Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2781 - 2800 Napsat příspěvek
Takze jak to chapu: Byznysman zrusi Colberta. Joker rika, muze, vlastni ho. Ostatnim se to nelibi, protoze tim mizi politicky hlas, ktery byznysmanovi vadi. Joker rika, ze Colbert je dosahem malicky, takze se pro spolecnost nic nezmeni. Ok, jedna se tedy jen o nastaveni, kde je ta cara, kdy i Jokerovi takove umlcovani zacne vadit? Ne, samotny princip nezavislych medii mu prijde zbytecny.

Ted ho presvedcit o opaku bude tezke, kdyz to povazuje za zbytecne vyhozene penize. Jedna se vsak o jeden ze zakladnich piliru demokracie, a stejne jako chci kapitalismus, chci i zakony proti monopolum. Chci svobodu slova, ale chci i zakony proti hate speech. Chci svobodu pro zurnalisty, ale taky chci, aby se neridili rozkazy.

Protoze nas dnesni zapadni evropsky system ke svym pravidlum dosel pekne krvave, postupne, skrz spoustu porodnich bolesti, a mame ho, aby se k politicke moci nedostala jedna strana / jeden clovek (= diktatura), nebo ke vsem penezum jedna dve korporace (= cyberpunk). Totalitu jsme tu uz meli, cyberpunk (ve smyslu nerizeneho kapitalismu) taky. Vesele ziti to nebylo.
949426
Takze jak to chapu: Byznysman zrusi Colberta. Joker rika, muze, vlastni ho. Ostatnim se to nelibi, protoze tim mizi politicky hlas, ktery byznysmanovi vadi. Joker rika, ze Colbert je dosahem malicky, takze se pro spolecnost nic nezmeni. Ok, jedna se tedy jen o nastaveni, kde je ta cara, kdy i Jokerovi takove umlcovani zacne vadit? Ne, samotny princip nezavislych medii mu prijde zbytecny. Ted ho presvedcit o opaku bude tezke, kdyz to povazuje za zbytecne vyhozene penize. Jedna se vsak o jeden ze zakladnich piliru demokracie, a stejne jako chci kapitalismus, chci i zakony proti monopolum. Chci svobodu slova, ale chci i zakony proti hate speech. Chci svobodu pro zurnalisty, ale taky chci, aby se neridili rozkazy. Protoze nas dnesni zapadni evropsky system ke svym pravidlum dosel pekne krvave, postupne, skrz spoustu porodnich bolesti, a mame ho, aby se k politicke moci nedostala jedna strana / jeden clovek (= diktatura), nebo ke vsem penezum jedna dve korporace (= cyberpunk). Totalitu jsme tu uz meli, [url=https://youtu.be/3IDN9gTAtjg]cyberpunk[/url] (ve smyslu nerizeneho kapitalismu) taky. Vesele ziti to nebylo.
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
"Je mi ho i líto." :D:D:D tvl to fakt nemusi... i kdyz me to od mistniho renesancniho muze uzasne chytlo za srdicko. ?)?)
949423
"Je mi ho i líto." *:D**:D**:D* tvl to fakt nemusi... i kdyz me to od mistniho renesancniho muze uzasne chytlo za srdicko. *?)**?)*
949397
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já už bych ho už nechal. Je mi ho i líto. U tržeb má postřehy, který tobě a Civalovi uniknou a jsou velice dobrý.
Někdy za covidu mne napadlo brát myšlenky stejně šiřitelné jako viry. A sebe racionálnější mozek může být napadnutý stejně jako virus sundá sebesilnější organismus. I třeba část. 

Za sebe k tomu mám jednoduchou mírně faulujicí poučku. Nejste si jistí nějakým názorem na komplikované téma? Koukněte kdo je s vámi na barikádě a jak názory prezentuje. Jestli je to Kovanda, Filip Turek,  Dan Vávra, Klaus, Trump, Tucker Carlson... Tak bych asi šel od toho. 

Já si takhle upravil názor na euro, migraci, sucho, Green Deal.
949397
Já už bych ho už nechal. Je mi ho i líto. U tržeb má postřehy, který tobě a Civalovi uniknou a jsou velice dobrý. Někdy za covidu mne napadlo brát myšlenky stejně šiřitelné jako viry. A sebe racionálnější mozek může být napadnutý stejně jako virus sundá sebesilnější organismus. I třeba část.  Za sebe k tomu mám jednoduchou mírně faulujicí poučku. Nejste si jistí nějakým názorem na komplikované téma? Koukněte kdo je s vámi na barikádě a jak názory prezentuje. Jestli je to Kovanda, Filip Turek,  Dan Vávra, Klaus, Trump, Tucker Carlson... Tak bych asi šel od toho.  Já si takhle upravil názor na euro, migraci, sucho, Green Deal.
949369
4 -2
reagují: Tyller, The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
Nikdo ti nic rusit nebude, to sem pouze parafrazoval tvoje argumenty :)

Kdyby si byl nekdy ochotnej, rad si s tebou nekde dam pivo a pokecam. Ale v tehle diskuzi si podle me hodne slabej, no :)
949384
Nikdo ti nic rusit nebude, to sem pouze parafrazoval tvoje argumenty :) Kdyby si byl nekdy ochotnej, rad si s tebou nekde dam pivo a pokecam. Ale v tehle diskuzi si podle me hodne slabej, no :)
949383
3 -1
reagovat
Ja pouze argumentoval, ze ma Ellison pravo si s tou tv nalozit jak uzna za vhodne a ze se bavime o poradu, kterej ten svet asi uplne nezastavi a vsichni si nesednou k tv, takze jeho zrusenim se... Nic zasadniho pro Paramount patrne nemeni.

A ten zbytek nechapu uz vubec. Jako ze kdyz nedrzim linii a nemam potiz se vyjadrit, tak dostanu ban? No, muj zivot to nijak nezmeni. At si s tim webem Cival nebo kdo dela co chce. To je ok. Zruste muj profil, diskuze, co chcete. Ja s tim prece problem nikde nemam. Ale jeste jednou: absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze Colberta stopnuli kvuli financi (i kdyz je jasny, ze tam budou slusny skrty v pristich par letech). Jen ze vyznam toho poradu pro Paramount tezko je tak velkej, ze kdyz se stane pritezi, at uz z jakehokoliv duvodu, tak to budou branit stuj co stuj. Zvlast novi majitele, kteri nastupuji proto, ze firma posledni roky tezce chradne a upada.
949383
Ja pouze argumentoval, ze ma Ellison pravo si s tou tv nalozit jak uzna za vhodne a ze se bavime o poradu, kterej ten svet asi uplne nezastavi a vsichni si nesednou k tv, takze jeho zrusenim se... Nic zasadniho pro Paramount patrne nemeni. A ten zbytek nechapu uz vubec. Jako ze kdyz nedrzim linii a nemam potiz se vyjadrit, tak dostanu ban? No, muj zivot to nijak nezmeni. At si s tim webem Cival nebo kdo dela co chce. To je ok. Zruste muj profil, diskuze, co chcete. Ja s tim prece problem nikde nemam. Ale jeste jednou: absolutne NIKDE jsem nenapsal, ze Colberta stopnuli kvuli financi (i kdyz je jasny, ze tam budou slusny skrty v pristich par letech). Jen ze vyznam toho poradu pro Paramount tezko je tak velkej, ze kdyz se stane pritezi, at uz z jakehokoliv duvodu, tak to budou branit stuj co stuj. Zvlast novi majitele, kteri nastupuji proto, ze firma posledni roky tezce chradne a upada.
949378
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
V x nasledujicich prispevcich, kterej uz necitujes, rozporujes, ze je ta show uspesna a stavis na tom argument.

Ale pro me už z nějakejch duvodu nejses moc zajimavej, sorry. Ja rozhodne nejsem clovek, kterej ty MovieZone seky podepisuje (ten do kecarny nechodi), ale kdyby sem chodil, tak by si mozna rekl, "co ziska a co ztrati". (mrk mrk)

Klid, to se nestane. Nejsme zadnej nelidskej posranej korporat a jak uz bylo receno - mame te radi :) Obcas si teda moc nejsem jistej, jestli mas ty rad i nas...

Fuj, tohle uz trochu smrdi cenzurou, pardon.
949378
V x nasledujicich prispevcich, kterej uz necitujes, rozporujes, ze je ta show uspesna a stavis na tom argument. Ale pro me už z nějakejch duvodu nejses moc zajimavej, sorry. Ja rozhodne nejsem clovek, kterej ty MovieZone seky podepisuje (ten do kecarny nechodi), ale kdyby sem chodil, tak by si mozna rekl, "co ziska a co ztrati". [spoiler](mrk mrk)[/spoiler] Klid, to se nestane. Nejsme zadnej nelidskej posranej korporat a jak uz bylo receno - mame te radi :) Obcas si teda moc nejsem jistej, jestli mas ty rad i nas... Fuj, tohle uz trochu smrdi cenzurou, pardon.
949374
2 -2
reagují: The Joker
reagovat
A jen pro zajimavost... Kdyz Colbert zacinal, tak akcie Paramount sla za $44, dnes neni ani $13. No, fakt na tom stoji cela ta spolecnost. Tohle bude nejaka forma sebe-sabotaze, jinak to nevidim. :)
949375
A jen pro zajimavost... Kdyz Colbert zacinal, tak akcie Paramount sla za $44, dnes neni ani $13. No, fakt na tom stoji cela ta spolecnost. Tohle bude nejaka forma sebe-sabotaze, jinak to nevidim. :)
949374
0 0
reagovat
Tak... A ted mi ukaz kde tvrdim, ze je to zruseno z financnich duvodu a ze verim tomu vysvetleni.

"Pro ne Colbert uz z nejakych duvodu zajimavej neni
Republikan koupili tv a zrusil na ni porad pro Demokraty
Ja pouze obhajuji jeho pravo zmenit smerovani neceho, co... Vlastni
Tady mne prijde, ze se budou chtit vic pohnout se CBS do stredu, tak pusti levicove orientovanej porad. To mi dava smysl a nechapu, proc na to nekteri reagujou takhle osobne
Treba bude chtit Ellison konkurovat Fox News? Jak to mam vedet
A pro pripomenuti... Jim se roky fakt moc nedari. Dava smysl s tim nejak hnout a zkusit oslovit i jiny divactvo
Ale furt je to v rovine kdy srovnavas co ziskas a co ztratis... Ellison je druhy nejbohatsi muz planety ne diky nejakyho aktivismu. Myslim, ze je to teda legit postoj od nekoho, kdo ty seky podepisuje
Max nejaky drobky budou viral a udelaj halooo, ale jak to pomaha hodnote ty matersky spolecnosti? Nijak. Spis naopak"

Vidis to tam nekde (pokud jsem nic neprehledl)?
949374
Tak... A ted mi ukaz kde tvrdim, ze je to zruseno z financnich duvodu a ze verim tomu vysvetleni. [i]"Pro ne Colbert uz z nejakych duvodu zajimavej neni Republikan koupili tv a zrusil na ni porad pro Demokraty Ja pouze obhajuji jeho pravo zmenit smerovani neceho, co... Vlastni Tady mne prijde, ze se budou chtit vic pohnout se CBS do stredu, tak pusti levicove orientovanej porad. To mi dava smysl a nechapu, proc na to nekteri reagujou takhle osobne Treba bude chtit Ellison konkurovat Fox News? Jak to mam vedet A pro pripomenuti... [url=https://www.thewrap.com/paramount-earnings-q4-2024/]Jim se roky fakt moc nedari.[/url] Dava smysl s tim nejak hnout a zkusit oslovit i jiny divactvo Ale furt je to v rovine kdy srovnavas co ziskas a co ztratis... Ellison je druhy nejbohatsi muz planety ne diky nejakyho aktivismu. Myslim, ze je to teda legit postoj od nekoho, kdo ty seky podepisuje Max nejaky drobky budou viral a udelaj halooo, ale jak to pomaha hodnote ty matersky spolecnosti? Nijak. Spis naopak" [/i]Vidis to tam nekde (pokud jsem nic neprehledl)?
949369
0 0
reagují: TedGeorge, The Joker
reagovat

Colbert

JInak ještě uplne naposledy k výměně názorů s Jokerem.

"Líbí" se mi, jak tady od nepaměti brojí (často oprávněně, nutno dodat) proti lžím, které nám servírují korporáty s tržbami, rozpočty atd. v souvislosti s hollywoodskými filmy.

CBS zruší Colberta. Gonzi, Tony a další ho trpělivě a neúspěšně přesvědčují, že v současnosti to je nejuspesnejsi Late Night s velkým dosahem. 

"A press release from the CBS said this was “purely a financial decision against a challenging backdrop in late night” and “is not related in any
way to the show’s performance, content or other matters happening at
Paramount.”

Joker s molochem okamžitě souhlasí a důvody zrušení obhajuje :)
949369
JInak ještě uplne naposledy k výměně názorů s Jokerem. "Líbí" se mi, jak tady od nepaměti brojí (často oprávněně, nutno dodat) proti lžím, které nám servírují korporáty s tržbami, rozpočty atd. v souvislosti s hollywoodskými filmy. CBS zruší Colberta. Gonzi, Tony a další ho trpělivě a neúspěšně přesvědčují, že v současnosti to je nejuspesnejsi Late Night s velkým dosahem.  "A press release from the CBS said this was “purely a financial decision against a challenging backdrop in late night” and “is not related in any way to the show’s performance, content or other matters happening at Paramount.” Joker s molochem okamžitě souhlasí a důvody zrušení obhajuje :)
Colbert
6 -2
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
reaguje na: HAL
Ehm, a ta scéna někde je? Žurnalismus jako prase, miluju vždycky toto.
949360
Ehm, a ta scéna někde je? Žurnalismus jako prase, miluju vždycky toto.
949334
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
kááámo závidím :+:+:+  musel som zrušiť objednávku, lebo.....proste nemohol som si dovoliť míňať prachy za "hovadiny". Nie že by som bol teraz nejak na mizine, ale vtedy som nevedel ako na tom budem, tak mi bolo blbé rozhadzovať prachy. 
Ale tak hádam bude ešte možnosť :)
949353
kááámo závidím *:+**:+**:+*  musel som zrušiť objednávku, lebo.....proste nemohol som si dovoliť míňať prachy za "hovadiny". Nie že by som bol teraz nejak na mizine, ale vtedy som nevedel ako na tom budem, tak mi bolo blbé rozhadzovať prachy.  Ale tak hádam bude ešte možnosť *:)*
949351
2 0
reagovat
Kdybys byl dostatečně starý, tak si myslím, že to byl Smoljak s Patrasovou:D
949352
Kdybys byl dostatečně starý, tak si myslím, že to byl Smoljak s Patrasovou*:D*
949321
0 0
reagovat

Steki

Dnes došla, máš už taky?8)
949351
[url=https://ibb.co/ycWgcBK7]Dnes došla[/url], máš už taky?*8)*
Steki
2 0
reagují: SteKi
reagovat
Prumer, ale niceho generovanyho jsem si nevsiml. Tazke za par let papa 90 % produkce :D
949349
Prumer, ale niceho generovanyho jsem si nevsiml. Tazke za par let papa 90 % produkce :D
949334
0 0
reagovat
“I absolutely love that Colbert’ got fired. His talent was even less than his ratings,” Trump wrote in a Truth Social post on Friday morning. “I hear Jimmy Kimmel is next. Has even less talent than Colbert!”

Tak to by bylo. Cokoli, jenom ať nepřijde řeč na Epstein files.
949341
“I absolutely love that Colbert’ got fired. His talent was even less than his ratings,” Trump wrote in a Truth Social post on Friday morning. “I hear Jimmy Kimmel is next. Has even less talent than Colbert!” Tak to by bylo. Cokoli, jenom ať nepřijde řeč na Epstein files.
8 0
reagují: Vincent
reagovat
Je to super, doufám, že udělají pokračování, mělo by být.
949337
Je to super, doufám, že udělají pokračování, mělo by být.
949334
1 0
reagovat
Netflix uses generative AI in one of its shows for first time
Neříkal tu někdo nedávno že AI generovaná scéna ve filmu nikdy nebude? :)

Bte trailer na The Eternaut vyšel už před pár měsíci a dost mě tehdy zaujal - Argentinská produkce podle prý velmi slavného starého komiksu. A u Netflixu ty zahraniční věci často stojí za to (The Dark je láska, moderní Twin Peaks)
949334
[url=https://www.theguardian.com/media/2025/jul/18/netflix-uses-generative-ai-in-show-for-first-time-el-eternauta]Netflix uses generative AI in one of its shows for first time[/url] Neříkal tu někdo nedávno že AI generovaná scéna ve filmu nikdy nebude? *:)* Bte trailer na [url=https://www.youtube.com/watch?v=TqT4fDQQqCc]The Eternaut [/url]vyšel už před pár měsíci a dost mě tehdy zaujal - Argentinská produkce podle prý velmi slavného starého komiksu. A u Netflixu ty zahraniční věci často stojí za to (The Dark je láska, moderní Twin Peaks)
2 0
reagovat
Jedes na Coldplay vlne jo? :D
949332
Jedes na Coldplay vlne jo? *:D*
949321
1 0
reagovat

MusicZone

I herald his beginning.
I herald your end.
I herald Galactus.

The Galactus/Silver Surfer Suite

Giacchino by z fleku mohl dělat soundtrack pro God of War.:+
949329
[url=https://www.youtube.com/watch?v=r868njqZo44]I herald his beginning. I herald your end. I herald Galactus.[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=NHoRLadg0V4]The Galactus/Silver Surfer Suite [/url] Giacchino by z fleku mohl dělat soundtrack pro God of War.*:+*
MusicZone
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nebo... Na verejnopravni tv. Protoze je to tema, ktery se taky hned ze startu zpolitizovalo. A jsou tam nejaka pro a proti a kdyz vezmu v potaz, jak to casto funguje v MSK kraji, tak spis to druhy, no. :)
949322
Nebo... Na verejnopravni tv. Protoze je to tema, ktery se taky hned ze startu zpolitizovalo. A jsou tam nejaka pro a proti a kdyz vezmu v potaz, [url=https://www.msstavby.cz/ctzone-ostrava-4-27-03-2025/]jak to casto funguje v MSK kraji[/url], tak spis to druhy, no. :)
949320
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se