reaguje na:
Cinefil
Tou druhou možností to například dělaly seriálu na Netflixu a bylo často kreativně řešené. 

|
reagovat
|

|
reagovat
|

|
reagovat
|
Asi jedinú výhradu, ktorú voči dielu mám je, že v podstate vôbec nejde do detailov ohľadom Boržových ilegálnych aktivít, hoci si myslím, že kľudne ich spomenúť mohol, lebo už boli premlčané, akurát vieme, že bol autičkár. Každopádne za mňa jasných 10/10. Obe knihy dokopy stoja navyše len nejakých 20 eur, čo je ozaj za relatívne málo peňazí veľa muziky a všetok výťažok ide na pomoc deťom v núdzi alebo na nejakú charitu, teraz už neviem presne. Sám Borža sa dokonca podieľal na tvorbe niekoľkých kníh pre deti, čo len o to viac robí jeho postavu zaujímavejšou.
), vyššie zmieneným Čapatým, Boržovou dcérou s ktorou preberá posledné Boržove chvíle, či dokonca s Kajínekom. Vidno, že autor do toho dáva ozaj srdiečko a hoci to robí vo voľnom čase a nie je profík, čo sa po kvalitatívnej stránke občas na jeho prejava odráža, za mňa celkovo sympatíckých 8,5/10. Ono totiž tieto dejiny majú stále dopad aj na súčasnosť a niektorých politikov (ehm ehm, Boris Kollár). Kto chce, pripájam link link|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|