Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2741 - 2760 Napsat příspěvek
reaguje na: Tyller
Je to standalone koment k zamyšlení a vyjádření svého pohledu v komunitě, kterou mám rád a který byl inspirován diskuzí kolem Colberta. A tím bych to uzavřel. Nebo by se tu zad rozjelo ošklivý politický okénko s já radši dramata kolem filmu nebo obrázkových ponožek!:+
949486
Je to standalone koment k zamyšlení a vyjádření svého pohledu v komunitě, kterou mám rád a který byl inspirován diskuzí kolem Colberta. A tím bych to uzavřel. Nebo by se tu zad rozjelo ošklivý politický okénko s já radši dramata kolem filmu nebo obrázkových ponožek!*:+*
949485
1 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Ach tak. Tak potom ostávam u svojej pôvodnej otázky. 
Kde a kto sa vysmieva zástancom slobody? 
949485
Ach tak. Tak potom ostávam u svojej pôvodnej otázky.  Kde a kto sa vysmieva zástancom slobody? 
949482
0 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
Kámo, já jsem ale do svého komentu nezatahal politiku. Já jsem se vyjádřil k lidským a morálním hodnotám8)

vol si Turka, když ze všech problémů společnosti tě trápí auto s převodovkou. Já to respektuji. 
949482
Kámo, já jsem ale do svého komentu nezatahal politiku. Já jsem se vyjádřil k lidským a morálním hodnotám*8)* vol si Turka, když ze všech problémů společnosti tě trápí auto s převodovkou. Já to respektuji. 
949479
4 0
reagují: Tyller
reagovat
Jenže u nás to ukazují data agentur naprosto jednoznačně a v minulosti to fungovalo. 
949480
Jenže u nás to ukazují data agentur naprosto jednoznačně a v minulosti to fungovalo. 
949478
0 0
reagovat
Kde a kto sa vysmieva zástancom slobody? 
Napríáklad  Keby volím Turka nevolím ho pre to že je borec árijskej rasy čo možno niekedy zmlátil holku.
Volil by som ho pre to že vraví o tom ako podporuje automobilky ktoré zamestnávajú kvantum ľudí a je proti green dealu, o ktorom všade píšu že si kvôli nemu nebudem môcť kúpiť normálne auto s manuálnou prevodovkou. Leda tak elektro auto ktoré je ale x krát drahšie na kúpu aj opravu a ani ho na pumpe do piatich minút nenatankujem.   
Skrátka a dobre volím politika preto že sľúbil že sa bude venovať veciam čo mňa osobne trápia. 

Verím že nejako takto to vníma hodne ľudí, ak nie väčšina. 
949479
Kde a kto sa vysmieva zástancom slobody?  Napríáklad  Keby volím Turka nevolím ho pre to že je borec árijskej rasy čo možno niekedy zmlátil holku. Volil by som ho pre to že vraví o tom ako podporuje automobilky ktoré zamestnávajú kvantum ľudí a je proti green dealu, o ktorom všade píšu že si kvôli nemu nebudem môcť kúpiť normálne auto s manuálnou prevodovkou. Leda tak elektro auto ktoré je ale x krát drahšie na kúpu aj opravu a ani ho na pumpe do piatich minút nenatankujem.    Skrátka a dobre volím politika preto že sľúbil že sa bude venovať veciam čo mňa osobne trápia.  Verím že nejako takto to vníma hodne ľudí, ak nie väčšina. 
949471
0 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak to bacha, napríklad u nás bola v druhom prezidentskom kole nadpriemerná zmobilizovaná účasť a vieme ako to dopadlo. 
Ono dosť možno  platí čím ďalej od hlavného mesta, tým viac "kolaborantov." 
949478
Tak to bacha, napríklad u nás bola v druhom prezidentskom kole nadpriemerná zmobilizovaná účasť a vieme ako to dopadlo.  Ono dosť možno  platí čím ďalej od hlavného mesta, tým viac "kolaborantov." 
949474
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
U tohohle jsem hodně skeptický. Nevěřím, že by vysoká volební účast něco zachránila. Předvolební atmosféra mi přijde naprosto šílená a vydržet to v klidu do začátku října pro mě znamená obrnit se velkou trpělivostí, kterou žel postrádám. 
949477
U tohohle jsem hodně skeptický. Nevěřím, že by vysoká volební účast něco zachránila. Předvolební atmosféra mi přijde naprosto šílená a vydržet to v klidu do začátku října pro mě znamená obrnit se velkou trpělivostí, kterou žel postrádám. 
949474
0 0
reagovat
Myslel jsem tím chytřejší lidi, nějaký ubulený chudáky s nulovou sebereflexí a nastavením všichni kolem mě bad, už ani neberu.
949475
Myslel jsem tím chytřejší lidi, nějaký ubulený chudáky s nulovou sebereflexí a nastavením všichni kolem mě bad, už ani neberu.
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nejsou problém jenom to co hodí, ale i ti co nehodí. Když bude vysoká volební účast, mají kolaboranti problém.
949474
Nejsou problém jenom to co hodí, ale i ti co nehodí. Když bude vysoká volební účast, mají kolaboranti problém.
949472
0 0
reagují: Tyller, Disketa1
reagovat
:+

I kdybych tisíckrát nevěděl koho volit, tak se kouknu jak vystupuje Babiš, jak Fiala a mám jasno. Ale já mám ještě jednu takovou teorii. Ten zmrd je svým voličům sympatický tím co mu vyčítáme.
My s chlapama přece taky ojebáváme kde co a ty zmrdy bohatý bych taky udal STBákům. 

To stejný s Turkem.
Hezky to ukázal borec, taky serem na předpisy a tý buchtě dobře ukázal , taky bych jí naložil, kdyby se se mnou nějaká bavila...
949473
*:+* I kdybych tisíckrát nevěděl koho volit, tak se kouknu jak vystupuje Babiš, jak Fiala a mám jasno. Ale já mám ještě jednu takovou teorii. Ten zmrd je svým voličům sympatický tím co mu vyčítáme. [i]My s chlapama přece taky ojebáváme kde co a ty zmrdy bohatý bych taky udal STBákům.  [/i] To stejný s Turkem. [i]Hezky to ukázal borec, taky serem na předpisy a tý buchtě dobře ukázal , taky bych jí naložil, kdyby se se mnou nějaká bavila...[/i]
949471
4 0
reagovat
Však uvidíš, kolik lidí to na podzim hodí Tomiovi a Vidlákovi. 
949472
Však uvidíš, kolik lidí to na podzim hodí Tomiovi a Vidlákovi. 
949471
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Stejně mě nikdy nepřestane udivovat, jak se vůbec kdokoli může vysmívat zastáncům svobody, lidských práv, empatii, laskavosti a ještě na to být hrdej.
949471
Stejně mě nikdy nepřestane udivovat, jak se vůbec kdokoli může vysmívat zastáncům svobody, lidských práv, empatii, laskavosti a ještě na to být hrdej.
9 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Nj sam jsem v soku ze's pri svem charisma, sarmu a duvtipu se mnou nedokazal hnout. :/
949470
Nj sam jsem v soku ze's pri svem charisma, sarmu a duvtipu se mnou nedokazal hnout. :/
949469
3 0
reagovat
Hele už je to fuk, s nim zjevně nic nehne a všechno podstatné tu padlo. Zase se ta diskuze nemusí na tomhle točit celý týden. 

Jinak samozřejmě že Colbertovi utrhnou ruce, podle mě se o něj bude prát Netflix, Apple i HBO. Až (víme, že to jednou přijde) skončí Moravec, taky zakotví jinde. Ale je to furt konec jedné éry a mam pocit že ty nový formáty málokdy tak dobře fungují. Viz třeba před pár lety Ferguson. Snad bude Colbert výjimkou, zároveň se ale těším, že nás teď čeká nějakých 10 měsíců bez filtru. Škoda jen, že midterms jsou až na podzim, hrozne bych chtěl vidět jeho radost až všechny ty zmrdy vyvolí zase ven. :)
949469
Hele už je to fuk, s nim zjevně nic nehne a všechno podstatné tu padlo. Zase se ta diskuze nemusí na tomhle točit celý týden.  Jinak samozřejmě že Colbertovi utrhnou ruce, podle mě se o něj bude prát Netflix, Apple i HBO. Až (víme, že to jednou přijde) skončí Moravec, taky zakotví jinde. Ale je to furt konec jedné éry a mam pocit že ty nový formáty málokdy tak dobře fungují. Viz třeba před pár lety Ferguson. Snad bude Colbert výjimkou, zároveň se ale těším, že nás teď čeká nějakých 10 měsíců bez filtru. Škoda jen, že midterms jsou až na podzim, hrozne bych chtěl vidět jeho radost až všechny ty zmrdy vyvolí zase ven. *:)*
949467
5 0
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
Ještě jedna malá osobní poznámka. To, že se přiznám k tomu, že jsem se v něčem názorové pletl nebo že jsem se v nějaké diskuzi choval jako idiot a nebyl jsem fér neznamená, že jsem z toho venku nebo že je to nějaká přednost najednou. Posral jsem to. Absolutně nechci působit jako Kamil Fila, který dělá přednost z toho, že se postavil čelem k tomu že byl toxický Stalker a najednou je z obliga. Není a já nejsem taky. 
949467
Ještě jedna malá osobní poznámka. To, že se přiznám k tomu, že jsem se v něčem názorové pletl nebo že jsem se v nějaké diskuzi choval jako idiot a nebyl jsem fér neznamená, že jsem z toho venku nebo že je to nějaká přednost najednou. Posral jsem to. Absolutně nechci působit jako Kamil Fila, který dělá přednost z toho, že se postavil čelem k tomu že byl toxický Stalker a najednou je z obliga. Není a já nejsem taky. 
949453
3 0
reagují: do_Od
reagovat

Tomorrowland saved by Metallica

Miluju tuhle novinarskou zkratku. Je to samozrejme absolutni nesmysl, ale jestli to treba aspon pul procenta tech lidi dovede k poslechu hudby, ktera se nespousti jednim knoflikem, tak bude svet lepsi misto :D
949463
Miluju tuhle novinarskou zkratku. Je to samozrejme absolutni nesmysl, ale jestli to treba aspon pul procenta tech lidi dovede k poslechu hudby, ktera se nespousti jednim knoflikem, tak bude svet lepsi misto *:D*
Tomorrowland saved by Metallica
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
To 100%, bude to stejné jako s Challengers, bych si tipnul, kde je celé album hudebního doprovodu, a pak mají "singl" Compress/Regress, kde zpívají...
949460
To 100%, bude to stejné jako s Challengers, bych si tipnul, kde je celé album hudebního doprovodu, a pak mají "singl" Compress/Regress, kde zpívají...
949458
1 0
reagovat
Jako super, ale doufám, že vydají album jenom score/hudbu. Bez zpěvu. 
949458
Jako super, ale doufám, že vydají album jenom score/hudbu. Bez zpěvu. 
949450
1 0
reagují: Leefko
reagovat
Zrovna čínu s ich taktikou pomaly ale isto ovládnuť globálny trh s doslova všetkým a následne si kúpiť celú planétu by som za stabilného partnera z princípu a za žiadnych okolností  nepovažoval, inak asi teda opatrný súhlas.
949457
Zrovna čínu s ich taktikou pomaly ale isto ovládnuť globálny trh s doslova všetkým a následne si kúpiť celú planétu by som za stabilného partnera z princípu a za žiadnych okolností  nepovažoval, inak asi teda opatrný súhlas.
949447
0 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Tolik příspěvků a téma úplně k hovnu. Colbert si založí vlastní podcast a bude v pohodě. Carlsona taky vyhodili z Fox News a teď je na tom snad ještě líp než před tím. Brett Cooper se taky ve zlém rozešla z The Daily Wire a její vlastní YouTubeví kanál je aktuálně mnohém úspěšnější než ten korporátní. Opravdu nevím o čem tady někteří tak vášnivé diskutovali. 8)
949456
Tolik příspěvků a téma úplně k hovnu. Colbert si založí vlastní podcast a bude v pohodě. Carlsona taky vyhodili z Fox News a teď je na tom snad ještě líp než před tím. Brett Cooper se taky ve zlém rozešla z The Daily Wire a její vlastní YouTubeví kanál je aktuálně mnohém úspěšnější než ten korporátní. Opravdu nevím o čem tady někteří tak vášnivé diskutovali. *8)*
949426
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se