Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2761 - 2780 Napsat příspěvek
Nové album Pulp je výborné.
949455
Nové album [url=https://youtu.be/c_xnLmRz6XM?si=b9CguvI93_0tFSLw]Pulp[/url] je výborné.
4 0
reagovat
Koukám , že Joker úspěšně etabloval mou taktiku z před pár let. Nasrat všude okolo sebe a pak v těch hovnech začít tvrdit něco kompletně jiného než na začátku. Cestou přes 5 argumentů, které mu každý vyvrátí. 

"Jsou to porady tvoreny jen pro tu svou bublinu. Max nejaky drobky budou viral a udelaj halooo"
"Porad pro 2.4M v zemi, kde zije skoro 348M... Tpc nekteri jsou tady uz legit na rucnik. :))"

jsme se dostali k

"Napsal jsem POUZE, ze novy majitel Paramountu ma pravo udelat zmeny."

Jenom bych rád připomněl, že zrušili nejúspěšnější pořad ve svém žánru i čase s unikátním ročním reachem 300 milionů lidí ( v USA cca 60 milionů ), dva dny potom, co kritizoval dohodu s Trumpem. A Joker se nám snaží říct, že je to svobodné ekonomické rozhodnutí . Jenom na YouTube mají jeho videa stovky milionů shlédnutí, z toho bude mít příjem pro majitele práv klidně v řádech milionů USD. Z reklam klidně 100 milionů USD celkově ročně. To všechno od roku 2018, kdy se stal TLS nejsledovanější pořady ve své kategorii.

Tohle bude bolet i Ellisona.
949453
Koukám , že Joker úspěšně etabloval mou taktiku z před pár let. Nasrat všude okolo sebe a pak v těch hovnech začít tvrdit něco kompletně jiného než na začátku. Cestou přes 5 argumentů, které mu každý vyvrátí.  Z  "Jsou to porady tvoreny jen pro tu svou bublinu. Max nejaky drobky budou viral a udelaj halooo" "Porad pro 2.4M v zemi, kde zije skoro 348M... Tpc nekteri jsou tady uz legit na rucnik. :))" jsme se dostali k "Napsal jsem POUZE, ze novy majitel Paramountu ma pravo udelat zmeny." Jenom bych rád připomněl, že zrušili nejúspěšnější pořad ve svém žánru i čase s unikátním ročním reachem 300 milionů lidí ( v USA cca 60 milionů ), dva dny potom, co kritizoval dohodu s Trumpem. A Joker se nám snaží říct, že je to svobodné ekonomické rozhodnutí . Jenom na YouTube mají jeho videa stovky milionů shlédnutí, z toho bude mít příjem pro majitele práv klidně v řádech milionů USD. Z reklam klidně 100 milionů USD celkově ročně. To všechno od roku 2018, kdy se stal TLS nejsledovanější pořady ve své kategorii. Tohle bude bolet i Ellisona.
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Tyller
Extrémní pecka, po DP u Legacy čuchám další famózní EDM soundtrack...
949452
Extrémní pecka, po DP u Legacy čuchám další famózní EDM soundtrack...
949450
1 0
reagovat
reaguje na: holub109
Mě taky moc ne, ale zmínit v rámci silného období pro rap by se určitě měl...
949451
Mě taky moc ne, ale zmínit v rámci silného období pro rap by se určitě měl...
949449
1 0
reagovat

Musiczone

Trent Reznor vydal (pravdepodobne) titulný song k Tron: Ares a je to strašný bager. 
949450
Trent Reznor vydal (pravdepodobne) titulný song k Tron: Ares a je to strašný [url=https://youtu.be/dNTwvW7Py7M?si=isRP37dqTKMaC0wS]bager. [/url]
Musiczone
3 0
reagují: verbst, Leefko
reagovat
reaguje na: Leefko
Schválně jsem vynechal, protože mě nebaví. A to říkám jako člověk, co žral Utopii a Astroworld a byl na něm loni v Praze
949449
Schválně jsem vynechal, protože mě nebaví. A to říkám jako člověk, co žral Utopii a Astroworld a byl na něm loni v Praze
949444
0 0
reagují: Leefko
reagovat
Jestli to začnou tvrdit, tak to určitě nahlodá můj názor, že se něco děje. Ale to se určitě u lidí okolo Institutu Václava Klause nestane, leda by EU ovládnul Kreml.
Stát se může cokoliv, Fico a Orban byli také dřív velmi probruselští.  Klidně můžou být za chvíli všichni zmineni pro USA , jestli to tam ovládn MAGA na dlouho. A pro nás bude stabilnější partner Čína.
949447
Jestli to začnou tvrdit, tak to určitě nahlodá můj názor, že se něco děje. Ale to se určitě u lidí okolo Institutu Václava Klause nestane, leda by EU ovládnul Kreml. Stát se může cokoliv, Fico a Orban byli také dřív velmi probruselští.  Klidně můžou být za chvíli všichni zmineni pro USA , jestli to tam ovládn MAGA na dlouho. A pro nás bude stabilnější partner Čína.
949427
1 0
reagují: Tyller
reagovat
A to si zapomněl ještě asi na ten největší rap event posledního týdne, Travise Scotta a JACKBOYS 2.
949444
A to si zapomněl ještě asi na ten největší rap event posledního týdne, Travise Scotta a JACKBOYS 2.
949434
0 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Milosh
Nj Ellison si tech svych dosavadnich 295 (!!!) miliard dolaru zatim vzdycky nasel na chodniku, ale ted uz snad zkousi i neco vydelat. 🤷🏽‍♂️ Ale kdyz tady nekteri jeste asi pisou Jeziskovi... 🤔
949443
Nj Ellison si tech svych dosavadnich 295 (!!!) miliard dolaru zatim vzdycky nasel na chodniku, ale ted uz snad zkousi i neco vydelat. 🤷🏽‍♂️ Ale kdyz tady nekteri jeste asi pisou Jeziskovi... 🤔
949439
1 0
reagovat
Využiji zdejšího hudebního okénka a promuju nové album svého kamaráda z kapely Avantgarda - Herpiss jménem PHENIX  myslím, že si minimálně zaslouží pozornost :+
949442
Využiji zdejšího hudebního okénka a promuju nové album svého kamaráda z kapely Avantgarda - [b]Herpiss [/b]jménem [url=https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_le9tJpvbOLxdNSp9St9rB_gO51m6joxxA&si=gNT9THjnPGbJxxUw]PHENIX [/url] myslím, že si minimálně zaslouží pozornost *:+*
949434
1 0
reagovat
reaguje na: Attikus
A to ani  nevravíme o Ficových praktikách kedy "doma" vraví jedno a pritom v rámci EU hlasuje inak.
A keď sa ho na nejakej schôdzi v zahraničí na to pýtali tak si to na plnú hubu obhájil argumentom v duchu "Aaale neberte si to osobne. Domáca verejná mienka a podobne, však to poznáme." 
Čistý Machiavellizmus v praxi. 
949440
A to ani  nevravíme o Ficových praktikách kedy "doma" vraví jedno a pritom v rámci EU hlasuje inak. A keď sa ho na nejakej schôdzi v zahraničí na to pýtali tak si to na plnú hubu obhájil argumentom v duchu "Aaale neberte si to osobne. Domáca verejná mienka a podobne, však to poznáme."  Čistý Machiavellizmus v praxi. 
949436
1 0
reagovat
Korporace plánujou merger a dělaj všechno pro to, aby jim ho schválili. Šokující a bezprecedentní. :o Jeden až nabývá dojmu, že jde všem ve velkym businessu jen o prachy.
949439
Korporace plánujou merger a dělaj všechno pro to, aby jim ho schválili. Šokující a bezprecedentní. *:o* Jeden až nabývá dojmu, že jde všem ve velkym businessu jen o prachy.
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: esmo
Fico tiež 10 rokov dozadu hovoril, že musíme byt v európskom jadre a akú otočku spravil (riešim to čo prezentuje, nie to čomu reálne verí)...táto poučka je useless
949436
Fico tiež 10 rokov dozadu hovoril, že musíme byt v európskom jadre a akú otočku spravil (riešim to čo prezentuje, nie to čomu reálne verí)...táto poučka je useless
949428
2 0
reagují: Tyller
reagovat

Musiczone

Rap je na tom momentálně výborně. Clipse vydali před týdnem boží album, v pondělí vydává nový projekt Tyler the Creator, hned v pátek za týden se vrací Freddie Gibbs a Alchemist s Alfredo 2. O týden později Joey Badass a hned o týden poté JID. Nepamatuju si takhle nabitej line up každý týden
949434
Rap je na tom momentálně výborně. Clipse vydali před týdnem boží album, v pondělí vydává nový projekt Tyler the Creator, hned v pátek za týden se vrací Freddie Gibbs a Alchemist s Alfredo 2. O týden později Joey Badass a hned o týden poté JID. Nepamatuju si takhle nabitej line up každý týden
Musiczone
2 0
reagují: Leefko, kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
DIKY!!! :))
949432
DIKY!!! *:))*
949431
5 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Ja to chápu  taky tak, je to soukromé medium, může si rozhodovat o obsahu, stejně tak Colbert pokud o něj bude zájem, může po něm skočit kdokoliv jiný, může prezentovat svůj pořad na jinem kanále, nechápu zdejší rozhořčení. Nikdo nemá doživotní smlouvu. Lidi se schází a rozchází, Jan Kraus taky přestoupil z ČT na Primu 😀 tohle jsou malý věci a mě osobně se nijak nedotýkají 
949431
Ja to chápu  taky tak, je to soukromé medium, může si rozhodovat o obsahu, stejně tak Colbert pokud o něj bude zájem, může po něm skočit kdokoliv jiný, může prezentovat svůj pořad na jinem kanále, nechápu zdejší rozhořčení. Nikdo nemá doživotní smlouvu. Lidi se schází a rozchází, Jan Kraus taky přestoupil z ČT na Primu 😀 tohle jsou malý věci a mě osobně se nijak nedotýkají 
949426
9 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: esmo
Nebol by som si istý. Ono o politikoch aspoň u nás platí staré známe "Kade vietor tade plášť" a taktiež "Keď ptáčka lapajú krásne mu spievajú". A to vravím ako niekto kto Turkove po žních videa už nejaký ten piatok počúva ako podmaz ku káve. 
949430
Nebol by som si istý. Ono o politikoch aspoň u nás platí staré známe "Kade vietor tade plášť" a taktiež "Keď ptáčka lapajú krásne mu spievajú". A to vravím ako niekto kto Turkove po žních videa už nejaký ten piatok počúva ako podmaz ku káve. 
949428
2 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Ale ja prece nerikam, ze Colbert nema pravo na existenci. Jen si myslim, ze je to dnes tak nadroleny, ze se stejne jede "svuj ke svemu" a on se objevi na nejaky liberalni platforme. Vzdyt to tady nakonec i spousta lidi potvrdila. Chteji slyset pouze ty svy nazory a jiny nezvladaj. Kdyz jde o zpolitizovany temata, tak je vetsina rozhodnuta predem. Kde je nejaka variabilita u nich? Nejaky manevrovaci prostor? Kdo tady meni nazory? I na neco jinyho, nez co si da k veceri? Napsal jsem POUZE, ze novy majitel Paramountu ma pravo udelat zmeny. A ze se mi nelibi fungovani CT a dokonce dal link na anketu Deniku, kde to 87% lidi vidi podobne. Ale to se prejde. Ok. A z pohledu Ellisona... Koupi potapejici se moloch a ted tam ma financovat porad, ktery je jinyho nastaveni nez on a mozna cele budouci smerovani te tv a zaroven by ani nemohl vetovat obsah, protoze to se pak slape po pravach novinaru? Kdyz by liberalni miliardar koupil Fox News a zrusil Hannityho nebo koho... Tez by se tady mistni dotycni vztekali? Budte k sobe trosku fer, lidi. Na jednu stranu se pravidelne neco papouskuje o bublinach a na tu druhou kdyz s vama nekdo nesouhlasi, tak se ma zastydet, sklopit usi a najet na stejny nazory jako mate vy? Kvuli priblblyho Colberta a CT, kterou az pak vytahl Karlos nebo kdo? Nebo mam zmenit nazor kvuli Tonyho, se kterym sice byvaji i fajn diskuze, ale na druhou stranu je tady jeho online persona vystavena na "ja (nebo aspon moji nejblizsi pribuzni) jsem vsechno zazil, vsechno znam, vsemu rozumim, ve vsem mam pravdu". Tvl i kdyby jen desetina toho co a jak tady ze sveho zivota prezentuje byla pravda, tak to je na sest knizek. A ono se ceka, ze takhle kvuli nekoho z internetu nekdo jinej udela 180°? To by dotycny musel byt komplet bez sebevedomi, sebehodnoty a nesvepravnej k tomu.
949429
Ale ja prece nerikam, ze Colbert nema pravo na existenci. Jen si myslim, ze je to dnes tak nadroleny, ze se stejne jede "svuj ke svemu" a on se objevi na nejaky liberalni platforme. Vzdyt to tady nakonec i spousta lidi potvrdila. Chteji slyset pouze ty svy nazory a jiny nezvladaj. Kdyz jde o zpolitizovany temata, tak je vetsina rozhodnuta predem. Kde je nejaka variabilita u nich? Nejaky manevrovaci prostor? Kdo tady meni nazory? I na neco jinyho, nez co si da k veceri? Napsal jsem POUZE, ze novy majitel Paramountu ma pravo udelat zmeny. A ze se mi nelibi fungovani CT a dokonce dal link na anketu Deniku, kde to 87% lidi vidi podobne. Ale to se prejde. Ok. A z pohledu Ellisona... Koupi potapejici se moloch a ted tam ma financovat porad, ktery je jinyho nastaveni nez on a mozna cele budouci smerovani te tv a zaroven by ani nemohl vetovat obsah, protoze to se pak slape po pravach novinaru? Kdyz by liberalni miliardar koupil Fox News a zrusil Hannityho nebo koho... Tez by se tady mistni dotycni vztekali? Budte k sobe trosku fer, lidi. Na jednu stranu se pravidelne neco papouskuje o bublinach a na tu druhou kdyz s vama nekdo nesouhlasi, tak se ma zastydet, sklopit usi a najet na stejny nazory jako mate vy? Kvuli priblblyho Colberta a CT, kterou az pak vytahl Karlos nebo kdo? Nebo mam zmenit nazor kvuli Tonyho, se kterym sice byvaji i fajn diskuze, ale na druhou stranu je tady jeho online persona vystavena na "ja (nebo aspon moji nejblizsi pribuzni) jsem vsechno zazil, vsechno znam, vsemu rozumim, ve vsem mam pravdu". Tvl i kdyby jen desetina toho co a jak tady ze sveho zivota prezentuje byla pravda, tak to je na sest knizek. A ono se ceka, ze takhle kvuli nekoho z internetu nekdo jinej udela 180°? To by dotycny musel byt komplet bez sebevedomi, sebehodnoty a nesvepravnej k tomu.
949426
9 -1
reagovat
To se ale samozřejmě nestane, že ano :)
949428
To se ale samozřejmě nestane, že ano *:)*
949427
1 0
reagují: Attikus, Tyller
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
K tej faulujúcej poučke...
Takže z touto logikou, pokiaľ Turek začne tvrdiť že EU je perfektná, Ukrajinu treba podporovať všetkými možnými prostriedkami a Green Deal je nutný inak tu všetci zhoríme začneš podporovať CZexit? :D
949427
K tej faulujúcej poučke... Takže z touto logikou, pokiaľ Turek začne tvrdiť že EU je perfektná, Ukrajinu treba podporovať všetkými možnými prostriedkami a Green Deal je nutný inak tu všetci zhoríme začneš podporovať CZexit? *:D*
949397
4 0
reagují: AndyKaufman, esmo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se