Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22141 - 22160 Napsat příspěvek

Banger

Zitra to davaj ve Scale v Brne, maj prijet i tvurci a dle webu neni prodany jediny listek. To si asi ten film nezaslouzi. :o
840963
Zitra to davaj ve Scale v Brne, maj prijet i tvurci a dle webu neni prodany jediny listek. To si asi ten film nezaslouzi. *:o*
Banger
4 -1
reagují: TedGeorge, fabec
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je z důvodu toho že Smith nasral toho času mnoho Lembasovych hlav :D8)
840896
To je z důvodu toho že Smith nasral toho času mnoho Lembasovych hlav *:D**8)*
840891
3 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Dvojka má na rottenech jen 63%? Tak to si počkám až na reakce u nás.
840891
Dvojka má na rottenech jen 63%? Tak to si počkám až na reakce u nás.
840882
2 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Clerks 3

Uz lezou recenze... Ze by navrat Kevina?
840882
Uz lezou recenze... Ze by navrat Kevina?
Clerks 3
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Cinefil
Všichni naši herci se namluvili sami. (Akorát Jiráček říkající jednu větu se nenamluvil...)

Podobně, jako u Kajínka však Jákl (pokud o tom rozhoduje sám) moc nezvládl obsazení hlavních rolí, a vybral právě až na vyjímky (Čvančarová) zkušené dabéry, což u filmu s takovou finanční možností působí trochu jako promarněná příležitost. Ne že by ty kombinace zněly vyloženě špatně (Akorát J. Meduna - Caine je poznat, že JM je stále výrazně mladší), přecijen právě ta dlouholetá zkušenost a um jako takový u  většiny zaručí, že to nebude vyložený provar, ale stejně jako film samotný, tak i toto mohlo být o něco lepší. Komplet zde: link
840862
Všichni naši herci se namluvili sami. (Akorát Jiráček říkající jednu větu se nenamluvil...) Podobně, jako u Kajínka však Jákl (pokud o tom rozhoduje sám) moc nezvládl obsazení hlavních rolí, a vybral právě až na vyjímky (Čvančarová) zkušené dabéry, což u filmu s takovou finanční možností působí trochu jako promarněná příležitost. Ne že by ty kombinace zněly vyloženě špatně (Akorát J. Meduna - Caine je poznat, že JM je stále výrazně mladší), přecijen právě ta dlouholetá zkušenost a um jako takový u  většiny zaručí, že to nebude vyložený provar, ale stejně jako film samotný, tak i toto mohlo být o něco lepší. Komplet zde: https://dabingforum.cz/viewtopic.php?p=346236#p346236
840858
2 -1
reagovat
Roden se daboval sám, ostatní nevím. Nejsem expert. :D
840861
Roden se daboval sám, ostatní nevím. Nejsem expert. *:D*
840858
2 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Dabovali je známé české hlasy nebo si aspoň vybral neoposlouchané dabéry? A čeští herci se dabovali sami?
840858
Dabovali je známé české hlasy nebo si aspoň vybral neoposlouchané dabéry? A čeští herci se dabovali sami?
840857
1 -1
reagují: fabec, Memphis
reagovat
Za mě dobrý rozhovor. A jak říkáš, velká škoda.

Jak tam mluví o tom dabingu — shodou okolností jsem viděl část filmu v češtině a část v angličtině (promítač to pos*al :D) a musím říct, že ani samotný dabing mě nepřesvědčil.
840857
Za mě dobrý rozhovor. A jak říkáš, velká škoda. Jak tam mluví o tom dabingu — shodou okolností jsem viděl část filmu v češtině a část v angličtině (promítač to pos*al *:D*) a musím říct, že ani samotný dabing mě nepřesvědčil.
840830
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
No Jakl hlavne neumi moc mluvit.
840848
No Jakl hlavne neumi moc mluvit.
840832
1 -1
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
V prvni chvili jsem myslel, ze je to pomo.
840840
V prvni chvili jsem myslel, ze je to pomo.
840838
2 0
reagovat
Dovolím si přihřát polívčičku a oslavit jedny (ne)sympatie. :D Link je definitivně SFW, žádný strach.
840838
Dovolím si [url=https://imgur.com/a/y6w8Rcb]přihřát polívčičku[/url] a oslavit jedny (ne)sympatie. *:D* Link je definitivně SFW, žádný strach.
7 -1
reagují: Milosh
reagovat
No, moc tam toho nerekl.
840832
No, moc tam toho nerekl.
840830
4 -1
reagují: speta.jr
reagovat
Jáklův rozhovor pro Novinky.

Docela zajímavé, hlavně pro ty, kteří se chtějí dozvědět něco málo ze zákulisí vzniku Žižky a chodu v Hollywoodu. Po těch jeho slovech si člověk až řekně, že je obrovská škoda, že z toho nevylezl (asi) tak dobrý film, jak bychom čekali.

Byť to můžou být jen PR kecy, pořád bych dal další šanci jemu než komukoliv jinému z českého Barrandowoodu. A to už ani starému Svěrákovi třeba.
840830
[url=https://www.novinky.cz/clanek/muzi-petr-jakl-kdybych-zizku-nenatocil-dluzil-bych-ctyricet-milionu-40408563?consent=CPam0oAPam0oAD3ACCCSCgCgAM_AAEPAAATIAAANTgTAALAAqABcADIAIAAZAA0ABzAEQARQAmABPACqAGIAPwAhIBEAESAI4ATgApQBYgDLAGaAO4AfoBCACLAFoALqAYEA1gB8gEggJtAWoAvMBkgDSgGpgAAA.YAAAAAAAAAAA&sznclid=4ImE3dHS2dDV19HS2NfY0tDT2dfV2djYnJTd0dbU2dXQ1NLY187Z1daclIXd0dbW09HV0NXT0c7X0dicg93X1dDUotHW19nX2aam09GiotHW2dfYoaKj2aWlo9PS0w#source=hp&seq_no=15&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=cuHWj2Fbhbg-202209141015&dop_id=40408563&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]Jáklův rozhovor pro Novinky.[/url] Docela zajímavé, hlavně pro ty, kteří se chtějí dozvědět něco málo ze zákulisí vzniku Žižky a chodu v Hollywoodu. Po těch jeho slovech si člověk až řekně, že je obrovská škoda, že z toho nevylezl (asi) tak dobrý film, jak bychom čekali. Byť to můžou být jen PR kecy, pořád bych dal další šanci jemu než komukoliv jinému z českého Barrandowoodu. A to už ani starému Svěrákovi třeba.
4 -7
reagují: Memphis, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gorecki
Zcela normální a přirozená reakce. :D
840825
Zcela normální a přirozená reakce. *:D*
840824
2 -1
reagovat
Nieco je so mnou divne, ked ma toto rozsekalo.:D
840824
Nieco je so mnou divne, ked ma [url=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306900455_1421708378239853_6907009049441745457_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NNKobjzG6XkAX-5iQXq&tn=vmOBIWqh0XXR_-Gd&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AT_5m0387sJb6tR8WSNOiiWbVnsrJJJVaK5NEYNzeM-ktQ&oe=63263BF6]toto[/url] rozsekalo.*:D*
6 -1
reagují: Memphis
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Jean-Luc Godard. 
840705
Zemřel Jean-Luc Godard. 
Diskova kronika
7 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Už dlouho nazpět
840697
Už dlouho nazpět
840677
2 0
reagovat
Tvl, Cival už viděl Skleněného :D
840677
Tvl, Cival už viděl Skleněného *:D*
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Já si říkal, proč není 25 nových příspěvků tady, ale v seriálech.
840599
Já si říkal, proč není 25 nových příspěvků tady, ale v seriálech.
3 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Nech ho. At pokračuje. :)
840596
Nech ho. At pokračuje. :)
840584
3 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se