Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2661 - 2680 Napsat příspěvek
Tvl v MZ chatu se adoruje Pomo:D
Tam je to taky hrozný bizár.
949823
Tvl v MZ chatu se adoruje Pomo*:D* Tam je to taky hrozný bizár.
1 0
reagují: Leefko, Disketa1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Tak to by te jeho "brichomluvectvi" z minuleho tydne nebo kdy to bylo, zabilo :D:D:D8)
949812
Tak to by te jeho "brichomluvectvi" z minuleho tydne nebo kdy to bylo, zabilo *:D**:D**:D**8)*
949808
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Vydržel jsem to asi minut, ale ten jeho protivný projev je nesnesitelný. 
949808
Vydržel jsem to asi minut, ale ten jeho protivný projev je nesnesitelný. 
949782
1 -2
reagují: speta.jr
reagovat
Je to tak, já si na ten jeho awkward/stand-up styl chvilku zvykal, hlavně potom, co už roky sleduju Weekend Update nebo Last Week Tonight, kde na tebe Che a Jost, příp. Oliver, ty vtipy a informace fakt pálí jeden za druhým
949805
Je to tak, já si na ten jeho awkward/stand-up styl chvilku zvykal, hlavně potom, co už roky sleduju Weekend Update nebo Last Week Tonight, kde na tebe Che a Jost, příp. Oliver, ty vtipy a informace fakt pálí jeden za druhým
949803
1 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Uznavam, ze si clovek musi na Jonovi praci s cringem trochu zvyknout, ale je to jeho styl, kde se jini zmuzou na dobre umistenou pauzu, nebo umely smich, on do toho dava kus schvalne ochotnickeho herectvi. A kdyz toho od nej vidis vic, stejne tak zjistis jak chytre jsou ty prostredky pouzivany. Obcas to i vypada na impro, ale spis dobre zahrane impro.
949803
Uznavam, ze si clovek musi na Jonovi praci s cringem trochu zvyknout, ale je to jeho styl, kde se jini zmuzou na dobre umistenou pauzu, nebo umely smich, on do toho dava kus [b]schvalne[/b] ochotnickeho herectvi. A kdyz toho od nej vidis vic, stejne tak zjistis jak chytre jsou ty prostredky pouzivany. Obcas to i vypada na impro, ale spis dobre zahrane impro.
949789
6 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: Memphis
Krásný barbeque :+
949798
Krásný barbeque *:+*
949794
1 0
reagovat
Jon je instituce. Dej si tohle: link
949794
Jon je instituce. Dej si tohle: https://youtu.be/aFQFB5YpDZE?si=NCN7X9zqcmkUBxl0
949789
5 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
To není moderátor, to je Jon fucking Stewart. :)
949791
To není moderátor, to je Jon fucking Stewart. *:)*
949789
5 0
reagovat
Dal jsem kousek, moderátor mě štval, můžu poprosit o shrnutí? :D
949789
Dal jsem kousek, moderátor mě štval, můžu poprosit o shrnutí? *:D*
949782
1 -2
reagují: speta.jr, Memphis, do_Od
reagovat

Colbert dodatek na...

...ktery jsme cekali 8)

link
949782
...ktery jsme cekali *8)* https://www.youtube.com/watch?v=TwOLo_U6bTw
Colbert dodatek na...
3 0
reagovat
reaguje na: Maverick
Mimojiné manžel Shirley z Community a celkově televizní stálice. Utopil se v moři při plavání. R. I. P. ☹️
949777
Mimojiné manžel Shirley z Community a celkově televizní stálice. Utopil se v moři při plavání. R. I. P. ☹️
949749
1 0
reagovat

Diskovo okénko

Malcolm Jamal Warner (54) aka najstarší syn  Theo z Cosby show. 
949749
Malcolm Jamal Warner (54) aka najstarší syn  Theo z Cosby show. 
Diskovo okénko
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Proti Pomoci fandím i Emanuelu Moravcovi české filmové "publicistiky".
949744
Proti Pomoci fandím i Emanuelu Moravcovi české filmové "publicistiky".
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nevím, zeptej se Spoonera. 
949743
Nevím, zeptej se Spoonera. 
949727
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
...celkem za ~100k neuhrazenych nahrad za soudní poplatky po vyhranem sporu a naklady exekutora. Castka se hned strhla z uctu. Nic extra.
949729
...celkem za ~100k neuhrazenych nahrad za soudní poplatky po vyhranem sporu a naklady exekutora. Castka se hned strhla z uctu. Nic extra.
949725
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Kolik, 30 stříbrných?
949727
Kolik, 30 stříbrných?
949725
2 0
reagují: Disketa1
reagovat

Kinobox vs. ČSFD

Je tu další pokračování konfliktu dvou filmových webů. Kinobox poslal na ČSFD exekuci.
949725
Je tu další pokračování konfliktu dvou filmových webů. [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-napeti-mezi-filmovymi-databazemi-roste-kinobox-poslal-na-csfd-exekuci-282281]Kinobox poslal na ČSFD exekuci.[/url]
Kinobox vs. ČSFD
5 0
reagují: Snipsley, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Nejnovejsi hlod jak odvratit pozornost od Epstein Files je co pres vikend zacla troubit Tulsi Gabbard o vysetrovani Obamy z roku 2016; mame tady uplnej cirkus a trosku se bojim jak to tady dopadne behem tech zbyvajicich 3.5 let.
Aspon, ze muzu korespondencne volit do Ceskyho parlamentu tento rok :) Jestli to tam povede Babis opet, tak uz nevim ktery obcanstvi si mam vyridit, tragedie na obou frontach :D

PS: Uvidime jak se k tomu vsemu dneska vyjadri Jon Stewart.
949714
Nejnovejsi hlod jak odvratit pozornost od Epstein Files je co pres vikend zacla troubit Tulsi Gabbard o vysetrovani Obamy z roku 2016; mame tady uplnej cirkus a trosku se bojim jak to tady dopadne behem tech zbyvajicich 3.5 let. Aspon, ze muzu korespondencne volit do Ceskyho parlamentu tento rok :) Jestli to tam povede Babis opet, tak uz nevim ktery obcanstvi si mam vyridit, tragedie na obou frontach *:D* PS: Uvidime jak se k tomu vsemu dneska vyjadri Jon Stewart.
949341
6 0
reagovat
Je třeba se nenechat zmýlit tím vzhledem. Já si též říkal, že to je moc krásné, roztomilé fantasy se nádherným prostředím. Avšak když vezmeš fakt, že sirotky posílají do propasti získavat artefatky s tím, že čím hlouběji jdeš, tím lepší artefakty, ale též větší nebezpečí a též díky prokletí propasti menší šance na návrat, tak je to značně temné anime.  
949686
Je třeba se nenechat zmýlit tím vzhledem. Já si též říkal, že to je moc krásné, roztomilé fantasy se nádherným prostředím. Avšak když vezmeš fakt, že [spoiler]sirotky posílají do propasti získavat artefatky s tím, že čím hlouběji jdeš, tím lepší artefakty, ale též větší nebezpečí a též díky prokletí propasti menší šance na návrat[/spoiler], tak je to značně temné anime.  
949676
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Děkuji!

Made in Abyss je papírově basically my taste v kostce. Ale nedokoukal jsem to. A to jsem to zkoušel dvakrát :(
949676
Děkuji! Made in Abyss je papírově basically my taste v kostce. Ale nedokoukal jsem to. A to jsem to zkoušel dvakrát :(
949669
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se