruščáka z Facebooku: 
 "V Belgii aktuálně nesmíte domů pozvat víc než jednoho člověka, který s vámi nesdílí domácnost. Bylo jich tam 25 a nikdo neměl roušky. Povinný rozestup 1,5 metru také nedodržovali.- Maďarský europoslanec, kterého tam chytili, je vyoutovaný gay, v Maďarsku to každý ví už dlouho a navíc není žádný křesťanský fanatik už jenom proto, že je Žid. Ano, prosazoval znemožnění homosexuálních manželství, ale v Maďarsku mají gayové a lesby možnost uzavřít registrované partnerství, které nikdo, ani on sám, neruší. Jistě, je to konzervativní postoj a je to postoj, s kterým osobně nesouhlasím, ale má na něj plné právo. I gay může být konzervativec a konzervativec může být gay. Říkat že ne je neskutečně paternalistické. Jinak nemá žádnou historii verbálních nebo jiných útoků na gaye nebo lesby; ostatně ani Jörg Haider svého času neměl.Z výše uvedeného vyplývá následující: pan europoslanec udělal dobře, že rezignoval. V době tvrdého lockdownu se jako politik nechat nachytat při takhle flagrantním (sic) porušení koronavirových opatření je hloupost, amatérismus a svým způsobem i papalášství. Nadávat mu za to, že je konzervativní gay je prasárna. Odkdy má každý LGBT+ člověk povinnost být liberál, nebo hůř, levičák?"
773114
To jsem napsal ? Myslím, že všichni ostatní pochopili, že jsem Orbána zmínil pejorativně. Ten Okamura by mohl napovedet. *;)* Dovolím si k tomu zkopírovat příspěvek Andreje Ruščáka z Facebooku:   "V Belgii aktuálně nesmíte domů pozvat víc než jednoho člověka, který s vámi nesdílí domácnost. Bylo jich tam 25 a nikdo neměl roušky. Povinný rozestup 1,5 metru také nedodržovali.- Maďarský europoslanec, kterého tam chytili, je vyoutovaný gay, v Maďarsku to každý ví už dlouho a navíc není žádný křesťanský fanatik už jenom proto, že je Žid. Ano, prosazoval znemožnění homosexuálních manželství, ale v Maďarsku mají gayové a lesby možnost uzavřít registrované partnerství, které nikdo, ani on sám, neruší. Jistě, je to konzervativní postoj a je to postoj, s kterým osobně nesouhlasím, ale má na něj plné právo. I gay může být konzervativec a konzervativec může být gay. Říkat že ne je neskutečně paternalistické. Jinak nemá žádnou historii verbálních nebo jiných útoků na gaye nebo lesby; ostatně ani Jörg Haider svého času neměl.Z výše uvedeného vyplývá následující: pan europoslanec udělal dobře, že rezignoval. V době tvrdého lockdownu se jako politik nechat nachytat při takhle flagrantním (sic) porušení koronavirových opatření je hloupost, amatérismus a svým způsobem i papalášství. Nadávat mu za to, že je konzervativní gay je prasárna. Odkdy má každý LGBT+ člověk povinnost být liberál, nebo hůř, levičák?"
773111
14 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jojo, zvláště po té současné aféře s gangbang orgiemi údajně konzervativního europoslance Szájera. Zase se to všechno proti Viktorovi spiklo. ;)
773111
Jojo, zvláště po té současné aféře s gangbang orgiemi údajně konzervativního europoslance Szájera. Zase se to všechno proti Viktorovi spiklo. *;)*
773060
2 -10
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ohledně transgenderu se pletete. 
773108
Ohledně transgenderu se pletete. 
2 -3
reagovat

Scéna z Hangover 2

link

tady jsem poprvé zaregistroval že něco jako trans lidi existují. No ze začátku té scény jsem si říkal wow fakt nádherná holka ale pak to bylo totální WTF WOW a zbytek filmu jsem musel myslet na to co jsem právě viděl .... 

a poslední roky je toho čím dál více. Nepřijde mě to ale normální.
Připadne mě, že dneska to lidi dělají jen proto aby se na chvíli staly populární a nějak se zviditelnili (hey jsem transka tak se poserte, politujte mě, adorujte mě). Všechny ty plastický operace a hormonální změny který lidi podstupují jsou taky pěkně ujetý.

Elliot bude stejně pořád ještě několik let krvácet ....
773079
https://youtu.be/VoDAIRh7i5Y tady jsem poprvé zaregistroval že něco jako trans lidi existují. No ze začátku té scény jsem si říkal wow fakt nádherná holka ale pak to bylo totální WTF WOW a zbytek filmu jsem musel myslet na to co jsem právě viděl ....  a poslední roky je toho čím dál více. Nepřijde mě to ale normální. Připadne mě, že dneska to lidi dělají jen proto aby se na chvíli staly populární a nějak se zviditelnili (hey jsem transka tak se poserte, politujte mě, adorujte mě). Všechny ty plastický operace a hormonální změny který lidi podstupují jsou taky pěkně ujetý. Elliot bude stejně pořád ještě několik let krvácet ....
Scéna z Hangover 2
5 -9
reagovat
reaguje na: The Joker
Podle mne je jenom otázka, kdy tyhle kategorie rozbijou, stejná věc se týká sportu, kde už je to docela prdel v těžké atletice a cyklistice, v USA už v podstatě stovky lokálních rekordů, co mají sex change chlapi. V univerzitním sportu je to už dost průser. 

Až se někdo bude ptát, proč je půlka Evropy plná Orbánů a Okamurů za 25 let, tak přesně kvůli těmhle věcem. 
773060
Podle mne je jenom otázka, kdy tyhle kategorie rozbijou, stejná věc se týká sportu, kde už je to docela prdel v těžké atletice a cyklistice, v USA už v podstatě stovky lokálních rekordů, co mají sex change chlapi. V univerzitním sportu je to už dost průser.  Až se někdo bude ptát, proč je půlka Evropy plná Orbánů a Okamurů za 25 let, tak přesně kvůli těmhle věcem. 
773055
11 -3
reagují: Disketa1
reagovat
Spis ty tlaky, ze mezi herci neni nominovano dost trans... :+ nicmene po tom, co byl v US rev jak je mozne, ze fotbalistky nevydelavaji to same co muzi a nejaka sledovanost a penize od sponzoru s tim prece nijak nemuzou souviset... Tam uz v jakychkoliv otazkach dotykajicich se pohlavi necekam ani naznak logiky, racionality a selskeho rozumu. :+
773055
Spis ty tlaky, ze mezi herci neni nominovano dost trans... *:+* nicmene po tom, co byl v US rev jak je mozne, ze fotbalistky nevydelavaji to same co muzi a nejaka sledovanost a penize od sponzoru s tim prece nijak nemuzou souviset... Tam uz v jakychkoliv otazkach dotykajicich se pohlavi necekam ani naznak logiky, racionality a selskeho rozumu. *:+*
773044
6 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ten jsem před chvílí dojedl v bitvách:D
773052
Ten jsem před chvílí dojedl v bitvách*:D*
773046
4 -1
reagovat
Ale jako ta postava takto dost v Umbrella graduje:D V první řadě je heterosexuál, v druhé lesbička a ve třetí bude chlap... Tak zpětně přemýšlím, jestli si tu zmenu orientace nevydupala sama...
773051
Ale jako ta postava takto dost v Umbrella graduje*:D* [spoiler]V první řadě je heterosexuál, v druhé lesbička a ve třetí bude chlap... Tak zpětně přemýšlím, jestli si tu zmenu orientace nevydupala sama...[/spoiler]
4 -1
reagovat
beru si popcorn, tohle bude zajímavý :D8):+:+:+:+:+
773046
beru si popcorn, tohle bude zajímavý *:D**8)**:+**:+**:+**:+**:+*
773044
7 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jak dlouho myslíte, že vydrží na Oscarech rozdělení herec - herečka? :)
773044
Jak dlouho myslíte, že vydrží na Oscarech rozdělení herec - herečka? *:)*
10 -1
reagují: The Joker, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Gonzi
Logiku v tom vážně nehledej, ta se vytratila někde kolem 4. písmena v LGBTQQIP2SAA :D

Teď se prostě všichni musíme chovat, že Ellen nikdy neexistovala a kdo to zmíní, tak je transphobe. Co na tom, že je teď ženská postava v Last of Us vymodelovaná podle chlapa ne? :))
773039
Logiku v tom vážně nehledej, ta se vytratila někde kolem 4. písmena v LGBTQQIP2SAA *:D* Teď se prostě všichni musíme chovat, že Ellen nikdy neexistovala a kdo to zmíní, tak je transphobe. Co na tom, že je teď ženská postava v Last of Us vymodelovaná podle chlapa ne? *:))*
773033
11 -3
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je mimochodem něco, čemu nerozumím... totéž ta wiki... snad cenu za nejlepší herečku vyhrála Elen, stejně tak v UA hrála Elen... že v dalším díle hraje Eliot je sice hezké, ale s tím předchozím to snad nesouvisí, ne? A jestli jo, tak by jí měli vzít cenu za nejlepší herečku (či jiné podobné). :-
773033
To je mimochodem něco, čemu nerozumím... totéž ta wiki... snad cenu za nejlepší herečku vyhrála Elen, stejně tak v UA hrála Elen... že v dalším díle hraje Eliot je sice hezké, ale s tím předchozím to snad nesouvisí, ne? A jestli jo, tak by jí měli vzít cenu za nejlepší herečku (či jiné podobné). *:-*
773022
13 -1
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Meh
773026
Meh
773022
2 -5
reagovat
Tak Netflix nepřekvapivě přispěchal s obrovskou podporou Elliota a už dokonce přepsal v Umbrella Academy jeho jméno v titulkách :D
773022
Tak Netflix nepřekvapivě přispěchal s obrovskou podporou Elliota a už dokonce přepsal v Umbrella Academy jeho jméno v titulkách *:D*
8 -1
reagují: Gonzi, verbst
reagovat

David Prowse Tribute

772988
https://www.youtube.com/watch?v=ta9KIs0hOuo
David Prowse Tribute
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Brzo to bude mít 50 000 zhlédnutí a já se ptám proč? :D
772973
Brzo to bude mít 50 000 zhlédnutí a já se ptám proč? *:D*
772964
6 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se