Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 28101 - 28120 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Bývalá kolonie :D
782852
Bývalá kolonie *:D*
782851
6 -3
reagovat
Všichni jsme čecháčci.

Až na Slováky.

Nevím, co jsou Slováci.
782851
Všichni jsme čecháčci. Až na Slováky. Nevím, co jsou Slováci.
4 -1
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
reaguje na: pytlik
Ne, to je opak čecháčkovství.
782849
Ne, to je opak čecháčkovství.
782839
6 -1
reagovat
reaguje na: pytlik
No, pockej... Kdyz ma trebas Nemecko 7krat tolik obyvatel a pritom ted denni cisla o 10-15% nizsi, tak co je na tom to tvoje "cechackovstvi"? Pri prepoctu je CR ve vsech hlavnich ukazatelich od zari snad nonstop Top3 az Top5 nejhorsi na planete, z nejakych 190 zemi. Nezlob se na me, ale pokud je pro tebe demotivujici, ze je neco tezky, nedari se nebo se na ty chyby poukaze...  To je zas mentalita. Jak prohrat jeste nez zapas zacal. Nebo po tretim micku. Kazdymu vzdy rikam: narodit se Nadal nekde v Breclavi, tak ted nekde taha na palete petky misto trofeji za Grand Slamy. Tvoje vec, ale opravdu tomuhle pristupu nerozumim. Me teda byt nejhorsi na svete fakt nebavi. Srovnavat se s nekym je blbost, poukazat na problemy, ktere lze fixnout? To je v poradku.
782842
No, pockej... Kdyz ma trebas Nemecko 7krat tolik obyvatel a pritom ted denni cisla o 10-15% nizsi, tak co je na tom to tvoje "cechackovstvi"? Pri prepoctu je CR ve vsech hlavnich ukazatelich od zari snad nonstop Top3 az Top5 nejhorsi na planete, z nejakych 190 zemi. Nezlob se na me, ale pokud je pro tebe demotivujici, ze je neco tezky, nedari se nebo se na ty chyby poukaze...  To je zas mentalita. Jak prohrat jeste nez zapas zacal. Nebo po tretim micku. Kazdymu vzdy rikam: narodit se Nadal nekde v Breclavi, tak ted nekde taha na palete petky misto trofeji za Grand Slamy. Tvoje vec, ale opravdu tomuhle pristupu nerozumim. Me teda byt nejhorsi na svete fakt nebavi. Srovnavat se s nekym je blbost, poukazat na problemy, ktere lze fixnout? To je v poradku.
782839
12 0
reagují: pytlik, okkac
reagovat
Já si zase myslím, že přesný příklad čecháčkovství (ten výraz opravdu nesnáším) je to "koukněte na okolní státy jak tam jsou všichni poctiví a jen u nás to neumíme". A to nemyslím jen v souvislosti s pandemií. Ničemu tohle sebeshazování nikdy nepomohlo a minimálně pro mě je to strašně demotivující na tom pak nějak pracovat když pro spousty lidí budem stejně vždycky horší než zbytek evropy :- Nikdy jsem to nechápal. Jen povzdech nad místní diskuzí. Howgh ?)
782839
Já si zase myslím, že přesný příklad čecháčkovství (ten výraz opravdu nesnáším) je to "koukněte na okolní státy jak tam jsou všichni poctiví a jen u nás to neumíme". A to nemyslím jen v souvislosti s pandemií. Ničemu tohle sebeshazování nikdy nepomohlo a minimálně pro mě je to strašně demotivující na tom pak nějak pracovat když pro spousty lidí budem stejně vždycky horší než zbytek evropy *:-* Nikdy jsem to nechápal. Jen povzdech nad místní diskuzí. Howgh *?)*
2 -12
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo, no já to jenom myslel tak, že pro morální vzory z řad herců NEMUSIME do zahranici
782831
Jo, no já to jenom myslel tak, že pro morální vzory z řad herců NEMUSIME do zahranici
782830
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Však já tu před měsíci sdílel Vetchého a podobné herce s pochvalou, myslím že to byla i Mátlová apod.  Zvláštní že to většinou byli lidi, který mi nikdy neříkali koho mám volit a tak...
782830
Však já tu před měsíci sdílel Vetchého a podobné herce s pochvalou, myslím že to byla i Mátlová apod.  Zvláštní že to většinou byli lidi, který mi nikdy neříkali koho mám volit a tak...
782829
5 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
Zase bych to až tolik nehrotil a neházel bych úplně všechny české herce a herečky do jednoho pytle. Dost jich pomáhalo a pomáhá jak může, dost jich na tuhle každoroční "oslavu filmu" nebylo pozváno...
782829
Zase bych to až tolik nehrotil a neházel bych úplně všechny české herce a herečky do jednoho pytle. Dost jich pomáhalo a pomáhá jak může, dost jich na tuhle každoroční "oslavu filmu" nebylo pozváno...
782827
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
A pro morální vzory z řad herců musíme do zahraničí. Jean Reno se dozvěděl jaká je situace v ČR a posílá podporu lékařům Na Homolce :+

link
782827
A pro morální vzory z řad herců musíme do zahraničí. Jean Reno se dozvěděl jaká je situace v ČR a posílá podporu lékařům Na Homolce *:+* https://www.youtube.com/watch?v=sCC3nafcRBc
11 -1
reagovat
U nas to papalasi dodržovali první vlnu, prezentovali se všude s rouškami a jak si je šíji a přispívají látkami a dokonce nám zařídili rouskomat Bac, druhá vlna a nikdo z nich k nam do prace nedošel s rouškou a ještě měli jediní problém s tím, proč nemůžou mít stůl pro 13 lidí, když zákon jasně povoloval u stolu jen 4 osoby.
782822
U nas to papalasi dodržovali první vlnu, prezentovali se všude s rouškami a jak si je šíji a přispívají látkami a dokonce nám zařídili rouskomat Bac, druhá vlna a nikdo z nich k nam do prace nedošel s rouškou a ještě měli jediní problém s tím, proč nemůžou mít stůl pro 13 lidí, když zákon jasně povoloval u stolu jen 4 osoby.
7 -1
reagovat
Ministr Hamáček na Twitteru potvrdil, že policie se tou událostí zabývá. link
782811
Ministr Hamáček na Twitteru potvrdil, že policie se tou událostí zabývá. https://twitter.com/jhamacek/status/1368885319559438338
5 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo, me taky.

Jinak nevim do kterych zemi presne Speta v Evrope jezdi, ale ja mam zkusenosti presne opacne (Německo, Nizozemsko, Belgie, Dánsko). U nas se to dodrzovalo jenom tu uplne prvni vlnu - tech par mesicu. Lidi to brali jako dobrodrustvi, vsichni se hlidali, nikdo si nic nedovolil. Pak si rekli, ze kdyz nejsou stary, nic se jim nestane a zacali na to krute srat.

Joker a spol. maji pravdu, hodne to o nas vypovida a jsou to same hnusne veci.
782809
Jo, me taky. Jinak nevim do kterych zemi presne Speta v Evrope jezdi, ale ja mam zkusenosti presne opacne (Německo, Nizozemsko, Belgie, Dánsko). U nas se to dodrzovalo jenom tu uplne prvni vlnu - tech par mesicu. Lidi to brali jako dobrodrustvi, vsichni se hlidali, nikdo si nic nedovolil. Pak si rekli, ze kdyz nejsou stary, nic se jim nestane a zacali na to krute srat. Joker a spol. maji pravdu, hodne to o nas vypovida a jsou to same hnusne veci.
782808
14 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Tohle mě sere tak nějak dlouhodobě - že se "nešikanují" lidi co nedodržují, ale naopak.
782808
Tohle mě sere tak nějak dlouhodobě - že se "nešikanují" lidi co nedodržují, ale naopak.
782803
10 -1
reagovat
No a o tohle mi přesně jde, že tohle je signál influencerů, že můžou lidi na všechno kašlat. Oni si asi neuvědomují, že jsou pro lidi vzor vždycky, nejenom když jim říkají, že mají volit Karla nebo pít z papírových brček. 
782806
No a o tohle mi přesně jde, že tohle je signál influencerů, že můžou lidi na všechno kašlat. Oni si asi neuvědomují, že jsou pro lidi vzor vždycky, nejenom když jim říkají, že mají volit Karla nebo pít z papírových brček. 
782803
6 -1
reagovat
Jasně, ale ta pravidla se obchází čím dál víc. Po Slávii jsem to viděl v práci - padly poslední zábrany. Pak už se ani nikdo nepozastavil, že tam došel ten magor "musím jít na test, byl jsem se známým, co to má". A když jsem k tomu něco řekl, hádej kdo byl za magora?
782803
Jasně, ale ta pravidla se obchází čím dál víc. Po Slávii jsem to viděl v práci - padly poslední zábrany. Pak už se ani nikdo nepozastavil, že tam došel ten magor "musím jít na test, byl jsem se známým, co to má". A když jsem k tomu něco řekl, hádej kdo byl za magora?
782802
5 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
Pozor, ale to bylo nelegálně, navíc před vánoci nebyla tak přísná pravidla. Tady to je pouze a jenom o tom nerovném zacházení. 
782802
Pozor, ale to bylo nelegálně, navíc před vánoci nebyla tak přísná pravidla. Tady to je pouze a jenom o tom nerovném zacházení. 
782800
3 -2
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: speta.jr
A neni tohle "a co oni??!" presne ukazkou toho "cechackovstvi"? Mam snad sebevedomi, tak nemusim byt uplny ocasek a ukazovat, schovavat se za ostatni. ;)
782801
A neni tohle "a co oni??!" presne ukazkou toho "cechackovstvi"? Mam snad sebevedomi, tak nemusim byt uplny ocasek a ukazovat, schovavat se za ostatni. *;)*
782794
4 0
reagovat
Tak ono v jakých firmách. U nás vánoční večírek byl. Holt majitel, co "už covid měl a je to na pohodu", ho chtěl, a tak když nebyla restaurace, objednal to a ti co chtěli se promořovali ve skladu.
782800
Tak ono v jakých firmách. U nás vánoční večírek byl. Holt majitel, co "už covid měl a je to na pohodu", ho chtěl, a tak když nebyla restaurace, objednal to a ti co chtěli se promořovali ve skladu.
782797
2 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
Pracovně vycestovat mohou herci i zaměstnanci firem, opět nepravda. 
782799
Pracovně vycestovat mohou herci i zaměstnanci firem, opět nepravda. 
782794
2 -3
reagovat
Jinak tohle není pravda co píšeš, herci můžou pracovat stejně jako lidé ve firmách, dokonce mohou v určitých případech bez respirátorů. 

Ale lidi ve firmě jaksi nemůžou mít večírek. 
782797
Jinak tohle není pravda co píšeš, herci můžou pracovat stejně jako lidé ve firmách, dokonce mohou v určitých případech bez respirátorů.  Ale lidi ve firmě jaksi nemůžou mít večírek. 
782788
3 -1
reagují: Barv666
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se