Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21801 - 21820 Napsat příspěvek
845603
[url=https://www.youtube.com/watch?v=w3rQ3328Tok]Top Gun with a Cat[/url]
9 -1
reagovat
Před chvílí skončil na ČT1 narozeninový koncert Pavla Vítka a můžu říct, že to bylo super. Na jeho asi největším hitu Mám rád vůni tvý kůže jsem vyrostl. V roce 1992 mi bylo sedm let a v televizi pořád dokola jela tahle písnička. Tehdy jsem poprvé zaznamenal jeho jméno. Ano, měl jsem krásné dětství a ten dnešní koncert, který ukončil tenhle megahit, mě do toho dětství zas na chvilku vrátil. :+
845570
Před chvílí skončil na ČT1 narozeninový koncert Pavla Vítka a můžu říct, že to bylo super. Na jeho asi největším hitu Mám rád vůni tvý kůže jsem vyrostl. V roce 1992 mi bylo sedm let a v televizi pořád dokola jela tahle písnička. Tehdy jsem poprvé zaznamenal jeho jméno. Ano, měl jsem krásné dětství a ten dnešní koncert, který ukončil tenhle megahit, mě do toho dětství zas na chvilku vrátil. *:+*
2 -9
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co MovieZone patreon? :D
845534
Co MovieZone patreon? *:D*
845528
2 -2
reagovat
Problém pro ty, co to máme osekané už od covidu, ne-li samozřejmě ještě mnohem déle.
845533
Problém pro ty, co to máme osekané už od covidu, ne-li samozřejmě ještě mnohem déle.
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A jak se mi tu pár lidí za to posmívalo.
845532
A jak se mi tu pár lidí za to posmívalo.
845528
3 -10
reagovat
reaguje na: Disketa1
Michla rád nemám, ale v tomhle má 100% pravdu, já taky osekal všechny pravidelné platby a subscription na absolutní minimum. Může to dělat úsporu tisíce měsíčně. 
845528
Michla rád nemám, ale v tomhle má 100% pravdu, já taky osekal všechny pravidelné platby a subscription na absolutní minimum. Může to dělat úsporu tisíce měsíčně. 
845527
7 0
reagují: TedGeorge, Disketa1
reagovat
Rada od pana guvernéra: link
845527
Rada od pana guvernéra: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-epicentrum/695868/inflace-bude-drsna-setrete-a-zruste-netflix-radi-michl-z-cnb-kdy-zlevni-energie.html
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Muf
Zachýsek zvaný Rumělka. Je to adaptace americké pohádky E. T. A. Hofmana.
845525
Zachýsek zvaný Rumělka. Je to adaptace americké pohádky E. T. A. Hofmana.
845508
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jak se to jmenuje :D ?
845508
Jak se to jmenuje *:D* ?
845505
2 0
reagují: Disketa1
reagovat

Fun fact

Prave jede na ct pohadka kde Vladyka hraje kocoura prevteleneho na cloveka. Par let predtim nez daboval Cerveneho trpaslika :o
845505
Prave jede na ct pohadka kde Vladyka hraje kocoura prevteleneho na cloveka. Par let predtim nez daboval Cerveneho trpaslika *:o*
Fun fact
7 0
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: verbst
Jj, u Diora je celou dobu.
845488
Jj, u Diora je celou dobu.
845483
1 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tak Dior byl snad jedinej brand, kterej ho nedropnul, ne? 
845483
Tak Dior byl snad jedinej brand, kterej ho nedropnul, ne? 
845480
4 -1
reagují: Memphis
reagovat

Depp

Uz ma venku prvni post- soudni filmovou zakazku. V reklame na Dior. Docela me prekvapilo, ze ho tam vidim.
845480
Uz ma venku prvni post- soudni filmovou zakazku. V reklame na Dior. Docela me prekvapilo, ze ho tam vidim.
Depp
1 -1
reagují: verbst
reagovat
Lukefry rozebírá novou slovenskou reality show Láska na chatě. Snesu hodně, ale na slovo "chillíček" by měl být jen zbrojní pas.
845475
Lukefry [url=https://www.youtube.com/watch?v=c97Y0xWWVH4]rozebírá[/url] novou slovenskou reality show Láska na chatě. Snesu hodně, ale na slovo "chillíček" by měl být jen zbrojní pas.
2 -2
reagovat

Music zone

link

10 milions slaves ... mega song... kult film. Depp je za boha
mam rad pivo 
845471
https://youtu.be/UESD9eRIshQ 10 milions slaves ... mega song... kult film. Depp je za boha mam rad pivo 
Music zone
1 -1
reagovat
reaguje na: holub109
Já si z tama pamatuju snad jen tu s Andrem a pak tam byl i něco s Jay-Z... Ale to už bylo takový do sebe zahleděný hovno to album... :D
Ale jo, věci jako jeho první tři alba je top. Pak další dvě skvělý a pak ty collab věci jako Cruel Summer a Watch the Throne - za to taky dám ruku do ohně. Ale zbytek už to šlo z kopce. 
845451
Já si z tama pamatuju snad jen tu s Andrem a pak tam byl i něco s Jay-Z... Ale to už bylo takový do sebe zahleděný hovno to album... *:D* Ale jo, věci jako jeho první tři alba je top. Pak další dvě skvělý a pak ty collab věci jako Cruel Summer a Watch the Throne - za to taky dám ruku do ohně. Ale zbytek už to šlo z kopce. 
845449
3 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Donda měla jak geniální tracky, tak dost bídné a zbytečné. Neuškodilo by to prostříhat
845449
Donda měla jak geniální tracky, tak dost bídné a zbytečné. Neuškodilo by to prostříhat
845423
2 -1
reagují: verbst
reagovat
Ministerstvo vnitra - :+
845444
Ministerstvo vnitra - *:+*
3 -3
reagovat
reaguje na: SteKi
O to sa už pokúsil rodriguez a všetci vieme ako to dopadlo:D:D:D
845429
O to sa už pokúsil rodriguez a všetci vieme ako to dopadlo*:D**:D**:D*
845424
7 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Už chci novou řadu South Parku. 8)
845428
Už chci novou řadu South Parku. *8)*
845382
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se