Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21201 - 21220 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
No ty zase argumentuješ geoblockingem a  televizním stanícím z 90.let a začátkem tisícíletí. Že je to tak zavedený a že je to v pořádku to sunout i na stream. No což, názor je názor, každý jsme jiný. Dle mého Legacy TV stanice a nové globální streamovací služby opravdu to stejný nejsou a ani nebudou.  Služby se neustále vyvíjí a nepřipadá mně v pořádku vycházet ze starých zásad a aplikovat je další desítky let do budoucnosti.
Bavím se jen o tom co psal Vardant.
Netflix svoje věci při expandu dodal téměř ihned (na ty, na který neprodal práva) a na nic nečekal.  Samozřejmě na cizí obsah se to nevztahuje a když je koupenej od TV stanic/cizích studií, tak se musí řídit jejich pravidly, s tím těžko něco udělají.
Jde mě o původní obsah služby D+, kterej opravdu nepodléhá žádným smlouvám, nepatří TV stanicím a nepodléhá geoblockingu a umělé zdržení je opravdu jen snahou podojit nové diváky. :)

Souhlasit se dá s tím co napsal Gorecki, celkem bez výhrad.
746096
No ty zase argumentuješ geoblockingem a  televizním stanícím z 90.let a začátkem tisícíletí. Že je to tak zavedený a že je to v pořádku to sunout i na stream. No což, názor je názor, každý jsme jiný. Dle mého Legacy TV stanice a nové globální streamovací služby opravdu to stejný nejsou a ani nebudou.  Služby se neustále vyvíjí a nepřipadá mně v pořádku vycházet ze starých zásad a aplikovat je další desítky let do budoucnosti. Bavím se jen o tom co psal Vardant. Netflix svoje věci při expandu dodal téměř ihned (na ty, na který neprodal práva) a na nic nečekal.  Samozřejmě na cizí obsah se to nevztahuje a když je koupenej od TV stanic/cizích studií, tak se musí řídit jejich pravidly, s tím těžko něco udělají. Jde mě o původní obsah služby D+, kterej opravdu nepodléhá žádným smlouvám, nepatří TV stanicím a nepodléhá geoblockingu a umělé zdržení je opravdu jen snahou podojit nové diváky. :) Souhlasit se dá s tím co napsal Gorecki, celkem bez výhrad.
746093
4 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Gorecki
LOL co plně chápeš? :D Vždyť právě rozhodnutí je proti všem zásadám moderního marketingu a obchodu. Z jaké ICH pozicie? Oni jsou v pozici, kdy je pro ně číslo jedna nejrychlejší penetrace trhu a tohle rozhodnutí je 100 % proti tomu. Číslo dva je pro ně ukusování z koláče konkurence - Netflixu...

"Chcu sa skratka vyhnut tomu, aby si vacsina ludi pozrela za 7 free dni vacsinu toho" Totální nesmysl, v západním světě lidi nepřemýšlení tak masivně jako Češi nebo Slováci, kor ve Velké Británii.

A pleteš se i potřetí, všichni to určitě neviděli jinde, pirátství je v GB na zlomečku toho co u nás. ;)
746095
LOL co plně chápeš? *:D* Vždyť právě rozhodnutí je proti všem zásadám moderního marketingu a obchodu. Z jaké ICH pozicie? Oni jsou v pozici, kdy je pro ně číslo jedna nejrychlejší penetrace trhu a tohle rozhodnutí je 100 % proti tomu. Číslo dva je pro ně ukusování z koláče konkurence - Netflixu... "Chcu sa skratka vyhnut tomu, aby si vacsina ludi pozrela za 7 free dni vacsinu toho" Totální nesmysl, v západním světě lidi nepřemýšlení tak masivně jako Češi nebo Slováci, kor ve Velké Británii. A pleteš se i potřetí, všichni to určitě neviděli jinde, pirátství je v GB na zlomečku toho co u nás. *;)*
746091
2 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Samozřejmě z pohledu hamižné firmy to smysl dává. S tím s tebou naprosto souhlasím.
Disney+ necílí na tunu vlastního nového obsahu, ale hlavně na rozsáhlou databázi titulů z dob minulých od svých filiálek a nebo Foxovských. Nové věci budou přídávat spíš jen pozvolna a ždímat SW a Marvel, než jim přestane dávat zlatý vejce. 8) Pro mě jako diváka je to ovšem vystrčený prostředníček a službu předplacet nebudu.
746094
Samozřejmě z pohledu hamižné firmy to smysl dává. S tím s tebou naprosto souhlasím. Disney+ necílí na tunu vlastního nového obsahu, ale hlavně na rozsáhlou databázi titulů z dob minulých od svých filiálek a nebo Foxovských. Nové věci budou přídávat spíš jen pozvolna a ždímat SW a Marvel, než jim přestane dávat zlatý vejce. *8)* Pro mě jako diváka je to ovšem vystrčený prostředníček a službu předplacet nebudu.
746091
4 -1
reagovat
reaguje na: speedy.mail
A přesto je hlavní leadr na tomto poli značně modifikovaný pro lokální trhy a stále využívá stejných smluvních modelů nakupování obsahových balíků.
Ovšem krom toho, že mi argumentuješ pouze tím, jak by to mělo vypadat (alespoň podle vás, protože neberete v potaz běžné uživatele, kteří se do teď diví, proč na Netflixu seriál vychází naráz, když on na to bude koukat nejrychleji třikrát do týdne), v tom žádný rozdíl oproti roku 2000 nevidím a onu nesmylsnost si mi zatím nevyvrátil. Samozřejmně nemluvím o technické realizaci a posunu v uživatelském komfortu.
Že něco expanduje do globální podoby navíc ani sjednocenost nést nemůže, to té myšlence nabalování nových diváků přímo odporuje. Netflix jest důkazem - proč by se jinak obtěžoval rozšiřovat nabídku původních českých věcí? Neměl by spíš v tomhle ohledu takového obsahu ubírat a "sjednocovat" obsah? Místo toho čím dál tím víc zaměřuje daná teritoria na potřeby daných diváků a to globalizaci - alespoň v tom základním významu slova - přímo odporuje.
746093
A přesto je hlavní leadr na tomto poli značně modifikovaný pro lokální trhy a stále využívá stejných smluvních modelů nakupování obsahových balíků. Ovšem krom toho, že mi argumentuješ pouze tím, jak by to [b]mělo[/b] vypadat (alespoň podle vás, protože neberete v potaz běžné uživatele, kteří se do teď diví, proč na Netflixu seriál vychází naráz, když on na to bude koukat nejrychleji třikrát do týdne), v tom žádný rozdíl oproti roku 2000 nevidím a onu nesmylsnost si mi zatím nevyvrátil. Samozřejmně nemluvím o technické realizaci a posunu v uživatelském komfortu. Že něco expanduje do globální podoby navíc ani sjednocenost nést nemůže, to té myšlence nabalování nových diváků přímo odporuje. Netflix jest důkazem - proč by se jinak obtěžoval rozšiřovat nabídku původních českých věcí? Neměl by spíš v tomhle ohledu takového obsahu ubírat a "sjednocovat" obsah? Místo toho čím dál tím víc zaměřuje daná teritoria na potřeby daných diváků a to globalizaci - alespoň v tom základním významu slova - přímo odporuje.
746089
0 -4
reagují: speedy.mail
reagovat
Tiez sa mi to ako uzivatelovi nepaci (preferujem binge), ale z obchodneho hladiska a z ICH POZICIE to rozhodnutie plne chapem. Chcu sa skratka vyhnut tomu, aby si vacsina ludi pozrela za 7 free dni vacsinu toho, co chcu (Mandalorian je velky tahak originalneho obsahu) a potom sa odhlasila. To ze to v inom regione uz bolo oficialne odvysielane komplet s tym nema nic spolocne. Je to hamizne a "evil", ale z financneho pohladu logicke. Aj tak to uz vsetci, co to naozaj chceli vidiet videli "inde". Toto je cielenie na inu skupinu divakov.
746091
Tiez sa mi to ako uzivatelovi nepaci (preferujem binge), ale z obchodneho hladiska a z ICH POZICIE to rozhodnutie plne chapem. Chcu sa skratka vyhnut tomu, aby si vacsina ludi pozrela za 7 free dni vacsinu toho, co chcu (Mandalorian je velky tahak originalneho obsahu) a potom sa odhlasila. To ze to v inom regione uz bolo oficialne odvysielane komplet s tym nema nic spolocne. Je to hamizne a "evil", ale z financneho pohladu logicke. Aj tak to uz vsetci, co to naozaj chceli vidiet videli "inde". Toto je cielenie na inu skupinu divakov.
3 -4
reagovat
reaguje na: KARLOS
Je nesmysl srovnávat kabelovky a streamovací služby. Jablka a hrušky. Není rok 2000. :) V dnešní době se všechno globalizuje a když streamovací služba expanduje na jiné (mezinárodní) trhy má zkrátka nabídnout plnou nabídku svých původních pořadů a další doplňovat, aby si nabuildovali diváckou základnu.
746089
Je nesmysl srovnávat kabelovky a streamovací služby. Jablka a hrušky. Není rok 2000. :) V dnešní době se všechno globalizuje a když streamovací služba expanduje na jiné (mezinárodní) trhy má zkrátka nabídnout plnou nabídku svých původních pořadů a další doplňovat, aby si nabuildovali diváckou základnu.
746087
9 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: SteKi
Podle téhle logiky by museli vydávat nejdřív prvních deset minut, pak dalších... ne, tohle není funkční příklad.
Já chápu, že vám to po chuti není, ale vážně je to spíš o náhledu na tu službu jako takovou. SVoD není digi knihovna, do které jdete pro pevně zařazené věci a předplatným si kupujete práva na tyto původní díla. To je Steam, to je iTunes (klasické), to je Google Play, to jsou fyzické nosiče. SVoD a jeho předplatné je pouze o přístupu do katalogu, který ale není fixní, naopak je velmi velmi variabilní. Když se pak kupují práva na dobu určitou, regionálně formuje obsahová nabídka, nebo - v neposlední řadě - vydávají se díly na dané služně postupně, byť třeba v jiném regionu je seriál celý dostupný, pak to značí jenom onen markantní rozdíl v pojetí daných služeb.
Proto mluvím o kabelovkách, protože pokud odhlédneme od technologického pokroku videa na vyžádání, model se převzal z oněch kabelovek. A u kabelovek není přece nic neobvyklého, že koupí seriál se zpožděním, nebo chcete li vydá ho pod vlastní regionální mutací o půl roku později a vydávají ho tradičním způsobem.
Pokud chápu ty mínuska pod komentáři dobře, pak si myslíte, že Myšáka Plus za to chválím. Nechválím, dokonce jsem se snažil z jakéhokoliv hodnocení vykroutit. Jenže já mluvím o tom, proč tomu tak je, že to není nic neobvyklého, respektive možná je to neobvyklé v nových službách, ale v celkovém modelu je to dlouhodobě zažitá praxe. O to mi šlo.
746087
Podle téhle logiky by museli vydávat nejdřív prvních deset minut, pak dalších... ne, tohle není funkční příklad. Já chápu, že vám to po chuti není, ale vážně je to spíš o náhledu na tu službu jako takovou. SVoD není digi knihovna, do které jdete pro pevně zařazené věci a předplatným si kupujete práva na tyto původní díla. To je Steam, to je iTunes (klasické), to je Google Play, to jsou fyzické nosiče. SVoD a jeho předplatné je pouze o přístupu do katalogu, který ale není fixní, naopak je velmi velmi variabilní. Když se pak kupují práva na dobu určitou, regionálně formuje obsahová nabídka, nebo - v neposlední řadě - vydávají se díly na dané služně postupně, byť třeba v jiném regionu je seriál celý dostupný, pak to značí jenom onen markantní rozdíl v pojetí daných služeb. Proto mluvím o kabelovkách, protože pokud odhlédneme od technologického pokroku videa na vyžádání, model se převzal z oněch kabelovek. A u kabelovek není přece nic neobvyklého, že koupí seriál se zpožděním, nebo chcete li vydá ho pod vlastní regionální mutací o půl roku později a vydávají ho tradičním způsobem. Pokud chápu ty mínuska pod komentáři dobře, pak si myslíte, že Myšáka Plus za to chválím. Nechválím, dokonce jsem se snažil z jakéhokoliv hodnocení vykroutit. Jenže já mluvím o tom, proč tomu tak je, že to není nic neobvyklého, respektive možná je to neobvyklé v nových službách, ale v celkovém modelu je to dlouhodobě zažitá praxe. O to mi šlo.
746083
1 -7
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Gonzi
Bez urážky, ale tady si právě myslím, že se ti vcítit se do kůže někoho, kdo "poctivě a slušně čeká", nepodařilo: já si naopak myslím, že kdo čekal doteď, toho těch pár týdnů navíc už výrazně nerozhodí...8)

Ale to už se trochu točíme v kruhu (navíc nad celkem blbostí, že jo?;)), tak jen ještě jednou pro shrnutí: já vidím, v zásadě snad i chápu a každopádně respektuji, že většině lidí tady s jejich sledovacími návyky tohle úplně nevyhovuje - OK, ale Mandaloriana jste si beztak už sehnali jinde a o tom, jestli si případně někdy předplatíte Disney+, to určitě nerozhodne, takže za sebe opravdu nevidím, co by mělo myšáka nějak významněji trápit (a že o vás ví, o tom bych vážně nepochyboval) :)
746086
Bez urážky, ale tady si právě myslím, že se ti vcítit se do kůže někoho, kdo "poctivě a slušně čeká", nepodařilo: já si naopak myslím, že kdo čekal doteď, toho těch pár týdnů navíc už výrazně nerozhodí...*8)* Ale to už se trochu točíme v kruhu (navíc nad celkem blbostí, že jo?*;)*), tak jen ještě jednou pro shrnutí: já vidím, v zásadě snad i chápu a každopádně respektuji, že většině lidí tady s jejich sledovacími návyky tohle úplně nevyhovuje - OK, ale Mandaloriana jste si beztak už sehnali jinde a o tom, jestli si případně někdy předplatíte Disney+, to určitě nerozhodne, takže za sebe opravdu nevidím, co by mělo myšáka nějak významněji trápit (a že o vás ví, o tom bych vážně nepochyboval) *:)*
746073
1 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
Podľa tejto logiky by mali začať sprístupňovať aj napríklad marvelovky podľa toho ako vychádzali. Najprv iron man, budúci rok thor a tak ďalej ;)
746083
Podľa tejto logiky by mali začať sprístupňovať aj napríklad marvelovky podľa toho ako vychádzali. Najprv iron man, budúci rok thor a tak ďalej *;)*
746056
12 0
reagují: KARLOS
reagovat
Jsou to joudove, no...
746074
Jsou to joudove, no...
11 0
reagovat
Poctivě a slušně čekat, až mi Disney milostivě nadělí Mandaloriana i do mé země a pak se dozvědět, že mi jej bude pořád dávkovat po dílech, tak se naseru. :D:D:D Fakt myšákovi tleskám, protože takhle se střelit do nohy, to chce notnou dávku odvahy.
746073
Poctivě a slušně čekat, až mi Disney milostivě nadělí Mandaloriana i do mé země a pak se dozvědět, že mi jej bude pořád dávkovat po dílech, tak se naseru. *:D**:D**:D* Fakt myšákovi tleskám, protože takhle se střelit do nohy, to chce notnou dávku odvahy.
16 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: speedy.mail
A to já samozřejmně chápu. Ovšem nemyslím, že by to byl až takový rozdíl. Vy si to ale myslíte, OK, proč ne. Důvody, proč si to nemyslím já, sem vypsal.
746066
A to já samozřejmně chápu. Ovšem nemyslím, že by to byl až takový rozdíl. Vy si to ale myslíte, OK, proč ne. Důvody, proč si to nemyslím já, sem vypsal.
746063
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tady vůbec nejde o to, že nový seriál vydávají jednou týdně, to je sice blbé, ale vem to čert.  Jde o to,  že když se streamingová služba rozšíří do dalších zemí, tak  logicky svou původní tvorbu, která už byla odvysílaná a existuje, má nabídnout kompletní a přidávat další a další obsah. Bavíme se o stejné službě jenom rozšíření do zahraničí, a ne o přebírání seriálů jiných stanic... Je to nesmysl.
746063
Tady vůbec nejde o to, že nový seriál vydávají jednou týdně, to je sice blbé, ale vem to čert.  Jde o to,  že když se streamingová služba rozšíří do dalších zemí, tak  logicky svou původní tvorbu, která už byla odvysílaná a existuje, má nabídnout kompletní a přidávat další a další obsah. Bavíme se o stejné službě jenom rozšíření do zahraničí, a ne o přebírání seriálů jiných stanic... Je to nesmysl.
746058
12 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Nehledě na fakt, že pokud to otočím - kdyby v UK dostali celou sérii naráz, můžete za druhou cenovou, nebo chcete-li betatestery označit diváky z US, kteří se na to museli dívat po osm týdnů.
Pokud chcou konzistentní politiku a nezadělat si na problémy v budoucnu, kdy budou chtít seriály vydávat tradičním způsobem, chtě nechtě to takhle vydávat musí.
Že to jde sehnat už teď celé naráz nehraje roli - pokud to někdo chtěl vidět, viděl to. Pokud to někdo neviděl, ale chce to vidět oficiální cestou, pak je mu opět šumák, jak to buzdou vydávat.
746058
Nehledě na fakt, že pokud to otočím - kdyby v UK dostali celou sérii naráz, můžete za druhou cenovou, nebo chcete-li betatestery označit diváky z US, kteří se na to museli dívat po osm týdnů. Pokud chcou konzistentní politiku a nezadělat si na problémy v budoucnu, kdy budou chtít seriály vydávat tradičním způsobem, chtě nechtě to takhle vydávat musí. Že to jde sehnat už teď celé naráz nehraje roli - pokud to někdo chtěl vidět, viděl to. Pokud to někdo neviděl, ale chce to vidět oficiální cestou, pak je mu opět šumák, jak to buzdou vydávat.
2 -7
reagují: speedy.mail
reagovat
Pokud nechtějí politiku vydání celého seriálu naráz, přijde mi logické, že to naráz nebudou vydávat ani jinde.
Když jedna stanice koupí seriál od druhé, třeba se zpožděním, taky ten seriál neodvysílají naráz, ale s odstupem a těžko se dá mluvit o nějakých druhých cenových.
SVoD není paralela k Blu-rayům, nebo iTunes, ale mnohem spíš mají k těm kabelovkám. Že sou lidi zmlsaní Netflixem je samozřejmně pravda, stejně tak jako že Netflix si uvědomuje, že mají velkou výhodu v tom, že si pořád ještě můžou dovolit vydávat naráz. Ale dělat z toho něco univerzálního bych se nepokoušel.
Jestli to je neno není sviňárna si posoudí každý sám, stejně, jestli to je nebo není chytrý krok. Za sebe ale říkám, že v západní Evropě a US přeceňujete sílu pirátcví a naopak podceňujete pořád ještě silně zažité modely distribuce, známé tři desetiletí z kabelovek. Problém to bude opět pro hlasitý internet, ale pro běžhou rodinu, co si v UK D+ pořídí kvůli děckám a ty SW mají pořád ještě jen jako bonus, to bude celkem šumák.
746056
Pokud nechtějí politiku vydání celého seriálu naráz, přijde mi logické, že to naráz nebudou vydávat ani jinde. Když jedna stanice koupí seriál od druhé, třeba se zpožděním, taky ten seriál neodvysílají naráz, ale s odstupem a těžko se dá mluvit o nějakých druhých cenových. SVoD [b]není[/b] paralela k Blu-rayům, nebo iTunes, ale mnohem spíš mají k těm kabelovkám. Že sou lidi zmlsaní Netflixem je samozřejmně pravda, stejně tak jako že Netflix si uvědomuje, že mají velkou výhodu v tom, že si pořád ještě můžou dovolit vydávat naráz. Ale dělat z toho něco univerzálního bych se nepokoušel. Jestli to je neno není sviňárna si posoudí každý sám, stejně, jestli to je nebo není chytrý krok. Za sebe ale říkám, že v západní Evropě a US přeceňujete sílu pirátcví a naopak podceňujete pořád ještě silně zažité modely distribuce, známé tři desetiletí z kabelovek. Problém to bude opět pro hlasitý internet, ale pro běžhou rodinu, co si v UK D+ pořídí kvůli děckám a ty SW mají pořád ještě jen jako bonus, to bude celkem šumák.
2 -8
reagují: SteKi
reagovat
Musím souhlasit dneska s Tonym, je tam hezky vidět ta Disneyho nenažranost. Seriál (první řada) skončil v prosinci a není důvod dělat z ostatních trhů diváky druhé kategorie. Mají dodat celý původní obsah už vyšlý v US, a navyšovat počet titulů pořád dál.
746054
Musím souhlasit dneska s Tonym, je tam hezky vidět ta Disneyho nenažranost. Seriál (první řada) skončil v prosinci a není důvod dělat z ostatních trhů diváky druhé kategorie. Mají dodat celý původní obsah už vyšlý v US, a navyšovat počet titulů pořád dál.
8 -1
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
No on to asi myslel tak a ja to vidím rovnako, že pirátskym spôsobom si to pozrieš kedy chceš. Oficiálnym plateným spôsobom si obmedzovaný. Veď si to predstav, že čakáš na seriál, si naučený z netflixu že to celé vychádza naraz, dokonca sa to dá upirátiť celé, ale ty ako platič si obmedzovaný. No ja by som to mohol jebať :D
746052
No on to asi myslel tak a ja to vidím rovnako, že pirátskym spôsobom si to pozrieš kedy chceš. Oficiálnym plateným spôsobom si obmedzovaný. Veď si to predstav, že čakáš na seriál, si naučený z netflixu že to celé vychádza naraz, dokonca sa to dá upirátiť celé, ale ty ako platič si obmedzovaný. No ja by som to mohol jebať *:D*
746051
13 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No já to právě vidím přesně naopak, tj. že ve chvíli, kdy už "je venku celá série", si naopak můžou to postupné vydávání daleko spíš dovolit, protože o ty, kteří musí mít všechno hned a jsou ochotni využívat alternativních zdrojů, už stejně nejspíš přišli. Jinak ale asi úplně nevím, jak definuješ "zákazníky druhé kategorie", takže s tím tím pádem polemizovat nemůžu...
746051
No já to právě vidím přesně naopak, tj. že ve chvíli, kdy už "je venku celá série", si naopak můžou to postupné vydávání daleko spíš dovolit, protože o ty, kteří musí mít všechno hned a jsou ochotni využívat alternativních zdrojů, už stejně nejspíš přišli. Jinak ale asi úplně nevím, jak definuješ "zákazníky druhé kategorie", takže s tím tím pádem polemizovat nemůžu...
746048
2 -8
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Z hlediska marketingu a salesu snad úplně všechno ? Nikdo nechce být zákazník druhé kategorie, zvlášť ne hrdí Angličané . 

Z hlediska boje proti pirátství a ve strategii pronikání na trh taky , tam musí být dostupnost na prvním místě. 
746048
Z hlediska marketingu a salesu snad úplně všechno ? Nikdo nechce být zákazník druhé kategorie, zvlášť ne hrdí Angličané .  Z hlediska boje proti pirátství a ve strategii pronikání na trh taky , tam musí být dostupnost na prvním místě. 
746044
7 -1
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tady ovšem nechápu já, co je na tomto konkrétním kroku, kterému se tolik směje Vardant, tak absurdního - přece snad ti, kteří by si ten seriál potenciálně opatřovali, jak píšete, někde "venku", už tak pravděpodobně beztak učinili a každopádně nebudou ausgerechnet kvůli tomu znechuceně odhlašovat Disney+ už po týdnu (místo po osmi nebo kolik dílů to má...), ne?
746044
Tady ovšem nechápu já, co je na tomto konkrétním kroku, kterému se tolik směje Vardant, tak absurdního - přece snad ti, kteří by si ten seriál potenciálně opatřovali, jak píšete, někde "venku", už tak pravděpodobně beztak učinili a každopádně nebudou ausgerechnet kvůli tomu znechuceně odhlašovat Disney+ už po týdnu (místo po osmi nebo kolik dílů to má...), ne?
746040
1 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se