Já ti vlastně rozumím, taky mě ty změny nebetyčně serou a když člověk vidí sráče, kteří protestujou jako NAPROSTI KOKOTI!!!!!!!! proti ockovani kvuli nejakejm vymyslenejm srackam z vecernicku sponzorovanýho dementama víte jakejch webů, tak si taky pomalu rika padni komud padni - jste hovada, chcipnete.
Jenomže pak člověku trochu spadne hladina nasranosti. Uvědomí si, že ve vyspělé společnosti prostě nemůžeš hovada nechat s prominutím vychcípat a musíš se postarat i o debily.
A kdo se o ně bude muset starat? Doktoři, sestřičky, padající snad půl roku v kuse na hubu. Takže sentiment sdílím, v reálu to ale dopadne úplně nejhůř a byť třeba my dva na hubu padat nebudeme, plno mých známých kvůli nim na hubu padat bude. My to odneseme jenom na daních, to je prd. Padni komu padni není řešení, spíš bych byl bez prdele proto, aby očkování bylo povinné.
reaguje na:
okkac
|
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|

Ta komunikace je za mě opravdu děs a už jsem z toho unavený. Jen takový povzdech 

… Disk je ale ekvivalent RainMakera a s tím rozdílem, že Rain aspoň o sobě ví, že to čuně je