|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 21801 - 21820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1090
- 1091
- 1092
- .
- 7142
- 7143
Před chvílí skončil na ČT1 narozeninový koncert Pavla Vítka a můžu říct, že to bylo super. Na jeho asi největším hitu Mám rád vůni tvý kůže jsem vyrostl. V roce 1992 mi bylo sedm let a v televizi pořád dokola jela tahle písnička. Tehdy jsem poprvé zaznamenal jeho jméno. Ano, měl jsem krásné dětství a ten dnešní koncert, který ukončil tenhle megahit, mě do toho dětství zas na chvilku vrátil. 

|
reagovat
|
Problém pro ty, co to máme osekané už od covidu, ne-li samozřejmě ještě mnohem déle.
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Michla rád nemám, ale v tomhle má 100% pravdu, já taky osekal všechny pravidelné platby a subscription na absolutní minimum. Může to dělat úsporu tisíce měsíčně.
|
reagovat
|
Fun fact
Prave jede na ct pohadka kde Vladyka hraje kocoura prevteleneho na cloveka. Par let predtim nez daboval Cerveneho trpaslika 

|
reagují:
Muf
|
reagovat
|
Depp
Uz ma venku prvni post- soudni filmovou zakazku. V reklame na Dior. Docela me prekvapilo, ze ho tam vidim.
|
reagují:
verbst
|
reagovat
|
Lukefry rozebírá novou slovenskou reality show Láska na chatě. Snesu hodně, ale na slovo "chillíček" by měl být jen zbrojní pas.
|
reagovat
|
Music zone
|
reagovat
|
reaguje na:
holub109
Já si z tama pamatuju snad jen tu s Andrem a pak tam byl i něco s Jay-Z... Ale to už bylo takový do sebe zahleděný hovno to album... 
Ale jo, věci jako jeho první tři alba je top. Pak další dvě skvělý a pak ty collab věci jako Cruel Summer a Watch the Throne - za to taky dám ruku do ohně. Ale zbytek už to šlo z kopce.

Ale jo, věci jako jeho první tři alba je top. Pak další dvě skvělý a pak ty collab věci jako Cruel Summer a Watch the Throne - za to taky dám ruku do ohně. Ale zbytek už to šlo z kopce.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
15imf vs Hollywood #166: Je Spasitel opravdu hit, proč se vrací cigarety a kdo brojí proti Supergirl? 14Super megahitový Mario drancuje kina po celém světě, sci-fi Spasitel nadále táhne 13Balada bratrů Daltonů: V.I.M. 13Víkendový výplach #866 o Duně a Supergirl 13Mortal Kombat 2: Trailer 3 12Michael: Final Trailer 11The Invite: Trailer 51Supergirl: Trailer 8Krvavá nevěsta: Hra začíná: Recenze 8Duna: Část třetí: IMAX Teaser

a spousta internetu taky