Já s tím nemám vlastně vůbec žádné zkušenosti krom banování na MZ, ale nefunguje to na FB tak, že nejdřív dostaneš nějaký to varování, pak žlutou kartu a stopku na pár dní a až pak nazdar? Obvykle máš dost času pochopit, že jsi něco nezvládl a nějak s tou informací naložit, případně v extrémní situaci čas a prostor založit si nový nick a řešit školu přes něj :)
I v té hospodě tě nejdřív okřiknou, ať neobtěžuješ a nevysíráš, než zavolají policajty, nebo to začnou řešit jinak.
Připadá mi jako pitomost, že za názor dostaneš automaticky ban. Ten si musíš zasloužit, ne?
Neprudím, nehádám se, nevybírám si stranu, jen se ptám, protože to nevím.
Třeba na MZ (je mi jasné, že to úplně nemůžu srovnávat s Facebookem) až na pár výjimek obvykle dostanou lidi šanci nechovat se jako blbci a ban přijde až pak. A když se pak vrátí, děláme, že o nich nevíme a doufáme, že se poučili (víte, o kom mluvím, že jo? :) )
reaguje na:
Gonzi
|
reagovat
|

Já ti rozumím, problémem je u Facebooku velikost a dosah. Jsem pro částečnou regulaci, ale tlak a diskuze musí být ve veřejném prostoru, třeba změnou legislativy, ať jsou jasná pravidla a ta soukromá firma se může rozhodnout, zda za takových podmínek je pro ni ekonomické fungovat. Netahat do toho ale "Facebook je špatný (protože zabanoval toho a toho) a uživatel zodpovídá za obsah na Facebooku". Není a nezodpovídá.